HD⭐
Dugo i naporno putovanje braće Elric završava u ovom veličanstvenom finalu, u kojemu moraju poraziti nezemaljsku prijetnju čitavoj naciji...
HD⭐
Mlada žena odlazi sama na odmor, na englesko selo, nakon smrti svog bivšeg muža, nadajući se da će tu zalečiti svoje rane. Međutim, neko ili nešto iz okolne šume kao da je progoni. Ono što počinje kao tinjajući strah ubrzo postaje strašan košmar, ispunjen najmračnijim uspomenama i strahovima.
HD⭐
Profesor Albus Dumbledore (Jude Law) zna da moćni mračni čarobnjak Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) kreće da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svijetom. Nesposoban da ga zaustavi sam, povjerava magizoologu Newtu Scamanderu (Eddie Redmayne) da predvodi neustrašivi tim čarobnjaka, vještica i jednog hrabrog pekara u opasnoj misiji, gdje se susreću sa starim i novim zvijerima i sukobljavaju se s Grindelwaldovom sve većom legijom sljedbenika. Ali s tako visokim ulozima, koliko dugo Dumbledore može ostati po strani?
HD⭐
Priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu dobila je svoj samostalni nastavak. Doktor Strange otključava Multiverzum i pomiče njegove granice dalje nego ikad prije. Putovanjem u nepoznato, uz pomoć mističnih saveznika, prolazi kroz zapanjujuće i opasne alternativne realnosti Multiverzuma kako bi se suprotstavio misterioznom novom protivniku.
HD⭐
Nakon što se Mirta predozira sa svojim ljubavnikom, oživi sama i shvati da se nalazi u nasilnu svijetu o kojem nije imala pojma.
HD⭐
‘Big Gold Brick’ prepričava priču o mladom piscu Samuelu Listonu i njegovom iskustvu sa Floydom Deverauxom, zagonetnim, sredovječnim ocem dvoje djece koji angažuje Samuela da napiše njegovu biografiju.

Prvi put u povijesti Spider-Mana identitet našeg prijateljskog heroja iz susjedstva je otkriven i on više nije u stanju odvojiti svoj normalan život od visokih rizika super heroja. Kad zatraži pomoć doktora Strangea, ulozi postaju još veći, prisiljavajući ga da otkrije što uistinu znači biti Spider-Man.

CAM VERZIJA FILMA, USKORO HD

HD⭐
Čuvar parka provodi noć čuvajući potencijalno mesto zločina na udaljenoj planinskoj stazi.
HD⭐
Refleksija na lepotu ljudskog života i njegovu okrutnost, valičanstvenost i banalnost. Par luta ratom rastrgnutim Kelnom, na putu ka rođendanskoj zabavi, otac zastaje da veže pertle svojoj ćerci na kiši, tinejdžerka pleše ispred kafića, poražena vojska maršira ka logoru.
HD⭐
Vrhovna komanda šalje prekaljenog vojnika na udaljenu planetu - s ciljem da uništi ostatke rase vanzemaljaca! Džek Harper, prilikom patroliranja, iz ostataka svemirskog broda spašava prelepu neznanku. Dolazak neočekivanog putnika u njegov život prouzrokuje i pitanje - šta on zaista zna o planeti, svojoj misiji, ali i o samom sebi.
HD⭐
Glavni lik, devojka Katja, ima mistični dar: može da komunicira sa duhovima. Kada njezina sestra bliznakinja nestane, ona sama krene u potragu. Policija insistira da sestra uopšte ne postoji, da je plod Katjine bolesne mašte. Međutim, u procesu potrage za svojom sestrom, Katja shvata da u gradu deluje serijski ubica, a njena sestra je samo jedna od njegovih žrtava. Još ima nade da je spasi, ali u sumornom gradu punom tajni ne možeš verovati nikome, čak ni sebi.
HD⭐
Na početku haosa rođen je prvi demon na planeti nazvan Juandi, i bio je obožavan kao predak demona. Hiljadama godina kasnije, monah Tang spasao je sigurne smrti nekadašnjeg kralja demona Sun Vukonga koji mu je za uzvrat obećao da će ga štititi i pronaći svete spise na Zapadu.
HD⭐
Hye-jeong, usamljena devojka koja se udaljila od svojih najbližih izbgavajući porodične probleme, radi u fabrici, deli stan i vodi svoj život u besmislenost sve dok jedne noći ne shvati da je postala duh.
HD⭐
Ultra-nasilni fantasy ep, smešten u zemlju magije, prati heroje iz različitih vremena i kultura u borbi protiv zlokobne sile.
HD⭐
U Čikagu 1980-ih, desetogodišnjak kreće u potragu za božićnim poklonom njegove generacije – najnovijim i najboljim sistemom video igrica …
HD⭐
Besmrtni superjunaci, od kojih svaki ima posebnu energiju i razlikuje se od ostalih članova, izlaze iz tajnosti kako bi zajedno s ljudima obranili život na Zemlji. Radnja filma se odvija nakon filma „Osvetnici: Završnica“, kada novi zaštitnici Zemlje izlaze iz sjene i okupljaju se protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, Devijanata.

Film je u CAM verziji,uskoro HD!

HD⭐
U noći Noći vještica, Gonzo je izazvan da provede jednu noć u ukletoj vili.
HD⭐
Ekipa studija Marvel predstavlja još jedan superherojski akcijski spektakl o majstoru Kung fua čiji je otac član zloglasne organizacije Deset Prstenova koju smo upoznali kroz ranije Marvelove filmove. Od djetinjstva obučavan za majstora borilačkih vještina, Shang-Chi je prisiljen suočiti se s prošlošću za koju je mislio da je ostavio za sobom. U svijetu se u međuvremenu pojavila nova velika prijetnja, a Shang-Chi je ponovno uvučen u mrežu svog oca, šefa tajanstvene organizacije Deset prstenova koja se skrivala u sjeni MCU od samog početka.

Showing 1–18 of 100 results