HD
Smještena u carsku Kinu Han, radnja prati pustolovine porobljene djevojke Ping s drevnim zmajem Long Danzijem. Zmajevi su protjerani iz kraljevstva. Ping, siroče, pronalazi jedno od posljednjih preostalih zmajevih jaja. Čuvari palače prisiljavaju Pinga da pobjegne kako bi vratio zmajevo jaje u ocean i spasio sve zmajeve od izumiranja. Ping otkriva da je ona pravi Zmajev čuvar.
Imdb Ocena: 6.6
HD
Gru i Lucy i njihove djevojčice – Margo, Edith i Agnes – pozdravljaju novog člana obitelji Gru, Grua mlađeg, koji namjerava mučiti svog oca. Gru se suočava s novim neprijateljem u Maximeu Le Malu i njegovoj fatalnoj djevojci Valentini, a obitelj je prisiljena pobjeći.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
Imdb Ocena: N/A
HD
Dok bjesni Drugi svjetski rat, tinejdžer Mahito, progonjen tragičnom smrću svoje majke, biva preseljen iz Tokija u mirni ruralni dom svoje nove maćehe Natsuko, žene koja zapanjujuće sliči dječakovoj majci. Dok se pokušava prilagoditi, ovaj čudni novi svijet postaje još čudniji nakon pojave uporne sive čaplje, koja zbunjuje i gnjavi Mahita, nazivajući ga “dugo očekivanim”.
Imdb Ocena: 7.4
HD
Nakon što je svojoj obitelji upropastio odmor prije nego što je uopće mogao započeti, Cricket pokušava ispraviti svoje pogreške tako što volontira svoju obitelj za eksperimentalnu poljoprivrednu misiju – u svemiru.
Imdb Ocena: 7.2
HD
Thelma sanja o tome da bude glamurozan jednorog. Tada se u rijetkom ružičastom i blještavilom ispunjenom trenutku sudbine, Thelmina želja ostvaruje. Ona odmah postaje međunarodna zvijezda, ali uz neočekivanu cijenu. Nakon nekog vremena, Thelma shvaća da je bila sretnija kao ona obična, bez sjaja. Stoga odbacuje rog, briše svoje sjaje i vraća se kući, gdje je u zagrljaju čeka njezina najbolja prijateljica.
Imdb Ocena: 8.0
HD
Kada otkriće drevnog artefakta oslobodi zlu silu, novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.
 

Imdb Ocena: 6.5
HD

Nekoliko godina nakon Anshi pobune, tibetanska vojska je izvršila invaziju na jugozapad i vojni komandant dinastije Tang Gao Shi doživio je poraz u bitci. Chang’an je bio u neposrednoj opasnosti. Gao Ši, koji je bio zarobljen u opkoljenom gradu, prisjetio se svojih prošlih iskustava s Li Baiom eunuhu koji je služio kao vojni nadzornik.

Imdb Ocena 7.6
HD
Po se sprema postati duhovni vođa svoje Doline mira, ali također mu treba netko tko će zauzeti njegovo mjesto Zmajevog ratnika. Kao takav, on će trenirati novog kung fu praktičara za to mjesto i susresti će negativca zvanog Kameleon koji priziva zlikovce iz prošlosti.
 

Imdb Ocena: 6.7
HD
Šesnaestogodišnja Georgia Nolan želi krenuti stazama svog oca i sanja o tome da bude prva vatrogaskinja na svetu. Kad misteriozni piroman počne paliti seriju podmetnutih požara po Broadwayu, njujorški vatrogasci počinju misteriozno nestajati. Gradonačelnik New Yorka poziva Georgijina oca iz mirovine da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći pomoći ocu i spasiti svoj grad, Georgia se prerušava u mladića zvanog “Joe” i pridružuje se maloj skupini hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju zaustaviti piromana.
Imdb Ocena: 6.2
HD
Dječak s vrlo bujnom maštom suoči se sa svojim strahovima na nezaboravnom putovanju kroz noć s novim prijateljem, ogromnim nasmiješenim stvorenjem zvanim Mrak.
Imdb Ocena: 6.5
HD
Upoznajte pačju obitelj Mallard koja živi mirnim životom u jednom ribnjaku u Novoj Engleskoj! Dok je tata Mack zadovoljan takvim načinom života, mama Pam otvorena je za anavanture i želi svojoj djeci – sinu tinejdžeru Daxu i kćerkici Gwen – pokazati svijet. Njezina težnja posebno dolazi do izražaja nakon što obitelj pataka selica sleti na njihovo jezerce i podijeli s njima uzbudljive priče. Nakon toga Pam napokon nagovori Macka da krenu na obiteljsko putovanje, preko New Yorka, do tropske Jamajke.
Imdb Ocena: 6.7
HD
Asha, nadasve pametna djevojčica, izriče želju tako moćnu da je ispunjava kozmička sila – mala kuglica beskrajne energije zvana Zvijezda. Asha i Zvijezda se zajedno suočavaju s najmoćnijim neprijateljem – Kraljem Magnificom. One zajedno djeluju kako bi spasile svijet i dokazale kako su čuda itekako moguća ako se volja hrabrog čovjeka poveže s čarolijom zvijezda.
Imdb Ocena: 5.8
HD
Nakon dva filma o pravom prijateljstvu i neumoljivom flertu, Poppy (Anna Kendrick) i Branch (Justin Timberlake) sada su i službeno, konačno, par (#broppy)! Kako se zbližavaju, Poppy otkriva da Branch ima tajnu prošlost. Nekada je bio dio njezinog omiljenog fenomena boybanda, BroZone, sa svoja četiri brata: Floydom (elektropop senzacija Troye Sivan nominirana za Zlatni globus), Johnom Doryjem (Eric André; Sing 2), Spruceom (dobitnik Grammyja Daveed Diggs; Hamilton) i Clayom ( Dobitnik Grammyja Kid Cudi; Don’t Look Up). BroZone se raspao dok je Branch još bio beba, kao i obitelj, a Branch od tada nije vidio svoju braću.
Imdb Ocena: 6.0
HD
Nakon što je otkriveno da nastavnik u osnovnoj školi u South Parku ima stranicu OnliFans, Rendi je primoran da izbliza pogleda truli deo sveta onlajn uticajnih ljudi.
Imdb Ocena : 7.3
HD
Neustrašivi pilići udruže snage kako bi spasili perad od uznemirujuće nove prijetnje: obližnje farme na kojoj se kuha nešto sumnjivo.
Imdb Ocena: 6.5
HD
Mali Damian Wayne suočava se s neprijateljima u svom gradu nakon što se našao sam u Wayne Manoru …
Imdb Ocena: 6.4
HD
Adam Sandler posuđuje glas gušteru Leu u ovoj glazbenoj komediji o odrastanju, u kojoj posljednju godinu osnovne škole gledamo iz perspektive razrednog ljubimca.
Imdb Ocena: 7.0
HD
Čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava pa su tu naravno i zlikovaci koji im želi preoteti novostečene moći. Oni se, naravno, žele domoći supermoći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.
Imdb Ocena: 6.0
HD
U “Braća Venčer: Uzavrelo srce pavijana”, Dokov najnoviji izum će ili dovesti do bankrota Venčer tim ili će ih vinuti u nove visine, dok Henk traži sebe, Din traži Henka, Monarh traži odgovore, a tajanstvena žena iz njihove prošlosti preti da ceo njihov svet obruši na njih.
Imdb Ocena : 8.0
HD
Ova nova animirana avantura dolazi od Setha Rogena i potpuno je nova interpretacija popularne franšize u kojoj sve vrvi od slavnih glumaca i poznatih osoba. Najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.Daje poduku iz matematike svojoj simpatiji skejteru (Jaboukie Young-White, Ralph Brakes The Internet), koji joj se, čini se, divi samo zbog njene neobične kože, a spriječena je da se druži s kul klincima na plaži zbog svoje previše zaštitnički nastrojene supermame (nominirana za Oscara Toni Collette, Knives Out), koja je zabranila Ruby da kad ulazi u vodu.
Imdb Ocena: 7.4