HD⭐
Radnja je nepoznata. Igrani film temeljen na stripovskom superjunaku, The Flash.
 

HD⭐
Parcela nepoznata. Navodno se temelji na spinoffu 'Transformersa' 'Beast Wars' koji prikazuje robote koji se pretvaraju u robotske životinje.
 

HD⭐
HD⭐
Još uvijek se mučeći zbog gubitka Gamore, Peter Quill okuplja svoj tim da obrane svemir i jedan od svojih - misija koja bi mogla značiti kraj Čuvara ako ne uspije.
HD⭐
Film nastavlja priču o tinejdžeru Billyju Batsonu koji je, nakon što je izgovorio čarobnu riječ "SHAZAM!" transformira se u svoj odrasli alter ego Super Heroja, Shazama.
 

HD⭐
Adonis je napredovao iu svojoj karijeri iu obiteljskom životu, ali kada se prijatelj iz djetinjstva i nekadašnje boksačko čudo ponovno pojavi, okršaj je više od obične borbe.
 

HD⭐
Pilot se nađe uhvaćen u ratnoj zoni nakon što je primoran da spusti svoj avion na komercijalnom letu tokom strašne oluje. Kada većinu putnika uzmu kao taoce opasni pobunjenici, jedina osoba na koju Torrance može računati za pomoć je Louis Gaspare (Mike Colter), optuženi ubica kog je prevozio FBI. Da bi spasio putnike, Torranceu će biti potrebna Gaspareova pomoć i naučiće da Gaspare ima više da ponudi nego što se na prvi pogled čini...
HD⭐
Strašno zlo se pojavilo, vukovi ponovo zavijaju, i samo vukodlak poput Scotta McCall-a može okupiti nove saveznike i ponovo ujediniti prijatelje od povjerenja da se bore protiv onoga što bi moglo biti najmoćniji i najsmrtonosniji neprijatelj do sada. Film je nastavak serije Teen Wolf.
 

HD⭐
Obiteljskom čovjeku Abeu Daleu (Nathan Fillion) pred vlastitim je očima ubijena žena i sin. Muškarac koji ih je ubio potom je usmrtio sebe. Nekoliko dana poslije očajnom Abeu nedostaje njegova obitelj te on pokušava počiniti samoubojstvo. Spašava ga njegov prijatelj Marty Bloom (Adrian Holmes). Nakon toga bliskog susreta sa smrću, Abe počinje primjećivati bijelu svjetlost oko nekih ljudi i uspijeva čuti govor duhova kroz statički elektricitet i smetnje na električnim aparatima. Uskoro shvaća da je bijela svjetlost koja okružuje ljude znak da će uskoro umrijeti. Abe nakon toga spašava tri života, između ostalih i onaj Sherry Clarke (Katee Sackhoff), medicinske sestre koja se o njemu brinula. No gledajući videosnimke svog sina, otkriva da je tri dana prije nego što ih je ubio, ubojica spasio živote njegove žene i sina.
HD⭐
Glavni lik priče je Jonathan (Michael Keaton), uspješni arhitekt koji uživa u obiteljskom životu sve dok ga ne zadesi tragedija - nestanak supruge Anne (Chandra West) koju kasnije pronađu ubijenu. Jonathanu se obraća stranac, zagonetni Raymond Price (Ian McNeice), koji tvrdi da je putem EVP-a čuo glas njegove supruge Anne. Jonathan mu isprva ne vjeruje ali poslije neobičnih poziva s Anninog mobitela odlazi do Pricea koji mu daje audio snimke kao dokaz. Uskoro i Price biva ubijen a Jonathan počinje sam eksperimentirati s uređajima te njegov video rekorder uspijeva snimiti Annin glas. Njezina poruka Jonathanu je da spasi buduće žrtve brutalnog psihopata koji je kriv i za njenu smrt. No, poruke njegove preminule supruge često su nejasne i treba ih dodatno odgonetati a Jonathan ne uviđa opasnost koja se krije u komuniciranju sa svijetom mrtvih...
HD⭐
Istovremeno urnebesno i zastrašujuće, lirsko i apsurdno, obično i apokaliptično, film dramatizuje pokušaje savremene američke porodice da se nosi sa svakodnevnim životnim problerima dok se bori s univerzalnim misterijama ljubavi, smrti i mogućnosti sreće u svetu bez sigurnosti.
HD⭐
Emi je mlada, ambiciozna devojka koja sanja o dalekom velikom svetu. Kada joj se ukaže prilika, bez oklevanja postaje ekskluzivna poslovna pratilja. Ubrzo, na poziv arapskih šeika, počinje da regrutuje mlade zgodne Poljakinje. Međutim, svet luksuza veoma brzo pokazuje svoju tamnu stranu...
HD⭐
Nakon nedavnog seljenja iz udobne kuće u Vermontu na sjeveru New Yorka, obitelj Benjamina Steed pokušava pronaći svoje mjesto u društvenoj strukturi Palmyre. Pokušavajući se mirno aklimatizirati u novoj zajednici, Steedovi otkrivaju da radnici zaposleni na čišćenja područja zauzimaju središnje mjesto u vjerskom sporu - sporu koji prijeti raspadom obitelji. Dvojica braće Steed natječu se za naklonost kći bogatog trgovca. Odjednom ispada da se nalaze na suprotnim stranama istog vjerskog spora. Iako obitelj pokušava smiriti spor, uskoro će se suočiti s dubljim pitanjima obiteljske odanosti i potrazi za istinom.
HD⭐
Pomoću čarobne svjetiljke, siromašni mladić pretvara se u kraljevića kako bi osvojio srce predivne princeze...
HD⭐
Francuska, učitelj sporta danju, radnik noću i aktivista; Patrik, opskurni i usamljeni pariški advokat specijalizovan za pravo životne sredine; a Matijas, lobista i čovek u žurbi, videće svoje sudbine okrenute naglavačke i isprepletene strašnim činom očajnog farmera.
HD⭐
Priča o vezi Michaela Ausiella i Kita Cowana poprima tragičan preokret kada je Cowanu dijagnostifikovan rak u terminalnoj fazi.
HD⭐
Danijel Rej se sa svojom ženom Kristi, kćerkom Eli, malim sinom Hanterom i svojim psom, seli u Karlsbad u Kaliforniji. Posle nekoliko dana neko provaljuje u njihov dom, ali izgleda da ništa nije ukradeno. Da se to ne bi ponovilo, postavljaju veliki broj sigurnosnih kamera koje će snimati sve što se događa. Unajmljuju dadilju za Hantera, koja će ih ubrzo obavestiti da nešto nije u redu sa kućom i početi učestalo da se moli. To će uznemirti Danijela koji je otpušta. Uskoro će zažaliti što je doneo takvu odluku jer će u kući početi da se dešavaju čudne i neobjašnjive stvari zbog kojih će Eli, posle istraživanja, zaključiti da im kuću opseda demonsko biće.
HD⭐
Lee Kang-he je urednik uticajnih novina u Južnoj Koreji. Snagom štampe čini da kongresmena Jang Pil-voa jednim od kandidata na sledećim predsedničkim izborima. To je rezultat tajnog dogovora između Lee-ja i Ahn Sang-goo-a, političkog vođe Jang-a Pil-voa. sada Počinje gorki rat između onoga ko želi moć, ko želi osvetu i onog koji želi uspeh.

Showing 1–18 of 2172 results