HD⭐
Nakon smrti oca, dvoje polu brata nađu se na suprotnim stranama u eskalirajućem sukobu sa tragičnim posledicama...
HD⭐
Ali je mladi Tunižanin koji sanja o boljem životu i živi usamljeno prodajući krijumčarenu naftu na crnom tržištu. Kad mu otac umre, primoran je da brine o dve mlađe sestre koje su prepuštene same sebi u kući iz koje će uskoro biti izbačeni. Dok se bori sa iznenadnom težinom odgovornosti i nepravdom, ljutnja i ogorčenje izbijaju u Aliju – to je ljutnja generacije koja se još uvek bori da ih čuju, više od decenije posle revolucije.
HD⭐
Neuobičajena autobiografija – „Katedrala“ – predstavlja složenu tapiseriju porodičnih odnosa ispunjenih sukobima koji će oblikovati život i buduću filmsku karijeru Džesija, klinca koji je odrastao u Njujorku od 1980-ih do sredine 2000-ih. Film prikazuje život Džesija i njegove porodice u različitim fazama, poput poglavlja romana. Riki D'Ambrouz jedan je od filmskih stvaralaca čiji je stil jedinstven. Osim vrlo specifičnih vinjeta, koristi fotografiju, filmske vesti i TV-reklame da prenese svet onako kako ga Džesi doživljava. Istovremeno, film je biografija njegovog problematičnog oca, ali i njegove majke, očuha, ujaka, tetaka, baba i deda, prababa i pradeda – uvrnute „katedrale“ koja je izgradila Džesija kao mladića.
HD⭐
U ovoj dramskoj komediji sa skokovima kroz vrijeme radoholičar koji se uvijek žuri nekamo želi si usporiti život kada počne skakati unaprijed svakih nekoliko sati.
HD⭐
U bliskoj budućnosti. 15-godišnja Lera Arabova živi u Vladivostoku. Njen otac već dugi niz godina radi na svemirskoj stanici u orbiti i odavno je izgubio kontakt sa ćerkom, postavši samo glas na telefonu. Nakon što kiša meteora pogodi grad, Lera ima samo jednu šansu da spasi svoje najmilije i grad od nove katastrofe. U tome joj pomaže otac, koristeći svaku priliku da svojoj kćeri prenese poruku, posmatrajući svaki njen korak odozgo sa stanice.
HD⭐
Leto je 1999. i dvoje tinejdžera koji su tek završili srednju školu – uzdržani, rođeni Srbin Nikola i vatrena Ebony – partneri su za plesno takmičenje. Na veliki dan, Nikolu prima uznemirujući poziv od Ebony, koja moli da bude spasena s drugog kraja grada, pa angažuje brata, šarmantnog Adama da ga odvede tamo. U vožnji, usred saobraćaja i prijateljskog razmetanja, dvojica mladića otkrivaju zajedničku iskru... ali Adam napušta zemlju za 24 sata.
HD⭐
Priča koja menja život o čoveku koji je ceo život živeo kao usamljenik. Džae Šik počinje da živi zajedno sa detetom sa oštećenjem sluha i vida, dok menjaju živote jedno drugom i pokušavaju da pronađu način da komuniciraju.
HD⭐
OLUJA je film – drama o ratu ispričana iz ugla običnog čovjeka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče  prepliću. U želji da spriječi dalje napade na selo, gdje je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnijezdo odakle se napada selo. U toj bitci za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka Srbiji.
 

FILM JOS NIJE IZASAO ONLINE!CIM IZADJE ONLINE BITI CE UBACEN NA SAJT!!!

(OVO JE SAMO TRAILER FILMA)

HD⭐
Popularni reper dolazi na turneju u Sankt Peterburg. Zajedno sa zvezdom dolaze njegov menadžer i devojka. Nejm je na vrhuncu slave, siguran u sebe, ali kada u pokušaju atentata za dlaku izbegne smrt, menadžer odluči da unajmi telohtanitelja. Začudo, to je devojka. Ona je veliki profesionalac i ubrzo shvata da bi mnogi u reperovoj pratnji mogli da žele njegovu smrt.
HD⭐
Bergen je priznata turska pevačica tradicionalne muzike. Ali, do uspeha je došla kroz brojna iskušenja u života...
HD⭐
Film prati dvoje stanovnika bez papira koji posle slučajnog susreta otkrivaju da su oboje u potrazi za inteligentnim životom u svemiru. Solomon (Horhe Antonio Gerero) živi u zadnjem delu fabrike za reciklažu u Bruklinu, opsednut povezivanjem s vanzemaljcima za koje veruje da su mu pre mnogo godina oteli majku. Čujao (Šingčen Liju), koja je pobegla iz Kine, veruje da je oteta kao dete. Njih dvoje odlučuju da pomognu jedno drugom da nađu dokaze koje traže, dok su ujedno begunci pred zakonom. Tokom tog puta jedno drugom daju nadu za budućnost.
HD⭐
Nove tehnologije vrše preobražaj jednog malog časovničarskog grada u švajcarskoj iz XIX veka. Džozefina, mlada radnica, proizvodi točak koji ne staje, koji se nalazi u samom srcu mehaničkog sata. Izložena novim načinima za organizaciju novca, radnog vremena i samih radnika, ona nailazi na pokret anarhističkih časovničara u kojem upoznaje ruskog putnika Pjotra Kropotkina.
HD⭐
Zeynep je nesretna i njen život nije ispao kako je željela. Zbog toga bježi na hrvatsko ostrvo, gdje je njena umrla majka davno kupila kuću. Nada se da će konačno pronaći mir i opuštanje – ali nije računala na Josipa koji još uvijek živi na njenom imanju …
HD⭐
Popi Nongena priča istinitu priču o majci iz Južne Afrike. Kosa, čiji se život vrti oko porodice i pronalaženja stabilnosti u periodu ogromnih preokreta u Južnoj Africi, kad su afričke žene hapšenjima, kaznama i prisilnim udaljenjem bile prisiljene da napuste svoje domove i presele se u udaljene oblasti označene kao crnačke domovine. Smeštaj je večita borba; Popi pronalazi poslove sa smeštajem, i viđa decu nakratko vikendom. Kad se njen muž Stoun previše razboli da bi mogao da radi po ugovoru, Popi počinje očajničku borbu sa vlastima za dozvolu da ostane u svojoj zemlji, gde se po zakonu smatra "ilegalnim" stanovnikom.
HD⭐
U centru Balkana, nakon dugo vođene bitke za nezavisnost Kosova, tri živahne mlade žene bore se da zamisle budućnost izvan tradicionalnog okvira svoje zemlje. Srca im pulsiraju od snova, ali svaka arterija kao da vodi u ćorsokak. Ugušeni diskriminacijom koja je konstanta u njihovom udaljenom selu, Ke, Li i Jeta reše da osnuju bandu. Zajedno jače, lutaju i vladaju i planiraju osvetu onima koji su im naneli nepravdu dok stvaraju puteve za istraživanje svojih skrivenih želja. Ali njihova novostečena sloboda nije bez posledica, a lov na divlju trojku uskoro kreće.
HD⭐
Mojses je bio dete kad je ilegalno stigao na Majot, francusko prekomorsko ostrvo. Gajila ga je francuska medicinska sestra i sad je 13-godišnji dečak kojeg se neki meštani plaše jer mu oči različite boje nazivaju "đavoljim očima". Zbog iznenadne smrti svoje majke i straha od deportacije, on se pridružuje sirotinjskim četvrtima gde mnogo dece živi samo i društvo ih je skroz napustilo. Dok prati Brusa, tiranskog vođu bande, Mojses mora da usvoji njihov način života da bi opstao.
HD⭐
Dobitnik specijalne nagrade žirija na filmskom festivalu Sandens, ovaj film prati pedesetogodišnju poslovnu ženu Mariju Garsiju (Teresa ​Sanćes), vlasnicu “Dos Estasiones”, nekad veličanstvene fabrike tekile koja se sad bori da opstane. Fabrika je poslednje uporište mnogih generacija fabrika tekile u vlasništvu Meksika u visoravni Haliska, dok je ostatak prešao u ruke stranih korporacija. Nekad jedna od najbogatijih u gradu, Marija zna da je njena trenutna finansijska situacija neodrživa. Kad uporna zaraza i neočekivana poplava nanesu nepopravljivu štetu, ona je primorana da učini sve što može da spase osnovnu privrednu granu svoje zajednice i njen izvor ponosa.
HD⭐
Majka kreće u očajničku bitku da pronađe i spasi svoje dve ćerke nakon što ih je njen bivši muž kidnapovao i odveo u inostranstvo.
HD⭐
''Kada njena majka (Nia Long) nestane dok je na odmoru u Kolumbiji sa svojim novim momkom, June-inu (Storm Reid) potragu za odgovorima ometa međunarodna birokratija.Zaglavljena hiljadama kilometara daleko u Los Angelesu, June kreativno koristi svu najnoviju tehnologiju koja joj je na dohvat ruke kako bi je pokušala pronaći majku prije nego što bude prekasno.Kako kopa dublje, njeno digitalno otkrivanje otvara više pitanja nego odgovora … A kada otkrije tajne o svojoj mami, otkriva da je zapravo nikada nije poznavala …''
HD⭐
Raskošan pogled na nedovoljno zastupljenu zajednicu i region, film je usredsređen na čvrsto povezanu grupu tvrdoglavih Muhesa u Oahaki, u južnom Meksiku. Već pod brojnim pritiscima, ovim pojedincima – kulturno priznatim kao predstavnicima trećeg pola – život dodatno zakomplikuje Marta, radoznala španska turistkinja koju primaju u svoju porodicu. U stvari, Marta je modna dizajnerka koja je dobila zadatak da istraži njihovu živahnu modu za novu modnu liniju. Dok Marta počinje da preispituje svoj zadatak nakon što je uspostavila značajnu vezu s Muhesima, zemljotres pogađa region – potresa zajednicu i iznedri osećanja koja su godinama bila zakopana ispod površine.
HD⭐
Kad studentkinja šumarstva Anja Grim bude na praksi u istoj šumi u kojoj je njen otac nestao dok je bila dete, košmar iz detinjstva je natera da otkrije smrtonosnu tajnu koju krije ceo grad.
HD⭐
Feliks, 17-godišnji momak, dobija pozivnicu na Vocap: da li želite da igrate igru Plavi kit? Onu s 50 izazova? Onu u kojoj se na kraju ubiješ? Feliks prihvata. Tako upoznaje Elizu. Zajedno počinju da ispunjavaju izazove. „50 ili Dva kita se sreću na plaži“ priča je o ljubavi dvoje tinejdžera samoubica koji odluče da igraju zajedno dok ih smrt ne rastavi. Što je za samo šest dana. Na osnovu ozloglašene telefonske igrice koja je potresla svet, “Plavi kit”, režiser Horhe Kući istražuje ovu tragičnu priču na veoma intiman, poetičan, a ponekad i šokantan način. Film nas vodi dublje u psihu i depresiju tinejdžera iz njihove perspektive.
HD⭐
Film istražuje složene, ljudske odnose dva para dok pokušavaju da se snađu zajedno u novom životu ili dok pokušavaju da istraže kako je živeti razdvojeno nakon što je TPM sve promenio. Film nudi novi fokus, na likove bez oštećenja mozga, ali mora da postoji oštećenje srca. Sara (Rebel Vilson) je arheolog i voli svog muža Džoa (Selin Džons), ali posle traumatske povrede mozga njihova ljubav je zarobljena u prošlosti. Toni (Šarlot Genzbur) je arhitekta i voli svoju partnerku Gven (Trin Dirholm), ali posle TPM-a zatvoreni su u vrtlog od petnaest godina. Ljubav je jedino što ih sve drži, ali nešto se promenilo i treba im dodatna pomoć. Obe žene su na istom putu, obe žele budućnost, ali nijedna ne zna je li to moguće i kako bi to moglo da izgleda.
HD⭐
Oliver, 13-godišnji jedinac, dolazi kući iz krematorijuma i sedi u šezlongu pored bazena, držeći pepeo svog oca. U tom šezlongu Oliver će naučiti da oprosti, da povrati volju za traženjem sreće, pa čak i da se zaljubi.
HD⭐
U leto 1975. u centralnoj Italiji, 13-godišnja devojčica, s koferom u jednoj ruci i torbom cipela u drugoj, kuca na vrata seoskog imanja. Tako počinje priča o tinejdžerki koja je preko noći izgubila sve: udoban dom, najbliže prijatelje, bezuslovnu ljubav svojih roditelja – odnosno ljudi za koje je mislila da su joj roditelji. Za “Povratnicu”, kako je zovu vršnjaci, počinje novi i sasvim drugačiji život. Njen novi dom je manji i mračniji od kuće njenih bogatijih usvojitelja, svuda ima sestara i braće i hrane je malo. Bori se s novim životom u novom svakodnevnom okruženju, i sa osećanjem napuštenosti izazvanim susretom s porodicom koju nikad nije znala.
HD⭐
U najstarijem zoološkom vrtu u Turskoj, usamljeni upravnik i zanemarena službenica stvaraju neverovatnu vezu: dok kriju smrt najstarijeg stanovnika zoo-vrta, anadolskog leoparda, kako bi zaustavili proces privatizacije i lažirali njegovo bekstvo, pokrenuli su apsurdnu šaradu koja izmiče kontroli. U sivoj i tihoj prestonici Turske, duh leoparda i dalje postoji.
HD⭐
Film je smešten u vreme malo poznatog Peršunskog masakra, kad je dominikanski diktator Rafael Truhiljo naredio pogubljenje haićanskih porodica i Dominikanaca haićanskog porekla na severozapadnoj granici Dominikanske Republike 1937. godine. Film govori o Mari, mladoj Haićanki koja čeka prvo dete sa svojim zaljubljenim dominikanskim mužem Frankom. Usred noći je bude daleki krici. Naređeno je hitno pogubljenje svih Haićana na dominikanskom tlu. Mari beži u susedni grad da nađe Frenka, ali bezuspešno. Sama u planinama, u devetom mesecu trudnoće, bez skrovišta, mora da se probije kroz gusto zaleđe da je ne sustigne Peršunski masakr.
HD⭐
Na Aljasci se ponovo okupljaju sestre Mekbrajd, jer nezaboravna rođendanska proslava služi za povezivanje njihove prošlosti sa sadašnjošću.
HD⭐
U 2010. godini, žene iz izolirane vjerske zajednice bore se da pomire svoje stvarnosti sa svojom vjerom. Bazirano na romanu Miriam Toews …
HD⭐
Radnja filma prati likove koji su u dugogodišnjoj porodičnoj svađi u malom Irskom gradiću tokom jedne nedelje...

Showing 1–30 of 1166 results