HD⭐
Odlučna postići profesionalni uspjeh bez ugrožavanja svoje etike, Lucy se upušta u nemilosrdnu igru ​​nadmoći protiv hladnog i učinkovitog neprijatelja Joshue, rivalstvo koje komplicira njezina sve veća privlačnost prema njemu.
HD⭐
Priča o odrastanju Stephena Curryja, od malog košarkaša na malom koledžu do NBA superzvijezde većeg od života.
HD⭐
Čovek se budi u praznoj kući u predgrađu bez sećanja, krvavih ruku...
HD⭐
Rose je patolog koji više voli da radi s leševima nego da se druži sa živim ljudima. Ona takođe ima opsesiju - reanimaciju mrtvih. Celie je sestra u porodilištu koja je svoj život izgradila oko svoje živahne, brbljive šestogodišnje kćerke Lile. Jednog nesretnog dana njihovi se svetovi sudaraju. Dve žene i mlada devojka kreću na mračni put bez povratka gde će biti prisiljeni da se suoče s pitanjem koliko daleko su spremni da idu da zaštite ono što im je najdraže.
HD⭐
Tejlor ide kući za praznike i njena porodica je konačno spremna da upozna svoju devojku Džes - ali Džes više nije njena devojka. Tejlor održava otvorene audicije za nekoga ko će igrati ulogu za praznike.
HD⭐
Beč 1960-ih. Mladi jevrejski biznismen vidi kako propada krivično gonjenje za nacistički zločin protiv njegove porodice. Pravnim sistemom još uvek upravljaju bivši nacisti. Viktor gubi veru u pravdu i uzima stvari u svoje ruke.
 

HD⭐
Augusto Pinochet vampir je koji je spreman umrijeti, no strvinari koji ga okružuju ne daju mu da ode bez jednog posljednjeg ugriza. Mračna satira Pabla Larraína.
HD⭐
Dvoje stranaca poveže se na letu u London, no razdvoji ih dodir sudbine. Ponovni susret čini se nemogućim, no ljubav uvijek nađe način.
HD⭐
Na kraljevskom balu s Pepeljugom, Crvenkapica se nađe u središtu misterije. Može li riješiti slučaj prije no što sat otkuca ponoć?
HD⭐
U potrazi za novcem za snimanje albuma, reper u usponu s kriminalnom prošlošću isplanira opasan posao s drogom zbog kojeg bi mogao sve izgubiti.
HD⭐
Milton živi mirnim rutinskim životom u malom gradu na zapadu Pensilvanije, ali smatra da mu je dan prekinut kada se NLO i njegov vanzemaljski putnik sruše u njegovo dvorište...
HD⭐
Torakalni hirurg Evgenija Beljajeva ima mesec dana da se pripremi za let do Međunarodne svemirske stanice, gde mora da operiše člana posade. Hoće li biti spremna za izazov? Može li ona prevazići svoje strahove i nesigurnosti? Da li će uspeti da izvede komplikovanu operaciju u nultoj gravitaciji i da kosmonautu pruži šansu da se živ vrati na Zemlju? Film je većim delom zaista snimljen u svemiru, na međunarodnoj kosmičkoj stanici, gde su glavna glumica i režiser proveli nedelju dana snimajući scene u bestežinskom stanju, prošavši prethodno neophodnu obuku.
HD⭐
Mlada Iranka Fereshteh naizgled vodi sasvim uobičajen život. Dok ne studira radi u tiskarskoj radnji u Teheranu i sanja o selidbi u SAD. Ali nikako ne može pronaći vremena za tečaj engleskog. Naime, Fereshteh ima tajno izvanbračno dijete. Kada njezini roditelji najave iznenadni posjet, Fereshtehina prijateljica Atefeh priskače joj u pomoć. Njih dvije kreću na odiseju gradom tijekom koje će morati pažljivo odvagnuti tko su im saveznici.
HD⭐
Noć ponovnog okupljanja u Parizu pođe užasno po zlu za dvoje prijatelja kada nepromišljeno odluče da se zezaju sa pogrešnim taksistom, nađu se na pogrešnoj strani kaznene potrage.
HD⭐
Advokatica je uvučena u međunarodnu zaveru nakon što je optužena za ubistvo koje nije počinila. Jedina šansa za preživljavanje leži u otkrivanju tajne starog nemačkog aviona iz Drugog svetskog rata, koji se pojavio na najvećem glečeru Islanda.
HD⭐
Rej Breslin je najpoznatiji stručnjak koji se bavi istraživanjem nivoa bezbednosti u građevinama. Nakon analize svakog strogo čuvanog zatvora, Rej stiče veštine koje treba da mu posluže za dizajniranje zatvora iz koga je nemoguće pobeći.
HD⭐
Čovjeka koji je ubio "vodeni majmun" dok je pecao sa sinom. Deset godina kasnije, "vodeni majmun" se ponovo pojavljuje i ubija ljude. Sin mora da okupi seljane da se bore protiv "vodenog majmuna" kako bi zaštitio svoju ljubavnicu.
HD⭐
Nevolje uglavnom počinju kada se moćne stvari nađu u pogrešnim rukama. Tako je Knjiga koja krije drevno zlo pala u ruke... Stanislavu.To ne bi bio problem da je pomenuti Stanko dobar dečko koji pomaže staricama da pređu ulicu, a ne štreber-psihopata željan krvi drugara iz odeljenja koji su ga zezali. Ali, zlo se ne da kontrolisati... Nesreća bi možda i bila sprečena na vreme, da Betmen i Supermen pokrivaju teritoriju Beograda; ovako je sudbina sveta spala na Caneta, Tiću i Mirka – učenike Stankovog odeljenja sa punim paketom pubertetskih problema u svojim džepovima. Njih troje će se zajedničkim snagama probijati kroz džunglu odeljenskih dizelaša, polu-ludih profesora, napaljenih taksista, alternativnog pozorišta i izgladnelih vampira iz KST-a, samo da bi se suočili sa demonskim užasom koji vreba iz mraka drevne Srbije već nekoliko vekova, a koje čak ni Karađorđe i Knjaz Miloš nisu uspeli da obuzdaju. Koja strana će pobediti, ne zna se; ali jedno je sigurno: neki učenici nikada neće dočekati matursko veče...
HD⭐
Kolumnistkinja za ljubavne veze kojoj preti otkaz opkladi se sa samoproglašenim ljubavnim posrednikom koji garantuje da će joj pronaći savršenog partnera.
HD⭐
Lažna veridba između dvoje stranaca je snimljena i postaje viralna. Kad im ta pažnja počne da pomaže u njihovim poslovima, Mili i Leo nastavljaju da se pretvaraju.
HD⭐
Stefani se seli u Majami i zapošljava se kao učiteljica za kćeri jednog arhitektu. Dolazi do ljubavnih iskri, a devojke žele da prekinu romansu.
HD⭐
Kad Olivijin otac namerava da se penzioniše, ona veruje da je očigledan izbor za preuzimanje porodične firme. Problem predstavlja Simon, čije razmišljanje preti da uzdrma Olivijine temelje zajedno s njenom ulogom naslednice.
HD⭐
Moćna preduzetnica vraća se kući nakon što joj je otac preminuo, a jedini način na koji će naslediti imanje jeste ako pronađe jedino blago koje mu je kao arheologu izmaklo.
HD⭐
Kad se dvoje suparničkih organizatora venčanja sa različitim idejama takmiče za unosan posao, konkurentski par uspostavlja neočekivanu vezu.
HD⭐
Udovac Samuel sam brine o sedmogodišnjoj ćerki. U kolibi u italijanskim Alpima, ravnodušan prema besu meštana koji pomažu policiji u lovu na migrante, pomaže Avganistanki da stigne do granice. Ali agresivna grupa muškaraca dolazi za njima...
HD⭐
Na dan zakazanog pogubljenja, osuđeni serijski ubica dobija psihijatrijsku procenu tokom koje tvrdi da je demon. Takođe, kaže da će psihijatar pre nego što istekne vreme počiniti tri svoja ubistva.
HD⭐
Pratimo dve priče. O Vijetnamki Song Ha koja je došla u Budimpeštu da sazna više o svojoj baki i upoznaje mladića Viktora. U drugoj priči, u prošlosti, njena baka naleti na Mađara Tibora. To posmatra službenik za nadzor vijetnamske vlade.
HD⭐
Engleska, 1941. Dve sestre su stvorile mašinu koja presreće radio i TV-emisije iz budućnosti. One slušaju kultnu muziku pre nego što je nastala i klade se znajući ishod. Ali u Drugom svetskom ratu sestre koriste mašinu kao oružje inteligencije.
HD⭐
Dvije sestre idu na ronjenje na prekrasnoj, udaljenoj lokaciji. Jednu od sestara je udario kamen, zbog čega je ostala zarobljena 28 metara ispod površine. Sa opasno niskim nivoom kiseonika i niskim temperaturama, na njenoj sestri je da se bori za njen život …
HD⭐
Kada grupa prijatelja otkrije kako da dozove duhove pomoću balzamirane ruke, oni se zaljube u novo uzbuđenje, sve dok jedan od njih ne ode predaleko i oslobodi zastrašujuće natprirodne sile...