HD⭐
Gledaj hd besplatno 15 Minutes of Shame (2021) sa prevodom online Pogled na javno sramotenje u modernoj kulturi.
Imdb Ocena: 6.7
HD⭐

Ranjit, farmer u Indiji, preuzima bitku svog života kada traži pravdu za svoju 13-godišnju kćer, žrtvu brutalnog grupnog silovanja. Njegova odluka da izdržava svoju kćer je gotovo nezapamćena, a njegov put bez presedana.

Imdb Ocena 7.6
HD⭐
Od „pušenja Ricka” do popularnih teorija o zavjerama, u ovom dokumentarcu pogledaj kako je anonimna internetska stranica postala kaotično mjesto vođenja kulturnih ratova.
Imdb Ocena: 3.9
HD⭐

Dijeleći svoj put od djeteta do tinejdžerske aktivistice, Georgie Stone se u ovom dokumentarcu osvrće na svoj život i istorijsku borbu za prava transrodnih osoba.

Imdb Ocena 6.7
HD⭐
Doživite koncert Eras Toura u izvedbi jedne i jedine Taylor Swift.
Imdb Ocena: 8.1
HD⭐
Snimljen prema istinitoj priči o Jovi Stanivukoviću zvanom Čaruga, banditu koji je ušao u legendu Slavonije nakon Prvog svjetskog rata.
Imdb Ocena: 7.3
HD⭐
Između 1916. i 1970. oko šest milijuna Afroamerikanaca migriralo je iz ruralnog juga u druge dijelove zemlje u potrazi za boljim ekonomskim prilikama i zbog bijega od segregacije zakona Jima Crowa. Ovaj HBO-ov dokumentarac, inspiriran knjigom "The Devil You Know" kolumnista "New York Timesa" Charlesa M. Blowa, preispituje tu "Veliku migraciju" i njezine posljedice u današnjim političkim strukturama vlasti dok traži povratak zemlje, političke zastupljenosti i kulture koje su ostavili za sobom.
imdb Ocena 4.8
HD⭐
Tokom preliminarnog kruga, ima ih 160. Zatim oko 80. Zatim 40. Na kraju, samo 10 srećnika stiže do finala. Ovo su takmičari legendarnog Međunarodnog pijanističkog takmičenja „Frederik Šopen“ u Varšavi u Poljskoj.
Imdb Ocena 7.2
HD⭐
Prati događaje koji se dešavaju u Ukrajini i istinu o invaziji Rusije na zemlju.
Imdb Ocena: 5.9
HD⭐
Što se dogodilo nakon što je Einstein pobjegao iz nacističke Njemačke? Ova dokumentarna drama kroz arhivske snimke i njegove riječi daje nam sliku uma izmučena genija.
Imdb Ocena 6.2
HD⭐
U ovom napetom dokumentarcu mehaničar se prvi put okuša u internetskim spojevima, ali naleti na ženu koja romantičnu opsesiju dovede do smrtonosnih ekstrema.
Imdb Ocena: 7.0
HD⭐
Šerif okruga zna da ovo nije običan slučaj o nepoznatoj osobi – izgladnjela žrtva nađena je mrtva u šatoru s hranom i novcem, bez ličnih isprava.
Imdb Ocena 5.9
HD⭐
Ovaj originalni HBO-ov dokumentarac redateljice nominirane za Oscar, Irene Taylor, vodi nas na poetično putovanje o odnosu između ljudi i prirode kroz priče šest likova i njihov odnos s drvećem.
Imdb Ocena 6.5
HD⭐
Godine 1985., 46 muzičkih ikona, uključujući Lajonela Ričija, Majkla Džeksona, Brusa Springstina, Sindi Loper, Dajanu Ros i Stivija Vondera, okupilo se na najvećoj sesiji snimanja u istoriji. Ovo je neispričana priča o legendarnoj globalnoj pop pesmi „Ve Are the Vorld“ — koja se zamalo nije dogodila.
Imdb Ocena: 8.1
HD⭐
Diego Maradona zadivio je svijet svojim nevjerojatnim nogometnim umijećem. No dugogodišnja borba s ovisnošću ostavila je posljedice na njegovom duševnom i fizičkom zdravlju.
Imdb Ocena: 6.4
HD⭐
14 godina pratimo umjetnički i osobni rast mlade djevojke do fascinantne zrele žene i cijenjene slikarice. Apolonia je poljsko-francuskog podrijetla i prava je predstavnica današnjeg kozmopolitskog načina života. Pratimo njezine tinejdžerske godine u Danskoj, boemski život tijekom studija umjetnosti u Parizu, njezine prve korake u umjetničkom poslu u SAD-u i napokon veliko priznanje u Rimu. Također imamo jedinstveni uvid u razvoj njezina karaktera i njezine osobne izjave koje se mijenjaju s vremenom i različitim iskustvima koje joj život nudi.
Imdb Ocena: 7.1
HD⭐
„Čovek u bekstvu“ je definitivno objašnjenje sage 1MDB i optužnica protiv globalnog kapitalističkog sistema i njegove nesposobnosti da se reguliše suočen sa srebroljubljem i korupcijom.
Imdb Ocena: 6.5
HD⭐
Kada se Aleksandra uda za Danijela, Rumuna koji je primio islam, moraju se suočiti ne samo sa verskom diskriminacijom društva već i sa drugim predrasudama.
Imdb Ocena: 4.2
HD⭐
U potpunosti sastavljen od arhivskih snimki, “Milenijski bug: Tempirana bomba” jest pronicljiva i često duhovita priča o moći i ranjivosti tehnologije. Preispitivanjem zajedničkih napora i masovne histerije u vezi s ovom milenijskom prekretnicom, ovaj film istražuje kako je digitalna revolucija dramatično transformirala suvremeni život.
Imdb Ocena: 6.3
HD⭐
Redatelj Verner Hercog pročešljava filmsku arhivu vulkanologa Katije i Morisa Krafta da bi napravio film koji slavi njihovo nasleđe.
Imdb Ocena: 7.6
HD⭐
Moonage Daydream osvjetljava život i genijalnost Davida Bowieja, jednog od najplodnijih i najutjecajnijih umjetnika našeg vremena i prvi je film koji je podržao David Bowie Estate, koji je redatelju omogućio neviđeni pristup njihovoj kolekciji.
Imdb Ocena: 7.7
HD⭐
U kazneno-popravnom domu u Iranu skupina tinejdžerka služi kazne za teška ubojstva muških članova obitelji, očeva, supruga, rođaka. Među njima su tri djevojke koje su sa svojim majkama počinile patricid. Za razliku od mnogo sumornije situacije u kojoj se nalaze njihove majke, iščekujući izvršenje smrtne kazne, čini se da same djevojke žive gotovo lagodno; dane provode u u zajedničkoj učionici i zelenom dvorištu, te dijeljenoj ćeliji koja odaje osjećaj tinejdžerske spavaće sobe. Iranski redatelj Mehrdad Oskuei zadobio je njihovo povjerenje i insajderski pristup njihovu malenom svijetu. Povremeno kamera završava i u njihovim rukama i služi kao kakva intimna spona u imaginarnim razgovorima s majkama i očevima, u kojima se nerijetko dotiču i posljedica, pa čak i povoda svojih činova. Vremenom postaje sve jasnije da njihova zatvorena ženska zajednica pruža i svojevrsno utočište u bijegu od agresivnog patrijarhalnog društva.
Imdb Ocena: 7.3
HD⭐
Tinejdžeri izvan kontrole iz cijele Amerike poslani su u terapijski kamp u surovoj pustinji u Uti. Uvjeti su bili brutalni, no osoblje je bilo još gore.
Imdb Ocena: 6.0
HD⭐
U ovom dokumentarcu o istinitom zločinu trojica muškaraca iskorištavaju neobuzdano tržište kriptovaluta da izmuzu milijune od ulagača i financiraju si raskošan život.
Imdb Ocena 6.9

Showing 1–24 of 223 results