HD⭐
Trailer
OPIS: Zasnovano na knjizi "Post Mortem" Kejt London... Veteran policajac i tinejdžerka padaju sa kule u jugoistočnom Londonu. Na krovu su ostali živi petogodišnji dečak i početnik policajac Lizi Adama. Za nekoliko sati, Lizi je nestala, a detektivka narednica Sara Kolins je odredjena da vodi istragu. Ona ne samo da mora da uđe u trag Lizi p, već i da otkrije istinu iza jezivih smrti. Koji je lanac događaja odveo dva policajca i dvoje dece na krov kule i zašto su dvojica umrla,a zašto su dvojica preživela?
Trailer
OPIS: Istraga o neuspešnoj otmici otkriva dugo čuvane tajne koje povezuju više likova i kultura u današnjem Njujorku.

Trailer


OPIS: Bizarne noćne more odvijaju se u osam priča o teroru u vizuelno zadivljujućoj kolekciji horora od kojih trne u kičmi, čiji je kustos Giljermo del Toro.

Trailer
OPIS: Smešten u budućnost kada je tehnologija suptilno promenila društvo, žena otkriva tajnu vezu sa alternativnom stvarnošću, kao i sopstvenu mračnu budućnost.
HD⭐
Trailer
OPIS: Mark predvodi tim kancelarijskih radnika čija su sećanja hirurški podeljena na posao i lični život. Kada se misteriozni kolega pojavi van posla, on počinje da otkriva istinu o svom poslu.
HD⭐

Trailer


OPIS: Naša kuća"" priča priču o Fi Lawson, koja dolazi kući jednog dana i pronalazi porodicu stranaca koja se useljava u njenu kuću - i da je njen muž Bram nestao.

HD⭐

Trailer


OPIS: Udana profesorica biva uvučena u strastvenu aferu s mlađim muškarcem koji otkriva put tragedije i izdaje njezinih najbližih.

HD⭐
Trailer
OPIS: Ikonoklastični idealista vodi svoju advokatsku praksu iz svog Lincoln Tovn Cara u ovoj seriji zasnovanoj na bestseler romanima Majkla Konelija.
Trailer
OPIS: Bivši detektiv koji sada živi na ulici u potrazi za istinom nakon nove smrti izaziva uznemirujuće sumnje o navodno riješenom slučaju ubistva.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dva sveštenika treba da pronađu gde se nalazi navodni iscelitelj koji misteriozno nestaje. Ubrzo otkrivaju psihijatrijsku zajednicu na periferiji grada koja krije tajne iza nestalog iscjelitelja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Policija istražuje nestanak pripadnika kulta.
HD⭐

Trailer


OPIS: Prati Džulijana Keja nakon što je pušten na slobodu nakon 15 godina zatvora, dok se bori da nađe svoje uporište u savremenoj seks industriji u Los Anđelesu i upravlja svojim komplikovanim odnosima.

HD⭐

Trailer


OPIS: Žena živi za apsolutnu osvetu nasilnicima iz detinjstva koji su joj uništili život.

HD⭐

Trailer


OPIS: Žena je prisiljena da se suoči sa noćnim morama iz svoje prošlosti kako bi zaustavila tajni kult koji namjerava da okupi djecu kako bi ispunio svoj glavni plan …

HD⭐

Trailer


OPIS: Sergio nije progovorio otkad je prije šest godina ubio roditelje. Njegova psihijatrica sada izopačenom istragom nastoji otkriti što se zaista dogodilo.

HD⭐

Trailer


OPIS: ‘Naša kuća’ priča priču o Fi Lawson, koja jednog dana dolazi kući ji pronalazi porodicu stranaca koja se useljava u njenu kuću, dok je njen muž Bram nestao …