HD⭐
Trailer
OPIS: Godine 2024, vodeći tim analitičara sahranjen u srcu GCHK tajno radi na odbrani stranog sajber-napada na izborni sistem zemlje.  
HD⭐

Trailer


OPIS: X-Men, skupina mutanata koji koriste svoje neobične darove kako bi zaštitili svijet koji ih mrzi i boji se, suočeni su s izazovima kao nikada prije, prisiljeni suočiti se s opasnom i neočekivanom novom budućnošću.

HD⭐

Trailer


OPIS: Alternativne 1940-te, Lenjingrad. Spasavajući brata, krhka devojka baca kamion i tramvaj uz pomoć natprirodne sile koju ne može kontrolirati. Sebe zovu "Ostali" jer su rođeni s posebnim darom. Kako koristiti moć, svako odlučuje za sebe. Ali sudar dvaju svetova samo je pitanje vremena. Misteriozni stranac Nojman započinje lov na neobičnu devojku iz Lenjingrada, čime počinje najveći rat u istoriji čovečanstva.

HD⭐

Trailer


OPIS: Animirana serija Ark: The Animated Series, temelji na pustolovnoj videoigri Ark: Survival Evolved. U glumačkoj postavi animirane serije nalaze se brojna poznata imena, a glasove jednima od glavnijih likova su dali oskarovka Michelle Yeoh i Vin Diesel.

HD⭐
Trailer
OPIS: Kad nepoznati paraziti počnu nasilno preuzimati ljudske domaćine i postajati sve moćniji, čovječanstvo se mora suprotstaviti toj rastućoj prijetnji.
HD⭐
Trailer
OPIS: Derilovo putovanje kroz slomljenu, ali otpornu Francusku dok se nada da će pronaći put do kuće
HD⭐

Trailer


OPIS: Čovek koji živi u 23. veku radi na udaljenom "svetioniku" u svemiru koji služi kao svetionik koji pomaže brodovima koji prolaze.

Trailer


OPIS: U distopijskoj budućnosti uništenoj zagađenjem vazduha, opstanak čovječanstva ovisi od Crnih vitezova – i oni su daleko od vaših prosječnih dostavljača …

HD⭐

Trailer


OPIS: Nakon što napad vanzemaljaca uništi Zemlju, ono što je ostalo od čovječanstva ima priliku da pokrene društvo ispočetka.

HD⭐

Trailer


OPIS: Sestra Simon je partner sa svojim bivšim dečkom Vajlijem na putovanju širom sveta kako bi uništila gospođu Dejvis, moćnu veštačku inteligenciju.

HD⭐

Trailer


OPIS: Grupa radnika na udaljenoj škotskoj naftnoj platformi treba da se vrati na kopno kada ih obavija misteriozna magla i natprirodne sile zavladaju.

HD⭐

Trailer


OPIS: Kitovi potapaju čamce, školjke truju obalni grad … U ovoj adaptaciji Schätzingovog romana priroda kao da se osvećuje. Istraživački tim postaje posljednja nada – ne samo u borbi protiv ove prijetnje, već i protiv korumpiranih korporacija i političara …

HD⭐

Trailer


OPIS: Preostala posada svemirskog broda poznatog kao Ark One, 100 godina u budućnosti, mora dati najbolje od sebe kako bi ostala na kursu i preživela nakon katastrofalnog događaja koji je izazvao masovno uništenje i gubitak života.

HD⭐

Trailer


OPIS: Naučnofantastični triler koji prikazuje sve studente širom zemlje kako se bore protiv neidentifikovanih objekata ispred CSAT-a i bore se za dodatne poene.

HD⭐
Trailer
OPIS: Ogromna vrtača se misteriozno otvara u Los Anđelesu, razdvajajući deo porodice u neobjašnjivom iskonskom svetu, zajedno sa očajnom grupom stranaca.
HD⭐
Trailer
OPIS: Lovac na ucene Boba Fet i plaćenik Fenek Šand plove podzemnim svetom kada se vrate na Tatuin da zauzmu stari teren Džabe Hata.
HD⭐
Trailer
OPIS: Egzotičnu plesačicu, kriogeno zaleđenu 2001. godine, 2525. slučajno odmrzavaju dvije žene ratnice koje se bore protiv zlih robota koji su zavladali svijetom. Njih trojica udružuju snage i pokušavaju pobjeći iz podzemnih pećina u koje je čovječanstvo protjerano, usput se susrećući sa svim vrstama čudnih stvorenja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Sedam jedinstvenih priča vođenih likovima. Svaki će lik krenuti u uzbudljivu avanturu u neizvjesnoj budućnosti i računat će da smo čak i tijekom naših najizoliranijih trenutaka svi povezani kroz ljudsko iskustvo.
HD⭐
Trailer
OPIS: Mlada žena, u bijegu nakon 10 godina u gušućem braku s tehnološkim milijarderom, odjednom shvati da joj je suprug ugradio revolucionarni uređaj za nadzor u mozak koji mu omogućava da prati svaki njen pokret.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ljubav - i laž - spiralno kada istraživač DNK pomogne otkriti način da se pronađe savršen partner i stvori hrabra nova usluga pronalaženja partnera.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ova serija prikazuje pojedinačne likove gledalaca MCU-a koji su upoznali i zavoljeli tokom godina i ponovo pogledali neke od njihovih najpoznatijih trenutaka.
HD⭐
Trailer
OPIS: Critters se vraćaju na Zemlju u potrazi za izgubljenim prijateljem koji je ostavljen. Slete u Berbank i ubrzo muče grupu srednjoškolaca i njihove porodice.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dečko Hong Ji Hio nestaje sa neidentifikovanim svetlom. Od tada, Hong Ji Hio prati gde se nalazi njen dečko. Uz pomoć članova NLO kluba, ona se približava misterioznoj tajni..
HD⭐
Trailer
OPIS: Smešten 30 godina nakon što je dr Sem Beket ušao u akcelerator Kvantni skok i nestao, prati novi tim koji mora ponovo da pokrene projekat u nadi da će razumeti misterije iza mašine i njenog tvorca.
HD⭐
Trailer
OPIS: Svemoćna boginja reinkarnirana kao mlada žena mora da upregne svoje božanske moći da osveti smrt svoje sestre i zaštiti svoju porodicu od uništenja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ovo je Richardov prvi dan u policiji. U noći, dva čudna svetla sudaraju se na nebu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Skoro tri decenije nakon otkrića T-virusa, epidemija otkriva mračne tajne korporacije Umbrella. Zasnovan na horor franšizi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Majstor džedaja Obi-Van Kenobi bdi nad mladim Lukom Skajvokerom i izbegava elitne lovce na Džedaje u Carstvu tokom njegovog izgnanstva na pustinjskoj planeti Tatuin.
HD⭐

Trailer


OPIS: Radnja filma smeštena u blisku budućnost, Endlings je usredsređena na četvoro dece koja otkrivaju da nisu sama nakon nestanka poslednjeg slona na Zemlji.

HD⭐

Trailer


OPIS: Prednastavak Zvezdane staze: Originalna serija, serija će pratiti posadu USS Enterprajza pod kapetanom Kristoferom Pajkom.

Showing 1–30 of 51 results