HD
Trailer
OPIS: Kada lokalna banda regrutuje tinejdžere Billyja i Doggea, prijatelji se suočavaju sa nasilnim svijetom od kojeg su premladi da bi se zaštitili.
HD
Trailer
OPIS: Orest putuje na malo ostrvo tokom pandemije kako bi od nule postavio muzički festival. Suočen sa malim društvom ostrva, naći će se upleten u ekstremnu ljubavnu priču.
HD
Trailer
OPIS: Osam pojedinaca zarobljenih u misterioznoj zgradi od 8 spratova učestvuje u primamljivoj, ali opasnoj predstavi u kojoj zarađuju novac kako vreme prolazi.
HD
Trailer
OPIS: Vrti se oko tinejdžerke Elene koja se zaljubi u novog učenika, zgodnog i misterioznog Stefana, koji je ujedno i vampir. Stefan je dobar vampir koji pokušava živjeti normalnim životom među ljudima, dok s druge strane njegov brat Damon je utjelovljenje nasilja i brutalnosti.
HD
Trailer
OPIS: Minke, 14-godišnjakinja, kidnapovana je, ali se godinama kasnije pojavljuje sa misterioznom tetovažom na leđima. Minke je promenila njeno uznemirujuće iskustvo i a da niko ne zna da je glumi njen otmičar.
HD

Trailer


OPIS: Grupa podkastera krenula je da istražuje misteriozni nestanak trojice stranaca u idiličnom irskom gradu. Ali kada počnu da vuku konce, pronalaze priču mnogo veću i čudniju nego što su mogli da zamisle.

HD
Trailer
OPIS: Charles Rowland i Edwin Paine odlučili su da ne uđu u zagrobni život kako bi ostali na Zemlji i istraživali zločine koji uključuju natprirodne stvari.
HD
Trailer
OPIS: Porodica Delanei izgleda srećna, ali Džoj nestaje, primoravajući njenog muža i četvoro odrasle dece da preispitaju svoju porodičnu istoriju.
HD
Trailer
OPIS: Žena ulazi u čudnu mašinu i postaje... pileći grumen?! Sada je na njenom ocu i obožavatelju da se upusti u ludu potragu da je vrati.
HD
Trailer
OPIS: Joaquín Manchado željeznom šakom vlada svojim carstvom droge iz morske luke u Barceloni... sve dok zbog jedne pošiljke i poslovanje i obitelj završe u problemima.
HD

Trailer


OPIS: Gledaj hd besplatno Sugar sa prevodom online Privatni istražitelj John Sugar istražuje misteriozni nestanak Olivije Siegel, unuke legendarnog holivudskog producenta.

HD
Trailer
OPIS: Stari slučaj se otvara kada je novinar nestao, vodeći svoju ćerku tragalicu u mreži u mali planinski grad koji progoni sekta, tajnovitost i smrt.
HD
Trailer
OPIS: Mama udovica Mia je uznemirena slikom njenog pokojnog muža snimljenom kamerom dadilje njenog mališana.
HD
Trailer
OPIS: Brizbejn 1980-ih, prezreli dečak i njegov selektivno nemi brat kreću u odiseju ljubavi, iskupljenja i odmazde u predgrađu nakon što njihovu porodicu rasturi narko-bos.
HD
Trailer
OPIS: Planine Tatre postaće arena brutalnih ubistava. Istragu vodi cinični, ali efikasan policajac, Viktor Forst.
HD

Trailer


OPIS: Priča u kojoj se zlokobne stvari nastavljaju i otkrivaju se tajne porodice dok iznenada naslede porodičnu planinu od svog strica, kojeg su zaboravili.

HD

Trailer


OPIS: Akcijska serija u kojoj se bratić koji je izgubio roditelje i odrastao u rukama amidže koji vodi tržni centar, suočava s novom istinom nakon amidžine iznenadne smrti …

HD

Trailer


OPIS: Glavnina radnje se događa 2008. godine, uoči OI u Pekingu. Diljem svijeta, događaju se neobjašnjiva samoubojstva najvećih znanstvenih prirodoslovnih umova. Svjetski centri moći pokušavaju organizirati zajedničku akciju u cilju otkrivanja i sprečavanja daljnjih tragedija. Jedna od osoba zaduženih za istragu je kapetan Shi koji stupa u kontakt s profesorom Wang Miaoom, koji vodi istraživački centar za nanomaterijale...

HD

Trailer


OPIS: Čarli ima izuzetnu sposobnost da odredi kada neko laže. Ona kreće na put sa svojom Plimouth Barakudom i na svakom zaustavljanju nailazi na nove likove i čudne zločine koje ne može a da ne istraži i reši.

HD

Trailer


OPIS: Zasnovan je na mladoj ženi koja je bačena u svet starog novca i smrtonosnih tajni.

HD

Trailer


OPIS: Preostala posada svemirskog broda poznatog kao Ark One, 100 godina u budućnosti, mora dati najbolje od sebe kako bi ostala na kursu i preživela nakon katastrofalnog događaja koji je izazvao masovno uništenje i gubitak života.

HD

Trailer


OPIS: Prati Kimi, jer izgleda da je nevolja prati gde god da krene, a sada u malom stambenom kompleksu u kojem živi počinju da se dešavaju stravični incidenti - da li drevno zlo vreba stanovnike stambenog kompleksa C?

HD

Trailer


OPIS: Napeta priča koja će se usredsrediti na ključno pitanje: „Šta ako bismo mogli unapred da sredimo psihopate?“

HD

Trailer


OPIS: Novopromovisani inspektor Rachita Rai preuzima slučaj koji je primorava da se suoči sa doživotnim ličnim sukobom.

HD

Trailer


OPIS: Tri žene čiji se životi okreću naglavačke kada Hanin sin Džejkob doživi tešku saobraćajnu nesreću i tvrdi da se seća svog ranijeg života kao pilota izgubljenog putničkog aviona.

HD

Trailer


OPIS: DS Karen Piri ponovo otvara hladni slučaj ubijene konobarice. Njena istraga otkriva nedostatke u prvobitnoj istrazi.

HD

Trailer


OPIS: Tokom parade Kavalkade maga, ćerka porodice Martin Amaja nestaje. Novinarka Miren preuzima slučaj, odlučna da je pronađe.

HD

Trailer


OPIS: Vilijam se zaljubljuje u svoju buduću snahu, Anu koja pokušava da održi obe veze, ali istina uvek izađe na videlo i neko će biti povređen.

HD

Trailer


OPIS: Kada se bivši policajac vrati u svoju matičnu državu Floridu da pronađe odbeglu devojku mafijaša, ono što je trebalo da bude brza svirka pretvara se u divlju odiseju.

HD

Trailer


OPIS: Žena stvara neočekivanu vezu sa svojom 16-godišnjom pokćerkom dok traga za istinom o tome zašto je njen muž misteriozno nestao.

Showing 1–30 of 280 results