HD
Trailer
OPIS: Priča o mladom Luju XIV. i njegovom putu da postane najmoćniji monarh u Europi, od njegovih bitaka s Frondom do njegovog razvoja u Kralja Sunca, središte je ove fascinantne pripovijesti. Kroz ovaj narativ, povijesni i izmišljeni likovi vode nas kroz svijet izdaje i političkih spletki, otkrivajući Versailles u svoj svojoj slavi i brutalnosti. U srcu ove priče je Versailles, ne samo kao fizičko mjesto već i kao simbol moći i kulture koji je oblikovao europsku povijest. Dok mladi kralj Louis bori se s unutarnjim i vanjskim neprijateljima, Versailles postaje pozornica na kojoj se odvijaju dramatični događaji, od političkih intriga do osobnih izdaja. Kroz sukobe i izazove, Louis se razvija iz nesigurnog mladića u suverena koji će postati poznat kao Kralj Sunce, čija će vladavina definirati epohu. Ova priča, ispričana s bogatim detaljima i dubokim razumijevanjem povijesnog konteksta oživljava prošlost i pruža uvid u nastanak jedne od najznačajnijih figura europske povijesti. Dok Versailles svjedoči rastu i padovima, ljubavi i gubitcima, jedno je sigurno: ništa neće ostati isto nakon što Louis uzme svoje mjesto u povijesti.
HD
Trailer
OPIS: Gledaj hd besplatno Alexander: The Making of a God sa prevodom online Aleksandar je bio kralj starogrčkog grada države Makedonije i naširoko se smatra jednim od najvećih i najuspješnijih vojnih zapovjednika u povijesti. Do svoje 30. godine stvorio je jedno od najvećih carstava u povijesti.
HD

Trailer


OPIS: Delo koje se bavi okrutnom ljubavnom pričom kralja Ji Ina, koji je u političkoj krizi, bori se za presto, i Kang Hi-su, tajnog agenta koji prilazi Ji Inu radi osvete, ali na kraju biva očaran.

HD

Trailer


OPIS: Serija 'The New Look' o karijernim počecima Chistiana Diora, njegovom rivalstvu sa Coco Chanel, kao i usponu visoke mode u Francuskoj za vrijeme Drugog svjetskog rata.

HD

Trailer


OPIS: Smješteno u 17. stoljeće … John Blackthorne je mornar koji se uzdiže od autsajdera do samuraja, dok se koristi kao pijun u borbi japanskog vođe Toranage da dođe do vrha vladajućeg lanca, ili Shoguna …

HD
Trailer
OPIS: Nadahnuta stvarnim događajima, ovo je priča o tome kako je Rocco Siffredi pobjegao od skromna života i postao najveća porno zvijezda na svijetu.
HD
Trailer
OPIS: OFrancuska, 1914. Ukrštaju se sudbine četiri žene: Margerite, misteriozne pariske prostitutke; Kerolajn, dovedena na čelo porodične fabrike; Agnes, igumanija rekviriranog samostana; i Suzanne, feministička medicinska sestra.
HD

Trailer


OPIS: Godinu dana pre upada u Votergejt, E. Hauard Hant i Dž. Gordon Lidi imaju zadatak da istraže curenje Pentagonskih papira, i skupe tim Kubanaca – veterane iz Zaliva svinja – da se infiltriraju u kancelariju "uzbunjivača" Danijela Elsberga. Za to vreme, Hant i njegova žena Doroti upoznaju Lidijeve.

HD

Trailer


OPIS: Dramska serija inspirisana istinitim događajima u vezi s pljačkom Brink's-Mat 1983. i izvanrednom pričom koja je uslijedila.

HD

Trailer


OPIS: Dok ih jedni krive, a drugi smatraju junacima, radnici elektrane Fukushima Daiichi moraju otkloniti smrtonosnu, nevidljivu prijetnju: dosad neviđenu nuklearnu katastrofu.

HD
Trailer
OPIS: Tri ubistva - nerazjašnjena, ali nikad zaboravljena. Trideset godina kasnije, može li DCI Bethall pronaći serijskog ubicu koji je terorizirao Port Talbot 1970-ih?
HD
Trailer
OPIS: Priča o događajima oko ozloglašenog razvoda vojvode i vojvotkinje od Argila tokom 1960-ih.
HD
Trailer
OPIS: Prati izuzetnu priču o Mip Gis, Holanđanini koja je rizikovala svoj život da bi zaštitila porodicu Ane Frank od nacista više od dve godine tokom Drugog svetskog rata.
HD

Trailer


OPIS: Prati život i delovanje Aleksandra Rankovića čiji lik tumače Nebojša Dugalić i Pavle Čemerikić. Aleksandar Ranković, poznat pod nadimkom Leka i partijskim imenom Marko, bio je jugoslovenski komunistički revolucionar, učesnik Narodnooslobodilačke borbe, društveno-politički radnik SFR Jugoslavije i SR Srbije, junak socijalističkog rada, narodni heroj Jugoslavije i potpredsednik SFR Jugoslavije.

HD
Trailer
OPIS: Od završetka Bakumatsua, ratne ere u kojoj su građani podigli ustanak protiv Tokugawa šogunata, prošlo je deset godina. Revolucionari su želeli da stvore vreme mira i naprednu državu koja je oslobođena opresije. Sada je stiglo novo doba – Meiji, ali mir još uvek nije ustanovljen. Mačevi su zabranjeni, međutim, na ulicama i dalje ima ubistava. Siročići ratnih veterana nemaju gde da odu, dok je vladi bitno samo da sebi puni džepove. Lutajući samuraj, Kenshin Himura, radi sve u svojoj moći da se pobrine da je novo doba vredelo svih života koji su za njega žrtvovani. Nekada je bio poznat pod imenom Hitokiri Battousai, i strahovali su od njega kao najnemilosrdnijeg ubice od svih revolucionara. Gonjen krivicom, Kenshin se zakleo da nikada više nikog neće ubiti kao iskupljenje za sve živote koje je oduzeo, i verovatno da nikada neće naći mir sve dok ubijanje ne postane deo prošlosti. Sada, 11. godine Meiji ere, Kenshin upoznaje Kaoru Kamiyu, vlasnicu i glavnu instruktorku malog dođoa kojem preti zatvaranje. Policijske snage su nemoćne da zaustave niz ubistava izvršenih u ime njenog dođoa od strane čoveka koji tvrdi da je poznati Battousai. Kenshinova lutanja se trenutno zaustavljaju dok zajedno sa Kaoru pokušava da skine ljagu s njihovih imena. Ali koliko će proći pre nego što ga prošlost sustigne?
HD
Trailer
OPIS: Kroz živopisno poboljšane arhivske snimke i glasove sa svih strana sukoba, ovaj dokumentarni film oživljava Drugi svetski rat kao nikada ranije.
HD
Trailer
OPIS: Priča o udovici dinastije Čoson Sim Jeong-Vu i ženi koja je udovica po imenu Jeong Soon-deok udružuju snage da se venčaju sa samcima i ženama u dinastiji Čoson.

Trailer


OPIS: Priča o životu slavne kraljice Marie Antoinette, koja je bila posljednja kraljica Francuske prije Francuske revolucije.

Trailer


OPIS: U istočnom krilu Bele kuće, mnoge od najuticajnijih odluka u istoriji i koje su promenile svet bile su skrivene od pogleda, koje su donele američke harizmatične, složene i dinamične prve dame.

Trailer
OPIS: Edward Popielski, detektiv izvanrednog intelekta i fizičke snage, ali izmučen epileptičnim vizijama koje mu pomažu u istragama, bogovi su posebno imenovali da osveti zločine u gradu Lavovu u Poljskoj 1930-ih.
Trailer
OPIS: Pariz, Francuska, 1899-ta godina. Leš nepoznate žene pronađen je na obali reke Sene. Istraga će naterati mladog ambicioznog detektiva da pronađe tešku državnu tajnu.
HD
Trailer
OPIS: Romantična drama zasnovana na istoimenom hit romanu Marije Duenjas, autorke koja je napisala „El tiempo entre costuras“, po kojoj je takođe ekranizovana veoma uspešna televizijska serija. Radnja je smeštena 1860. godine i govori o Mauru Lareau i Soledad Montalvo, nenametljivom, skromnom muškarcu i ženi čije će se sudbine susresti na fascinantnom mestu i vremenu. Ovo je priča o prevazilaženju nedaća, o tome kako pronaći svoje mesto u svetu. Priča o tome kako se gradi carstvo i kako se sve može izgubiti preko noći, o avanturama u egzotičnim zemljama i o drugim šansama. „La Templanza“ će publiku odvesti na putovanje u burne rudarske zajednice Meksika u 19. veku, preko elegantne salone visokog društva u Londonu, do živahne Kube i trgovine robljem, a odatle i do prelepog grada Hereza, čuvenog po najprestižnijim svetskim vinarijama.
HD

Trailer


OPIS: U Glóriji do Ribatejo 1968. cvatu špijuni, laži i tajne, dok privilegirani inženjer s radija Slobodna Europa spoznaje hladnoratovski Portugal iz svih kutova.

HD

Trailer


OPIS: 1857-e godine harizmatični poglavar kineskog rudarskog kampa borise da održi sklad između kineskih i evropskih rudara kada se ispostavi da je ubistvo evropljanke povezano sa Kineskom zajednicom.

HD

Trailer


OPIS: Januara 1959. godine, Sovjetski Savez. U ledenim planinama Ural, grupa od devet učenika kreće na skijašku stazu. Iako su svi iskusni planinari, nikad ne stignu na odredište. Kako se njihova tijela pojavljuju mjesec dana kasnije, lokalni istražitelji ostaju zbunjeni. Njihov šator bio je razrezan iznutra, pronađeni su ukočeni u donjem rublju raširenom po kampu, neki su čak i djelomično iskvareni. Od koga ili od čega su pobjegli? Zašto su umrli i kako? Kad Oleg, major KGB-a, stigne u provinciju, njegov će se upit držati strogo povjerljivim. Uznemiren prošlošću veterana iz Drugog svjetskog rata, ima šesto čulo i čini se da ga smrt prati dok dublje kopa po misterioznom incidentu. Uz pomoć Katje, lokalne medicinske istražiteljice, Oleg je vraški u potrazi za istinom. Ali što više nauči, to više postaje jasno: Razlog zbog kojeg su studenti umrli nikada neće ugledati svjetlost dana. Niko nikada ne može znati šta se stvarno dogodilo. Niko. Osim njega.

HD
Trailer
OPIS: Hronika četvorice prijatelja tokom decenije u kojoj se sve promenilo, uključujući i porast AIDS-a.
HD
Trailer
OPIS: Emisija će istražiti zaraćena kraljevstva feudalnog Japana kada se nekoliko moćnih zapovjednika borilo da postanu apsolutni vladari.
HD
Trailer
OPIS: Serija u četiri nastavka tematizuje istinitu priču o petorici mladića pogrešno osuđenih za premlaćivane i silovanje djevojke u njujorškom Central Parku 1989. godine. Petorica hispanoameričkih tinejdžera osuđeni su na višegodišnje zatvorske kazne bez konkretnih dokaza, a kasnija istraga je 2002. godine razotkrila pravog počinitelja zločina, koji je svojevremeno potresao svijet.
HD
Trailer
OPIS: Na osnovu života izraelskog špijuna, Eli Cohen.

Showing 1–30 of 38 results