HD⭐
Trailer
OPIS: Džo pokušava da uravnoteži svoj lični i profesionalni život kao vrh koplja u CIA-inom ratu protiv terorizma. Ona angažuje Kruz, ženu marinca za specijalne operacije, kao tajnog operativca u programu Lavica.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nesigurna zbog svojeg izgleda, uredska radnica noću se pretvara u maskiranu internetsku ličnost... sve dok joj niz zlosretnih događaja ne obuzme život.
HD⭐
Trailer
OPIS: akon što se probudio iz kome u napuštenoj bolnici, policajac Rick Grimes otkriva da je svijet koji je poznavao nestao – prožet je zombijska epidemijom epskih razmjera. Nedaleko, u predgrađu Atlante, mali kamp preživjelih bori se za život dok ih 'mrtvi' opsjedaju na svakom koraku.
Trailer
OPIS: Neko puca na srpskog tajkuna Vladana Simonovića. Zbog toga Vladan pokreće privatnu istragu koja će otvoriti „Pandorinu kutiju“ s obzirom na njegovu prošlost i dovesti do sukoba vezanih za budućnost njegove moćne kompanije.
Trailer
OPIS: Adaptirao Ben Chanan (Ciberbulli, The Capture) Then Iou Run prati blisku grupu buntovnih londonskih tinejdžera na bekstvu u Roterdamu - ali nakon što otuđeni otac Tare (Leah McNamara) bude otkriven mrtav, oni se nalaze u bekstvu širom Evrope sa tri kilograma heroina i mnoštvom smrtonosnih kriminalaca koji im škljocaju za petama. Vodeći lovačku ag...
HD⭐
Trailer
OPIS: Džimi Kin je osuđen na 10 godina zatvora minimalnog obezbeđenja, ali je sklopio dogovor sa FBI-jem kako bi se sprijateljio sa osumnjičenim serijskim ubicom. Kin mora da izmami priznanje od Larija Hola da bi pronašao tela čak osamnaest žena.
HD⭐
Trailer
OPIS: Bivši oficir Navi SEAL-a istražuje zašto je ceo njegov vod upao u zasedu tokom tajne misije sa visokim ulozima.
HD⭐

Trailer


OPIS: Naša kuća"" priča priču o Fi Lawson, koja dolazi kući jednog dana i pronalazi porodicu stranaca koja se useljava u njenu kuću - i da je njen muž Bram nestao.

Trailer
OPIS: Perspektivni novinar u komunističkoj Jugoslaviji 1979. godine istražuje svirepo političko ubistvo u malom ruralnom mestu, samo da bi se našao upleten u mračnu porodičnu dramu prepunu skrivenih tajni kroz vekovnu tradiciju nasilja.

Hijack (2023)

Najnoviji Epizoda: S01E07

Trailer


OPIS: Avion iz Dubaija za London otet je tokom 7 sati leta, dok vlasti na zemlji traže odgovore.

HD⭐
Trailer
OPIS: Dva sveštenika treba da pronađu gde se nalazi navodni iscelitelj koji misteriozno nestaje. Ubrzo otkrivaju psihijatrijsku zajednicu na periferiji grada koja krije tajne iza nestalog iscjelitelja.
HD⭐

Trailer


OPIS: Maggie i Negan putuju na postapokaliptični Manhattan koji je davno odsječen od kopna. Grad je ispunjen mrtvima i stanovnicima koji su New York City učinili svojim svijetom.

HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o grupi mladih žena koje vrše provale kako bi se oslobodile očekivanja od žena.
HD⭐

Trailer


OPIS: Prati lov na Imada Mughniyeha, libanskog teroristu koji je izbjegavao svoje protivnike u Mossadu i CIA-i više od dvije decenije.

HD⭐

Trailer


OPIS: Avanturistički triler koji se proteže kroz povjesno sudbonosno putovanje Nuestra Señora de las Mercedes i moderne pravne bitke za blago vrijedne 500 miliona dolara.