HD
Nakon što je tragično izgubio suprugu, Pete (Clive Standen) i njegov sin Tyler (Mason Wells) kreću se po zemlji i kupuju skladište Plaza Square i stan u njemu. Pete ubrzo shvaća da njegov san o posjedovanju biznisa ne ide onako kako je želio, jer su mnoge jedinice prazne i duguju plaćanja.
Imdb Ocena: 4.0
HD
Autor pokušava istražiti desetljećima staru misteriju i nađe se zaglavljen u vlastitoj priči o duhovima.
Imdb Ocena: 4.4
HD
Mlada umjetnica nasuka se u prostranoj, besprijekornoj šumi u zapadnoj Irskoj, gdje, nakon što pronađe sklonište, ostane zarobljena zajedno s tri stranca, koje svake noći proganjaju tajanstvena stvorenja.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
Imdb Ocena: 5.8
HD
Problematični otac Leon vodi sina na kampiranje u Appalachiju. Lokalni kult priziva zlog demona Vješala. Sin je nestao. Leon se mora suočiti s kultom, čudovištem kako bi ga pronašao usred sve većeg broja mrtvih.
Imdb Ocena: 3.0
HD
Nekoć strastvena veza Dakote i Axela postala je zatrovana ogorčenošću. Dok emocije ključaju, Axelu počinju izbijati crne vene i izlučivati ​​kiselu tekućinu. Njegov dodir prži meso i dolazi do bitke na život i smrt.
Imdb Ocena: 4.0
HD
Nakon što im se pokvari auto u jezivom gradiću, mladi par prisiljen je provesti noć u udaljenoj kolibi. Nastaje panika jer ih teroriziraju tri maskirana stranca koji napadaju bez milosti i naizgled bez motiva.
Imdb Ocena: 4.8
HD
U leto 2024. Pariz je prvi put domaćin Svetskog prvenstva u triatlonu na Seni. Sofija, briljantna naučnica, saznaje od Mike, mlade ekološke aktivistkinje, da velika ajkula pliva duboko u reci. Da bi izbegli krvoproliće u srcu grada, nemaju drugog izbora osim da udruže snage sa Adilom, komandantom reke Sene.
Imdb Ocena: 5.6
HD
Kada grupa prijatelja bezobzirno prekrši sveto pravilo tarota, oni nesvjesno oslobađaju neizrecivo zlo zarobljeno u ukletim kartama. Jedan po jedan, susreću se licem u lice sa svojom sudbinom, i završavaju u borbi za život …
Imdb Ocena: 5.5
HD
Kada je mlada Amerikanka poslana u Rim da započne život služenja crkvi, ona nailazi na tamu koja je dovodi u pitanje vlastitu vjeru i otkriva zastrašujuću zavjeru koja se nada da će dovesti do rođenja inkarniranog zla.
Imdb Ocena: 6.8
HD
Mila je medicinska sestra, nije mogla odbiti kada joj je dodijeljeno da se brine o Sulastri u svojoj kući. Kada stigne u Sulastrinu kuću, ispostavi se da je Sulastri umro.
Imdb Ocena: 5.9
HD
Sumnjivi prodavač ima zadatak da proda ukletu kuću.
Imdb Ocena: 4.8
HD
Gledaj hd besplatno Sting (2024) sa prevodom online Nakon što je u tajnosti odgojila neshvatljivo talentiranog pauka, 12-godišnja Charlotte mora se suočiti s činjenicama o svom ljubimcu - i boriti se za opstanak svoje obitelji - kada se nekoć šarmantno stvorenje ubrzano transformira u divovski mons mesožder...
Imdb Ocena: 6.0
HD
Gledaj hd besplatno Chime (2024) sa prevodom online Učitelja budi zvuk koji ga ispunjava strahom.
Imdb Ocena: 4.7
HD
Gledaj hd besplatno Better Off Zed (2018) sa prevodom online Što ako dođe apokalipsa... i budete sretni zbog toga? Logline: Lijeni tridesetogodišnjak rado preživljava zombi apokalipsu u svom utvrđenom prebivalištu u predgrađu, sve dok njegova žena ne postupi prema pragmatičnijoj strategiji preživljavanja, prisiljavajući ga da postane ubojica zombija kojeg je pokušavao izbjeći.
Imdb Ocena: 4.5
HD
Gledaj hd besplatno Exhuma (2024) sa prevodom online Proces iskopavanja zlokobne grobnice oslobađa strašne posljedice zakopane ispod nje.
Imdb Ocena: 7.3
HD
Gledaj hd besplatno Abigail (2024) sa prevodom online Nakon što skupina kriminalaca otme balerinu, kćer moćne osobe iz podzemlja, povlače se u izoliranu vilu, nesvjesni da su unutra zaključani bez normalne djevojčice.
Imdb Ocena: 7.1
HD
U bliskoj budućnosti normalan život na Zemlji bio je desetkovan. Pavao i njegova dva sina, Toma i Josip, živjeli su poluživot - spokoj danju i muka noću. Svake noći, nakon što sunce zađe, suočavaju se s neumoljivim napadima tajanstvenog i nasilnog zla. Jednog dana, kada se Thomas ne vrati kući prije zalaska sunca, Paul mora napustiti sigurnost njihove utvrđene farme kako bi ga pronašao. Slijedi košmarna bitka koja prisiljava obitelj da provede očajnički plan za preživljavanje.
Imdb Ocena: 6.6
Kada Edwardova potraga za njegovom biološkom obitelji odvede njega i njegovu djevojku Ryley u veličanstvenu vilu visoko u planinama sjevernog Portugala, on je pun uzbuđenja zbog susreta sa svojom davno izgubljenom majkom i bratom blizancem. Napokon će otkriti tko je i odakle dolazi. Ali ništa nije onako kako se čini, a Edward će uskoro saznati da ga s njima povezuje monstruozna tajna.
Imdb Ocena: 6.1
Gledaj hd besplatno Day Zero (2022) sa prevodom online Kad se društvo raspadne zbog nasilne epidemije koja žrtve pretvara u nemrtva čudovišta, bivši elitni vojnik bježi iz zatvora kako bi pronašao svoju obitelj.
Imdb Ocena: 5.0
HD
Cecilia, američka časna sestra pobožne vjere, kreće na novo putovanje u udaljenom samostanu u slikovitoj talijanskoj prirodi. Cecilijina topla dobrodošlica brzo se pretvori u noćnu moru kad postane jasno da njezin novi dom krije zlokobnu tajnu i neizrecive užase.
Imdb Ocena: 6.2
HD
Gledaj hd besplatno Lisa Frankenstein (2024) sa prevodom online Nadolazeća ljubavna priča RAGE-a o tinejdžerki i njezinoj simpatiji, koja je igrom slučaja leš. Nakon što ga niz užasnih okolnosti vrati u život, njih dvoje kreću na putovanje kako bi pronašli ljubav, sreću - i nekoliko nestalih dijelova tijela.
Imdb Ocena: 6.1
HD
Gledaj hd besplatno Baghead (2023) sa prevodom online Mlada žena naslijedi oronuli pub i otkrije mračnu tajnu u njegovom podrumu - Baghead - stvorenje koje mijenja oblik koje će vam dopustiti da razgovarate s izgubljenim voljenima, ali ne bez posljedica.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Gledaj hd besplatno There's Something in the Barn (2023) sa prevodom online Američka obitelj ispunjava svoj san o selidbi nakon što je naslijedila udaljenu kolibu u norveškim planinama.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Patrick je čudak i usamljenik, živi u kućici iza izolovanog parka s prikolicama. Nakon silovite oluje, misteriozna mlada žena pojavljuje se na njegovim vratima tražeći zaklon od nepogode. Kako se divlja oluja pogoršava, ove usamljene duše počinju da se osećaju ugroženo - ali ko bi se zaista trebao plašiti?
Imdb Ocena: 5.9

Showing 1–24 of 606 results