HD⭐

Trailer


OPIS: Delo koje se bavi okrutnom ljubavnom pričom kralja Ji Ina, koji je u političkoj krizi, bori se za presto, i Kang Hi-su, tajnog agenta koji prilazi Ji Inu radi osvete, ali na kraju biva očaran.

HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što je patila od milosti, fotograf se vraća u svoj rodni grad i nailazi na njenog prijatelja iz detinjstva - ponovo rasplamsavajući nedovršenu romansu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o udovici dinastije Čoson Sim Jeong-Vu i ženi koja je udovica po imenu Jeong Soon-deok udružuju snage da se venčaju sa samcima i ženama u dinastiji Čoson.
HD⭐


Opis Serije: “Radnja se vrti oko supružnika Milana i Ljubinke čijem braku se bliži kraj. Ljubinka sumnja da je Milan vara, Milan smatra da ga Ljubinka ne ceni i da uskraćuje njegovu slobodu. Kada su na ivici razvoda njihovi životi se menjaju za 180 stepeni. Na vratima njihovog stana se pojavljuje advokat Nestorović, koji im saopštava da je Milanova baba-tetka Milanka umrla i svo svoje bogatstvo ostavila Milanu. Radost zbog nasledstva prekida saznanje da postoji ugovor koji mora biti ispoštovan, kako bi novac došao do Milanovih ruku. “.

HD⭐
Trailer
OPIS: No Gojin, genije koji vodi privatnu obrazovnu kompaniju, uobražen je zbog svojih brojnih borbi, dok njegova sadašnja sekretarica Li Sina, koja je izdržala duže nego iko ranije, odlučuje da uzvrati svom šefu
HD⭐

Trailer


OPIS: Dva najbolja prijatelja iz detinjstva koji uživaju u svom poslednjem primorskom letu dok se pripremaju za filmsku školu upoznaju ambicioznog sportistu koji rasplamsava nepoznate želje.

HD⭐
Trailer
OPIS: Usred evokativnog spoja ukusnih začina za stvaranje savršene kretek cigarete, dve duše kreću u epsku romansu smeštenu u Indoneziju 1960-ih.
HD⭐
Trailer
OPIS: Život Džeki Hauard poremeti čudna nesreća, ona je istrgnuta iz svog doma i mora da počne iznova na ranču u Koloradu, sa svojim starateljem i porodicom od 12 dečaka.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati živote i nestabilnu romansu dva različita čoveka, kroz čistke, ratove, proteste i pošasti, prevazilazeći prepreke u svetu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Divna, živahna ljudska romantična komedija o ponovnom susretu starog rvačkog čuda Kim Baek-dooa i starog vođe uličice Oh Du-sika, koji žive u teškom sadašnjem životu.
HD⭐

Trailer


OPIS: Židovski samci koji odluče da su spremni za ozbiljnu vezu angažiraju Aleezu Ben Shalom da im pronađe savršenog partnera u SAD-u i Izraelu.

HD⭐

Trailer


OPIS: Kitty, najmlađa od sestara Covey, u potrazi za istinskom ljubavlju.

HD⭐

Trailer


OPIS: Serija prati uspon Daisy Jones i The Six’ rok benda, kroz muzičku scenu LA 70-ih, dok su u potrazi za statusom svjetske ikone …

HD⭐

Trailer


OPIS: Camila otvara seksi profil u aplikaciji za upoznavanje i pronalazi muškarca svojih snova: prekrasnog muškarca po imenu Fernando. Ubrzo otkriva da nije samac, a nije ni Fernando. Camila upada u zamku i sve se pretvara u noćnu moru. Spremna na sve da otkrije ko je zapravo muškarac kojeg je upoznala, mlada žena je odlučna u namjeri da identifikuje nevjernika i natjera ga da plati jednu po jednu za svaku laž koju joj je rekao i svako obećanje koje je dao, nesvjesna da ulazi u zamršene stvari, labirint obmanjujućih pojava, zabranjenog seksa i moći koje ubijaju …

HD⭐

Trailer


OPIS: Ban Ji Eum ima izvanrednu sposobnost: može se sjetiti sjećanja na sve svoje prošle živote. Ponavljajući svoju reinkarnaciju skoro hiljadu godina, Ban Ji Eum marljivo živi svoj život. Nakon što joj je prethodni život prekinut tragičnom nesrećom, ona kreće u ponovno povezivanje s ljudima iz svog prošlog života u svom sadašnjem.

HD⭐
Trailer
OPIS: Mladi poduzetnici koji teže da pokrenu virtuelne snove u stvarnost takmiče se za uspjeh i ljubav u okrutnom svijetu korejske industrije visoke tehnologije.
HD⭐

Trailer


OPIS: Bivša rukometašica u penziji postala je vlasnica trgovine kako bi brinula o svojoj porodici dok se bori s poremećajem u ishrani učiteljice svoje kćeri.

HD⭐

Trailer


OPIS: Graciozan, harizmatičan, inteligentan i šik, nasljednik King Group Goo Won ima sve osim sjećanja na svoju majku. U pokušaju da povrati pamćenje, vraća se u hotel King. Poznata kao kraljica osmeha i gostoprimstva hotela King, Cheon Sa-rang je napredovala od recepcije da sada radi u glamuroznom prostoru "King the Land", gde upoznaje Goo Wona.

Trailer
OPIS: Prerušena u svoju prijateljicu, Ha-ri se pojavljuje na spoju naslijepo kako bi ga uplašila. Ali planovi se pokvare kada se ispostavi da je on njen izvršni direktor - i napravi ponudu.
HD⭐

Trailer


OPIS: Komplikovana veza sa tajnama koje treba sakriti, i mračno pitanje za razmišljanje: koga želite da izbrišete iz svog života?

Trailer
OPIS: Ruhun Duymaz (Tvoj Duh Ne Cuje) - Onur Karasu, uspešan agent, već mesecima juri Civana Korala, švercera dijamanata. Za ovu operaciju zaljubio je Civanovu sestru Hilal u njega i sa njom održava udaljenu vezu. Njegov plan napreduje kao sat. Sve dok žena koju nikada nije sreo, po imenu Ece, ne uđe u njegov život. Ovo je, Ruhun Duymaz (Tvoj Duh Ne Cuje).
HD⭐

Trailer


OPIS: Prati uspešnog advokata koji ima sve, ali koga muči porodična kletva, i ispostavlja se da je taj koji krije tajnu njenog razbijanja naizgled običan državni službenik.

HD⭐

Trailer


OPIS: Tajanstvena tinejdžerka dolazi u školu za dečake u Kolumbiji 1970-ih, razbijajući stereotipe, pravila - i nekoliko srca.

HD⭐

Trailer


OPIS: Parovi koji dokažu svoju kompatibilnost dobijaju moć da sklapaju ili prekidaju druge mečeve u ovom strateškom i zavodljivom takmičenju za sastanke.

HD⭐

Trailer


OPIS: 2003. godina, Irena mlada studentkinja filma koja priprema kratki film. Da bi glumila u njoj, upoznaje Hulija u kojeg se brzo zaljubljuje. Ali vreme i život ih vode drugim putevima, protežući se do sadašnjosti.

HD⭐

Trailer


OPIS: Za advokata koji prezire gubljenje od muškaraca i glumca sa A-liste koji ne veruje ženama, ljubav ne znači ništa - sve dok ne budu primorani da se zabavljaju.

HD⭐

Trailer


OPIS: Spinof originalnog mjuzikla Džona Travolte i Olivije Njutn Džon iz 1978.

HD⭐

Trailer


OPIS: Cha Eun Ho je uspešan i zgodan pisac koji je ujedno i najmlađi glavni urednik u jednoj izdavačkoj kompaniji. Ima smireno ponašanje i ostaje razuman na poslu. Zatim se uključuje u život svog prijatelja iz detinjstva, Kang Dan Jia, koji je nekada bio popularni tekstopisac. Ona je sada razvedena, samohrana majka, nezaposlena i koja se bori u životu iako i dalje pokušava da...