HD

Trailer


OPIS: Alternativne 1940-te, Lenjingrad. Spasavajući brata, krhka devojka baca kamion i tramvaj uz pomoć natprirodne sile koju ne može kontrolirati. Sebe zovu "Ostali" jer su rođeni s posebnim darom. Kako koristiti moć, svako odlučuje za sebe. Ali sudar dvaju svetova samo je pitanje vremena. Misteriozni stranac Nojman započinje lov na neobičnu devojku iz Lenjingrada, čime počinje najveći rat u istoriji čovečanstva.

HD

Trailer


OPIS: Animirana serija Ark: The Animated Series, temelji na pustolovnoj videoigri Ark: Survival Evolved. U glumačkoj postavi animirane serije nalaze se brojna poznata imena, a glasove jednima od glavnijih likova su dali oskarovka Michelle Yeoh i Vin Diesel.

HD
Trailer
OPIS: Kad nepoznati paraziti počnu nasilno preuzimati ljudske domaćine i postajati sve moćniji, čovječanstvo se mora suprotstaviti toj rastućoj prijetnji.
HD

Trailer


OPIS: X-Men, skupina mutanata koji koriste svoje neobične darove kako bi zaštitili svijet koji ih mrzi i boji se, suočeni su s izazovima kao nikada prije, prisiljeni suočiti se s opasnom i neočekivanom novom budućnošću.

HD

Trailer


OPIS: Preostala posada svemirskog broda poznatog kao Ark One, 100 godina u budućnosti, mora dati najbolje od sebe kako bi ostala na kursu i preživela nakon katastrofalnog događaja koji je izazvao masovno uništenje i gubitak života.

HD

Trailer


OPIS: Naučnofantastični triler koji prikazuje sve studente širom zemlje kako se bore protiv neidentifikovanih objekata ispred CSAT-a i bore se za dodatne poene.

HD

Trailer


OPIS: Sestra Simon je partner sa svojim bivšim dečkom Vajlijem na putovanju širom sveta kako bi uništila gospođu Dejvis, moćnu veštačku inteligenciju.

HD
Trailer
OPIS: Godine 2024, vodeći tim analitičara sahranjen u srcu GCHK tajno radi na odbrani stranog sajber-napada na izborni sistem zemlje.  
HD

Trailer


OPIS: Grupa radnika na udaljenoj škotskoj naftnoj platformi treba da se vrati na kopno kada ih obavija misteriozna magla i natprirodne sile zavladaju.

HD

Trailer


OPIS: Kitovi potapaju čamce, školjke truju obalni grad … U ovoj adaptaciji Schätzingovog romana priroda kao da se osvećuje. Istraživački tim postaje posljednja nada – ne samo u borbi protiv ove prijetnje, već i protiv korumpiranih korporacija i političara …

Trailer


OPIS: U distopijskoj budućnosti uništenoj zagađenjem vazduha, opstanak čovječanstva ovisi od Crnih vitezova – i oni su daleko od vaših prosječnih dostavljača …

HD

Trailer


OPIS: Nakon što napad vanzemaljaca uništi Zemlju, ono što je ostalo od čovječanstva ima priliku da pokrene društvo ispočetka.

HD
Trailer
OPIS: Derilovo putovanje kroz slomljenu, ali otpornu Francusku dok se nada da će pronaći put do kuće
HD

Trailer


OPIS: Čovek koji živi u 23. veku radi na udaljenom "svetioniku" u svemiru koji služi kao svetionik koji pomaže brodovima koji prolaze.

Trailer


OPIS: Rute četvoro mladih prijatelja raznosača novina poremećene su na Pakleni dan 1988. godine, kada nesvjesno otputuju kroz vrijeme u 2019. Dok traže put kući, suočavaju se licem u lice sa svojim odraslim "ja" i uče kako zajedno spasiti svijet.

HD
Trailer
OPIS: Mark predvodi tim kancelarijskih radnika čija su sećanja hirurški podeljena na posao i lični život. Kada se misteriozni kolega pojavi van posla, on počinje da otkriva istinu o svom poslu.
HD

Trailer


OPIS: Vanzemaljci prete ljudskom postojanju u epskom obračunu iz 26. veka. TV serija zasnovana na video igrici 'Halo'.

Trailer
OPIS: Smešten u budućnost kada je tehnologija suptilno promenila društvo, žena otkriva tajnu vezu sa alternativnom stvarnošću, kao i sopstvenu mračnu budućnost.
HD

Trailer


OPIS: Vanzemaljac stiže na zemlju sa misijom: da nauči da postane čovek i pronađe jedinu ženu koja može pomoći u spasavanju njegove vrste. Zajedno otkrivaju da, da bi spasili njegov svet, prvo moraju spasiti naš.

HD

Trailer


OPIS: Arhitekta video igrica i život studentkinje se stalno resetuju nakon što su naišli na eksploziju bombe u autobusu. Prilikom svakog resetovanja radili su zajedno sa policijom kako bi pronašli istinu i pokušali da spasu nevine ljude.

HD

Trailer


OPIS: Prednastavak Zvezdane staze: Originalna serija, serija će pratiti posadu USS Enterprajza pod kapetanom Kristoferom Pajkom.

HD

Trailer


OPIS: Radnja filma smeštena u blisku budućnost, Endlings je usredsređena na četvoro dece koja otkrivaju da nisu sama nakon nestanka poslednjeg slona na Zemlji.

HD
Trailer
OPIS: Majstor džedaja Obi-Van Kenobi bdi nad mladim Lukom Skajvokerom i izbegava elitne lovce na Džedaje u Carstvu tokom njegovog izgnanstva na pustinjskoj planeti Tatuin.
HD
Trailer
OPIS: Skoro tri decenije nakon otkrića T-virusa, epidemija otkriva mračne tajne korporacije Umbrella. Zasnovan na horor franšizi.
HD
Trailer
OPIS: Ovo je Richardov prvi dan u policiji. U noći, dva čudna svetla sudaraju se na nebu.
HD
Trailer
OPIS: Svemoćna boginja reinkarnirana kao mlada žena mora da upregne svoje božanske moći da osveti smrt svoje sestre i zaštiti svoju porodicu od uništenja.
HD
Trailer
OPIS: Smešten 30 godina nakon što je dr Sem Beket ušao u akcelerator Kvantni skok i nestao, prati novi tim koji mora ponovo da pokrene projekat u nadi da će razumeti misterije iza mašine i njenog tvorca.
HD
Trailer
OPIS: Dečko Hong Ji Hio nestaje sa neidentifikovanim svetlom. Od tada, Hong Ji Hio prati gde se nalazi njen dečko. Uz pomoć članova NLO kluba, ona se približava misterioznoj tajni..
HD
Trailer
OPIS: Critters se vraćaju na Zemlju u potrazi za izgubljenim prijateljem koji je ostavljen. Slete u Berbank i ubrzo muče grupu srednjoškolaca i njihove porodice.

Trailer


OPIS:

Par agenata zajedno istražuje vanzemaljsku letjelicu koja izaziva misteriozne posljedice na ljude.

Showing 1–30 of 52 results