HD

Trailer


OPIS: Serija govori o onima koji su nasledili čuvene „milenijalce“ (generacija „Y“) ili generaciji „Z“, odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-e, u godini zmaja po kineskoj astrologiji). U serijalu o odrastanju, tradicionalno jednom od najpopularnijih podžanrova na ovim prostorima, pratimo junake iz dva razreda (iz crvene i plave smene) u prvim danima nove školske godine u kojoj će doneti važne životne odluke. Dramski zapleti, oplemenjeni humorom i muzikom govore o dilemama i problemima ali i radostima u životu mladih u Srbiji, njihovim roditeljima i profesorima.

HD
Trailer
OPIS: Jedan dermatolog u Tajlandu 1970-ih neočekivano pokrene masovnu seksualnu revoluciju kad postane Doktor Klimaks, kolumnist koji se bori protiv tabua.
HD

Trailer


OPIS: Najveći deo radnje serije dešava se u jednom selu u Šumadiji. Serija prati dve paralelne priče, porodice Malešević, i njihovog rođaka, obaveštajca Vranića. Serija takođe sadrži dosta humora, a prikazuje i političku stvarnost Srbije u vremenu u kome se radnja serije odvija.

HD

Trailer


OPIS: Radnja serije 'Kud puko da puklo' smještena je u živopisni Oštrovac, selo na rubu nacionalnog parka. U središtu priče su rendžer nacionalnog parka Damir (Momčilo Otašević) i doktorica Katarina (Mirna Medaković) koja zbog djedove oporuke dolazi živjeti u Oštrovac. Katarinin djed Đuro (Mate Gulin) koji je većinu života proživio kao samotnjak, oporukom ostavlja milijun eura svojim unucima Katarini, Tomislavu (Miran Kurspahić) i Kreši (Janko Popović Volarić), ali uz uvjet da godinu dana provedu u njegovoj derutnoj kući u Oštrovcu. U slučaju da ne uspiju u tome, novac pripada selu.

HD
Trailer
OPIS: Nezgodna tinejdžerica Harriet oduvijek se željela uklopiti. Sve dok je ne potraži vrhunski londonski agent za modele i sazna da se nekim ljudima treba isticati.
HD
Trailer
OPIS: U očevoj prodavnici automobila, nesrećni menadžer nastoji poboljšati uslugu korisnicima i ostvariti zaradu, a da pritom drži svog problematičnog rođaka u redu.
HD

Trailer


OPIS: Ugledni spiker iznenada gubi sposobnost samocenzure u eteru, privlačeći pažnju TV pisca koja ga poziva u svoju estradu.

HD

Trailer


OPIS: The adventures of Surda, a man in his 30s who comes from a small town to Belgrade to get rich. However, no job is good for him, so he tries his luck in Germany, but this venture proves to be the same thing, so he heads back to his native Yugoslavia.

HD

Trailer


OPIS: Serija prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske stanice u državi - Božene - i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te penzionisanog policajca Milu, u jednom malom, mirnom i pitomom mestu bez internet signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu. Božena (Ksenija Pajić), je policajka čvrste ruke i velikog srca. Božena je navikla da je ona ta koja izdaje naređenja. Loše podnosi autoritet, pogotovo ako je taj autoritet načelnik Jure (Enes Vejzović), i koji je po prilici podjednako tvrdoglav poput nje te s kojim je nekada...

HD

Trailer


OPIS: Radnja serije se zbiva u jednom zagrebačkom donjogradskom kvartu, odnosno na njegovom trgu. Tamo su dva frizerska salona - muški i ženski, te stara gostionica koja je s vremenom postala kafić i kvartovsko okupljalište. Neprestana je borba za prestiž između vlasnika salona, muškog u vlasništvu Žigmunda Štingla i ženskog čija je vlasnica Božica Režek. I dok je Žigmund tipičan predstavnik starog kova, Božica pokušava biti moderna poduzetnica i često ne bira sredstva kako bi postigla svoje ciljeve - postati najbolji frizer u kvartu i dobro udati mlađu kćer Sanju. Naime, starija Lili udala se za automehaničara Jožu, dobričinu iz kvarta. Ali, Sanja je vječno u oblacima, a zaljubljuje se, na Božičin užas, uvijek u krivog. Žigmundovi pomoćnici su stari, pomalo nagluhi Ivek i mlada, atraktivna aktivistica Cici. Jedina neutralna zona je kafić Pri Taubeku koji drži Matek, Bosanac koji pokušava postati Purger. Frizerski rat ima, dakako, i razloge koji sežu u prošlost kada je Žigmundov salon bio jedini u kvartu. Kroz sukobe naših likova, suprotstavljenih na sve moguće i nemoguće načine, sa smiješkom ćemo se podsjetiti na mnoge poznate društvene i kulturne sukobe.

HD
Trailer
OPIS: Nakon bolnog prekida, mlada odvjetnica s glavom uranja u zbunjujući svijet modernih spojeva, uz nepokolebljivu podršku svojih najboljih prijateljica.
HD

Trailer


OPIS: Grupa podkastera krenula je da istražuje misteriozni nestanak trojice stranaca u idiličnom irskom gradu. Ali kada počnu da vuku konce, pronalaze priču mnogo veću i čudniju nego što su mogli da zamisle.

HD
Trailer
OPIS: Žena ulazi u čudnu mašinu i postaje... pileći grumen?! Sada je na njenom ocu i obožavatelju da se upusti u ludu potragu da je vrati.
HD
Trailer
OPIS: Kad naslijedi obiteljsko imanje, aristokrat Eddie otkrije da se na njemu nalazi ogromno carstvo marihuane, a njegovi vlasnici ga ne namjeravaju ostaviti.
HD

Trailer


OPIS: Kultni film "Munje" dobija nastavak! Posle 22 godine od premijernog izvođenja, dobro poznatu glumačku ekipu gledaćemo sada u nastavku filma pod nazivom „Munje: Opet“, reditelja Radivoja Andrića.

HD
Trailer
OPIS: Knuckles the Echidna podučava zamjenika Wadea Whipplea tehnikama Echidna ratnika.
HD
Trailer
OPIS: Dva stranca dobivaju posao u špijunskoj agenciji koja im nudi život pun špijunaže, bogatstva i putovanja. Kvaka: novi identiteti u dogovorenom braku.
HD
Trailer
OPIS: Srpski sitcom koji prati avanture trojice muškaraca koji žive sa svojom dominantnom, matrijarhalnom tetkom.
HD
Trailer
OPIS: Prati Čarlsa Suna, gangstera iz Tajpeja koji se nastanio u svom životu kao nemilosrdni ubica, ali mora da ode u L.A. da zaštiti svoju majku i mlađeg brata nakon što je njegovog oca ubio misteriozni ubica.
HD

Trailer


OPIS: Beogradska porodica Srdić se ponovo suočava sa nevoljama na Bulbulderu u drugoj sezoni ove urnebesne komedije. Ilija, njegova žena Ciga i jedanaest sinova moraju pronaći način da sačuvaju svoj nekonvencionalni način života nakon što su izgubili sve u poslednjoj fudbalskoj utakmici.

HD

Trailer


OPIS: U pokušaju da pronađe nenasilnu alternativu za smanjenje prenaseljenosti pakla, Luciferova ćerka otvara hotel za rehabilitaciju koji grupi demona koji se ne uklapaju pruža šansu za iskupljenje.

HD

Ted (2024)

Newest Episode: S01E07
Trailer
OPIS: 1993. je i trenutak slave medveda Teda je prošao. Živi kod kuće sa svojim najboljim prijateljem Džonom Benetom i njegovom porodicom. Iako Ted može loše uticati na Džona, on je lojalan drug koji će biti na udovima zbog prijateljstva.
HD
Trailer
OPIS: Dječak poznat kao Avatar mora ovladati moćima četiriju elemenata kako bi spasio svijet koji ratuje... i porazio nemilosrdnog neprijatelja koji ga želi zaustaviti.
HD

Trailer


OPIS: Kada jedno slučajno ubojstvo dovede do drugoga, jedan obični mladić nađe se u beskrajnoj igri mačke i miša s lukavim detektivom.

HD

Trailer

OPIS: Da je poslednji projekat zamišljen kao serijal sa istorijskom težinom govori i glumačka podela, jer su Dragiša Kovačević, direktor serije Aleksandar Milutinović i reditelj serije Ivica Vidanović probrali vrsne glumce za nosioce glavnih uloga. Rašu igra Milenko Pavlov, Mileta Boda Ninković a Džonija Bane Zeremski, u koži konobarice Jele nalazi se Snežana Savić, dok njenu kafansku koleginicu dočarava Tara Milutinović, unuka legendarnog Miloša Milutinovića.
HD
Opis Serije:Tender je sitcom koji prati rad državne agencija za sprovođenje javnih nabavki. U središtu serije je tročlana komisija koja je sastavljena po nama dobro poznatom “nacionalni ključ“ modelu: Srbin, Hrvat, Bošnjak. Tri potpuno različita karaktera, potpuno različite političke vizije, potpuno različita pogleda na svijet su prinuđeni raditi zajednički posao i dijeliti zajednički prostor – ured, kancelariju....  
HD

Opis Serije: Nikola pokušava riješiti čudan slučaj provale u školu iz koje provalnici nisu ništa odnijeli. Ni kod kuće mu nije ništa bolje, jer Jagoda je cijelo vrijeme ljuta, a on se ne usudi pitati zašto. Bruno koji i nadalje stalno odlazi u Bazu, birtiju kod Suvog i Ludviga, primijeti sliku koju su dvojica pijanaca tamo ostavila...


Opis Serije: Sportski novinar Rale, koji vodi dinamičan život, trudi se da bude (koliko je to moguće) i posvećen muž, i uzoran otac, i dobar sin i brat. Ali, Rale, po prirodi nemaran i opušten, i nije od naročite pomoći svojoj ženi Ivani, pa svojim ponašanjem u porodični život unosi više pometnje nego sklada.


Opis Serije: “Radnja se vrti oko supružnika Milana i Ljubinke čijem braku se bliži kraj. Ljubinka sumnja da je Milan vara, Milan smatra da ga Ljubinka ne ceni i da uskraćuje njegovu slobodu. Kada su na ivici razvoda njihovi životi se menjaju za 180 stepeni. Na vratima njihovog stana se pojavljuje advokat Nestorović, koji im saopštava da je Milanova baba-tetka Milanka umrla i svo svoje bogatstvo ostavila Milanu. Radost zbog nasledstva prekida saznanje da postoji ugovor koji mora biti ispoštovan, kako bi novac došao do Milanovih ruku. “.

HD

Trailer


OPIS: Šarolika civilna postrojba čiji je cilj unaprijediti imidž policije nehotice se nađe u smrtnoj opasnosti kad se suoči s neobičnim kriminalcima.

Showing 1–30 of 349 results