HD⭐
Trailer
OPIS: Dječak poznat kao Avatar mora ovladati moćima četiriju elemenata kako bi spasio svijet koji ratuje... i porazio nemilosrdnog neprijatelja koji ga želi zaustaviti.
HD⭐

Trailer


OPIS: Prošlo je više od 30 godina nakon velikog takmičenja u karateu. Osiromašeni Džoni Lorens, kojeg igra Zanka, traži iskupljenje otvaranjem kluba Cobra Kai, čime će potpiriti svoj rivalitet sa sada uspješnim Danijelom LaRusom, kojeg igra Mačio, koji pokušava da održi ravnotežu u životu bez svog mentora Mijagija.

HD⭐
Trailer
OPIS: Polučasovna skeč komedija koju je napisao i u kojoj glumi Robin Thede.
HD⭐
Trailer
OPIS: Komična serija o Vinnieju i Dylanu, koji su odrasli zajedno i nerazdvojni. Kada Dylanova djevojka poželi da se preseli u potrazi za boljim životom za nju i njenog sina, on se mora suočiti s najtežom odlukom u svom životu.
HD⭐

Trailer


OPIS: Kada jedno slučajno ubojstvo dovede do drugoga, jedan obični mladić nađe se u beskrajnoj igri mačke i miša s lukavim detektivom.

HD⭐

Trailer


OPIS: U pokušaju da pronađe nenasilnu alternativu za smanjenje prenaseljenosti pakla, Luciferova ćerka otvara hotel za rehabilitaciju koji grupi demona koji se ne uklapaju pruža šansu za iskupljenje.

HD⭐
Trailer
OPIS: Neočekivano prijateljstvo stvara se kada se tri tinejdžerke sretnu u Anonimnim prodavnicama.
HD⭐
Trailer
OPIS: Stalni komentari o slobodnom životu 30-godišnje Johanne i očekivanjima društva od savršenog porodičnog Božića konačno je stižu. Johanne započinje 24-dnevni lov na partnera kojeg će kući dovesti za Božić.
HD⭐
Trailer
OPIS: Scoobi-Doo i banda Misteri Inc. zajedno rešavaju više misterija, svaki put sa drugim živim, kasnim ili izmišljenim gostom slavne ličnosti.
HD⭐
Trailer
OPIS: TV serija zasnovana na kolumni Nev Iork Times-a koja istražuje odnose, ljubav i ljudske veze.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pogled iznutra na svet pisca Emili Dickinson.
HD⭐
Trailer
OPIS: Džejms, mladi hvatač, pokušava da pleni pastora Bajrona Brauna, za koga se ispostavilo da je daleko opasniji nego što se sumnja. Glazba likova braće Coen komplicira njihove planove da se nadmaše.
HD⭐

Ted (2024)

Najnoviji Epizoda: S01E07
Trailer
OPIS: 1993. je i trenutak slave medveda Teda je prošao. Živi kod kuće sa svojim najboljim prijateljem Džonom Benetom i njegovom porodicom. Iako Ted može loše uticati na Džona, on je lojalan drug koji će biti na udovima zbog prijateljstva.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon 18 godina iza rešetaka, Miri Matteson vraća se kući i posrće natrag u život odraslih u klaustrofobičnom obalnom gradu koji je nekada poznavala u ovoj polusatnoj seriji komedija.
HD⭐
Trailer
OPIS: Abby, 45-godišnja samoidentificirana debela, queer nasipa čija nesreća i očaj neočekivano ju dovode u živo transformativni odnos. Chicago improvizirao supruga Abby McEnany surađivao / zvijezde u ovoj jedinstveno ljudskoj komičnoj seriji.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što je patila od milosti, fotograf se vraća u svoj rodni grad i nailazi na njenog prijatelja iz detinjstva - ponovo rasplamsavajući nedovršenu romansu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nemilosrdni demon postaje nemoćan nakon što se zaplete sa ledenom naslednicom, koja možda drži ključ njegovih izgubljenih sposobnosti - i njegovo srce.
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o udovici dinastije Čoson Sim Jeong-Vu i ženi koja je udovica po imenu Jeong Soon-deok udružuju snage da se venčaju sa samcima i ženama u dinastiji Čoson.
HD⭐
Trailer
OPIS: U biološkoj istraživačkoj kompaniji, sin sa socijalnim problemima primoran je da radi za kompaniju svog oca, izuzetno ekscentričnog i egzotičnog čoveka da ga spase od katastrofe.
HD⭐
Trailer
OPIS: Egzistencijalna komedija o čoveku koji se bori u životu koji se podvrgava novom tretmanu da bi postao bolja osoba, tek da bi otkrio da ga je zamenio nova i poboljšana verzija sebe.
HD⭐
Trailer
OPIS: Neustrašiva i razigrana, deluje na instinkt; oboje anđeo koji se osvećuje i malo mešača; duboko empatičan i tup do taštine. I sa duboko nepoštenim smislom za humor. Osim činjenice da joj je suprug umro pre nekoliko godina, vrlo malo ljudi zna mnogo o Aleka ili zašto je napustila silu, čineći ovu ženu misterijom u sebi. A Aleka se ne može oduprijeti misteriji, pa kad je bivša kolegica i dugogodišnja prijateljica inspektorica Kieran Hussei od nje zatraži da se "posavjetuje" o njegovim malim slučajevima, izgleda oklijevajući. Ali istina, ona ne može odoljeti. Pridružiti se Alekabi kako bi se rešilo nerešive je Madison, bahati, sarkastični, ambiciozni i prizemljeni. Pravi ekstrovert, Madison radi kao analitičar podataka za policiju i na poziv je Aleka da radi ono što najbolje uradi.
HD⭐
HD⭐
Trailer
OPIS: Samohrana mama čiji se sin preselio na fakultet izgleda da će sama započeti novi život.
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča prati Snoopi-a dok se njegova vizija da postane kosmonaut pretvorila u stvarnost, dok su on i njegova etiketa Voodstock zajedno sa bandom Kikiriki proputovali NASA-u. Oni su izabrani za važnu misiju u svemiru - kaže se ...
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati svetski poznatu porodicu televangelista sa dugom tradicijom odvraćanja, pohlepe i dobrotvornog rada.
HD⭐
Trailer
OPIS: Tri žene koje žive u tri različite decenije: domaćica 60-ih, socijalista 80-ih i advokat 2019. bave se nevericom u svojim brakovima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dobrodušan srednjoškolski nastavnik koji radi u svojoj alma materu radi sa nadarenim, ali neiskrenim i nezainteresovanim učenicima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Grupa navijača nameravala je da sruši korumpirane superheroje koji zloupotrebljavaju svoje supersile.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što je originalna serija završena pre 19 godina, Džejson, Šenen, Dženi, Gabriel, Jan, Brajan i Tori ponovno se ujedinjuju kada jedno od njih pomisli da je vreme da se „Beverli Hills, 90210“ ponovo pokrene i složeni svi sa tom idejom, pokreću projekat „BH90210“. Ali samo pokretanje može doneti još zanimljiviju seriju od samog ponovnog pokretanja. Šta će se dogoditi kada se prve ljubavi, stare romanse, prijatelji i neprijatelji ponovo okupe, dok ova ikonična glumačka postava - koju je ceo svet gledao kako odrastaju - pokuša da nastavi tamo gde su stali? Kada se glumačka postava okupi, doći će do velikog zaokreta: sedam bivših tinejdžerskih idola će igrati pojačane verzije sebe u potpuno novoj serijskoj drami - sa zdravom dozom neozbiljnosti koja je inspirisana njihovim stvarnim životima i odnosima jedni s drugima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Detektiv Inspektor Rabbit, posvećeni, žilavi, debeli i često opijeni viktorijanski bakar, putuje preko Londona sa svoja dva mlada partnera, šašavim novajlijem i briljantnom crnom policajkom koju niko ne vjeruje.

Pokazuje 1–30 293 rezultate