HD
Trailer
OPIS: Tinejdžer autsajder se pridružuje grupi mladih kadeta koji su izabrani da se povežu sa Robo Mehovima iz svemira i brane Zemlju od vanzemaljskih osvajača.
HD
Trailer
OPIS: Darius Bowman, mladi paleontolog, otkriva žive dinosaure u divljini Kalifornije.
HD
Trailer
OPIS: Osvetoljubiva mlada žena i bivši džedaj plove nemilosrdnom galaktičkom imperijom tokom različitih epoha, a njihovi različiti izbori oblikuju njihove sudbine u galaksiji koja se brzo menja.
HD

Trailer


OPIS: Animirana serija Ark: The Animated Series, temelji na pustolovnoj videoigri Ark: Survival Evolved. U glumačkoj postavi animirane serije nalaze se brojna poznata imena, a glasove jednima od glavnijih likova su dali oskarovka Michelle Yeoh i Vin Diesel.

HD

Trailer


OPIS: X-Men, skupina mutanata koji koriste svoje neobične darove kako bi zaštitili svijet koji ih mrzi i boji se, suočeni su s izazovima kao nikada prije, prisiljeni suočiti se s opasnom i neočekivanom novom budućnošću.

HD

Trailer


OPIS: U pokušaju da pronađe nenasilnu alternativu za smanjenje prenaseljenosti pakla, Luciferova ćerka otvara hotel za rehabilitaciju koji grupi demona koji se ne uklapaju pruža šansu za iskupljenje.

Trailer


OPIS: Elvis menja svoj kombinezon za mlazni ranac kada se pridruži tajnom vladinom špijunskom programu kako bi pomogao u borbi protiv mračnih sila koje prete zemlji.

HD

Trailer


OPIS: Prati Kimi, jer izgleda da je nevolja prati gde god da krene, a sada u malom stambenom kompleksu u kojem živi počinju da se dešavaju stravični incidenti - da li drevno zlo vreba stanovnike stambenog kompleksa C?

HD
Trailer
OPIS: Prati dvoje dece dok otkrivaju da je njihov otac najteži lovac na glave u celoj galaksiji kada slučajno odlete u svemir.

Trailer


OPIS: Na hladnoj planeti leda i snega, misteriozna stvorenja su se iznenada pojavila iz mračnog podzemlja i počela da napadaju stanovnike. Može li čovečanstvo preživeti teror koji vreba iza horizonta?

HD

Trailer


OPIS: Tragedija zadesi porodicu Hornsbi kad njihov voljeni porodični patrijarh i osnivač Rojal Krekersa, Teodor Hornsbi stariji, padne u „super komu“.

Trailer


OPIS: Mlada devojka, nesvesno dobivši magične sposobnosti, ubrzo otkriva da je deo grupe večnih heroja predodređenih da se bore protiv natprirodnog zla.

HD

Trailer


OPIS: Nakon što napad vanzemaljaca uništi Zemlju, ono što je ostalo od čovječanstva ima priliku da pokrene društvo ispočetka.

HD

Trailer


OPIS: Mladić se pobunio protiv vlasti u budućoj verziji Zemlje, nakon što je regrutovan u međuplanetarnu vojnu jedinicu koja ima 70% žrtava.

HD

Trailer


OPIS: Tri tinejdžerke pretvaraju se u žestoke mačje superheroje kako bi spasile svijet od zle egipatske boginje i još uvijek imaju vremena za fudbalske treninge.

Trailer
OPIS: Avanture brodolomaca koji pokušavaju pobjeći sa misterioznog ostrva, dom praistorijskih čudovišta, uključujući titana, gospodina Konga.
HD

Trailer


OPIS: Klark Kent gradi svoj tajni identitet Supermena i prihvata svoju ulogu heroja Metropolisa, dok deli avanture i zaljubljuje se u Lois, zvezdnu istraživačku novinarku, koja takođe uzima Džimija Olsena pod svoje okrilje

HD
Trailer
OPIS: U leto 1989. četvoro dece u Tokiju svedoče o pojavi kornjače kaiju Gamera, koja se hrabro suprotstavlja ogromnim čudovištima koja jedu ljude.
HD
Trailer
OPIS: Prati pogrešnu porodicu ljudi, bogova i čudovišta koja pokušava da upravlja jednim od prvih gradova na svetu, a da se međusobno ne ubija.
HD
Trailer
OPIS: Prati Liv koja je, kada ima veliku zdravstvenu krizu, prinuđena da ponovo razmisli o svom stavu „živi brzo umri mlad“.
HD
Trailer
OPIS: Sa srcem ratnika, legendarni mačevalac rukuje drevnim, demonskim oružjem. Ali sa svakom dušom koju uzme, više ga tama proždire.
HD

Trailer


OPIS: Nakon što je spasio carstvo od zla i uništenja od strane najstrašnijeg para moći u Eksandriji, Vok Machina se suočava sa spasavanjem sveta još jednom - ovog puta, od zlokobne grupe zmajeva poznatih kao Chroma Conclave.

HD

Trailer


OPIS: Prati Dajan Danbrovski koja je uvek život zabave, a poznata i kao „Čikaška partijska tetka“.

HD

Trailer


OPIS: Nakon što je Tohru primila porodica Soma, ona saznaje da se dvanaest članova porodice nehotice transformiše u životinje kineskog zodijaka i pomaže im da se izbore sa emocionalnim bolom izazvanim transformacijama.

Trailer
OPIS: Dete sa ulice pokušava da preživi u gradu budućnosti opsednut tehnologijom i modifikacijama tela. Imajući sve da izgubi, on odlučuje da ostane živ tako što postaje Edgerunner, plaćenik odmetnik poznat i kao sajberpank.
HD

Trailer


OPIS: Sonik u visokooktanskoj avanturi u kojoj sudbina čudnog novog multiverzuma počiva u njegovim rukama u rukavicama.

HD

Trailer


OPIS: Komedija na radnom mestu smeštena u svet čudovišta iz Big Moutha.

HD
Trailer
OPIS: Prati Sema Snoua i Kita Kejsija, dva briljantna agenta, dok rešavaju misterije koje mešaju stvarne zoološke činjenice sa divljom detektivskom akcijom.
HD

Trailer


OPIS: Špijun na tajnoj misiji se ženi i usvaja dete kao deo svog prikrivanja. Njegova žena i ćerka imaju svoje tajne i sve troje moraju da nastoje da ih drže zajedno.

HD

Trailer


OPIS: U podeljenom svetu budućnosti, dve devojke žele da urade zabranjeno: čovek želi da svira violinu, a vampir želi da vidi širi svet.

Showing 1–30 of 85 results