HD
Trailer
OPIS: Šest godina je prošlo od pogibije Saše Kolara, jednog od vlasnika advokatske kancelarije i supruga Ane Kolar, u požaru kluba „Jedini izlaz“ . Neposredno posle izricanja kazne vlasniku kluba u kojem je pored Saše nastradalo još 12 mladih ljudi, Ana od nepoznatog pošiljaoca dobija mejl sa video snimkom u kojem vidi svog muža. Posumnja da je živ, a da je čitava priča oko njegove pogibije nameštaljka..
HD
Trailer
OPIS: Radnja serije prikazuje rad inspektora Aleksandra Jakovljevića i njegove pokušaje da reši ubistvo svog oca Mileta dok radi na svakodnevnim slučajevima krvnih delikata. Sa Aleksandrom na istragama rade i inspektori Mirko Pavlović i Zoran, a njihov rad nadzire načelnik Predrag Marjanović. Aleksandru, Mirku i Zoranu u istragama pomažu forenzičari Sava i Jelena, a sudski epilog slučajevima donosi tužiteljka Marija Radenković. Jedna od bitnih osoba u Aleksandrovom životu je i njegova majka Olja.
HD

Trailer


OPIS: Mladi novinar Boško, zajedno sa svojom devojkom Jelenom i najboljim prijateljem Milenkom, biva upleten u zaveru da nabavi svesku u kojoj se beleže neobjašnjivi paranormalni događaji.

HD
Trailer
OPIS: Minke, 14-godišnjakinja, kidnapovana je, ali se godinama kasnije pojavljuje sa misterioznom tetovažom na leđima. Minke je promenila njeno uznemirujuće iskustvo i a da niko ne zna da je glumi njen otmičar.
HD

Trailer


OPIS: Kada je otuđeni brat istraživačke novinarke Edie Hansen ubijen u svojoj kući, ona je uvučena u mračno podnožje Kejptauna. Sa decom svog brata kao glavnim osumnjičenima, ona se sukobljava sa veteranom detektivom Forti Belom.

HD

Trailer


OPIS: Čovek je otet u alternativnu verziju svog života. Usred neverovatnog pejzaža života koje je mogao da proživi, on kreće na mučno putovanje da bi se vratio svojoj pravoj porodici i spasio je od najstrašnijeg neprijatelja: sebe samog.

HD

Trailer


OPIS: Grupa podkastera krenula je da istražuje misteriozni nestanak trojice stranaca u idiličnom irskom gradu. Ali kada počnu da vuku konce, pronalaze priču mnogo veću i čudniju nego što su mogli da zamisle.

HD
Trailer
OPIS: Dve veoma različite žene, Alis, potencijalna dizajnerka, i Šeril, autorka najprodavanijih fantazija, postaju zarobljene u trouglu epskih razmera sa Robom, prevarantom koji se predstavlja kao ekopreduzetnik koji možda, a možda i ne pokušava da ih uništi i jedno i drugo.
HD
Trailer
OPIS: Nakon što je zaronio u zečju rupu zamršenih tragova, bivši telohranitelj je regrutovan da zaštiti generalnog direktora kontroverzne laboratorijske kompanije za proizvodnju mesa, koji je takođe preživeo sudbonosni napad koji mu je promenio život.
HD
Trailer
OPIS: Dve naoružane osobe sa kapuljačama otimaju i prete da će razneti let 601 ukoliko kolumbijska vlada ne oslobodi 50 političkih zatvorenika i ne plati im pozamašnu otkupninu u gotovini.
HD
Trailer
OPIS: Savremena Rusija, Sankt Petersburg u kome deluje serijski ubica, žrtve su mlade žene uglavnom iz siromašnih krugova, a otkrivanjem prestupnika, koji svoje žrtve ostavlja balsamovane na javnim mestima bave se detektivi i profajleri.
HD
Trailer
OPIS: Joaquín Manchado željeznom šakom vlada svojim carstvom droge iz morske luke u Barceloni... sve dok zbog jedne pošiljke i poslovanje i obitelj završe u problemima.
HD

Trailer


OPIS: Intelekt nadarenih žena donosi šansu da predvodi tajnu evropsku policiju. Ali to se izjalovi, koštajući je svega. Nakon ubistva u njenoj kući i kidnapovanja naslednice, njen bivši pretpostavljeni traži pomoć policajca da je vrati na posao.

HD
Trailer
OPIS: Godinama nakon što se povukla iz svojih strašnih nindža života, disfunkcionalna porodica mora se vratiti mračnim misijama kako bi se suprotstavila nizu prijetnji koje se nadolaze.
HD
Trailer
OPIS: Gledaj hd besplatno Veronikasa prevodom online Kada policajka ovisna o tabletima vidi mrtvog dječaka, dovodi u pitanje svoj razum, ali shvaća da je suočena sa žrtvama neriješenih zločina i da njezina prošlost može pomoći u hvatanju ubojice na slobodi .
HD

Trailer


OPIS: Prati dva briljantna detektiva u natezanju konopca oko istorijskog osude za ubistvo, baveći se pitanjima rase, institucionalnog neuspeha i potragom za pronalaženjem zajedničkog jezika u polarizovanoj Britaniji.

HD

Trailer


OPIS: Tokom Drugog svetskog rata, pet milja iznad zemlje i iza neprijateljskih linija, deset ljudi unutar bombardera poznatog kao "Leteća tvrđava" bori se protiv nemilosrdnih jata nemačkih lovaca.

HD

Trailer


OPIS: Jo se vraća na Zemlju nakon katastrofe u svemiru i otkriva da u njenom životu nedostaju neki dijelovi, pa kreće da razotkrije istinu o skrivenim tajnama svemirskog putovanja, i vrati ono što je izgubila …

HD

Trailer


OPIS: Ljubavna priča između Ricka i Michonne, promijenjena svijetom koji se neprestano mijenja … Hoće li se naći u ratu protiv živih ili će otkriti da su i oni hodajući mrtvaci? …

HD

Trailer


OPIS: Kada jedno slučajno ubojstvo dovede do drugoga, jedan obični mladić nađe se u beskrajnoj igri mačke i miša s lukavim detektivom.

HD

Trailer


OPIS: Ova serija je špijunski triler s elementima melodrame inspirisana istinitom pričom o srpskoj Mata Hari, Veri Pešić (1919—1944), špijunki iz vremena drugog svetskog rata. Ovo je priča o mladoj ženi koja je ne samo u raljama ratne špijunske mreže već i patrijarhalnog društva na Balkanu, prepunog moćnih, arogantnih muškaraca s kojima se ona hrabro i drsko nosi. Serija se drži ženske vizure i obrađuje položaj žene u muškom svetu — kako tradicionalno balkanskom, tako i profesionalno špijunskom.

HD


Opis Serije: Preuzimajući samo osnovne motive iz autobiografske knjige Godina prođe, dan nikad, priča serije Pad počinje 1993. godine i prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat Stojan stižu do stana svog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama. Priča se nastavlja u istražnom zatvoru Spuž gde se glavni junak, Ivan, susreće sa galerijom živopisnih likova od sitnih lopova, kriminalaca i ubica pa do političkih zatvorenika.


Opis Serije: “Životna priča vođe srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, bliži se svom neminovnom kraju” – ovom rečenicom počinje nastavak najpopularnijeg serijala Južni vetar, koji u svojoj drugoj sezoni TV serije nosi naziv „Na granici“.

HD

Trailer


OPIS: Čarli ima izuzetnu sposobnost da odredi kada neko laže. Ona kreće na put sa svojom Plimouth Barakudom i na svakom zaustavljanju nailazi na nove likove i čudne zločine koje ne može a da ne istraži i reši.

HD

Trailer


OPIS: Agent FBI niskog nivoa, Piter Saterlend, radi u podrumu Bele kuće i upravlja telefonom koji nikada ne zvoni – sve do noći kada ne zvoni – terajući ga u zaveru koja vodi sve do Ovalne kancelarije.

HD

Trailer


OPIS: Privatna špijunažna operativa bori se za očuvanje demokratije u svijetu koji je u stalnom sukobu …

HD

Trailer


OPIS: Naučnofantastični triler koji prikazuje sve studente širom zemlje kako se bore protiv neidentifikovanih objekata ispred CSAT-a i bore se za dodatne poene.

HD

Trailer


OPIS: U ovom kriminalističkom trileru, čistačica počini niz ubistava dok traga za nestalim mužem.

HD

Trailer


OPIS: Umetnik koji biva uvučen u mutne visoke uloge prevare i vatreni oficir operativne grupe na misiji da oslobodi zemlju svojih pretnji u brzom, napetom, jedinstvenom trileru.

HD

Trailer


OPIS: Savremeni triler sa visokim ulozima koji istražuje kako greške naše prošlosti imaju potencijal da unište našu budućnost.

Showing 1–30 of 315 results