HD⭐
Gledaj hd besplatno The Settlers (2023) sa prevodom online U Čileu 1901. tri konjanika su plaćena da zaštite golemo imanje. U pratnji britanskog vojnika i američkog plaćenika nalazi se snajperist mješovite rase koji shvaća da je njegova prava misija ubiti domorodačko stanovništvo.
Imdb Ocena: 7.0
HD⭐
Istinita priča o tome kako je biznismen Oskar Šindler spasio preko hiljadu jevrejskih života od nacista dok su radili kao robovi u njegovoj fabrici tokom Drugog svetskog rata.
Imdb Ocena 8.6
HD⭐
Bob Marley: One Love slavi život i glazbu reggae ikone koja je inspirirala mnoge generacije porukom ljubavi i jedinstva. Po prvi puta ćemo na velikim platnima gledati priču o Bobu Marleyu, koji je slovio za revolucionara svog vremena, a svojim uspjesima je proslavio reggae glazbu diljem svijeta.
Imdb Ocena: 6.4
HD⭐
U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović. Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da su im dani odbrojani. On predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili on zaista želi da im pomogne – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

Player #1 (ukoliko vam ne odgovara ovaj player za gledanje,imate ispod drugi)

Player #2 

Imdb Ocena: 8.5
HD⭐
Drama prema istinitoj priči. Ugledni New Republic Magazine prvi je put objavljen 1914. godine. Od tada je bio temeljno glasilo američke političke ekonomije. Nikad nije imao golemu tiražu, ali su ga, kako kaže junak filma, uvijek čitali "ljudi koji nešto znače", osobito zaposlenici Bijele kuće. U svibnju 1998. broj zaposlenih novinara i urednika smanjen je na petnaest. Njihova prosječna dob bila je 26 godina. Najmlađi među njima bio je Stephen Glass, protagonist ove priče.
Imdb Ocena 7.1
HD⭐
Biografska priča o srpskom kralju Aleksandru I Karađorđeviću.
Imdb Ocena: 4.5
HD⭐
Komandant Aušvica, Rudolf Höss, i njegova supruga Hedwig, nastoje da izgrade život iz snova za svoju porodicu u kući i vrtu pored logora...
Imdb Ocena: 7.7
HD⭐
Jedan život je istinita priča o Sir Nicholasu ‘Nickyu’ Wintonu, mladom brokeru iz Londona kojeg tumači Johnny Flynn, koji je zajedno s Trevorom Chadwickom i Doreen Warriner iz Britanskog odbora za izbjeglice u Čehoslovačkoj, spasio 669 djece od nacističkih progona u mjesecima prije Drugog svjetskog rata. Nicky je posjetio Prag u prosincu 1938. godine i pronašao obitelji koje su pobjegle pred usponom nacista u Njemačkoj i Austriji, živeći u očajnim uvjetima s malo ili nimalo skloništa i hrane, te pod prijetnjom nacističke invazije. Shvatio je da je počinje utrka s vremenom. Koliko djece on i njegov tim mogu spasiti prije nego što se granice zatvore?
 

Imdb Ocena: 7.6
HD⭐
Što se dogodilo nakon što je Einstein pobjegao iz nacističke Njemačke? Ova dokumentarna drama kroz arhivske snimke i njegove riječi daje nam sliku uma izmučena genija.
Imdb Ocena 6.2
HD⭐
Vilfrid Vils mora da preživi kao pomoćni policajac tokom nacističke okupacije Antverpena.
Imdb Ocena: 7.3
HD⭐
Ljeto je 1957. Nakon spektakla Formule 1, bivši je vozač Enzo Ferrari u krizi. Bankrot prijeti tvornici koju su on i njegova supruga Laura od temelja izgradili prije deset godina. Njihov nestalan brak razoren je gubitkom sina Dina godinu dana ranije. Ferrari se bori i na privatnom planu oko priznanja sina Piera kojeg je dobio s Linom Lardi. Osim toga, tu je i pritisak da se poveća proizvodnja automobila iako su u tijeku pripreme za opasnu kultnu utrku Mille Miglia koja se vozila od Brescie do Rima i natrag.
Imdb Ocena: 6.7
HD⭐
Redatelj Verner Hercog pročešljava filmsku arhivu vulkanologa Katije i Morisa Krafta da bi napravio film koji slavi njihovo nasleđe.
Imdb Ocena: 7.6
HD⭐
Moonage Daydream osvjetljava život i genijalnost Davida Bowieja, jednog od najplodnijih i najutjecajnijih umjetnika našeg vremena i prvi je film koji je podržao David Bowie Estate, koji je redatelju omogućio neviđeni pristup njihovoj kolekciji.
Imdb Ocena: 7.7
HD⭐
Ovaj uzbudljiv, ali u svojoj srži, empatičan i humanistički film bavi se zloglasnim suđenjem Adolfu Eichmannu, idejnom tvorcu masovnog istrebljenja Židova tijekom Drugog svjetskog rata. Prikazujući događaje koji su prethodili Eichmannovu smaknuću, približava se istaknutom nacističkom zločincu kroz oči trojice sudionika tih događaja.
Imdb Ocena: 6.4
HD⭐
Nakon što im se avion sruši u zabačenom dijelu Anda, preživjeli se udruže i postanu najbolja nada za opstanak jedni drugima dok se pokušavaju vratiti kući.
Imdb Ocena: 7.9
HD⭐
Film govori o periodu života kneza Mihaila Obrenovića neposredno pre i za vreme atentata. Film, takođe, prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera, koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda. Srbija će se još jednom naći na prekretnici.
 

REZERVNI #PLAYER 2 (ukoliko Vam ne radi PLAYER 1 imate ovaj)

Imdb Ocena: 6.2
HD⭐
Film prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslijede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.
Imdb Ocena: 7.4
HD⭐
Godine 1402. kraljica Margrete vlada Švedskom, Norveškom i Danskom putem svog usvojenog sina Erika. Ali, kuje se zavera i Margrete će se naći pred nemogućom dilemom koja može da potpuno izmeni njeno mesto u istoriji - a vezana je za Kalmarsku uniju. Margrete planira venčanje Erika i engleske princeze, što bi trebalo da učvrsti uniju kao evropsku sili, ali postaje sile koje deluju iz prikrajka...
Imdb Ocena: 6.6
HD⭐
Siromašni vojnik Ludvig Kahlen dolazi 1755. godine na neplodnu jutlandsku zemlj s jednim jedinim ciljem: slediti kraljev poziv da obrađuje zemlju i tako stekne bogatstvo i čast. Ali Kahlen brzo stvara neprijatelja. Nemilosrdni zemljoposednik Frederik De Schinkel, koji je jedini vladar ovog područja, veruje da vresište pripada njemu, a ne kralju. Kada De Schinkelov kmet pobegne sa svojom ženom Ann Barbarom i potraži utočište kod Kahlena, zemljoposednik čini sve da otera Kahlena i istovremeno izvrši okrutnu osvetu. Kahlen se ne predaje, već tvrdoglavo ulazi u neravnopravnu bitku i sada rizikuje kako svoj život, tako i vezu sa malom, problematičnom porodicom koja je nastala oko njega na pustari.
Imdb Ocena: 7.7
HD⭐
Aktivist Bayard Rustin bori se protiv rasizma i homofobije dok pokušava unaprijediti pokret za borbu za građanska prava organizacijom Marša na Washington 1963.
Imdb Ocena: 6.6
U proljeće 1944, u trenutku završnice Drugog svjetskog rata, u jednom srpskom selu u toku je najveća pojedinačna akcija spasavanja američkih i savezničkih pilota u istoriji svjetskog vazduhoplovstva, poznata kao „Operacija Halijard“. U pozadini ovog istorijskog događaja odvija se priča o tri brata Jovića i njihovoj porodici, razapetoj između suprotstavljenih ideologija. Dok se Mirko bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten se pridružio partizanima. Ilija, najmlađi muški nasljednik, koga otac želi da sačuva, rastrzan je između dvije strane. Saga o njima i njihove individualne tragične sudbine predstavljaju paradigmu srpske nacionalne tragedije, bratoubilaštva i ideoloških raskola, koji cijeli jedan narod odvode u sunovrat.
Imdb Ocena: 7.5
HD⭐
Pripadnici plemena Osage u Sedinjenim Američkim Državama ubijeni su pod misterioznim okolnostima 1920-ih, što je izazvalo veliku F.B.I. istraga koja uključuje J. Edgara Hoovera.
 
Imdb Ocena: 8.0
HD⭐
U ovoj adaptaciji romana Sue Hecker, računovotkinja u nevjeri svoga zaručnika vidi priliku za seksualno buđenje, s opasnim posljedicama.
Imdb Ocena: 3.9
HD⭐
Trupa za kinematografske projekcije putuje Tajlandom 1970-ih kako bi zabavila željnu publiku uživo sinkronizirajući popularne filmove, no nailazi na niz problema.
Imdb Ocena: 7.0

Showing 1–24 of 154 results