HD
Previše se boji priznati svojoj ženi da se zaljubio u drugu ženu, sredovječni muškarac pretvara se u otkucavajuću bombu koja bi mu mogla eksplodirati pravo u lice
Imdb Ocena: 6.8
HD
Trivan i Seljo su par detektiva beogradskog odjela za umorstva koji se suočavaju sa svim stvarima s kojima se suočavaju tipični prijatelji policajci - šef razbijača muda, neobični osumnjičenici, još čudniji doušnici i ubojstvo djevojke koja je bila upletena s nekim sumnjivim...
Imdb Ocena: 7.0
HD
Ekipa prijatelja, Alisa, Pavle i Crvena u starom stanu drže tematski hostel YUGODROM, posvećen SFRJ nostalgiji i uređen u maniru socijalizma, prepun detalja koji sećaju na to vreme. Pavle ga je nasledio, Alisa osmislila koncept i njih troje, kao u nekoj privatnoj utopiji, dele hostel kao životni i radni prostor. Situacija se menja u momentu kada Alisa na svojoj diplomskoj izložbi upoznaje Vuka, uspešnog hotelijera iz Londona, koji joj, oduševljen dizajnom Yugodroma, nudi saradnju, želeći da otkupi pravo na brend Yugodrom. S jedne strane to bi Pavlu rešilo finansijske probleme u koje ga uvlači problematični otac Dragan, ali istovremeno preti da ugrozi njihovu jugo-nostalgičnu utopiju…
Imdb Ocena: 5.7
HD
Dokumentarni film 'Bol': O deci stradaloj u masovnom ubistvu govorili njihovi roditelji i najbliži
 

Imdb Ocena: 5.5
Manja je priča o 19-ogodišnjoj devojci koja se nakon razvoda roditelja preselila sa majkom iz Zrenjanina u Novi Sad. Manja je u sukobu sa svima, od sestre i majke do novog grada u kome je stekla jednog jedinog ortaka Slončeta. On ima bend i beznadežno je zaljubljen u Manju što ona ne primećuje. Ona nije upisala fakultet pa je u potrazi za poslom, nakon otkaza u kozmetičkom salonu. Nakon što nađe novi posao u dostavljačkoj službi, Manja pronalazi i izvesnog Daniela, 15 godina starijeg od nje.
 

Imdb Ocena: 8.6
HD
Dva mlada para iz Beograda pokušavaju da započnu vezu u vreme korone. Oni žele da stupe u intimne odnose, ali ih sprečava to što nemaju odgovarajuću zaštitu, što ih i motiviše da krenu u potragu.
Imdb Ocena: 6.0
HD
Film nosi poruku o onoj večitoj podeli na dobro i loše i o tome kako mi živimo naizmenično, u dobrom - lošem, u lošem - dobrom i na kraju kako god da okrenemo, do neke pravde dođemo
 

Imdb Ocena: 4.8
HD

Brutalno realistična priča o životu mladog pevača koji menja svoj život ka novim prilikama u karijeri. Napravljen uz vezu sa životom srpskog folk pevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas. Film se bavi pitanjem individualnosti u novim okolnostima, rastrganim između izbora.

(film je u tri dela) PRVI DEO FILMA

DRUGI DEO FILMA

TRECI DEO FILMA

Imdb Ocena: 6.6
HD
Život je ponekad gruba igra: jedna greška vam može kupiti kartu za pakao.
Imdb Ocena: 4.5
HD
Radašin i Milašin su braća, ali ne razgovaraju. Obojica su dobili pisma u kojima se pozivaju na misteriozno putovanje iz njihovog sela do Beograda, glavnog grada Srbije. Svako ima zabavnu stazu koja vodi do jednog mesta, ali im porodica na kraju neće dozvoliti da sami ostvare svoju sudbinu.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Film “Četiri ruže” је krimi-drama sa elementima komedije. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovek. U bezuspešnom pokušaju da od svega pobegne, shvata da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.
Imdb Ocena: 5.1
HD
Priča o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promene svakog čoveka na bolje ili na gore, u zavisnosti od toga čime se napaja. Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju tv voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene pomodarske emisije Šetnja s lavom.
Imdb Ocena 5.6
HD
Mlada pravnica Anđelka Bojanić udaje se za kolegu Tomu Đurovića. Na početku sve izgleda bajno, ali samo izgleda, jer Anđelka krije svoju prvu veliku ljubav, razmaženog i lažljivog Gojka.
Imdb Ocena: 5.7
HD
Priča prati pet djevojaka u tridesetim godinama, bliskih drugarica iz djetinjstva koje su odrasle u predgrađu dijeleći svaki trenutak odrastanja. Vremenom interesovanja su ih odvela na različite strane, te je i njihovo prijateljstvo pretrpjelo posljedice. Ipak, nakon mnogo vremena, okupljaju se povodom udaje jedne od njih. Organizuju djevojačko veče i odlučuju da ga proslave zajedno. Ali stvari se ne odvijaju po očekivanom planu. U iznajmljenoj kući, tokom 24 sata, dešavaju se razne komične, nježne i dramatične situacije, koje njihovo prijateljstvo stavljaju na test. Ipak, djevojačko veče će djevojke dodatno zbližiti, te učvrstiti i obnoviti njihovo prijateljstvo …
Imdb Ocena: 5.5
HD
Posle derbija, Zdravko - zvezda Partizana ( Rade Ćosić ), Klupa koji mu je brat od tetke i takođe navijač Crvene zvezde ( Andrija Milošević ) i Stefka, dobar drug iz detinjstva ( Lazar Đukić ), upoznaju Italijana žena, žena svačijeg života ( Ivana Dudić ). Nakon lude večeri, timski odlaze da vrate dug Skaret lovatoru ( Dragan Jovanović ), koji godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. I dalje odbija saradnju, što stvara velike probleme ekipi – kako da za tri dana nađe novac i kako da se reši poznatog prevaranta Dekija Be-em-vea ( Miloš Timotijević ).
Imdb Ocena 4.3
HD
Anđeo i đavo se bore za dušu beogradskog rokera, da ne može da opstane u telu starog pankera.
Imdb Ocena 5.2
HD
U ovom nastavku "Mi nismo anđeli", veoma uspešne jugoslovenske komedije, bivši plejboj mora da se nosi sa adolescencijom svoje ćerke, ali i brojnim dečacima koji joj neprestano kucaju na vrata. Zabrinuti otac misli da bi ona mogla da upadne u nevolje koje je on pravio kada je bio u godinama njenih obožavalaca.
Imdb Ocena 6.2
HD
Anđeo i đavo se bore za dušu beogradskog plejboja koji je zatrudneo mladu devojku.
Imdb Ocena 8.3
HD

Ovaj ep o Drugom svjetskom ratu bio je jedan od posljednjih filmova te vrste snimljenih u bivšoj Jugoslaviji. Priča o velikom transportu partizana iz Vojvodine u Bosnu 1943.

Imdb Ocena: 5.8
HD

Ovaj film, dijelom temeljen na popularnom romanu, govori dvije priče o modernim ženama. Jedna je Štefica Cvek, prosječna i usamljena djevojka koja očajnički pokušava pronaći muškarca svojih snova. Druga je priča o ženi redateljici koja snima film uz Šteficu i ima isti problem.

Imdb Ocena: 7.4
HD
Kraj školovanja se približava i pritisak na mlade kadete raste. Svakodnevni život na Vojnoj akademiji, zahtevna obuka i visoki standardi školovanja prepliću se s privatnim problemima i iskušenjima ambicioznih mladića i devojaka koji se nalaze na životnoj prekretnici. Ko će završiti akademiju, a ko će odustati? Koje ljubavi će izdržati test vremena i razna iskušenja a koje veze će se nepovratno ugasiti?
Imdb Ocena: 6.3
HD
U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović. Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da su im dani odbrojani. On predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili on zaista želi da im pomogne – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

Player #1 (ukoliko vam ne odgovara ovaj player za gledanje,imate ispod drugi)

Player #2 

Imdb Ocena: 8.5
HD
Nakon što je proveo sedam godina u zatvoru, autsajder odlučuje da uspostavi sopstveni način pravde u društvu koje se raspada.
Imdb Ocena: 7.8
HD
Psihološka drama o dvoje mladih ljubavnika koji su emocionalno i mentalno nestabilni. Kroz flashback pričaju što su radili prije nego što su završili u azilu.
Imdb Ocena: 6.2

Showing 1–24 of 89 results