HD⭐
Ugledni matematičari, fizičari čestica i kozmolozi istražuju beskonačnost i njezine zapanjujuće implikacije za svemir.
HD⭐
Ben Crump, poznat pod nadimkom „crni američki ministar pravosuđa”, daje nam intiman uvid u svoj život obiteljskog čovjeka i borca za građanska prava.
HD⭐
Prati čoveka koji je preživeo pokušaj atentata trovanjem smrtonosnim nervnim agensom u avgustu 2020. Tokom svog višemesečnog oporavka, dolazi do šokantnih otkrića o pokušaju ubistva i odlučuje da se vrati kući.
HD⭐
U ovom dokumentarcu pratimo suprugu člana Nixonova kabineta koja je izašla u medije tijekom afere Watergate... i pokušaje predsjednikovih ljudi da je prisile na šutnju.
HD⭐
Drama, nasljeđe, duša... Glumac Toma Ikuta priprema se za svoj prvi kabuki nastup sa svojim dugogodišnjim prijateljem, kabuki glumcem Matsuyom Onoeom.
HD⭐
U ovom intimnom dokumentarcu superzvijezda Jennifer Lopez komentira svoju raznoliku karijeru i pritisak koji dolazi uz život pod svjetlima reflektora.
HD⭐
Kroz nečuvene, nikada ranije viđene snimke, svedočite kako je ekipa Jackassa napravila poslednji pokušaj divljih vratolomija.
HD⭐
Obavivši kod kuće DNK test, žena otkrije da ima nekoliko polubraće i polusestara, a nakon toga i šokantnu prevaru donatora sperme i popularnog liječnika za plodnost.
HD⭐
Izdajući se za bogatog mondenog trgovca dijamantima, zavodio je žene na internetu i ukrao im milijune dolara. Sada neke žrtve planiraju osvetu.
HD⭐
A documentary on the unrest in Ukraine during 2013 and 2014, as student demonstrations supporting European integration grew into a violent revolution calling for the resignation of President Viktor F. Yanukovich.
HD⭐
HD⭐
Neispričana priča o Robertu Stigvudu i kako je on pojačao disko eru.
HD⭐
Dokumentarna serija v šestih delih spremlja ključne trenutke in dosežke priljubljenih umetnikov ali glasbenih skupin ter predstavlja legendarne albume in glasbeno industrijo kot celoto. Redki posnetki pokojnega raperja po njegovem izpustu iz ječe; portret človeka, ki se v zadnjih letih življenja spopada z zasvojenostjo, slavo in lastnimi strahovi.
HD⭐
Intimno istraživanje Alanis Morissette i njenog revolucionarnog albuma Jagged Little Pill iz 1995. godine.
HD⭐
Istražite Voodstock 99, trodnevni muzički festival promovisan u odjek jedinstva i kontrakulturnog idealizma originalnog koncerta iz 1969. godine, ali se umesto toga pretvorio u nerede, pljačku i seksualne napade.
HD⭐
Mala riba napuhača putuje kroz nevjerojatni mikrosvijet prepun fantastičnih stvorenja u potrazi za domom na Velikom koraljnom grebenu.
HD⭐
U ovom dokumentarcu policija je pod povećalom dok Amerikanci zahtijevaju pravdu nakon što je policijsko nasilje uzelo nekoliko crnih života u Clevelandu.
HD⭐
Dugometražni dokumentarac Sonje Son prati nerešen smrtni slučaj policijskog detektiva iz Baltimora, Šona Sutera, koji je upucan u glavu 2017. godine dok je bio na dužnosti, i istražuje aktuelne spekulacije o tome šta se zapravo desilo tog dana. Uz iskrene intervjue sa članovima policije Baltimora, Suterovom udovicom i decom, novinarima koji pokušavaju da otkriju istinu, advokatima i političkim liderima, „Spora gužva“ istražuje misteriju koja okružuje Suterovu smrt, kao i mnogobrojne teorije koje su isplivale tokom istrage slučaja, od onih da je Suterova smrt bila naručeno ubistvo do onih koje ukazuju na samoubistvo. Konačno, ovaj film razotkriva kako je kultura korupcije unutar policije Baltimora doprinela uništenju poverenja javnosti.

Showing 1–18 of 99 results