HD⭐
Trailer
OPIS: Bivši ratnik, sada zamonašen, priča priču o tome kako je Artur postao gospodar rata uprkos nelegitimnosti njegovog prestola.
HD⭐
Trailer
OPIS: Lovolovac koji je osvojio džungle južne Indije i postao predmet najvećeg lova u Indiji
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o događajima oko ozloglašenog razvoda vojvode i vojvotkinje od Argila tokom 1960-ih.
HD⭐
Trailer
OPIS: Džo pokušava da uravnoteži svoj lični i profesionalni život kao vrh koplja u CIA-inom ratu protiv terorizma. Ona angažuje Kruz, ženu marinca za specijalne operacije, kao tajnog operativca u programu Lavica.
HD⭐
Trailer
OPIS: U svijetu pomorstva, mladi gusarski kapetan kreće sa svojom posadom kako bi stekao titulu kralja gusara i otkrio mitsko blago poznato kao 'One Piece'.
HD⭐
Trailer
OPIS: Mladi kuvar iz sveta dobre kuhinje vraća se u Čikago da vodi porodičnu prodavnicu sendviča.
HD⭐

Trailer


OPIS: Prati uspešnog advokata koji ima sve, ali koga muči porodična kletva, i ispostavlja se da je taj koji krije tajnu njenog razbijanja naizgled običan državni službenik.

HD⭐
Trailer
OPIS: Gangster po imenu Bumpy Johnson probija se u Harlem tokom 1960-ih. TV nastavak filma iz 2007., 'Američki gangster', koji je usredsređen na zločinački poduhvat Franka Lucasa.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon pada Galaktičke imperije, bivši vitez Džedaj Ahsoka Tano istražuje pojavu pretnje ranjivoj galaksiji.
HD⭐

Trailer


OPIS: Elitna policijska jedinica na Havajima rešava najopasnije i najsloženije slučajeve u ovom rimejku istoimene seriije iz 1968. godine. U uvodnim scenama ove serije upoznaćete pomorskog oficira Stiva Mekgareta (Alex O’Loughlin) koji istražujući ubistvo svog oca dobija ponudu od gradonačelnika da on predvodi ovu novu specijalnu jedinicu koja će direktno odgovarati njemu.

HD⭐
Trailer
OPIS: Nesigurna zbog svojeg izgleda, uredska radnica noću se pretvara u maskiranu internetsku ličnost... sve dok joj niz zlosretnih događaja ne obuzme život.
HD⭐

Trailer


OPIS: Služba za posebne projekte zadužena je za obračun sa opasnim i neuhvatljivim kriminalcima koji predstavlju pretnju po nacionalnu bezbednost. Služeći se lažnim identitetima i koristeći najnapredniju tehnologiju, ekipa vrhunski obučenih agenata radi u dubokoj tajnosti i stavlja svoje živote na kocku kako bi po svaku cenu rešili slučaj.

HD⭐
Trailer
OPIS: akon što se probudio iz kome u napuštenoj bolnici, policajac Rick Grimes otkriva da je svijet koji je poznavao nestao – prožet je zombijska epidemijom epskih razmjera. Nedaleko, u predgrađu Atlante, mali kamp preživjelih bori se za život dok ih 'mrtvi' opsjedaju na svakom koraku.
HD⭐
Trailer
OPIS: Uzroci i posledice američke opioidne epidemije otkrivaju se u ovoj drami prateći njene počinioce, žrtve i istražitelja koji traga za istinom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Veterinar sa psihometrijskim moćima i detektiv vruće krvi koji se zaljubljuju jedno u drugo dok rešavaju manje slučajeve zločina u malom gradu u Mudžinu, Čungčeong-do
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija zasnovana na romanu Elmora Leonarda „Citi Primeval: High Noon in Detroit“

Pokazuje 1–16 444 rezultate