HD
Trailer
OPIS: Priče o natprirodnim naučno-fantastičnim fenomenima odvijaju se u ovoj kolekciji od sedam zapanjujućih, međusobno povezanih priča koje je zamislio pisac i reditelj Joko Anwar.
HD
Trailer
OPIS: Vrti se oko tinejdžerke Elene koja se zaljubi u novog učenika, zgodnog i misterioznog Stefana, koji je ujedno i vampir. Stefan je dobar vampir koji pokušava živjeti normalnim životom među ljudima, dok s druge strane njegov brat Damon je utjelovljenje nasilja i brutalnosti.
HD
Trailer
OPIS: Porodica Bok Gvi Džua ima natprirodne sposobnosti. Može da se vrati srećnim prošlim trenutcima. Depresija dovodi do toga da izgubi ovu moć. Njegova porodica takođe gubi sposobnosti zbog savremenih problema. Da li se pridružuje njihovom domaćinstvu, podstičući promene.
HD

Trailer


OPIS: Alternativne 1940-te, Lenjingrad. Spasavajući brata, krhka devojka baca kamion i tramvaj uz pomoć natprirodne sile koju ne može kontrolirati. Sebe zovu "Ostali" jer su rođeni s posebnim darom. Kako koristiti moć, svako odlučuje za sebe. Ali sudar dvaju svetova samo je pitanje vremena. Misteriozni stranac Nojman započinje lov na neobičnu devojku iz Lenjingrada, čime počinje najveći rat u istoriji čovečanstva.

HD

Trailer


OPIS: Animirana serija Ark: The Animated Series, temelji na pustolovnoj videoigri Ark: Survival Evolved. U glumačkoj postavi animirane serije nalaze se brojna poznata imena, a glasove jednima od glavnijih likova su dali oskarovka Michelle Yeoh i Vin Diesel.

HD
Trailer
OPIS: Kad nepoznati paraziti počnu nasilno preuzimati ljudske domaćine i postajati sve moćniji, čovječanstvo se mora suprotstaviti toj rastućoj prijetnji.
HD
Trailer
OPIS: Sudbonosna odluka doneta u Kini šezdesetih godina prošlog veka odjekuje u sadašnjosti, gde se grupa naučnika udružila sa detektivom kako bi se suočila sa egzistencijalnom planetarnom pretnjom.
HD

Trailer


OPIS: Kada astronautkinja nestane, njezina obitelj očajnički traži odgovore. Međutim, što više toga otkriju, to se u većoj opasnosti nađu... i oni, ali i čitav svijet.

HD

Trailer


OPIS: Povratak nestalog astronauta nakon 30 godina ponovo zapali ljubavnu iskru, ali i privuče zanimanje korporacije koja želi saznati zašto nije nimalo ostario.

HD

Trailer


OPIS: Is a top secret organization dedicated to preventing mass extinction events and with the ability to make time go backwards.

HD

Trailer


OPIS: Tinejdžeru i devojčici se zauvek menjaju životi kada požar u Kaliforniji probudi zastrašujuće natprirodno stvorenje. Dok izlazi pun mesec, svi tinejdžeri se okupljaju da razotkriju tajnu koja ih povezuje.

HD

Trailer


OPIS: Čovek je kidnapovan i jedno oko mu je uklonjeno od strane grupe lovaca na organe i transplantirano u serijskog ubicu. Nevoljni donator sada ima strašne vizije dok je svedok zastrašujućih napada na stanovnike Seula.

HD

Trailer


OPIS: Povezavši se s pokojnom suprugom zahvaljujući tehničkom problemu u virtualnoj stvarnosti, policajac pokuša poništiti tajanstvenu nesreću koja ju je stajala života.

HD

Trailer


OPIS: Na svom putu ka odrasloj dobi, troje autsajdera: Mark, Memo i Beki dolaze u kontakt sa fantastičnim svijetom zvanim Crna kula …

HD

Trailer


OPIS: Ban Ji Eum ima izvanrednu sposobnost: može se sjetiti sjećanja na sve svoje prošle živote. Ponavljajući svoju reinkarnaciju skoro hiljadu godina, Ban Ji Eum marljivo živi svoj život. Nakon što joj je prethodni život prekinut tragičnom nesrećom, ona kreće u ponovno povezivanje s ljudima iz svog prošlog života u svom sadašnjem.

HD
Trailer
OPIS: Smešten u alternativni Njujork, otac i muž u magičnom svetu traže njegovog otetog sina i nestalu ženu.
HD
Trailer
OPIS: Prati neurohirurga koji otkriva da je ona neverovatna naslednica porodice veštica. Mora da se bori sa zlokobnim prisustvom koje proganja njenu porodicu generacijama.
HD
Trailer
OPIS: Kada tragedija zadesi nepromišljenog naučnika u Istanbulu iz otomanskog doba, njegov učenik koristi neproverene metode da završi svoj rad sa razornim posledicama.
HD
Trailer
OPIS: Aleksej Vjazincev saznaje da nekoliko knjiga zaboravljenog sovjetskog pisca Gromova ima magična svojstva. Svaka od ovih knjiga daje određeni efekat: Bes, Strpljenje, Moć, Radost, Snaga, Sećanje. Za njih se žestoko bore različite grupe čitalaca, formirajući tajnu mrežu biblioteka sa svojim kodeksom, pravilima i ciljevima.
HD
Trailer
OPIS: Grupa od pet srednjoškolaca oslobađa natprirodne sile na svoj grad. Sada moraju da rade zajedno da bi ga spasili.
HD
Trailer
OPIS: Nemilosrdni demon postaje nemoćan nakon što se zaplete sa ledenom naslednicom, koja možda drži ključ njegovih izgubljenih sposobnosti - i njegovo srce.
HD
Trailer
OPIS: Prati godine studentkinje Vensdej Adams, kada pokušava da savlada svoju psihičku sposobnost u nastajanju, osujeti i reši misteriju koja je uplela njene roditelje.
HD
Trailer
OPIS: Nakon što je pobegao posle decenija zatočeništva od strane smrtnog čarobnjaka, Dream, personifikacija snova, kreće da povrati svoju izgubljenu opremu
Trailer
OPIS: Srednja škola postaje nulta tačka za izbijanje zombi virusa. Zarobljeni učenici moraju da se izbore za izlaz ili se pretvore u jednog od besnih zaraženih.
HD

Trailer


OPIS: Geri je emocionalna olupina i bori se da obezbedi svoju ćerku od smrti svoje žene. Meri ima tajnu koju ne može da natera da podeli ni sa kim. Univerzum je ovo dvoje spojio s razlogom.

HD
Trailer
OPIS: Geri je emocionalna olupina i bori se da obezbedi svoju ćerku od smrti svoje žene. Meri ima tajnu koju ne može da natera da podeli ni sa kim. Univerzum je ovo dvoje spojio s razlogom.
HD
Trailer
OPIS: Smešten u dinastiju Čoson, priča o mladom gurmanu koji nenamerno postaje kraljevski inspektor i razvedenoj ženi koja žuri da pronađe sreću dok se udružuju da istraže i pobede korumpirane političare.
HD

Trailer


OPIS: Porodica se seli u mali grad u kuću u kojoj su se dogodila strašna zverstva. Ali izgleda da niko ne primećuje osim Pat, koja je uverena da je ili depresivna ili opsednuta - ispostavilo se da su simptomi potpuno isti.

HD
Trailer
OPIS: Mlada žena proganjana svojom prošlošću pridružuje se misterioznom profesoru i njegovoj grupi nadarenih učenika koji istražuju paranormalne aktivnosti i bore se protiv demona.
HD

Trailer


OPIS: Kada je bila mala, Jun Ai je sanjala da postane mađioničar. Ali u stvarnosti, ona je samo srednjoškolac koji ne može da priušti ni nove čarape. Nakon što je upoznala misterioznog mađioničara na karnevalu, ona odlučuje da sledi svoj san.

Showing 1–30 of 137 results