HD⭐
U ovom dokumentarcu pratimo suprugu člana Nixonova kabineta koja je izašla u medije tijekom afere Watergate... i pokušaje predsjednikovih ljudi da je prisile na šutnju.
HD⭐
Vlada traži od Eiffela da osmisli nešta spektakularno za svjetski sajam u Parizu 1889. godine, ali Eiffel jednostavno želi dizajnirati podzemnu željeznicu. Odjednom se sve promijeni kada se Eiffel spoji s misterioznom ženom iz njegove prošlosti.
HD⭐
Odvažna skupina pirata i bandita u potrazi za izgubljenim kraljevskim blagom nosi se s olujnim morima, zagonetnim tragovima i borbenim protivnicima.
HD⭐
Godine 1937. osam stotina kineskih vojnika bori se pod opsadom iz skladišta usred šangajskog bojišta, potpuno okruženi japanskom vojskom.
HD⭐
Priča o predratnom bokserskom šampionu Tadeušu „Tediju“ Pjetrikovskom, koji 1940. godine stiže sa prvim transportom zatvorenika u novostvoreni koncentracioni logor Aušvic.
HD⭐
Film je zasnovan na istinitoj priči o poslednjem suđenju Francuske borbom u srednjem veku. Vitez Žan de Karuž izaziva svog bivšeg prijatelja Žaka Le Grisa na dvoboj nakon što je Žanova žena Margerita optužila Le Grisa za silovanje. Ispričano u više tačaka u "Rašomon stilu".
HD⭐
Tokom četiri dana u Mandžuriji odvijala se velika borba između korejske nezavisne milicije i imperijalističkih japanskih snaga...
HD⭐
Priča o ocu kolumbijskog pisca. Njegov otac je bio profesor na univerzitetu koji je promovisao toleranciju i ljudska prava u zemlji koja nije bila blagonalkona prema njima. Pisca savladavaju osećanja dok se seća svog oca, opisujući porodičnu priču i dramu koja je usledila nakon očevog ubistva.
HD⭐
Napeti špijunski triler o estonskom obaveštajcu koji pokušava ući u trag misterioznom sovjetskom dvostrukom agentu uoči Drugog svetskog rata. Ali, da li je sovjetski obaveštajac baš onaj za koga estonske službe smatraju da jeste, i koliko su njegove informacije pouzdane?
HD⭐
Časna sestra u Italiji 16. veka pati od uznemirujućih religioznih i erotskih vizija. Poveri se ženi s kojom ubrzo uplovljava u romantičnu ljubavnu vezu...
HD⭐
U malom gradu u Južnoj Karolini otvara se Muzej Ku Kluks Klana , a idealista, sveštenik Kenedi (Forest Vitaker), odlučan je da radi na sprečavanju rasne netolerancije. Ali članovi Kenedi Parisha su šokirani što on takođe planira i da pomogne Majku Burdenu (Garet Hedlund), članu klana koji je primoran da preispita svoja dugotrajna uverenja zbog veze sa samohranom majkom (Andrea Rajzboro) i prijateljem iz srednje škole (Ašer Rejmond). Da bi pomogao Majku da se reši svoje nasilne prošlosti, baptistički sveštenik ulazi u borbu sa Tomom Grifinom, manipulativnim vođom Klana, i dovodi sebe i svoju porodicu u opasnost. Film je dramatična istinita priča o saosećanju i milosrđu na američkom jugu.
HD⭐
Engleski umjetnik Louis Wain postao je poznat krajem 19. stoljeća zbog svojih nadrealnih slika mačaka.
HD⭐
Priča o kraljici Lakšmibaj, jednoj od vodećih ličnosti indijske pobune 1857. i njenom otporu prema Britanskoj vladavini.
HD⭐
Zgodba spremlja kampanjo iz zornega kota neznanih strategov iz taborov obeh nasprotnih bregov Brexita, tistih "za" in onih "proti" – medtem ko načrtujejo pridobivanje politične prednosti drug pred drugim ter se ukvarjajo s politiki z željo po soju žarometov na mednarodnem prizorišču in njihovimi sumljivimi finančnimi pokrovitelji. Na naslovnicah časnikov se dnevno pojavljajo šokantna razkritja o zlorabi osebnih podatkov, uničevalnih posledicah lažnih novic in premišljenih tržnih napadih na družabnih omrežjih. Politična drama "Brexit" raziskuje sodobne tehnike političnih kampanj, podprtih s podatkovnimi bazami, ki so pripomogle k eni najbolj nepričakovanih, nerazumljivih in kontroverznih odločitev v sodobni politični zgodovini.
<iframe src="https://hqq.to/e/bitsMkczWTl3RVd1UWxOWFdKZjNXUT09" height="450" width="720" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
Film prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslijede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.
HD⭐
Proganjan svojom misterioznom prošlošću, odani srednjoškolski fudbalski trener predvodi tim siročadi na državno prvenstvo za vrijeme Velike depresije i usput nadahnjuje slomljenu naciju.
HD⭐
30. decembar 1941. U Vyazmi je mala grupa sovjetskih vojnika, koji pokušavaju da dođu do svojih drugova nakon što su pobjegli od nacističkog okruženja. U filmu se odjendom nađu u nejednakoj borbi sa specijalnom jedinicom Vermahta. Oni postaju heroji kojima je u ovoj bici pomogao Crveni duh (Red Ghost). To je usamljeni heroj koji ubija naciste, jednog po jednog. Ima moć da magično nestane u šumu, čak i da se vrati iz mrtvih.
HD⭐
Izmoždena pritiskom života u Nigeriji 1980-ih, Tolani se uključi u šverc droge sa svojom snalažljivom prijateljicom te se mora nositi s posljedicama toga.

Showing 1–18 of 62 results