HD⭐
Trailer
OPIS: Nezemaljska stvorenja izriču krvave osude, čime pojedince šalju u pakao i potiču širenje religijske skupine zasnovane na ideji božanske pravde.
HD⭐
Trailer
OPIS: Usred velikog sukoba između gradova Piltovera i Zauna, dvije sestre bore se na suprotnim stranama u ratu između čarobnih tehnologija i suprotstavljenih uvjerenja.
HD⭐

Trailer


OPIS: Na Zemlji se dešava niz veoma čudnih događaja, a onda svetski lideri shvataju da nisu slučajnosti već invazija vanzemaljaca.

HD⭐
Trailer
OPIS: Živahna princeza sa srcem ratnice krene na misiju ispunjenja drevnog proročanstva kako bi čovječanstvo spasila od bijesa osvetoljubivih bogova.

Trailer


OPIS:

Loki je doveden u misterioznu organizaciju Time Variance Authority nakon što je ukrao Tesseract tijekom događaja Avengers: Endgame (2019) i putuje kroz vrijeme mijenjajući ljudsku povijest i završavajući zatočen u vlastitom kriminalističkom trileru.

HD⭐
IMDb ocena: 8.2 Trailer
OPIS: „Ratovi Klonova“ odvija se između filmova „Zvezdani ratovi: Epizoda II – Napad klonova“ i Zvezdani ratovi: „Epizoda III – Osveta sita“ u periodu kada traje rat Galaktičke Republika, za koju se bore i džedaji, i Konfederacije nezavisnih sistema koju predvodi zli sit, Lord Duku, a za koju se bori i armija klonova.
HD⭐
Trailer
OPIS: Epska priča koja prati bandu viktorijanskih žena koje se nalaze s neobičnim sposobnostima, neumoljivim neprijateljima i misijom koja bi mogla promijeniti svijet.
HD⭐

Trailer


OPIS: „Geralt od Rivije, usamljeni lovac na čudovišta, bori se da pronađe svoje mesto u svetu u kojem se ljudi često pokažu opakiji od zveri.".

HD⭐
Trailer
OPIS: Sotoni je dosadio tmuran život u paklu i dolazi da živi u Los Anđelesu da bi pomogao čovečanstvu oko problema. Svojim iskustvom i telepatskim sposobnostima pronalazi najdublje želje i misli u ljudima. Na sastanku sa devojkom u njegovom klubu, pucanje na njega i devojku ga navodi da postane konsultant policije Los Anđelesa i tako pokuša da kazni ljude za njihove zločine preko policije, zakona i pravde.

Showing all 9 results