HD⭐
Trailer
OPIS: Sa svojim stručnim odeljenjem za kriminal koji vodi Ćavi Bonet i njegova šarmantna partnerka Fina Valent, Barselona zaista može biti ponosna na svoj tim za ubistva: Ćavi, nezavisan, impulsivan, zagonetan, sa dobro funkcionalnom mrežom kontakata na mračnoj strani grada; i Fina, samohrana majka i samouverena lepotica. Oni nikada ne zaostaju daleko za spletkarima i spletkarima koji to radije rade..
HD⭐
Trailer
OPIS: Policijski inspektor u jedinici za organizovani kriminal nestaje nakon susreta sa misterioznim doušnikom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Žena koja započinje porodiljsko odsustvo s posla počinje da sumnja da njena zamena planira da preuzme njen život
HD⭐
Trailer
OPIS: Gledaj hd besplatno Veronikasa prevodom online Kada policajka ovisna o tabletima vidi mrtvog dječaka, dovodi u pitanje svoj razum, ali shvaća da je suočena sa žrtvama neriješenih zločina i da njezina prošlost može pomoći u hvatanju ubojice na slobodi .
HD⭐
Trailer
OPIS: Marljiva medicinska sestra koja izgubi posao zbog puhanja zvižduka primorana je da preduzme drastične mere da obezbedi svoju ćerku.
HD⭐
Trailer
OPIS: Gledaj hd besplatno Priča o brodu S01E01 sa prevodom online Dva teško opterećena stranca naiđu na hrpu kokaina na nasukanom brodu. Nakon što pristanu da ga prodaju i podijele novac, upletu se u policiju, maskirane ubojice i gangstera u oštrim odijelima poznatog kao 'Krojač'.
HD⭐
Trailer
OPIS: Holi i Džordžija su najbolje prijateljice od detinjstva i sad su upisale prvu godinu na univerzitetu u Edinburgu. Ali Džordžiju će privući jedna elitna grupa devojaka. Holi je vrlo skeptična zbog toga jer oseća da njihova međusobna povezanost nije ni blizu drugarstva, već je daleko zlokobnija.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija od šest epizoda o nemilosrdnom i korumpiranom policajcu Aleksu koji je odlučio da postane čist nakon što je slučajno pucao u svog partnera. Želi da se pomiri sa svojom sumnjivom prošlošću, ali mračne sile s kojima je ranije sarađivao odbijaju da ga puste, stavljajući i Aleksa i njegovu porodicu u veliku opasnost. U isto vreme Aleks dobija novog partnera, Fridu, kojoj je potajno naređeno da ga uništi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Godine 2024, vodeći tim analitičara sahranjen u srcu GCHK tajno radi na odbrani stranog sajber-napada na izborni sistem zemlje.  
HD⭐

Trailer


OPIS: Prati dva briljantna detektiva u natezanju konopca oko istorijskog osude za ubistvo, baveći se pitanjima rase, institucionalnog neuspeha i potragom za pronalaženjem zajedničkog jezika u polarizovanoj Britaniji.

HD⭐

Trailer


OPIS: Tokom Drugog svetskog rata, pet milja iznad zemlje i iza neprijateljskih linija, deset ljudi unutar bombardera poznatog kao "Leteća tvrđava" bori se protiv nemilosrdnih jata nemačkih lovaca.

HD⭐

Trailer


OPIS: Jo se vraća na Zemlju nakon katastrofe u svemiru i otkriva da u njenom životu nedostaju neki dijelovi, pa kreće da razotkrije istinu o skrivenim tajnama svemirskog putovanja, i vrati ono što je izgubila …

HD⭐

Trailer


OPIS: Ljubavna priča između Ricka i Michonne, promijenjena svijetom koji se neprestano mijenja … Hoće li se naći u ratu protiv živih ili će otkriti da su i oni hodajući mrtvaci? …

HD⭐

Trailer


OPIS: Kada jedno slučajno ubojstvo dovede do drugoga, jedan obični mladić nađe se u beskrajnoj igri mačke i miša s lukavim detektivom.

HD⭐
Trailer
OPIS: Joaquín Manchado željeznom šakom vlada svojim carstvom droge iz morske luke u Barceloni... sve dok zbog jedne pošiljke i poslovanje i obitelj završe u problemima.
HD⭐

Trailer


OPIS: Intelekt nadarenih žena donosi šansu da predvodi tajnu evropsku policiju. Ali to se izjalovi, koštajući je svega. Nakon ubistva u njenoj kući i kidnapovanja naslednice, njen bivši pretpostavljeni traži pomoć policajca da je vrati na posao.

HD⭐
Trailer
OPIS: Godinama nakon što se povukla iz svojih strašnih nindža života, disfunkcionalna porodica mora se vratiti mračnim misijama kako bi se suprotstavila nizu prijetnji koje se nadolaze.
HD⭐
Trailer
OPIS: Radnja serije smeštena je u udaljeni kanadski gradić u kome se otvara nova rafinerija nafte na čelu sa tajanstvenom gospođom Bredšo. Mali gradić polako postaje preplavljen trgovcima drogom, prostitucijom i organizovanim kriminalom. Šef policije je bivši londonski detektiv Džim Vort koji se ovde preselio sa porodicom bežeći od svoje prošlosti. Mora se suočiti sa talasom zločina koji preti njegovom gradu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Psihološki triler o Mie, mladoj ženi s amnezijom koja je zatvorena u strogo čuvanoj psihijatrijskoj bolnici. Mie posjeti detektiv Wolkers koji tvrdi da je ona posljednja osoba viđena s nestalim Thomasom Spectreom. Kao svjedok i prvoosumnjičena, čini se da je ona jedini ključ u ovom zagonetnom nestanku. Mie ne može biti otpuštena iz bolnice dok ga ne pronađu. Kako bi riješila zagonetku da ga nađe, mora rekonstruirati izgubljena sjećanja i naći put kroz tamni labirint njezine nedavne prošlosti. Što više povraća sjećanje, to više gubi povjerenje prema ljudima oko sebe. Osim prema drugima, gubi ga i prema sebi samoj...
HD⭐
Trailer
OPIS: Lukas Franke je mladi menadžer hotela i nova žrtva hakera. Svi njegovi podaci i profili na internetu su hakirani. Policija će ga optužiti da je umešan u planiranje eko-terorizma. Bori se svim silama da dokaže svoju nevinost. Sasvim slučajno naići će na Lenu Arandt, još jednu žrtvu hakera. Zajedno će saznati da neko iz nemačke kriminalne jedinice vuče konce u ovom slučaju.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija prati jednog doktora koji vodi nezakonitu kliniku u starom bunkeru gde leči kriminalce i ostale koji ne mogu ili neće da potraže pomoć u standardnoj bolnici.
HD⭐
Trailer
OPIS: Život nastavnice hemije nakon njenog noćnog odnosa sa zgodnim, ali opasnim roniocem.
HD⭐
Trailer
OPIS: Mlada djevojka je nestala, a njen dečko je nađen mrtav. Policijska istražiteljica Hedda Hersoug vraća se mirnom životu u svoje rodno mjesto, ali je prisiljena raditi s neugodnim višim istražiteljem Joelom Dreyerom u lovu na serijskog ubojicu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Psihološki triler čija radnja se vrti oko Jean Holloway, psihijatrice koja počinje razvijati opasne i intimne veze sa ljudima iz života svojih pacijenata...
HD⭐
Trailer
OPIS: Doktorka Ivon Karmajkl ima besprekornu karijeru, prelepu kuću i voljenu porodicu. Jednom prilikom prići će joj harizmatičan neznanac i upustiće se u nešto što nikad nije ni pomišljala. Ali nije sve onako kako se čini.
HD⭐
Trailer
OPIS: Istražitelj Odjela za umorstva Nikolai Andreassen (Tobias Santelmann) dobije slučaj samoubojstva za kojeg se ispostavi da se radi o ubojstvu. Da bi zaštitio svoju obitelj, mora ga zataškati. Natjeran je da igra dvostruku igru, zbog čega mu se život vrlo brzo pretvori u niz laži, obmana i zločina.
HD⭐
Trailer
OPIS: Deset epizoda ove serije pružiće nam uvid u svet zapleta i intrige bogatih i privilegovanih. Georgina (Julia Stiles), kratko je udata za bogataša Constantinea Cliosa kada on pogiba u eksploziji jahte. Nezadovoljna službenom istragom, počinje kopati dublje i otkriva da je njen pažljivo održavan životni stil zapravo maska za laži, prevare pa čak i ubistva. Zajedno s prvom Constantineovom ženom kreće se kroz jedan potpuno novi svet i u njemu se neočekivano dobro snalazi.
HD⭐

Trailer


OPIS: Taša ima savršenu kuću, voljenog muža i prelepu devojčicu. Njen život bi mogao biti savršen da nije Džen, bivša supruga njenog muža koja ih jednostavno neće ostaviti na miru.

HD⭐
Trailer
OPIS: Serija prati Darijusa Tanza, tehnološkog genija i studenta MIT-a Lijama Kola koji će doći u Pentagon da prezentuju svoje nedavno otkriće koje je vrlo uznemirujuće: asteroid će se sudariti sa Zemljom za šest meseci.
HD⭐
Trailer
OPIS: Radnja ove antologijske serije odvija se u prosečnoj hotelskoj sobi u Americi i u svakoj epizodi biće ispričana priča o različitim klijentima koji borave u tim sobama.

Showing 1–30 of 304 results