HD
Trailer
OPIS: Nakon što su dva roditelja prijavila da je njihova 12-godišnja ćerka Asunta nestala, istraga se ubrzo okreće protiv njih. Inspirisan istinitim događajima.
HD

Trailer


OPIS: Toma je mini serija u 8 nastavaka, o pevaču narodne muzike, boemu, kockaru, legendi novokomponovane narodne muzike, najslavnijoj i najtalentovanijoj figuri tadašnje jugoslovenske estradne scene. U postjugoslovenskoj eri, nakon skorašnjih ratova, njegova muzika je ostala da spaja ljude i posvađane narode; oko njegovog imena i dela nema rasprave, on je bio i ostao neukaljana zvezda i simbol jednog vremena u kome su, tako kažu, svi dobro živeli i zabavljali se.

HD

Trailer


OPIS: Bežeći iz Medelina u Majami, Grizelda Blanko stvara jedan od najbezobzirnijih kartela u istoriji.

HD

Trailer


OPIS: Serija 'The New Look' o karijernim počecima Chistiana Diora, njegovom rivalstvu sa Coco Chanel, kao i usponu visoke mode u Francuskoj za vrijeme Drugog svjetskog rata.

HD
Trailer
OPIS: Nadahnuta stvarnim događajima, ovo je priča o tome kako je Rocco Siffredi pobjegao od skromna života i postao najveća porno zvijezda na svijetu.
HD

Trailer


OPIS: Žena kojoj je zabranjeno da se bavi advokaturom priprema žalbu da poništi odluku suda u ovoj istinitoj priči o Lidiji Poet, prvoj advokatici u Italiji.

HD

Trailer


OPIS: Sadrži intervjue i lične arhive iz života i karijere NBA legende Bila Rasela.

HD

Trailer


OPIS: Danska medicinska sestra koja je osuđena za pokušaj ubistva četiri pacijenta iz nehata u bolnici Nykøbing Falster.

HD

Trailer


OPIS: Dva para koji idu u crkvu uživaju u porodičnom životu u malom gradu u Teksasu - sve dok neko ne uzme u ruke sekiru.

HD

Trailer


OPIS: Godinu dana pre upada u Votergejt, E. Hauard Hant i Dž. Gordon Lidi imaju zadatak da istraže curenje Pentagonskih papira, i skupe tim Kubanaca – veterane iz Zaliva svinja – da se infiltriraju u kancelariju "uzbunjivača" Danijela Elsberga. Za to vreme, Hant i njegova žena Doroti upoznaju Lidijeve.

Trailer


OPIS: Priča o Fjodoru Šaljapinu, čoveku koji je odrastao u siromašnoj porodici, a pokorio blistavi svet pozorišta i osvojio visine koje pre njega niko nije dostigao. Obožavali su ga milioni, ali da li je on uspeo da ostvari ličnu sreću i napravi izbor između dve voljene žene? Priča o tome kako snaga karaktera i talenat mogu uzneti čoveka do zvezda i dati mu mogućnost da obasja čitav svet...

Trailer


OPIS: Na Menhetnu u leto 1979. mladić je uhapšen zbog šokantnog zločina, a malo verovatni istražitelj mora da reši misteriju iza toga pre nego što pravi zločinac ponovo udari.

HD
Trailer
OPIS: Niko ne može i niko ne treba da živi bez ljubavi. Ova bioserija prati strastveni život i karijeru legendarne argentinske rok zvijezde Fita Paeza.
Trailer
OPIS: Prati život Arnolda Schwarzeneggera, od njegovih dana dizanja utega do njegovih uspjeha u Holivudu, njegovog vremena kada je bio guverner Kalifornije, te radosti i nestabilnosti njegovog porodičnog života.
Trailer
OPIS: Lovolovac koji je osvojio džungle južne Indije i postao predmet najvećeg lova u Indiji
HD
Trailer
OPIS: Prati izuzetnu priču o Mip Gis, Holanđanini koja je rizikovala svoj život da bi zaštitila porodicu Ane Frank od nacista više od dve godine tokom Drugog svetskog rata.
HD
Trailer
OPIS: Sa nikada ranije viđenim snimcima, ovaj dokumentarni serijal prati meteorski uspon Dejvida Bekama od skromnih početaka do svetske fudbalske zvezde.
HD
Trailer
OPIS: Posle 25 godina svoje rekordne solo karijere, Robi se osvrće na svoje mlađe i razmišlja o životu provedenom u centru pažnje.
HD
Trailer
OPIS: Kako se Angel Kristo i Barbara Rej okupljaju, njihov brak uskoro postaje milionski posao, ali iza svetla reflektora kriju se problemi sa zavisnošću od droge, kockanjem i neverstvom.
HD
Trailer
OPIS: Tijekom više od deset godina osuđeni ubojica Jeffrey Dahmer ubio je 17 tinejdžera i mlađih muškaraca. Kako je uspijevao tako dugo izbjegavati uhićenje?
HD

Trailer


OPIS: Radnja serijala prati život Jovanke Broz, supruge maršala Tita od njihovog upoznavanja posle Drugog svetskog rata. Priča takođe prati i Titov lični i politički život.

Trailer


OPIS: Priča o životu slavne kraljice Marie Antoinette, koja je bila posljednja kraljica Francuske prije Francuske revolucije.

Trailer


OPIS: U istočnom krilu Bele kuće, mnoge od najuticajnijih odluka u istoriji i koje su promenile svet bile su skrivene od pogleda, koje su donele američke harizmatične, složene i dinamične prve dame.

HD
Trailer
OPIS: Neymar, omiljena ličnost diljem svijeta, ali i meta brojnih kritika, govori o usponima i padovima u privatnom životu i fantastičnoj nogometnoj karijeri.
HD
Trailer
OPIS: Prati priču o vezi Pamele Anderson i Tomija Lija, vraćajući se na njihovu burnu romansu koja je započela njihovim venčanjem nakon što su se poznavali samo 96 sati 1995. godine.
HD
Trailer
OPIS: TV serija koja beleži pokušaj osnivača Theranosa Elizabet Holms da revolucioniše zdravstvenu industriju nakon što je napustila koledž i pokrenula tehnološku kompaniju.
HD

Trailer


OPIS: Profesionalni i lični životi Los Anđeles Lejkersa iz 1980-ih, jedne od najcenjenijih i najdominantnijih dinastija u sportu - tima koji je definisao eru, kako na terenu, tako i van njega.

Trailer
OPIS: TV zvezda Džimi Sevil očarao je čitavu naciju svojom ekscentričnosti i filantropijom. Ali optužbe za seksualno zlostavljanje otkrivaju šokantnu nevidljivu stranu njegove ličnosti.
HD
Trailer
OPIS: Inspirisan izvanrednim životom Džulije Čajld i njenom emisijom Francuski kuvar, koja je u suštini izmislila televiziju sa hranom.

Showing 1–30 of 82 results