HD⭐
Serija kratkih filmova iz Franšize Despicable Me uključuje i delove iz filmova “Training Wheels,” “Puppy” i “Yellow Is the New Black.”
HD⭐
Mlada Kolumbijka mora se suočiti s frustracijom jer je jedini član svoje porodice bez magičnih moći …
HD⭐
Na početku haosa rođen je prvi demon na planeti nazvan Juandi, i bio je obožavan kao predak demona. Hiljadama godina kasnije, monah Tang spasao je sigurne smrti nekadašnjeg kralja demona Sun Vukonga koji mu je za uzvrat obećao da će ga štititi i pronaći svete spise na Zapadu.
HD⭐
Možda izgledaju opasno, no ova vrlo neshvaćena stvorenja koja bježe iz zarobljeništva u potrazi za domom imaju zlatna srca.
HD⭐
Opsjednutost istinom o prvoj ekspediciji na Mt. Everest odvede jednog fotoreportera u potragu za nestalim uglednim alpinistom.
HD⭐
Ultra-nasilni fantasy ep, smešten u zemlju magije, prati heroje iz različitih vremena i kultura u borbi protiv zlokobne sile.
HD⭐
Optimistična mlada crvendaćica koju je odgojila obitelj miševa zaželi toplu želju za Božić. Hoće li napokon saznati tko je i naučiti letjeti?
HD⭐
Braća Templeton postali su odrasli i udaljili se jedno od drugog, ali nova šefova beba s vrhunskim pristupom uskoro će ih ponovno spojiti – i nadahnuti novi obiteljski posao.
HD⭐
Poznati izumitelji znaju šta će danas učiniti. Spasiće svoju sestru koju su oteli vanzemaljaci.
HD⭐
U ranim godinama japanskog Preporoda Meiji, ljudski ronin mora se udružiti s ubojicom orkom kako bi vilenjačko siroče spasio od njihova zajedničkog neprijatelja.
HD⭐
Veterani Drugog svjetskog rata u ovom kratkom animiranom dokumentarcu govore o tajnom kampu pored Washingtona u kojem su židovski vojnici ispitivali zarobljene naciste.
HD⭐
U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo. UGLYDOLLS suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati tko si zaista.
HD⭐
Karizmatični sir Lionel Frost smatra sebe vodećim svjetskim istraživačem mitova i čudovišta. Nevolja je u tome što nitko od njegovih maloumnih vršnjaka iz visokog društva to ne prepoznaje. Posljednja šansa Sir Lionela za prihvaćanje od strane pustolovne elite počiva na putovanju u Sjeverozapadni američki Pacifik kako bi dokazao postojanje legendarnog stvorenja. Živi ostatak čovjekovog primitivnog podrijetla. Karika koja nedostaje.
HD⭐
Na alternativnoj Zemlji, Joker prevari Supermana da ubije Lois Lane, što izaziva bijes junaka. Superman odlučuje preuzeti kontrolu nad Zemljom, Batman i njegovi saveznici moraće ga pokušati zaustaviti.
HD⭐
Prognan u smrtni svet, ratnik mora ubiti demona da bi se vratio u nebesko carstvo i postao bog.
HD⭐
Priča o djevojčici koja se rodila i odrasla u najdubljoj džungli Amazone u selu Colonia. Jednog dana otkrije da je njezina zemlja ugrožena i shvati da na svijetu postoje i drugi ljudi, osim njezinih. Koristeći pomoć svojih duhovnih vodiča, kreće na put tražeći pomoć od najmoćnije Majke Duha Amazone, Kornjače “Motelo Mama”. Vođena njezinim savjetima, Ainbo je odlučna spasiti svoj raj od pohlepne i prekomjerne sječe stabala te ilegalnog iskopavanja i spasiti svoje ljude prije nego što bude prekasno.
HD⭐
U animiranom remakeu legendarnog crno-bijelog zombi horora Georgea A. Romera iz 1968. godine, Barbara i Johnny posjećuju očev grob na udaljenom groblju u Pennsylvaniji kada ih iznenada napadaju zombiji. Barbara bježi i sklanja se u napuštenu seosku kuću zajedno s automobilistom Benom i četvoricom lokalnih preživjelih koji su se skrili u podrumu. Zajedno se grupa mora boriti da ostane živa protiv nadolazeće horde zombija, a istovremeno se mora suočiti sa vlastitim strahovima i predrasudama.
HD⭐
Radnja filma nije poznata. Radi se o nastavku animiranog filma ‘The Adams Family‘ iz 2019. godine …
HD⭐
Na planeti Latimer, Takeshi Kovacs mora zaštititi tetovaže dok istražuje smrt šefa yakuze zajedno sa CTAC bez gluposti.
HD⭐
Moderna muzička verzija klasične bajke “Pepeljuga” …