HD⭐
Trailer
OPIS: Diana Bishop, istoričar i vještica, pristupi Ašmolu 782 i zna da mora riješiti svoje misterije. Ponuđena je pomoć zagonetnog Matthew Clairmonta, ali on je vampir i veštice nikad ne veruju vampirima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Katerina Verbitskaja je odgajana kao plemenita dama sa svojom kumom Anom Červinskom, ali je za ceo svet bila samo vlasništvo Petra Červinskog. Ona se zaljubljuje u plemića Alekseja Kosača koji ne zna ništa o njenom poreklu. Na putu ka slobodi i ljubavi, kmetska sobarica će morati da prebrodi mnoga iskušenja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Tražeći novi početak, medicinska sestra Melinda Monro seli se iz Los Anđelesa u udaljeni grad u severnoj Kaliforniji i iznenađena je onim šta i koga pronalazi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Snaga prijateljstva dolazi na ruku dok tri prijatelja to saznaju kroz situacije života i smrti.
HD⭐
Trailer
OPIS: Stalni komentari o slobodnom životu 30-godišnje Johanne i očekivanjima društva od savršenog porodičnog Božića konačno je stižu. Johanne započinje 24-dnevni lov na partnera kojeg će kući dovesti za Božić.
HD⭐
Trailer
OPIS: TV serija zasnovana na kolumni Nev Iork Times-a koja istražuje odnose, ljubav i ljudske veze.
HD⭐
Trailer
OPIS: Osam prijatelja, svi u stabilnoj vezi, odlučuju se upustiti u seksualno otkriće razmenujući parove, pokušavajući da se oslobode svoje svakodnevice i dodaju začinjen dodir svom ljubavnom životu.
HD⭐
Trailer
OPIS: U elitnom vikend naselju "Rajski ugao" caruje mir i tišina. Vera, mlada devojka iz Belorusije, zapošljava se kao domaćica u jednoj bogatoj kući. U stvari, njen pravi motiv je da pronađe nestalu prijateljicu Lesju, koja je tu došla pre šest meseci da bi zaradila novac. U početku se Veri činilo da je nemoguće da u ovom tihom i prijatnom mestu neko može da nanese zlo njenoj prijateljici. Ali ubrzo shvata se iza svake fasade okolnih kuća krije tajna, koju ako sazna, Lesja može da plati svojim životom.
HD⭐
Trailer
OPIS: To je priča o dvojici planera za venčanja u Delhiju, gde se tradicija spaja sa modernim stremljenjima na pozadini indijskih venčanja sa velikim debelim masama i otkriva mnoge tajne i laži.
HD⭐
Trailer
OPIS: Majls Halter pridošlica je u internatu koji pokušava steći dublju perspektivu o životu. Ubrzo se zaljubljuje u neverovatno očaravajuću učenicu, Aljasku Jang. Nakon njene neočekivane smrti, Majls i njegovi bliski prijatelji pokušavaju otkriti istinu iza njene smrti i osmisliti je. Serija je zasnovana na istoimenom romanu Džona Grina iz 2005. godine.
HD⭐
Trailer
OPIS: Once Upon a Time je pilot vrlo neuobičajene premise s fantastičnim elementima, kakvi dominiraju ove pilot sezone. Priča se vrti oko malog dječaka Henrya, koji se pojavljuje na vratima naše protagonistice, Anne, tvrdeći da joj je sin, te ju spletom okolnosti odvuče u gradić u kojem magija i misteriozan svijet bajki nisu daleko od stvarnosti. U pilotu se, koji svojom pričom neodoljivo podsjeća na simpatični Enchanted s Amy Adams, pojavljuje hrpa poznatih likova iz bajki, a razveselila nas je vijest kad smo čuli da je upravo Ginnifer Goodwin (Big Love) dobila ulogu Snjeguljice. Uloga Anne pripala je Jennifer Morrison, mnogima poznatoj po ulozi u Houseu, a glumačku postavu upotpunjavaju Robert Carlyle, kojemu je ovo prva uloga nakon otkazanog Stargate Universea, Jared Gilmore, Lana Parrilla te Josh Dallas.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što je originalna serija završena pre 19 godina, Džejson, Šenen, Dženi, Gabriel, Jan, Brajan i Tori ponovno se ujedinjuju kada jedno od njih pomisli da je vreme da se „Beverli Hills, 90210“ ponovo pokrene i složeni svi sa tom idejom, pokreću projekat „BH90210“. Ali samo pokretanje može doneti još zanimljiviju seriju od samog ponovnog pokretanja. Šta će se dogoditi kada se prve ljubavi, stare romanse, prijatelji i neprijatelji ponovo okupe, dok ova ikonična glumačka postava - koju je ceo svet gledao kako odrastaju - pokuša da nastavi tamo gde su stali? Kada se glumačka postava okupi, doći će do velikog zaokreta: sedam bivših tinejdžerskih idola će igrati pojačane verzije sebe u potpuno novoj serijskoj drami - sa zdravom dozom neozbiljnosti koja je inspirisana njihovim stvarnim životima i odnosima jedni s drugima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što se vratila u Rozvel, svoj rodni grad, ćerka ilegalnog imigranta otkriće da je njena simpatija iz tinejdžerskog doba vanzemaljac koji je sada policajac. Međutim jedan napad će ukazati na veće prisustvo vanzemaljske rase na Zemlji a politika straha i mržnje preti da ih sve otkrije.
HD⭐
Trailer
OPIS: Od završetka Bakumatsua, ratne ere u kojoj su građani podigli ustanak protiv Tokugawa šogunata, prošlo je deset godina. Revolucionari su želeli da stvore vreme mira i naprednu državu koja je oslobođena opresije. Sada je stiglo novo doba – Meiji, ali mir još uvek nije ustanovljen. Mačevi su zabranjeni, međutim, na ulicama i dalje ima ubistava. Siročići ratnih veterana nemaju gde da odu, dok je vladi bitno samo da sebi puni džepove. Lutajući samuraj, Kenshin Himura, radi sve u svojoj moći da se pobrine da je novo doba vredelo svih života koji su za njega žrtvovani. Nekada je bio poznat pod imenom Hitokiri Battousai, i strahovali su od njega kao najnemilosrdnijeg ubice od svih revolucionara. Gonjen krivicom, Kenshin se zakleo da nikada više nikog neće ubiti kao iskupljenje za sve živote koje je oduzeo, i verovatno da nikada neće naći mir sve dok ubijanje ne postane deo prošlosti. Sada, 11. godine Meiji ere, Kenshin upoznaje Kaoru Kamiyu, vlasnicu i glavnu instruktorku malog dođoa kojem preti zatvaranje. Policijske snage su nemoćne da zaustave niz ubistava izvršenih u ime njenog dođoa od strane čoveka koji tvrdi da je poznati Battousai. Kenshinova lutanja se trenutno zaustavljaju dok zajedno sa Kaoru pokušava da skine ljagu s njihovih imena. Ali koliko će proći pre nego što ga prošlost sustigne?
HD⭐
Trailer
OPIS: Ljubitelj muzike, pop kulture i liste najboljih pet vodi lokalnu prodavnicu ploča u svom rodnom gradu. Adaptacija romana Nicka Hornbija "Visoka vernost".
HD⭐
Trailer
OPIS: Mlada Amerikanka sa Srednjeg zapada angažovana je u marketinškoj firmi u Parizu da im pruži američki pogled na stvari.
HD⭐
Trailer
OPIS: Anna Kendrick glumi u novoj seriji o romantičnoj komičnoj antologijskoj seriji o putovanju od prve ljubavi do trajne ljubavi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Bastian se vraća kući na praznike da bi saznao da se njegov brat zabavlja sa bivšim, a ako to nije bilo dovoljno, veliku zaštitu čuvaju i njegovi roditelji.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ostavši sami u Njujorku tokom praznika, Dash i Lili kreću na čudno putovanje nakon što jedan od njih pronađe ostale crvene sveske.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ogromna, panoramska priča koja prikazuje sudbinu četiri velike porodice i istražuje Indiju i njenu bogatu i raznovrsnu kulturu u ključnom trenutku njene istorije.
HD⭐
Trailer
OPIS: Victor je novi učenik srednje škole u ​​Creekvood-u na sopstvenom putu samootkrivanja, suočavanja sa izazovima kod kuće, prilagođavanja novom gradu i borbe sa svojom seksualnom orijentacijom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati Marianne i Connell iz različitog porekla, ali iz istog malog grada u Irskoj, jer se međusobno i romantično utkaju iz romantičnih života.
HD⭐
Trailer
OPIS: Smešteni u opasnom, alternativnom svetu, gde rasizam deli društvo, Noughts + Krstovi prate dvoje mladih Sefi i Callum, koji su podeljeni po svojoj boji, ali objedinjeni ljubavlju.

Prikazuje sve 23 rezultate