⭐HD
Ovo je priča o Denisu Markoviću mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi…
⭐HD
Film čija se radnja dešava 1998. godine, a tiče se tajni koje krije misteriozni Spencer Mansion u sudbonosnom gradu Raccoon City.
⭐HD
U devedesetima, kada je Gemina groznica zagušila Koreju, Gui-su je sve izgubio jer je njegov otac opsesivno kockao sve dok nije ostalo ništa.
⭐HD
Pisac krimi priča otkriva da je stvarnost kriminalnija od priča koje piše.
⭐HD
Nishijima Hidetoshi je glumac i reditelj, srećno oženjen sa koleginicom. Ali jednog dana ona nestaje...
⭐HD
Priča o tome kako su teniske superzvijezde Venus i Serena Williams postale ono što jesu danas, nakon treniranja sa svojim ocem Richardom Williamsom…
⭐HD
Potpukovnik Sošnjikov i kapetan Muravjov dva su različita lika, dve različite sudbine, kojima je suđeno da se sretnu u vojnoj bazi Khmeimim. Tokom leta, Sošnjikovov avion je oborio turski lovac. Ovaj događaj popratili su svi svetski mediji, a tok spasilačke akcije pratila je cela Rusija.
⭐HD
Revizor koji prezire Božić zbog posla je poslan u gradić u kojem upozna ženu odlučnu promijeniti njegov pogled na taj blagdan.
⭐HD
Svakog januara u malom gradu u Makedoniji, lokalni sveštenik baca krst u vodu, dok stotine mladih počnu da plivaju za njim. Onom ko ga dohvati krst će doneti dobru sreću. Nezaposlena mlada Petrunija skače u vodu i hvata krst. U konzervativnom okruženju, njen osećaj za takmičenje izaziva bes, Ko je ta žena koja se usudila da se takmiči sa muškarcima, pa još i da ih pobedi? Petrunija je odlučna da je ona pobednik i ne namerava da ustukne...
⭐HD
Fahrijin muž nestao je u ratu na Kosovu. Ona je pokrenula sopstveni posao da bi obezbedila decu, ali mora da se bori protiv patrijarhalnog društva koje je na podržava i donese sudbonosnu odluku...
⭐HD
Dva ne baš uticajna astronoma moraju da zadobiju ogromnu medijsku pažnju kako bi upozorili čovečanstvo na kometu koja juri ka Zemlji i preti da je uništi...
⭐HD
Mlada Kolumbijka mora se suočiti s frustracijom jer je jedini član svoje porodice bez magičnih moći …
⭐HD
Radnja filma prati problematični par i njihovu kćerku koji odlaze na odmor u izoliranu kuću u Louisiani kako bi se ponovo povezali kao porodica. Ali kad dođu neočekivani posjetitelji, zajednica se počinje raspadati …
⭐HD
U gorskom predjelu Meksika bogatom makom tri se djevojčice s pomoću snage prijateljstva nose s mukama koje je prouzročio narkokartel.
⭐HD
Emilija Martin se raduje prijatnom Božiću kod kuće. Njen posao kartografa školskih geografskih karti je veoma zahtevan i ona se trudi da ide u korak sa svetom koji se neprestano menja. Baš zato, ona se raduje prazniku tokom kojeg će večeri provoditi pored kamina. Međutim, njen šef iznenada dolazi na ideju. Zadužuje je da napravi mapu s blagom Severnog pola koja će se zvati “Gde je Božić”? Emilija traži stručni savet od Drua Kembela koji je prepešačio Severni pol – dvaput! U početku, Dru je nezainteresovan, ali nakon što uspeju da se dogovore da pomognu jedno drugom, oni otkrivaju da savesna kartografkinja i avanturista slobodnog duha mogu da budu savršen par za istraživanje božićne teritorije i pronalaženja ljubavnog blaga.
⭐HD
Kada mladu usamljenicu Annu (Patti Harrison) angažiraju kao gestacijski surogat za Matta (Ed Helms), samca u 40-ima koji želi dijete, dvoje stranaca shvate da će ova neočekivana veza brzo dovesti u pitanje njihovu percepciju povezanosti, granica i osobitosti ljubavi.

Prvi put u povijesti Spider-Mana identitet našeg prijateljskog heroja iz susjedstva je otkriven i on više nije u stanju odvojiti svoj normalan život od visokih rizika super heroja. Kad zatraži pomoć doktora Strangea, ulozi postaju još veći, prisiljavajući ga da otkrije što uistinu znači biti Spider-Man.

CAM VERZIJA FILMA, USKORO HD

⭐HD
Godine 1937. osam stotina kineskih vojnika bori se pod opsadom iz skladišta usred šangajskog bojišta, potpuno okruženi japanskom vojskom.