HD⭐
Trailer
OPIS: Epska saga o tajnoj istoriji američkog srca 1930-ih, usredsređena na mitski sukob i krvavu borbu između velikog novca i potlačenih.
HD⭐
Trailer
OPIS: Frenk Grifin (Jeff Daniels) je bandit koji je terorisao američki zapad tokom 1880. godine. Imao je i svog saborca Roja Guda (Jack O'Connell). Ali Roj se okrenuo protiv Frenka i odmah postao Frenkov neprijatelj. Frenkova potera za Rojem dovodi ga u mesto La Belle u Novom Meksiku. Iz neobjašnjivog razloga to mesto nastanjuju samo žene.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija prati nekoliko generacija i uspon teksaške naftaške obitelji te njihov suživot sa Komančima. Bazirana na istoimenoj knjizi Philippa Meyera.
HD⭐

Trailer


OPIS: Korejci koji su se okupili u Gandou, danas delu severoistočne Kine, iz sopstvenih razloga i udružili se da zaštite svoje domove tokom japanske kolonijalne vladavine 1910-45.

HD⭐
Trailer
OPIS: O legendarnom zakonu Basu Rivsu, jednom od najvećih heroja na granici i jednom od prvih crnih zamenika američkih maršala zapadno od reke Misisipi.
HD⭐

Trailer


OPIS: Prati Djanga, revolveraša na Divljem zapadu koji traga za svojom ćerkom za koju veruje da je izbegla ubistvo njegove porodice pre osam godina.

HD⭐

Trailer


OPIS: Prati lovočuvara i njegovu porodicu tokom promenljive političke i socioekonomske klime u malom ruralnom gradu.

HD⭐
Trailer
OPIS: Prati ženu dok se sveti muškarcu kojeg smatra odgovornim za smrt svog sina.
HD⭐
Trailer
OPIS: Muž Ebi Voker je ubijen pred njenim očima. U potrazi za osvetom, Ebi se ukršta sa Hojtom Rolinsom. Ebi i Hojtovo putovanje ih vodi u Independens u Teksasu, gde nailaze na stanovnike koji beže od sopstvene prošlosti.
HD⭐
Trailer
OPIS: Duttonovi se suočavaju sa novim nizom izazova početkom 20. veka, uključujući porast zapadne ekspanzije, prohibiciju i Veliku depresiju.
HD⭐

Trailer


OPIS: „Porodica Dutton je na putovanju Zapadom, kroz velike ravnice, prema poslednjem bastionu neukroćene Amerike".

HD⭐

Trailer


OPIS: 1857-e godine harizmatični poglavar kineskog rudarskog kampa borise da održi sklad između kineskih i evropskih rudara kada se ispostavi da je ubistvo evropljanke povezano sa Kineskom zajednicom.

Showing all 12 results