HD
Istražite privlačnost Starog Zapada i kako je osvojen—i izgubljen—kroz krv, znoj i suze mnogih. Protežući se kroz četiri godine građanskog rata, od 1861. do 1865., krenite na emotivno putovanje zemljom koja je u ratu sama sa sobom, iskusite kroz objektiv obitelji, prijatelja i neprijatelja koji pokušavaju otkriti što doista znači biti Sjedinjene Države Amerike.
 
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
 

Imdb Ocena: 7.7
HD
Film prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslijede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.
Imdb Ocena: 7.4
HD
U 1870-ima, mladi koji je napustio Harvard traži svoju sudbinu na zapadu povezujući svoju sudbinu s timom lovaca na bizone koje vodi čovjek po imenu Miller. Zajedno kreću na mučno putovanje riskirajući život i zdrav razum.
Imdb Ocena: 5.7
HD
Mlada Abigale Archer sama u zimi u Montani tokom 1870-ih bori se za svoj opstanak i da povrati svoju jedinu zemaljsku imovinu, porodičnog konja, od bande krvožednih razbojnika …
Imdb Ocena: 5.0
HD
Silva jaše konja preko pustinje koja ga deli od Bitter Creeka. Dolazi u posetu šerifu Jakeu. Dvadeset pet godina ranije, i šerif i Silva radili su zajedno kao unajmljeni revolveraši. Silva ga posećuje s izgovorom da se ponovo sretne sa svojim prijateljem iz mladosti, i oni zaista proslavljaju svoj susret, ali mu sledećeg jutra šerif Jake kaže da razlog njegovog putovanja nisu evociranje uspomena na njihovo staro prijateljstvo...
Imdb Ocena: 6.4
HD
Nasljednica je ozloglašenom revolverašu ubacila otrov sporog djelovanja i rekla da ima tri dana za pronaći i spasiti njenu sestru, koju je otela banda lopova i koja ima protuotrov.
Imdb Ocena: 5.7
HD
Patrola se vraća u utvrdu i zatekne je pod indijanskom opsadom. Razlog je očito zatočeni Brett Halliday koji je u prethodnom sukobu prebjegao na stranu Indijanaca. Međutim, Brett ima drukčiju priču...
Imdb Ocena 6.2
HD
Tokom putovanja kroz Severnu Dakotu 1890. časna sestra spašava odmetnika. Lečila ga je i negovala u zamenu da joj bude vodič do crkve smeštene duboko u pustari.
Imdb Ocena 5.0
HD
John W. Burns zvan Jack (K. Douglas) zacijelo je posljednji američki kauboj. Početak je 60-ih godina prošlog stoljeća, a njemu jastuk još uvijek predstavlja tvrdo sedlo s leđa vjerne kobile Whisky, a krov nad glavom vedro nebo. San mu, međutim, neprestano ometa buka obližnjih prometnica i gradova, a nebo paraju mlazni zrakoplovi. Dok negdje daleko za upravljač velikog kamiona sjeda pomalo umorni Hinton (C. O'Connor), Jack se spušta u grad Albuquerque, gdje živi njegova stara prijateljica i davna ljubav Jerry Bondi (G. Rowlands). No, Jerry je ovaj put nemirna, jer joj je suprug Paul (M. Kane) nedavno osuđen na dvije godine zatvora zbog pomoći ilegalnim meksičkim useljenicima. Želeći ga svakako vidjeti, Jack se odluči uvući u zatvor, za što je najbolja prilika izazivanje tučnjave u nekom gradskom salunu. Uspije se potući i s policajcima, nakon čega je osuđen na jednogodišnju kaznu zatvora. Tijekom boravka iza rešetaka, dolazi u sukob sa sadistom Gutierrezom (G. Kennedy), čuvarom i zamjenikom šerifa. A kad vidi da Paula ne može nagovoriti na bijeg, odluči sam pokušati pobjeći i domoći se Meksika. Time na vrat navlači veliku potjeru koju predvodi cinični šerif Morey Johnson (W. Matthau), a u kojoj sudjeluje i Gutierrez...
Imdb Ocena 7.6
HD
Vestern o djevojci koja se udružuje s postarijim šerifom i teksaškim rendžerom ne bi li pronašla ubojicu svog oca.
Imdb Ocena 7.6
HD
Biznismen Samuel putuje na Zapad, da bi se u planinama pridružio svojoj verenici Penelope. Na tom putovanju pridružiće mu se pijanica Parson Henry, s ponijem po imenu Butterscotch. I dok Samuel nastavlja put, srešće se s mnogim iskušenjima, a linije između heroja, kukavice i zločinca počeće da bledi..
Imdb Ocena 5.6
HD
Ida "Red" Walker možda neće preživeti svoju smrtonosnu bolest dok je u zatvoru zbog oružane pljačke. Ona se obraća svom sinu, Wyatt-u, za poslednji posao i priliku da povrati svoju slobodu.
Imdb Ocena 5.5
HD
Bivši rob stiže u Yellowstone City, Montana, napušteni nekadašnji grad koji sada propada, tražeći mjesto za dom. Tog istog dana, lokalni kopač pronalazi zlato – i biva ubijen …
Imdb Ocena: 4.6
HD
U pustinji koja sve pročišćava, potraga za Willie Boyom prisiljava svakoga da se suoči sa vlastitim demonima u ovoj tragičnoj priči o ljubavi, smrti i pustinjskoj vrućini …
Imdb Ocena 4.1
HD
A famed bounty hunter runs into his sworn enemy, a professional gambler and outlaw that he had sent to prison years before.
Imdb Ocena 5.1
HD
Radnja filma prati Ajzaka LeMeja, odmetnika ubicu koji saznaje kako je proklet proročanstvom koje govori da će ga jedno od njegovih deca ubiti. Kako bi sprečio da se tako nešto dogodi, baca se u potragu za svojim davno izgubljenim sinom Kalom dok ga lovci na glave i šerif Solomon pokušavaju uhvatiti.
IMDb ocena: 4.9
HD
Kada odmetnik sazna da je njegov neprijatelj pušten iz zatvora, ponovo okuplja svoju bandu da bi mu se osvetio.
IMDb ocena: 5.3
HD
Film prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslijede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.
Imdb Ocena: 7.4
HD
Trag osvete vodi ozloglašenog ubicu i šerifa u gradić fanatika...
IMDb ocena: 4.6
HD
Nakon što je opljačkao indijansko groblje, lovac oslobađa legendarnog kožara, menjolikog demona...
Imdb Ocena: 4.4
HD
Harizmatični rančer Phil Burbank izaziva strah i strahopoštovanje kod ljudi oko sebe. Kad njegov brat kući dovede novu ženu i njenog sina, Phil ih muči sve dok se i sam ne nađe izložen mogućnosti da doživi ljubav.
Imdb Ocena: 6.6
HD
Eastwood glumi Mikea Miloa, nekadašnju zvijezda rodea i isluženog uzgajivača konja koji 1979. preuzima posao dovođenja sina svog bivšeg šefa iz Meksika. Prisiljeni krenuti zaobilaznim putovima iz Meksika prema Teksasu, neobični par suočava se s neočekivano izazovnim putovanjem, tijekom kojeg od svijeta umorni konjanik pronalazi neočekivane veze i vlastiti osjećaj iskupljenja.
IMDb ocena: 6.2

Film govori o Tateu Butleru, coveku koji slucajno stekne reputaciju revolverasa nakon jednog takvog dvoboja i od tada se mora suociti sa raznim revolverasima koji pokusavaju da se proslave izazivanjem, dok pokusava da pobegne iz ovog divljeg zivota zbog devojke koju voli.

4.2
HD

Kada je odmetnik uhvacen i zakazano njegovo vesanje, supruga lokalnog poslanika donosi odlku koja ce zauvek promeniti njen zivot. Mabel je zaljubljena u uhapsenog muskarca. Da li ce ostati verna svom suprugu Jonathanu ili ce slediti svoje srce?

4.2

Showing 1–24 of 27 results