HD⭐
Trailer
OPIS: Radnja serije se vrti oko Talon (Jessica Green), jedine preživele pripadnice rase "Blackbloods". Nakon što je njeno selo spalila grupa plaćenika, Talon će se zaputiti ka tvrđavi u kojoj pravila ne važe. Ta tvrđava se nalazi daleko od civilizacije i Talon se nada da će tamo pronaći ljude koji su joj ubili porodicu. Ali tokom svog putovanja Talon će otkriti da poseduje tajanstvene natprirodne moći. Da bi sebe sačuvala, moraće da ovlada tim moćima a onda će morati da odbrani svet od fanatičnog religioznog diktatora.
HD⭐
Trailer
OPIS: Henri Diver, advokat koji se bavi zatvorenicima osuđenim na smrtnu kaznu, vraća se u Castle Rock posle mnogo godina. Naime, grad u kojem je odrastao obezbedio mu je traumatično detinjstvo nakon smrti oca jer je bio glavni osumnjičen za nesreću koja se dogodila. Istraumirani Henri potisnuo je sećanja iz detinjstva, a grad u kojem je proveo detinjstvo nije preterano srećan što ga ponovo vidi. Serija je rađena na osnovu priča Stivena Kinga i prepliće teme i likove iz izmišljenog grada.
HD⭐
Trailer
OPIS: Diana Bishop, istoričar i vještica, pristupi Ašmolu 782 i zna da mora riješiti svoje misterije. Ponuđena je pomoć zagonetnog Matthew Clairmonta, ali on je vampir i veštice nikad ne veruju vampirima.
HD⭐

Trailer


OPIS: Serija prati tri sestre: Mejsi (Madeleine Mantock), Mel (Melonie Diaz) i Megi (Sarah Jeffery) koje nakon smrti njihove majke otkriju da su najmoćnije veštice svih vremena. Udružene poseduju "Trojnu moć" kojim će uništavati natprirodne demone.

HD⭐

Trailer


OPIS: Nakon što je nestala prije sedam godina, prethodno slijepa Prairie vraća se kući, sada u svojim dvadesetima s vraćenim vidom. Dok mnogi vjeruju da je ona čudo, drugi se brinu da bi mogla biti opasna.

HD⭐
Trailer
OPIS: Smeštena u 1889. godinu, priča o pet preostalih vampirskih klanova u Evropi koji se obučavaju za preživljavanje. U njihovoj sredini je Alisa (14) koja ima moć izbora između vječnog života kao vampira ili da svi vampiri žive kao ljudi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Beca, 16-godišnja devojčica, stiže u svoj novi hraniteljski dom koji se nalazi u zabačenom kraju. Njene udomljene braće i sestre su manje od dobrodošlice, ali ništa više od 11-godišnjeg biološkog sina njihovih udomitelja. Beka se trudi da se zadrži i prilagodi svom novom domu, ali oko nje počinju da se događaju čudne stvari, a Becca nije sigurna ko je ili šta odgovoran.
HD⭐

Trailer


OPIS: Žena otkriva da ima novu vezu s vremenom nakon što je preživela saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo poginula.

HD⭐
Trailer
OPIS: Ova trodijelna, samostalna ograničena serija govori o najnovijem članu Društva ponoći, njenoj prvoj zastrašujućoj priči i onome što se događa s grupom kada se zastrašujući događaji iz njene priče počnu dešavati u njihovom malom gradu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nemilosrdni demon postaje nemoćan nakon što se zaplete sa ledenom naslednicom, koja možda drži ključ njegovih izgubljenih sposobnosti - i njegovo srce.
HD⭐
Trailer
OPIS: Televizijska adaptacija klasične božićne priče Charlesa Dickensa o nestašnoj Ebenezer Scrooge.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ništa nije baš onako kako se čini u 'Skrivenom', gde se mračne tajne, neočekivani identiteti i natprirodne sile konvergiraju na zadivljujuću pozadinu modernog Stokholma.
HD⭐
Trailer
OPIS: Once Upon a Time je pilot vrlo neuobičajene premise s fantastičnim elementima, kakvi dominiraju ove pilot sezone. Priča se vrti oko malog dječaka Henrya, koji se pojavljuje na vratima naše protagonistice, Anne, tvrdeći da joj je sin, te ju spletom okolnosti odvuče u gradić u kojem magija i misteriozan svijet bajki nisu daleko od stvarnosti. U pilotu se, koji svojom pričom neodoljivo podsjeća na simpatični Enchanted s Amy Adams, pojavljuje hrpa poznatih likova iz bajki, a razveselila nas je vijest kad smo čuli da je upravo Ginnifer Goodwin (Big Love) dobila ulogu Snjeguljice. Uloga Anne pripala je Jennifer Morrison, mnogima poznatoj po ulozi u Houseu, a glumačku postavu upotpunjavaju Robert Carlyle, kojemu je ovo prva uloga nakon otkazanog Stargate Universea, Jared Gilmore, Lana Parrilla te Josh Dallas.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija prati mitska bića koja su pobegla iz svoje ratom razorene domovine i okupili se u gradu, gde raste napetost između građana i rastuće imigrantske populacije. U središtu drame je istraga niza nerešenih ubistava, koja uništava i taj krhki mir koji još uvijek postoji.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija Siempre Bruja bavi se istraživanjem progona crnih vještica. Radnja se vrti oko 19-godišnje Carmen (Angely Gaviria), kolumbijske robinje i vještice koja u nastojanju da spasi svoj život, i život svojih najmilijih, uz pomoć vještaca bježi iz 17. stoljeća u današnjicu. No, otkrit će da ni život u našem stoljeću nije previše lagan. Prvo će trebati naučiti navigirati kroz sve blagodati modernog vremena, a onda će se na horizontu pojaviti i misteriozni lovac na vještice…
HD⭐
Trailer
OPIS: Ova serija iz londonskog seta je usredsređena na mladu ženu koju proganjaju nejasni paranormalni protivnici dok se bore sa svojim izvanrednim sposobnostima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Aziraphale (Michael Sheen) i Crowley (David Tennant) se poznaju preko 6000 godina, i jedini jaz u njihovom prijateljstvu jeste činjenica da je prvi anđeo, a drugi demon. Sada će morati da prevaziđu sve svoje nesuglasice, jer kraj sveta je blizu, a po njemu uveliko vršlja 11-godišnji Antihrist. Radnja je smještena u 2018. godinu kada se čovečanstvo nalazi na rubu apokalipse i priprema se za neizbežni sudnji dan. Prati rađanje Sotoninog sina Adama koji slučajno završi u pogrešnom selu i pogrešnoj porodici. Serija predstavlja adaptaciju nagrađivanog romana Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch kojeg su 1990. godine objavili Neil Gaiman i Terry Pratchett.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ažurirana verzija klasične antologije koja sadrži različite priče o naučnoj fantastici, misteriji i užasu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Zbirka animiranih kratkih priča koje obuhvataju različite žanrove, uključujući naučnu fantastiku, fantaziju, horor i komediju…
HD⭐
Trailer
OPIS: Da bi osvetio majčinu smrt, student se obavezuje na tajni red i sleti u rat između vukodlaka i praktikanata tamne magije.
HD⭐
Trailer
OPIS: Smešten u alternativni Njujork, otac i muž u magičnom svetu traže njegovog otetog sina i nestalu ženu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati neurohirurga koji otkriva da je ona neverovatna naslednica porodice veštica. Mora da se bori sa zlokobnim prisustvom koje proganja njenu porodicu generacijama.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kada tragedija zadesi nepromišljenog naučnika u Istanbulu iz otomanskog doba, njegov učenik koristi neproverene metode da završi svoj rad sa razornim posledicama.
HD⭐
Trailer
OPIS: Aleksej Vjazincev saznaje da nekoliko knjiga zaboravljenog sovjetskog pisca Gromova ima magična svojstva. Svaka od ovih knjiga daje određeni efekat: Bes, Strpljenje, Moć, Radost, Snaga, Sećanje. Za njih se žestoko bore različite grupe čitalaca, formirajući tajnu mrežu biblioteka sa svojim kodeksom, pravilima i ciljevima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Grupa od pet srednjoškolaca oslobađa natprirodne sile na svoj grad. Sada moraju da rade zajedno da bi ga spasili.
HD⭐

Trailer


OPIS: Povezavši se s pokojnom suprugom zahvaljujući tehničkom problemu u virtualnoj stvarnosti, policajac pokuša poništiti tajanstvenu nesreću koja ju je stajala života.

HD⭐

Trailer


OPIS: Na svom putu ka odrasloj dobi, troje autsajdera: Mark, Memo i Beki dolaze u kontakt sa fantastičnim svijetom zvanim Crna kula …

HD⭐

Trailer


OPIS: Ban Ji Eum ima izvanrednu sposobnost: može se sjetiti sjećanja na sve svoje prošle živote. Ponavljajući svoju reinkarnaciju skoro hiljadu godina, Ban Ji Eum marljivo živi svoj život. Nakon što joj je prethodni život prekinut tragičnom nesrećom, ona kreće u ponovno povezivanje s ljudima iz svog prošlog života u svom sadašnjem.

HD⭐
HD⭐

Trailer


OPIS: Tinejdžeru i devojčici se zauvek menjaju životi kada požar u Kaliforniji probudi zastrašujuće natprirodno stvorenje. Dok izlazi pun mesec, svi tinejdžeri se okupljaju da razotkriju tajnu koja ih povezuje.