HD⭐
U pustinji koja sve pročišćava, potraga za Willie Boyom prisiljava svakoga da se suoči sa vlastitim demonima u ovoj tragičnoj priči o ljubavi, smrti i pustinjskoj vrućini …
HD⭐
A famed bounty hunter runs into his sworn enemy, a professional gambler and outlaw that he had sent to prison years before.
HD⭐
Radnja filma prati Ajzaka LeMeja, odmetnika ubicu koji saznaje kako je proklet proročanstvom koje govori da će ga jedno od njegovih deca ubiti. Kako bi sprečio da se tako nešto dogodi, baca se u potragu za svojim davno izgubljenim sinom Kalom dok ga lovci na glave i šerif Solomon pokušavaju uhvatiti.
HD⭐
Kada odmetnik sazna da je njegov neprijatelj pušten iz zatvora, ponovo okuplja svoju bandu da bi mu se osvetio.
Film prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslijede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.
HD⭐
Trag osvete vodi ozloglašenog ubicu i šerifa u gradić fanatika...
HD⭐
Nakon što je opljačkao indijansko groblje, lovac oslobađa legendarnog kožara, menjolikog demona...
HD⭐
Harizmatični rančer Phil Burbank izaziva strah i strahopoštovanje kod ljudi oko sebe. Kad njegov brat kući dovede novu ženu i njenog sina, Phil ih muči sve dok se i sam ne nađe izložen mogućnosti da doživi ljubav.
HD⭐
Eastwood glumi Mikea Miloa, nekadašnju zvijezda rodea i isluženog uzgajivača konja koji 1979. preuzima posao dovođenja sina svog bivšeg šefa iz Meksika. Prisiljeni krenuti zaobilaznim putovima iz Meksika prema Teksasu, neobični par suočava se s neočekivano izazovnim putovanjem, tijekom kojeg od svijeta umorni konjanik pronalazi neočekivane veze i vlastiti osjećaj iskupljenja.
HD⭐

Film govori o Tateu Butleru, coveku koji slucajno stekne reputaciju revolverasa nakon jednog takvog dvoboja i od tada se mora suociti sa raznim revolverasima koji pokusavaju da se proslave izazivanjem, dok pokusava da pobegne iz ovog divljeg zivota zbog devojke koju voli.

HD⭐

Kada je odmetnik uhvacen i zakazano njegovo vesanje, supruga lokalnog poslanika donosi odlku koja ce zauvek promeniti njen zivot. Mabel je zaljubljena u uhapsenog muskarca. Da li ce ostati verna svom suprugu Jonathanu ili ce slediti svoje srce?

HD⭐

Kada joj se otmu muž, ćerka, zemlja i nevinost, ona kreće na brutalni put odmazde i osvete.

HD⭐

Banda Daltona pronalazi utočište u naizgled nenaseljenom gradu duhova nakon pljačke vlaka na jugu. Tražeći pomoć za svog ranjenog vođu, iznenađeni su kad naiđu na dobrodošlicu na gradskom trgu. No, lijepe žene koje ih pozdravljaju zapravo su vještice s vrlo zloslutnim planovima za odmetnike.

HD⭐

Detektiv Matias Bričer dobija zadatak da uđe u trag najgorim ratnim zločincima Konfederacije. Dok pročešljava Stari Zapad tražeći pravdu, njegova odlučnost biva stavljena na probu kada sretne iskusnu pionirku koja poseduje puno više toga nego što se čini na prvi pogled…

Showing all 14 results