HD⭐

You (2018)

Najnoviji Epizoda: S02E10
Trailer
OPIS: Šta biste uradili zbog ljubavi? Sve. Joe Goldberg, obsesivan ali briljantan muškarac iz New Yorka, istražuje današnju tehnologiju kako bi osvojio Beckino srce. Joe se transformiše od uhode do momka dok poduzima sve što je potrebno kako bi uklonio sve prepreke između njih dvoje, pa makar to značilo i ubistvo.
HD⭐

Trust (2018)

Najnoviji Epizoda: S01E10
Trailer
OPIS: Pratimo priču o Johnu Paulu Gettyju trećem, nasljedniku naftnog bogatstva Gettyjevih. Priča počinje 1973. godine kada mladoga Gettyja otima mafija usred Rima te prati strahove i noćne more otetog mladića čijim otmičarima nije jasno zašto ga se nitko ne trudi vratiti...
HD⭐
Trailer
OPIS: Alex Godman (James Norton) sin je Rusa koje je prognala ruska mafija, koji je odrastao u Engleskoj. On se trudi živjeti poštenim životom izbjegavajući mutnu prošlost svojih roditelja i ne miješati se s mafijom, gradeći svoj zakoniti posao i život s djevojkom Rebeccom (Juliet Rylance). No kad umostvo navuče obiteljsku prošlost na njega, Alex se uz Ruse mora mora suočiti i s drugim mutnim ljudima iz svijeta organiziranog kriminala, uključujuću meksičke kartele droge, pakistanske dilere i balkanske švercere.
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o novinarki Camille Preaker (Amy Adams) koja se vraća u svoj rodni grad kako bi pokrivala priču o umorstvu dvije djevojčice. U svome starome domu kojeg je davno napustila, Camille će dočekati nove uvrede, mučne uspomene na tragične događaje iz djetinjstva, neurotična majka i prerano sazrijela 13-godišna polusestra zabrinjavajućeg ponašanja.
HD⭐

The Oath (2018)

Najnoviji Epizoda: S02E08
Trailer
OPIS: Priča o policajcima koji su se zakleli da će građane štititi i braniti. Međutim oni će zloupotrebiti svoje položaje kako bi učestvovali u nezakonitim aktivnostima. Korumpirani policajci sad moraju da štite jedan drugog ali moraju i da paze na neprijatelje koje imaju van i unutar svog društva.
HD⭐
Trailer
OPIS: Radnja serije se vrti oko Talon (Jessica Green), jedine preživele pripadnice rase "Blackbloods". Nakon što je njeno selo spalila grupa plaćenika, Talon će se zaputiti ka tvrđavi u kojoj pravila ne važe. Ta tvrđava se nalazi daleko od civilizacije i Talon se nada da će tamo pronaći ljude koji su joj ubili porodicu. Ali tokom svog putovanja Talon će otkriti da poseduje tajanstvene natprirodne moći. Da bi sebe sačuvala, moraće da ovlada tim moćima a onda će morati da odbrani svet od fanatičnog religioznog diktatora.
HD⭐
Trailer
OPIS: Želeći osvetiti očevu smrt, mlada se žena uplete u mrežu Furije, čuvarice mira u pariškom podzemlju.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dejvid Bad je veteran i junak ali nasilne je prirode. Premešten je u jedinicu za obezbeđivanje kraljevske porodice i članova vlasti. Prvi zadatak mu je da čuva i brani moćnu i ambicioznu sekretarku unutrašnjih poslova Džuliju Montak. Ona zastupa politiku koju David nimalo ne podržava. Sad je rastrzan između osećaja dužnosti i uverenja. Pošto je David odgovoran za Džulijinu bezbednost, da li je možda on zapravo njena najveća pretnja?
HD⭐
Trailer
OPIS: Radnja se odvija oko 2 i po godine nakon radnje Sons of Anarchy, i prati priču o Reaperovim rivalima i kasnije prijateljima na granici Kalifornije i Meksika. Serija se fokusira na početnika EZ Reyesa (JD Pardo), koji se nakon izlaska iz zatvora priključuje klubu, i koji se muči izbalansirati svoj osobni život sa svojim životom u bandi i mržnjom lokalnog narko kartela.
HD⭐

Trailer


OPIS: Netflixova serija od deset epizoda, bazirana na ruskom filmu Mayor (2013), prati zataškavanje i rasne napetosti u Jerseyu nakon što Brentona Batlera, crnog tinejdžera iz predgrađa, slučajno pregazi beli policijski službenik. Događaj pretimo iz ugla policije, njegove porodice i samog ubice.

HD⭐

Trailer


OPIS: Serija prati tri sestre: Mejsi (Madeleine Mantock), Mel (Melonie Diaz) i Megi (Sarah Jeffery) koje nakon smrti njihove majke otkriju da su najmoćnije veštice svih vremena. Udružene poseduju "Trojnu moć" kojim će uništavati natprirodne demone.

HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o čoveku koji se bori da ponovo obnovi svoj život nakon što je bio pritvoren zbog ubistva svoje supruge.
HD⭐

Waco (2018)

Najnoviji Epizoda: S01E06
Trailer
OPIS: Branch Davidians je sekta koja se nalazi u Mount Carmelu a vodi je tajanstveni David Koresh. FBI i ATF vodili su borbu sa njim i njegovom sektom čitava dva meseca. U februaru 1993. godine pokrenuta je velika racija ali završila se smrtonosno. Zasnovano na stvarnim događajima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Jana, mlada investiciona bankarka, umešana je u spletku i time primorana da ošteti sopstvenu banku. Nakon što je nepravedno otpuštena iz prestižne investicione banke Kredit International iz Luksemburga, Jani Likam, talentovanoj mladoj bankarki ponuđen je posao iz snova u Frankfurtu. Jana ne samo da mora napustiti svoj stari posao, već i da ostavi dečka i petogodišnju ćerku. Dok pokušava da zadivi svog novog šefa, Gabrijela Fengera i njegov tim svojom posvećenošću, prekasno shvata da je njena bivša šefica tajno povukla veze i manipulisala Janom da bi izvukla korist za sebe. Jana ubrzo postaje rastrzana između svojih novih obaveza i ucene bivše šefice. Da li će ona i njena karijera preživeti nemilosrdnu borbu moći?
HD⭐

Exit (2019)

Najnoviji Epizoda: S03E09
Trailer
OPIS: Mračna dramska serija zasnovana na istinitim pričama sa norveške finansijske scene.
HD⭐
Trailer
OPIS: Psihološka kriminalistička drama od tri godišnja doba, od kojih je svaka smještena u različito doba u konzervativnoj kršćanskoj zajednici ruralne sjeverne Finske.
HD⭐
Trailer
OPIS: Deda iz Klivlenda izveden je na suđenje u Izraelu, optužen da je bio zloglasni nemački čuvar logora smrti poznat kao Ivan Grozni.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati tri porodice iz Čikaga dok putuju ka nadi i izlečenju nakon što je beli policajac upucao nenaoružanog afroameričkog lekara.
HD⭐

Trailer


OPIS: Kada jedno slučajno ubojstvo dovede do drugoga, jedan obični mladić nađe se u beskrajnoj igri mačke i miša s lukavim detektivom.

HD⭐

Trailer


OPIS: Priča u kojoj se zlokobne stvari nastavljaju i otkrivaju se tajne porodice dok iznenada naslede porodičnu planinu od svog strica, kojeg su zaboravili.

HD⭐

Trailer


OPIS: Bežeći iz Medelina u Majami, Grizelda Blanko stvara jedan od najbezobzirnijih kartela u istoriji.

HD⭐

Trailer


OPIS: U pokušaju da pronađe nenasilnu alternativu za smanjenje prenaseljenosti pakla, Luciferova ćerka otvara hotel za rehabilitaciju koji grupi demona koji se ne uklapaju pruža šansu za iskupljenje.

HD⭐
Trailer
OPIS: Pet godina nakon nestanka njegove ćerke, danski policajac Rolf otkriva fatalnu grešku u bazi podataka DNK i možda će konačno moći da je pronađe.
HD⭐
Trailer
OPIS: Detektivi Sander Holm i Maks Sorensen istražuju čudan slučaj u kojem su četiri dečaka pronađena mrtva. Uskoro, oboje progone užasne noćne more i moraju se zapitati šta zapravo love.
HD⭐
Trailer
OPIS: Troje tinejdžera koji žive u istom naselju Sao Paulo tragaju za svojim snovima i istovremeno održavaju svoje prijateljstvo, usred sveta muzike, droge i religije.
HD⭐
Trailer
OPIS: Inspirisani stvarnim događajima, tajni agenti se infiltriraju u operaciju narko-kralja predstavljajući se kao par u kampu gde on provodi vikende.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prva originalna serija HBO Nordic iz Norveške, Beforeigners, govori o dve osobe koje se misteriozno pojavljuju u Oslu. Oni su prvi od mnogih iz prošlosti koji su potražili utočište u sadašnjosti. Sedam godina kasnije zajednica se transformiše.
HD⭐
Trailer
OPIS: 1994. godine, atentat na meksičkog predsjedničkog kandidata Luisa Donalda Colosija šalje njegovu umiruću udovicu kako bi otkrio ko je to učinio.
HD⭐
Trailer
OPIS: Neočekivano prijateljstvo stvara se kada se tri tinejdžerke sretnu u Anonimnim prodavnicama.
HD⭐
Trailer
OPIS: Populariziran podcastom "Serial", tekuća priča o Adnanu Syedu koji je osuđen za ubistvo srednjoškolca.