HD
Trailer
OPIS: Čini se da Beth i Tom Fairchild imaju sve. Međutim, kada se niz ubistava vodi do Toma, Beth je primorana da se zapita da li je sve vreme ignorisala znake nasilja svog muža.
HD
Trailer
OPIS: Kada ubistvo njenog oca otkrije skriveni dvostruki život, advokat traži osvetu infiltrirajući se u galicijski narko-kartel i zbližavajući se s njegovim vođom.
HD
Trailer
OPIS: Priča o užasnom ubistvu koje je pokvarilo kancelariju tužioca u Čikagu kada je neko od njih osumnjičen za zločin.
HD

Trailer


OPIS: Dragan Miletić Gaga, iskusni inspektor trećeg odeljenja za krvne delikte ima specifične metode rada koji se mnogima ne sviđaju. Uporan, tvrdoglav, temeljan, istrajava u nameri da reši stari slučaj. Onog trenutka, kada poznati beogradski kriminalac, koji je njegova opsesija, bude ubijen za njega nije kraj — naprotiv, sve tek počinje. Nastavljajući dalje da traga, Gagu će istraga dovesti do maloletnika koje su sitni dilerski poslovi uvukli u mnogo opasniju igru. To će otvoriti pandorinu kutiju iz koje će izleteti novi problemi, novi zapleti i nove nerešene situacije.

HD

Trailer


OPIS: Ubio je i ostao nekažnjen više od deset godina, a više od pedeset ljudi je umrlo od njegove ruke. Umjesto toga osuđen je nevin čovjek i upucan. Dugo vremena se ubistva koja je počinio nisu mogla spojiti u jedan slučaj. Manijaci ovog kalibra jednostavno nisu postojali u SSSR-u, tako da agencije za provođenje zakona nisu bile spremne da se bore protiv "Besne zveri", kako su je novinari kasnije nazvali. U hvatanju Čikatila bili su uključeni osvetnici, policajci, istražitelji iz tužilaštva, psihijatri, a razvijene su nove istražne tehnike koje će pomoći u spašavanju nedužnih ljudi.

HD
Trailer
OPIS: Prati isprepletane priče četvorice stranaca koje povezuje nasilni događaj.
HD

Trailer


OPIS: U centru priče je samohrani otac Tomo, koga je supruga Helena napustila i otišla u inostranstvo te ga je ostavila sa zajedničkom kćerkom Mašom. Tomina žena Helena se teško nosila s nemaštinom i nedaćama koje su ih zadesile i krivila je Tomu što nije bio mudriji. Kako bi pomogla porodici, otišla je da radi u Nemačku, čistiti stan bogatom muškarcu. Nedugo nakon što je otišla, javila je Tomi da se zaljubila u šefa i da se ne vraća. Tako Tomo ostaje sam s petogodišnjom kćerkom koju obožava. Nakon toga, Tomo se povlači od svega, vratio se kući, brine za kćer i radi posao kojeg bi se mnogi stideli ali on ga radi s ponosom.  

HD
Trailer
OPIS: Serija tvrdokuhane kriminalističke fikcije autora međunarodnog bestselera Commissario Ricciardi smještena je u suvremeni Napulj.
HD
Trailer
OPIS: Po izlasku iz zatvora, žena koja je proglašena krivom za ubistvo dvojice policajaca dok je bila tinejdžerka, odlučna je da vidi svoju sestru koja je usvojena.
HD
Trailer
OPIS: Triler zavjere o jednom od najpoznatijih, ali najmanje shvaćenih zločina u povijesti. Ovo je zapanjujuća priča o lovu na Johna Wilkesa Bootha nakon ubojstva Abrahama Lincolna - dok sudbina zemlje visi o koncu.
HD
Trailer
OPIS: Orest putuje na malo ostrvo tokom pandemije kako bi od nule postavio muzički festival. Suočen sa malim društvom ostrva, naći će se upleten u ekstremnu ljubavnu priču.
HD
Trailer
OPIS: Distrikt 21 čikaške policijske stanice je stvoreno iz dve različite grupe: uniformisani policajci koji patroliraju ulicama i bave se uličnim kriminalom i obaveštajne jedinice koji se bavi organizovanim kriminalom, trgovinom droge i ubistvima. Vođa obaveštajne jedinice je Hank Vojt (Jason Beghe). Koristi se "zabilaznim načinima" zarad pravde. U jedinici su samo oni koji prežive Hankovu paklenu obuku. Detektiv Antonio Doson je jedan od njih. Uprkos lošoj istoriji sa Hankom, Antonio ima ambicije da vodi jedinicu. A ako to znači svakodnevno suočavanjem sa ne tako omiljenim Hankom, izdržaće. Od uličnih policajaca koji moraju da se dokažu da su za elitnu jedinicu, izraz "sve za posao" se shvata bukvalno..
HD
Trailer
OPIS: Elitni tim detektiva istražuje kriminal i korupciju visokog profila u metrou Toronta.
HD

Trailer


OPIS: Kada je otuđeni brat istraživačke novinarke Edie Hansen ubijen u svojoj kući, ona je uvučena u mračno podnožje Kejptauna. Sa decom svog brata kao glavnim osumnjičenima, ona se sukobljava sa veteranom detektivom Forti Belom.

HD
Trailer
OPIS: Nakon što su dva roditelja prijavila da je njihova 12-godišnja ćerka Asunta nestala, istraga se ubrzo okreće protiv njih. Inspirisan istinitim događajima.
HD
Trailer
OPIS: Nakon što dva kriminalca Migel (Alfonso Dosal) i Lili (Ester Eksposito) pronađu drevnu mapu, smišljaju hrabar plan: okupljaju bandu lopova da ukradu podvodno blago. Ono se nalazi u olupini španske galije koja je potonula u dubinama Meksičkog zaliva tokom Revolucije. Međutim, oni nisu jedina banda koja traga za blagom. Da bi pronašli blago, prvo moraju da pronađu tri kamena u obliku sunca, meseca i zemlje, koji bi trebalo da im pomognu da reše zagonetku i pronađu put. Lakše reći nego učiniti, jer su im sada na repu policajci koji žele da se postaraju da blago ode na mesto koje mu je namenjeno: u muzej. Trka sa vremenom počinje, dok Migel i njegovi prijatelji čine sve što je u njihovoj moći da prvi nađu željeno blago, koje ima potencijal da zauvek promeni njihove živote. Ali što se više približavaju cilju, to biva opasnije, i moraju da odluče da li je blago vredno da rizikuju živote.
HD

Trailer


OPIS: Vukovi samotnjaci koji preživljavaju Kolter Šo luta zemljom kao "tragač za nagradom", koristeći svoje veštine stručnog praćenja kako bi pomogao privatnim građanima i organima za sprovođenje zakona da reše sve vrste misterija dok se bori sa sopstvenom razbijenom porodicom.

HD
Trailer
OPIS: Kad naslijedi obiteljsko imanje, aristokrat Eddie otkrije da se na njemu nalazi ogromno carstvo marihuane, a njegovi vlasnici ga ne namjeravaju ostaviti.
HD

Trailer


OPIS: Zasnovano na istoimenoj knjizi, serija donosi potresnu priču o Micki Pistorius, bivšoj novinarki koja je postala psihologica prvom serijskom ubici u Južnoj Africi …

HD

Trailer


OPIS: Gledaj hd besplatno Sugar sa prevodom online Privatni istražitelj John Sugar istražuje misteriozni nestanak Olivije Siegel, unuke legendarnog holivudskog producenta.

HD
Trailer
OPIS: Gledaj hd besplatno Veronikasa prevodom online Kada policajka ovisna o tabletima vidi mrtvog dječaka, dovodi u pitanje svoj razum, ali shvaća da je suočena sa žrtvama neriješenih zločina i da njezina prošlost može pomoći u hvatanju ubojice na slobodi .
HD
Trailer
OPIS: Stari slučaj se otvara kada je novinar nestao, vodeći svoju ćerku tragalicu u mreži u mali planinski grad koji progoni sekta, tajnovitost i smrt.
HD
Trailer
OPIS: Dva stranca dobivaju posao u špijunskoj agenciji koja im nudi život pun špijunaže, bogatstva i putovanja. Kvaka: novi identiteti u dogovorenom braku.
HD
Trailer
OPIS: Mama udovica Mia je uznemirena slikom njenog pokojnog muža snimljenom kamerom dadilje njenog mališana.
HD
Trailer
OPIS: Brizbejn 1980-ih, prezreli dečak i njegov selektivno nemi brat kreću u odiseju ljubavi, iskupljenja i odmazde u predgrađu nakon što njihovu porodicu rasturi narko-bos.
HD
Trailer
OPIS: Planine Tatre postaće arena brutalnih ubistava. Istragu vodi cinični, ali efikasan policajac, Viktor Forst.
HD
Trailer
OPIS: Maja Lopez mora da se suoči sa svojom prošlošću, ponovo se poveže sa svojim indijanskim korenima i prihvati značenje porodice i zajednice ako se ikada nada da će krenuti napred.
HD

Trailer


OPIS: Prati dva briljantna detektiva u natezanju konopca oko istorijskog osude za ubistvo, baveći se pitanjima rase, institucionalnog neuspeha i potragom za pronalaženjem zajedničkog jezika u polarizovanoj Britaniji.

HD

Trailer


OPIS: Priča u kojoj se zlokobne stvari nastavljaju i otkrivaju se tajne porodice dok iznenada naslede porodičnu planinu od svog strica, kojeg su zaboravili.

HD

Trailer


OPIS: Bežeći iz Medelina u Majami, Grizelda Blanko stvara jedan od najbezobzirnijih kartela u istoriji.

Showing 1–30 of 516 results