HD⭐

Trailer


OPIS: U pokušaju da pronađe nenasilnu alternativu za smanjenje prenaseljenosti pakla, Luciferova ćerka otvara hotel za rehabilitaciju koji grupi demona koji se ne uklapaju pruža šansu za iskupljenje.

HD⭐
Trailer
OPIS: Scoobi-Doo i banda Misteri Inc. zajedno rešavaju više misterija, svaki put sa drugim živim, kasnim ili izmišljenim gostom slavne ličnosti.
HD⭐

Trailer


OPIS: Žena otkriva da ima novu vezu s vremenom nakon što je preživela saobraćajnu nesreću u kojoj je umalo poginula.

HD⭐
Trailer
OPIS: Priča prati Snoopi-a dok se njegova vizija da postane kosmonaut pretvorila u stvarnost, dok su on i njegova etiketa Voodstock zajedno sa bandom Kikiriki proputovali NASA-u. Oni su izabrani za važnu misiju u svemiru - kaže se ...
HD⭐
Trailer
OPIS: Avanture Carmen Sandiego, majstora lopovskoga skakača.
HD⭐
Trailer
OPIS: Zbirka animiranih kratkih priča koje obuhvataju različite žanrove, uključujući naučnu fantastiku, fantaziju, horor i komediju…
HD⭐
Trailer
OPIS: U leto 1989. četvoro dece u Tokiju svedoče o pojavi kornjače kaiju Gamera, koja se hrabro suprotstavlja ogromnim čudovištima koja jedu ljude.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati pogrešnu porodicu ljudi, bogova i čudovišta koja pokušava da upravlja jednim od prvih gradova na svetu, a da se međusobno ne ubija.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati Liv koja je, kada ima veliku zdravstvenu krizu, prinuđena da ponovo razmisli o svom stavu „živi brzo umri mlad“.
HD⭐
Trailer
OPIS: Sa srcem ratnika, legendarni mačevalac rukuje drevnim, demonskim oružjem. Ali sa svakom dušom koju uzme, više ga tama proždire.
HD⭐

Trailer


OPIS: Nakon što napad vanzemaljaca uništi Zemlju, ono što je ostalo od čovječanstva ima priliku da pokrene društvo ispočetka.

HD⭐

Trailer


OPIS: Tri tinejdžerke pretvaraju se u žestoke mačje superheroje kako bi spasile svijet od zle egipatske boginje i još uvijek imaju vremena za fudbalske treninge.

HD⭐

Trailer


OPIS: Mladić se pobunio protiv vlasti u budućoj verziji Zemlje, nakon što je regrutovan u međuplanetarnu vojnu jedinicu koja ima 70% žrtava.

Trailer
OPIS: Avanture brodolomaca koji pokušavaju pobjeći sa misterioznog ostrva, dom praistorijskih čudovišta, uključujući titana, gospodina Konga.
HD⭐

Trailer


OPIS: Klark Kent gradi svoj tajni identitet Supermena i prihvata svoju ulogu heroja Metropolisa, dok deli avanture i zaljubljuje se u Lois, zvezdnu istraživačku novinarku, koja takođe uzima Džimija Olsena pod svoje okrilje

HD⭐
Trailer
OPIS: Prati dvoje dece dok otkrivaju da je njihov otac najteži lovac na glave u celoj galaksiji kada slučajno odlete u svemir.

Trailer


OPIS: Na hladnoj planeti leda i snega, misteriozna stvorenja su se iznenada pojavila iz mračnog podzemlja i počela da napadaju stanovnike. Može li čovečanstvo preživeti teror koji vreba iza horizonta?

HD⭐

Trailer


OPIS: Tragedija zadesi porodicu Hornsbi kad njihov voljeni porodični patrijarh i osnivač Rojal Krekersa, Teodor Hornsbi stariji, padne u „super komu“.

Trailer


OPIS: Mlada devojka, nesvesno dobivši magične sposobnosti, ubrzo otkriva da je deo grupe večnih heroja predodređenih da se bore protiv natprirodnog zla.

Trailer


OPIS: Elvis menja svoj kombinezon za mlazni ranac kada se pridruži tajnom vladinom špijunskom programu kako bi pomogao u borbi protiv mračnih sila koje prete zemlji.

HD⭐

Trailer


OPIS: Prati Kimi, jer izgleda da je nevolja prati gde god da krene, a sada u malom stambenom kompleksu u kojem živi počinju da se dešavaju stravični incidenti - da li drevno zlo vreba stanovnike stambenog kompleksa C?

HD⭐
Trailer
OPIS: Noel Niihashi i Ninni Spangcole su agenti za veštice i zaštitu kompanije Ving Bind, organizacije za zaštitu i upravljanje zmajevima. Njihova misija je da u ime naroda zaštite i upravljaju zmajevima u Londonu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Običan čovek koji živi u drevnoj Grčkoj, Heron otkriva svoje pravo nasleđe kao Zevsov sin i njegovu svrhu: da spasi svet od demonske vojske.
HD⭐
Trailer
OPIS: Voditelj Felipe Castanhari istražuje nauku, istoriju, misterije i čuda, otkrivajući zapanjujuće činjenice uz pomoć svojih laboratorijskih prijatelja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Posadna služba na jednom od najmanje važnih brodova Zvjezdane flote, SAD Cerritos, moraju pratiti svoje dužnosti, često dok brod ljulja mnoštvo naučno-fantastičnih anomalija.
HD⭐
Trailer
OPIS: Rat za Eterniju ponovo počinje u, možda, poslednjoj bitci između He-Mana i Skeletora. Nova animirana serija pisca i reditelja Kevina Smita.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija antologija Ratova zvezda u kojoj će neki od najboljih svetskih kreatora animea doneti svoj talenat u ovaj voljeni univerzum.
HD⭐
Trailer
OPIS: Za zaposlene u Dubokoj državi, zavere nisu samo teorije, one su činjenica. A njihovo čuvanje tajne je posao sa punim radnim vremenom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Grupa tinejdžera krade napušteni brod Zvezdane flote i koristi ga za istraživanje galaksije.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nastavlja evoluirajuću priču o Croodovima i Bettermanima dok uče da žive zajedno na najneposlušnijoj farmi u praistoriji.

Pokazuje 1–30 74 rezultate