HD

Trailer


OPIS: Serija govori o onima koji su nasledili čuvene „milenijalce“ (generacija „Y“) ili generaciji „Z“, odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-e, u godini zmaja po kineskoj astrologiji). U serijalu o odrastanju, tradicionalno jednom od najpopularnijih podžanrova na ovim prostorima, pratimo junake iz dva razreda (iz crvene i plave smene) u prvim danima nove školske godine u kojoj će doneti važne životne odluke. Dramski zapleti, oplemenjeni humorom i muzikom govore o dilemama i problemima ali i radostima u životu mladih u Srbiji, njihovim roditeljima i profesorima.

HD
Trailer
OPIS: Jaman, koji se otkako zna za sebe bori da preživi na ulici, zasnovao je obitelj s Džesurom, Asi i Umutom s kojima se susreo u djetinjstvu. Tih četvero mladih ne zna kako su i zašto završili na ulici, no svoje su traume iz djetinjstva ostavili iza sebe i odabrali su osloniti se jedni na druge. Usprkos teškim uvjetima u kojima žive, oni su sretni. Jedina im je briga Umutovo liječenje. Kako bi Umut prohodao, sve su nade položili u stranog liječnika koji se reklamira kao "Doktor Čudotvorac". Međutim, taj liječnik u Tursku dolazi jedanput na godinu i samo taj dan pregleda ograničeni broj pacijen...
HD

Trailer


OPIS: U centru priče je samohrani otac Tomo, koga je supruga Helena napustila i otišla u inostranstvo te ga je ostavila sa zajedničkom kćerkom Mašom. Tomina žena Helena se teško nosila s nemaštinom i nedaćama koje su ih zadesile i krivila je Tomu što nije bio mudriji. Kako bi pomogla porodici, otišla je da radi u Nemačku, čistiti stan bogatom muškarcu. Nedugo nakon što je otišla, javila je Tomi da se zaljubila u šefa i da se ne vraća. Tako Tomo ostaje sam s petogodišnjom kćerkom koju obožava. Nakon toga, Tomo se povlači od svega, vratio se kući, brine za kćer i radi posao kojeg bi se mnogi stideli ali on ga radi s ponosom.  

HD

Trailer


OPIS: Što se dogodi kad turisti stignu u idilični istarski kamp, a svatko od njih, uz kofere, sa sobom donese i brojne želje, tajne, duhove prošlosti i skrivene motive? Između ostalih, na ljetovanje stiže obitelj Steiner, kirurg Edvard i njegov unuk Mark, student medicine. Na prvi pogled čini se da Mark ima sve, zajamčenu uspješnu karijeru u obiteljskoj klinici i lagodan život, ali iza njegovog cinizma i nepristupačnosti, krije se tragičan događaj iz prošlosti koji mu je promijenio život i prioritete, zbog čega često dolazi u sukob s članovima svog obitelji. Tu je i Markova majka Julija, poduzetnica i liječnica iz Ljubljane, gdje vodi obiteljski posao, kliniku koja se trudi svim silama učiniti poznatom i uspješnom. U kampu se nalazi i obitelj Kovač koja godinama posjeduje odmaralište. Kamp je prepun događanja te, iako se naizgled čini da je ispred njih još jedno bezbrižno ljeto, iza kulisa se zbiva prava drama!

HD
Trailer
OPIS: Radnja serije smještena je u mali Vojođanski grad i prati život uspješnog mladog odvjetnika, najpoželjnijeg neženje, Radmila Tomića. Radmilova ženidba sa nepoznatom Beograđankom izaziva veliki interes i razne komentare. Međutim, nitko ni ne sluti da se iza prividne slike idilične ljubavi i bračne sreće krije velika drama mladog para.
HD

Trailer


OPIS: "Larin izbor" je napeta ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem. Serija je snimana na vanjskim lokacijama duž dalmatinske obale što dodatno pridonosi romantičnoj atmosferi.

HD

Trailer


OPIS: Ponos sela Jongduri, Bek Hjun Vu, je pravni direktor konglomerata Kvins grupa, čija je naslednica, Hong He In, "kraljica" robnih kuća Kvins grupe. „Kraljica suza” priča čudesnu, uzbudljivu i duhovitu ljubavnu priču o ovom bračnom paru, koji uspeva da preživi krizu i ostane zajedno bez obzira na sve

HD

Trailer


OPIS: Delo koje se bavi okrutnom ljubavnom pričom kralja Ji Ina, koji je u političkoj krizi, bori se za presto, i Kang Hi-su, tajnog agenta koji prilazi Ji Inu radi osvete, ali na kraju biva očaran.

Trailer


OPIS: Odložena svojim sumornim držanjem, Savako se teško uklapa, ali kada joj priđe drugarica iz razreda, život se okreće nabolje.

HD

Trailer


OPIS: Deset prekrasnih samaca susreće se u tropskom raju. Ne znaju da će, da bi osvojili nagradu od 200.000 evra, morati potpuno da se odreknu seksa.

HD

Trailer


OPIS: Tajanstvena tinejdžerka dolazi u školu za dečake u Kolumbiji 1970-ih, razbijajući stereotipe, pravila - i nekoliko srca.

HD

Trailer


OPIS: Parovi koji dokažu svoju kompatibilnost dobijaju moć da sklapaju ili prekidaju druge mečeve u ovom strateškom i zavodljivom takmičenju za sastanke.

HD

Trailer


OPIS: 2003. godina, Irena mlada studentkinja filma koja priprema kratki film. Da bi glumila u njoj, upoznaje Hulija u kojeg se brzo zaljubljuje. Ali vreme i život ih vode drugim putevima, protežući se do sadašnjosti.

HD

Trailer


OPIS: Za advokata koji prezire gubljenje od muškaraca i glumca sa A-liste koji ne veruje ženama, ljubav ne znači ništa - sve dok ne budu primorani da se zabavljaju.

HD

Trailer


OPIS: Spinof originalnog mjuzikla Džona Travolte i Olivije Njutn Džon iz 1978.

HD
Trailer
OPIS: Iz romske porodice, Luna se bori da pronađe svoju ljubav, posao iz snova i da shvati da nema smisla bežati od svog porekla. Karte će reći.
HD

Trailer


OPIS: Cha Eun Ho je uspešan i zgodan pisac koji je ujedno i najmlađi glavni urednik u jednoj izdavačkoj kompaniji. Ima smireno ponašanje i ostaje razuman na poslu. Zatim se uključuje u život svog prijatelja iz detinjstva, Kang Dan Jia, koji je nekada bio popularni tekstopisac. Ona je sada razvedena, samohrana majka, nezaposlena i koja se bori u životu iako i dalje pokušava da...

HD

Trailer


OPIS: Vilijam se zaljubljuje u svoju buduću snahu, Anu koja pokušava da održi obe veze, ali istina uvek izađe na videlo i neko će biti povređen.

HD
Trailer
OPIS: Sada je 1995., Leia Forman posećuje baku i dedu tokom leta gde se povezuje sa novom generacijom Point Placea, VI, dece pod budnim okom Kitti i strogim odsjajem Reda.
HD

Trailer


OPIS: Romantična komedija između Deborah, najvećeg ljubavnog trenera, i Lee Soo-hyeoka, izdavača koji ima poteškoća s ljubavlju.

HD

Trailer


OPIS: Otkako se pre pet godina dogodila lična tragedija, brbljivi, ekscentrični Bel Preskot nije napuštao razbarušeno imanje na reci Apalačikola koje deli sa svojom majkom.

HD

Trailer


OPIS: Židovski samci koji odluče da su spremni za ozbiljnu vezu angažiraju Aleezu Ben Shalom da im pronađe savršenog partnera u SAD-u i Izraelu.

HD

Trailer


OPIS: Kitty, najmlađa od sestara Covey, u potrazi za istinskom ljubavlju.

HD

Trailer


OPIS: Serija prati uspon Daisy Jones i The Six’ rok benda, kroz muzičku scenu LA 70-ih, dok su u potrazi za statusom svjetske ikone …

HD

Trailer


OPIS: Camila otvara seksi profil u aplikaciji za upoznavanje i pronalazi muškarca svojih snova: prekrasnog muškarca po imenu Fernando. Ubrzo otkriva da nije samac, a nije ni Fernando. Camila upada u zamku i sve se pretvara u noćnu moru. Spremna na sve da otkrije ko je zapravo muškarac kojeg je upoznala, mlada žena je odlučna u namjeri da identifikuje nevjernika i natjera ga da plati jednu po jednu za svaku laž koju joj je rekao i svako obećanje koje je dao, nesvjesna da ulazi u zamršene stvari, labirint obmanjujućih pojava, zabranjenog seksa i moći koje ubijaju …

HD

Trailer


OPIS: Ban Ji Eum ima izvanrednu sposobnost: može se sjetiti sjećanja na sve svoje prošle živote. Ponavljajući svoju reinkarnaciju skoro hiljadu godina, Ban Ji Eum marljivo živi svoj život. Nakon što joj je prethodni život prekinut tragičnom nesrećom, ona kreće u ponovno povezivanje s ljudima iz svog prošlog života u svom sadašnjem.

HD
HD
Trailer
OPIS: Mladi poduzetnici koji teže da pokrenu virtuelne snove u stvarnost takmiče se za uspjeh i ljubav u okrutnom svijetu korejske industrije visoke tehnologije.

Trailer


OPIS: Bivša rukometašica u penziji postala je vlasnica trgovine kako bi brinula o svojoj porodici dok se bori s poremećajem u ishrani učiteljice svoje kćeri.

HD

Trailer


OPIS: Graciozan, harizmatičan, inteligentan i šik, nasljednik King Group Goo Won ima sve osim sjećanja na svoju majku. U pokušaju da povrati pamćenje, vraća se u hotel King. Poznata kao kraljica osmeha i gostoprimstva hotela King, Cheon Sa-rang je napredovala od recepcije da sada radi u glamuroznom prostoru "King the Land", gde upoznaje Goo Wona.

Showing 1–30 of 114 results