HD
Trailer
OPIS: Ruzgarli Tepe (Vetroviti Breg) – Zejnep je oličenje gracioznosti i inteligencije, kojoj se svi dive. Ipak, ona ima skriveni ratnički duh. Halil, mlad bez roditelja i opterećen tugom, suočio se sa životnim nedaćama. Njihovi putevi se prepliću – Zejnep, slobodnog duha ispod svoje staložene spoljašnjosti, i Halil, odan porodici. Zajedno u vrtlogu ljubavi, oni nalaze da su njihove sudbine neraskidivo povezane. Dok se kreću putem prepunom izbora i posledica, ostaje pitanje: može li njihova ljubav izdržati izazove sa kojima se suočavaju? Ovo je, Ruzgarli Tepe (Vetroviti Breg).
HD

Trailer


OPIS: Ego Erkege Guven Olmaz - Elif i Erhan su vereni par koji se mnogo voli i njihovo najveće očekivanje od života je da se venčaju i izgrade srećan dom. Njihova rutina je poremećena Erhanovom tragičnom prevarom i Erhan je suočen sa dugom koji je veoma teško platiti. Njihovi životi i psihologija će se okrenuti naglavačke sa ovom vesti na koju su zajedno otišli ​​i koju su primili na Erhanovom službenom putu. Dok je dug, koji je gotovo nemoguće platiti, pretvorio njihove živote u noćnu moru, ponuda Erhanovog šefa Sibel zauvek će promeniti njihove živote... Ovo je, Ego Erkege Guven Olmaz (Ne Mozete Verovati Muskarcima).

HD
Trailer
OPIS: Dokuz Oguz (9 Plemena) - pratiće akcije i borbe tajnog operativnog tima od 9 ljudi, koji ima zadatak da zaštiti ljude turskog porekla od pretnji. Ovo je, Dokuz Oguz (9 Plemena).
HD

Trailer


OPIS: Al Sancak (Crvena Zastava) - Akciona serija o 10 talentovanih vojnika i njihovoj borbi da zaštite svoju domovinu... Ovo je, Al Sancak (Crvena Zastava).

HD

Trailer


OPIS: Omer - Turski rimejk nagrađivane serije, Shtisel, serijal će pratiti veoma nemoguću ljubavnu priču između Gamze, majke udovice, i Omer, sina džamijskog učitelja u komšiluku. Ovo je, Omer.

HD

Trailer


OPIS: Tacsiz Prenses (Princeza bez krune) - Masal je devetogodišnja devojčica koja je kao dijamant, ali je morala da se bori za život u mladosti. Njen najveći san je da se njena srčana majka Sirin oporavi i jednog dana ponovo živi zajedno. Ali Masalov podmukli očuh Fuat kvari sve planove, iako se čini da je ceo svet ujedinjen protiv nje, osim novog razrednog starešine Evgina, Masal ne odustaje. Ona nastavlja da se bori za svoju majku. Konačno, Sirin je otpušten i Fuat se vraća radi osvete, da li će devojčica moći da se ponovo spoji sa svojom majkom? Da li se bajke mogu ostvariti? Ovo je, Tacsiz Prenses (Princeza bez krune).  

HD

Trailer


OPIS: Aile (Porodica) – je priča o Aslanu koji je sin velike porodice, vodi noćni klub. Izuzetno lukav čovek. On je mračan i misteriozan lik. Psiholog Devin će ući u život ovog teškog čoveka i on postaje veoma intenzivan.

HD

Trailer


OPIS: Slavni krojač počne šivati vjenčanicu za zaručnicu svojeg najboljeg prijatelja... no sve troje imaju mračne tajne koje će im ubrzo preokrenuti živote naglavačke.

HD

Trailer


OPIS: Adim Farah (Moje ime je Farah) – Farah je 28-godišnja Iranka, dok je pre 6 godina bežala iz Irana u Francusku, morala je da se zaustavi u Istanbulu jer je saznala da je trudna, ali se Farin svet preko noći okreće naglavačke, svedok je ubistva koje je počinio mafija na mestu koje odlazi da očisti i upoznaje Tahira Lekeziza. Farah, po cenu svog života, čisti scenu ne ostavljajući tragove. Međutim, pošto je ona očevidac ubistva, mafija želi da ona bude ubijena i taj zadatak je dat Tahiru. Tahir je usamljeni čovek koji je odrastao uz vođu mafije. Stvari postaju još teže za Farah kada se ispostavi da je pokojnik bio policajac, Tahir i Farah će biti testirani emocijama koje ne mogu da izbegnu u ovoj dilemi život ili smrt.

HD

Trailer


OPIS: Gulcemal - Reč je o ljubavi Gulcemala, kojeg je njegova majka napustila kada je bio dete, i pretvorila u mračno čudovište, i prelepe Deve, koja je počela sa mržnjom, a zatim odnela u kovitlac vatre, strasti i oluje. Hoće li nadvladati ljutnja koju je gajio godinama? Hoće li se Gulcemal od opakog lovca pretvoriti u otvoreni lov na ovom putu punom troškova? Šta je sa Devom? Kada se konačno preda, hoće li shvatiti da je ta ljubav nemoguća? Ovo je, Gulcemal.

HD

Trailer


OPIS: Yuz Yillik Mucize (Sto Godina Cuda) – Serija prati priču o 130-godišnjem Ali Tahiru, koji nakon što donese važnu životnu odluku, upoznaje Hariku, otvarajući novu stranicu u njihovim životima.

HD

Trailer


OPIS: Kralice (Kraljica) - je priča o porodici čiji su se životi preokrenuli naglavačke u jednom danu i "ponovno egzistirali držeći se svojih korena"... Ovo je, Kralice (Kraljica).

Trailer
OPIS: Ruhun Duymaz (Tvoj Duh Ne Cuje) - Onur Karasu, uspešan agent, već mesecima juri Civana Korala, švercera dijamanata. Za ovu operaciju zaljubio je Civanovu sestru Hilal u njega i sa njom održava udaljenu vezu. Njegov plan napreduje kao sat. Sve dok žena koju nikada nije sreo, po imenu Ece, ne uđe u njegov život. Ovo je, Ruhun Duymaz (Tvoj Duh Ne Cuje).
HD
Trailer
OPIS: Tetikcinin Oglu (Streljacev Sin) - Prijatelj od četrdeset godina; Korkmaz i Iskender. Aleksandrov sin umire od posledica nesreće. Optuženi je Metin, sin Korkmaza, kojeg je izgubio pre 22 godine i godinama ga je tražio. Sada su dva prijatelja licem u lice; jedno zato što mu je sin umro, a drugo da mu sin ne umre... Ovo je, Tetikcinin Oglu (Streljacev Sin).
HD
Trailer
OPIS: Sahane Hayatim (Moj Divni Zivot) - Puna intriga, ljubavi, neizvesnosti i uzbuđenja, priča šokantnu priču o Sebnem, koja je oživela uz velike nepravde, naporno radila da ih prevaziđe, učinila šta je bilo potrebno za to, a sada pokušava da se oslobodi kriminalne prošlosti. to se vratilo da je proganja dok živi divnim životom... Ovo je, Sahane Hayatim (Moj Divni Zivot).
HD

Trailer


OPIS: Hayatimin Sansi (Sreca mog zivota) - Yonca je mlada majka u srednjim dvadesetim koja pokušava da održi život sa svojom najmlađom ćerkom Sare. S jedne strane, dok se sam borio sa životnim teškoćama, sa druge strane, otvorio se Sareov biološki otac. On se bavi slučajem starateljstva. Kada sve dođe u ćorsokak, ona dobija ponudu koja joj menja život. Sada počinje novi život za Yonca. Ali ona ne zna; dok beži od kiše, uhvatiće ga jak grad... Ovo je, Hayatimin Sansi (Sreca mog zivota).

HD

Trailer


OPIS: Sifirinci Gun (Dai Zero) - Sedmorica specijalaca PU i pretpostavljeni ovog omiljenog tima, koje smatra ocem... Tim, koji se na kraju zajedničkih godina pretvorio u pravu porodicu, kreće u poteru za vođom organizovanog kriminala. Ejder. Stigavši do Ejdera na kraju dugog praćenja, tim zapravo nije svestan da će im se životi potpuno promeniti operacijom o kojoj su sanjali, "Sifirinci Gun". Ovo je, Sifirinci Gun (Dai Zero).

HD
Trailer
OPIS: Yeni Hayat (Novi Zivot) – Vojnik koji pripada specijalnim snagama oženjen kćerkom koja ostavlja novčić i radi kao telohranitelj.
HD
Trailer
OPIS: Dva detektiva pokušavaju da razotkriju misteriju ubistava koja su usledila nakon otkrića tela u Bosforu.
HD
Trailer
OPIS: Jusuf i Rifat su stari policajci i prijatelji, koji pripremaju operaciju protiv narkobosa Šerefa Dagestana. Da bi se spasio, Šeref im nudi mito i velike benefite. Dok Jusuf odbija ponudu, Rifat se ne slaže sa odlukom svog prijatelja i mudro ćuti. Ubrzo posle toga, kao rezultat izdaje najboljeg prijatelja, Jusuf završava u pritvoru i izbacuju ga sa posla. Jusufova supruga Merjem, ostaje sama sa troje dece, prepuštena sama sebi i velikim iskušenjima. Najteže prolazi Kuzgun, koji će provesti 20 godina daleko od svoje porodice i kuće u zatočeništvu, bolu, gnevu i neprestanoj borbi. Misteriozni nestanak Kuzguna je mnogo uticao na Dilu, koja je izgubila, ne samo svog najbližeg prijatelja, već i ljubav svog detinjstva. Rana na njenom srcu, koja nikad neće zaceliti se zove - Kuzgun. 20 godina kasnije, Dila se, posle završetka studija, vraća iz Londona. Kuzgun se bavi poslovima obezbeđenja u Nevsehiru, i dobija zadatak da zaštiti Dilu, svoju ljubav iz detinjstva.Njihov sastanak u Nevsehiru će se nastaviti i u IstanbuluIu. Kad se Kuzgun bude vratio u grad koji mu je oduzeo detinjstvo, ne samo Dilin, nego i životi ostalih će se jako promeniti.
HD

Trailer


OPIS: Gospođa Fazilet (Nazan Kesal) cijeloga je života sanjala o bogatstvu, no nikada nije bila uspješna i živi u siromašnoj četvrti. Nakon muževe smrti postaje glava obitelji i živi sa svojim dvjema kćerima, Hazan (Deniz Bajsal) i Edže (Afra Saračoglu). Gospođa Fazilet teško je othranila svoje kćeri, no nikada nije odustala od svoje strastvene želje za boljim životom.

HD
Trailer
OPIS: Oklevetan bivši policajac, koji se bori da vrati sina, postavljen je na tajnu dužnost unutar najveće mafije u Istanbulu.
HD
Trailer
OPIS: Yigit i Cem obavještavaju da je Adem ustrijeljen, dok njegovo tijelo misteriozno nestaje iz mrtvačnice. Asli ne može vjerovati koliko je bila naivna, jer ju je Sinan uspio prevariti. Ferhat joj pruža podršku u teškim trenucima, dok između njih procvjeta iskra. Hoće li Asli priznati da se zaljubila u svog otmičara? Kada Gulsum dobije trudove, Yeter zove Asli u pomoć.

Showing all 23 results