HD⭐

Trailer


OPIS: Prati dva briljantna detektiva u natezanju konopca oko istorijskog osude za ubistvo, baveći se pitanjima rase, institucionalnog neuspeha i potragom za pronalaženjem zajedničkog jezika u polarizovanoj Britaniji.

HD⭐
Trailer
OPIS: No Gojin, genije koji vodi privatnu obrazovnu kompaniju, uobražen je zbog svojih brojnih borbi, dok njegova sadašnja sekretarica Li Sina, koja je izdržala duže nego iko ranije, odlučuje da uzvrati svom šefu
HD⭐
Trailer
OPIS: Leksi Nobl se upleće u policijsku operaciju svrgavanja ozloglašenog gospodara zločina, Kala Morisa.
HD⭐
Trailer
OPIS: Smešten u 1950-te, san Elizabet Zot da bude hemičar stavljen je na čekanje kada se nađe trudna, sama i otpuštena iz svoje laboratorije.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati pogrešnu porodicu ljudi, bogova i čudovišta koja pokušava da upravlja jednim od prvih gradova na svetu, a da se međusobno ne ubija.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati Liv koja je, kada ima veliku zdravstvenu krizu, prinuđena da ponovo razmisli o svom stavu „živi brzo umri mlad“.
HD⭐

Trailer


OPIS: Dva najbolja prijatelja iz detinjstva koji uživaju u svom poslednjem primorskom letu dok se pripremaju za filmsku školu upoznaju ambicioznog sportistu koji rasplamsava nepoznate želje.

HD⭐
Trailer
OPIS: Neverovatna priča o životnom epskom putovanju na Zemlji od četiri milijarde godina oživljava u ovoj seriji od Stivena Spilberga i tima koji stoji iza „Naše planete“.
HD⭐
Trailer
OPIS: Otkrijte neverovatne pejzaže, najneverovatnije borbe životinja na našoj planeti, od najviših planina do najdubljih okeana, od najmračnijih pećina do najtoplijih pustinja sa novom tehnologijom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati Liv koja je, kada ima veliku zdravstvenu krizu, prinuđena da ponovo razmisli o svom stavu „živi brzo umri mlad“.
HD⭐
Trailer
OPIS: Agenti FBI-a koji su diplomirali na Kvantiku 2009. ponovo su ujedinjeni nakon smrti zajedničkog prijatelja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ambiciozna pevačica koja provede petnaest godina sama na pustom ostrvu pre nego što krene na put da postane diva.
HD⭐
Trailer
OPIS: Sahane Hayatim (Moj Divni Zivot) - Puna intriga, ljubavi, neizvesnosti i uzbuđenja, priča šokantnu priču o Sebnem, koja je oživela uz velike nepravde, naporno radila da ih prevaziđe, učinila šta je bilo potrebno za to, a sada pokušava da se oslobodi kriminalne prošlosti. to se vratilo da je proganja dok živi divnim životom... Ovo je, Sahane Hayatim (Moj Divni Zivot).
HD⭐
Trailer
OPIS: Rečeno sa obe strane zakona, ova dokumentarna serija autora filma „Grad straha“ prati bitku FBI-a da sruši zloglasnog mafijaškog bosa Džona Gotija.
HD⭐
Trailer
OPIS: Usred evokativnog spoja ukusnih začina za stvaranje savršene kretek cigarete, dve duše kreću u epsku romansu smeštenu u Indoneziju 1960-ih.
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o Mari-Lor, slepoj francuskoj tinejdžerki, i Verneru, nemačkom vojniku, čiji se putevi sudaraju u okupiranoj Francuskoj dok oboje pokušavaju da prežive razaranja Drugog svetskog rata.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pre nego što je Feri Bouman iz serije „Undercover” postao ozloglašeni narko-bos, morao je da se uzdigne iz mraka tako što se uzdiže u redove brabantskog kriminalnog podzemlja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kada tragedija zadesi nepromišljenog naučnika u Istanbulu iz otomanskog doba, njegov učenik koristi neproverene metode da završi svoj rad sa razornim posledicama.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dvadeset pet godina prezira, kontroverzi i zavere dovode do jednog pitanja – ko je ubio Bigija i Tupaka?
HD⭐
Trailer
OPIS: Sa srcem ratnika, legendarni mačevalac rukuje drevnim, demonskim oružjem. Ali sa svakom dušom koju uzme, više ga tama proždire.
HD⭐
Trailer
OPIS: Časna i njena ćerka započinju novi život u selu koje uskoro otkriva mračnu istoriju svoje zajednice i gde su drevna sujeverja i nepoverenje prema strancima prilično uobičajena.
HD⭐
Trailer
OPIS: Finska istražiteljica umetničkih zločina Ema Haka infiltrira se na aukciju umetničkih dela u Stokholmu u tajnoj misiji koja se ispostavi da je opasnija nego što se očekivalo i kopa duboko u sopstvene tajne - njena uloga na tajnom zadatku zasnovana je na stvarnoj osobi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Aleksej Vjazincev saznaje da nekoliko knjiga zaboravljenog sovjetskog pisca Gromova ima magična svojstva. Svaka od ovih knjiga daje određeni efekat: Bes, Strpljenje, Moć, Radost, Snaga, Sećanje. Za njih se žestoko bore različite grupe čitalaca, formirajući tajnu mrežu biblioteka sa svojim kodeksom, pravilima i ciljevima.
HD⭐

Trailer


OPIS: Čovek koji živi u 23. veku radi na udaljenom "svetioniku" u svemiru koji služi kao svetionik koji pomaže brodovima koji prolaze.

HD⭐
Trailer
OPIS: Smešten nakon bitke između Godzile i Titana, otkrivajući da su čudovišta stvarna, prati putovanje jedne porodice da otkrije svoje zakopane tajne i nasleđe koje ih povezuje sa Monarhom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dok Rimom vlada haos, uspostavljeni savezi su u opasnosti jer rastu tenzije sa novim kriminalnim klanovima. Svet "Suburre" dobija novi obrt.
HD⭐
Trailer
OPIS: O legendarnom zakonu Basu Rivsu, jednom od najvećih heroja na granici i jednom od prvih crnih zamenika američkih maršala zapadno od reke Misisipi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Duboko će istražiti naučnu manipulaciju ljudskim postojanjem.
HD⭐
Trailer
OPIS: Posle 25 godina svoje rekordne solo karijere, Robi se osvrće na svoje mlađe i razmišlja o životu provedenom u centru pažnje.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pratite legendarnog glumca Silvestera Stalonea sa njegovom ženom i ćerkama u direktnom pristupu njihovom svakodnevnom životu.

Showing 1–30 of 103 results