HD

Trailer


OPIS: Grupa tinejdžera krade napušteni brod Zvezdane flote i koristi ga za istraživanje galaksije.

HD

Trailer


OPIS: Londonska policijska službenica Hana Li prati dr. Matthewa Nolana natrag u Peking gdje je optužen za zločin. Međutim, na letu 357, ona se nađe upletena u eskalirajuću zavjeru i sve veći broj ubojstava.

HD
Trailer
OPIS: Charlyjev bivši život talentiranog obijača sefova sustiže ga kada je prisiljen ukrasti vrijedan novčić od kriminalnog šefa Hassana Al-Walida.
HD
HD
Trailer
OPIS: Tinejdžer autsajder se pridružuje grupi mladih kadeta koji su izabrani da se povežu sa Robo Mehovima iz svemira i brane Zemlju od vanzemaljskih osvajača.
HD

Trailer


OPIS: U još jednoj Star Wars seriji, radnja se odvija tokom razdoblja mira u galaksiji, stotinama godina pre događanja u prvom filmu, a u fokusu je istraga o okršaju cenjenog majstora džedaja protiv opasnog ratnika iz njegove prošlosti. Kako se pojavljuje sve više tragova, oni putuju mračnom stazom gde zlokobne sile otkrivaju da sve nije ono što izgleda.

HD
Trailer
OPIS: Darius Bowman, mladi paleontolog, otkriva žive dinosaure u divljini Kalifornije.
HD
Trailer
OPIS: Sredinom 19. veka u južnoj Italiji, žena primorana da beži, pretvara se iz poslušne žene u nemilosrdnog vođu grupe razbojnika
HD
Trailer
OPIS: Nakon što dva kriminalca Migel (Alfonso Dosal) i Lili (Ester Eksposito) pronađu drevnu mapu, smišljaju hrabar plan: okupljaju bandu lopova da ukradu podvodno blago. Ono se nalazi u olupini španske galije koja je potonula u dubinama Meksičkog zaliva tokom Revolucije. Međutim, oni nisu jedina banda koja traga za blagom. Da bi pronašli blago, prvo moraju da pronađu tri kamena u obliku sunca, meseca i zemlje, koji bi trebalo da im pomognu da reše zagonetku i pronađu put. Lakše reći nego učiniti, jer su im sada na repu policajci koji žele da se postaraju da blago ode na mesto koje mu je namenjeno: u muzej. Trka sa vremenom počinje, dok Migel i njegovi prijatelji čine sve što je u njihovoj moći da prvi nađu željeno blago, koje ima potencijal da zauvek promeni njihove živote. Ali što se više približavaju cilju, to biva opasnije, i moraju da odluče da li je blago vredno da rizikuju živote.
HD
Trailer
OPIS: Kad naslijedi obiteljsko imanje, aristokrat Eddie otkrije da se na njemu nalazi ogromno carstvo marihuane, a njegovi vlasnici ga ne namjeravaju ostaviti.
HD

Trailer


OPIS: Rijaliti šou u kojem dve grupe takmičara (Srbija i Hrvatska) zaglavljeni na udaljenoj lokaciji (Dominikanska Republika) ucestvuju u raznim igrama kako bi osvojili nagrade za svoje pleme i preziveli na ostrvu.

HD

Trailer


OPIS: Rijaliti šou u kojem dve grupe takmičara (Srbija i Hrvatska) zaglavljeni na udaljenoj lokaciji (Dominikanska Republika) ucestvuju u raznim igrama kako bi osvojili nagrade za svoje pleme i preziveli na ostrvu.

HD

Trailer


OPIS: Alternativne 1940-te, Lenjingrad. Spasavajući brata, krhka devojka baca kamion i tramvaj uz pomoć natprirodne sile koju ne može kontrolirati. Sebe zovu "Ostali" jer su rođeni s posebnim darom. Kako koristiti moć, svako odlučuje za sebe. Ali sudar dvaju svetova samo je pitanje vremena. Misteriozni stranac Nojman započinje lov na neobičnu devojku iz Lenjingrada, čime počinje najveći rat u istoriji čovečanstva.

HD

Trailer


OPIS: Animirana serija Ark: The Animated Series, temelji na pustolovnoj videoigri Ark: Survival Evolved. U glumačkoj postavi animirane serije nalaze se brojna poznata imena, a glasove jednima od glavnijih likova su dali oskarovka Michelle Yeoh i Vin Diesel.

HD
Trailer
OPIS: Kad nepoznati paraziti počnu nasilno preuzimati ljudske domaćine i postajati sve moćniji, čovječanstvo se mora suprotstaviti toj rastućoj prijetnji.
HD

Trailer


OPIS: X-Men, skupina mutanata koji koriste svoje neobične darove kako bi zaštitili svijet koji ih mrzi i boji se, suočeni su s izazovima kao nikada prije, prisiljeni suočiti se s opasnom i neočekivanom novom budućnošću.

HD
Trailer
OPIS: Sudbonosna odluka doneta u Kini šezdesetih godina prošlog veka odjekuje u sadašnjosti, gde se grupa naučnika udružila sa detektivom kako bi se suočila sa egzistencijalnom planetarnom pretnjom.
HD

Trailer


OPIS: Gledaj hd besplatno Fallout sa prevodom online U budućnosti, postapokaliptičnom Los Angelesu izazvanom nuklearnim desetkovanjem, građani moraju živjeti u podzemnim bunkerima kako bi se zaštitili od radijacije, mutanata i bandita.

HD
Trailer
OPIS: Knuckles the Echidna podučava zamjenika Wadea Whipplea tehnikama Echidna ratnika.
HD

Trailer


OPIS: Pre deset godina pojavila se "Kapija" koja je spojila stvarni svet sa svetom magije i čudovišta. Kako bi se borili protiv tih užasnih zveri, obični ljudi su dobili nadljudske moći i postali poznati kao "Lovci". Dvadesetogodišnji Sung Jinwoo jedan je od tih Lovaca, ali je poznat kao "Najslabiji na svetu" jer mu je moć bedna, čak i u poređenju sa E-rangom. Ipak, on neumorno nastavlja da lovi čudovišta po Kapijama kako bi platio troškove lečenja svoje majke. Međutim, Jinwoov mizerni život se menja iz korena kada se pred njim, u bolnici, tri dana nakon misije koja je pošla po zlu, pojavljuje misteriozni lebdeći ekran. Taj ekran na kom je"Lista zadataka" zahteva od Jinwooa da prođe nerealan i intenzivan program obuke, ili da se suoči sa sledujućom kaznom. Iako isprva nije želeo da pristane zbog surovosti zadatka, Jinwoo ubrzo otkriva da bi ga to moglo pretvoriti u jednog od najopasnijih Lovaca na svetu.

HD

Trailer


OPIS: Džejson Momoa putuje širom zemlje da bi upoznao izuzetne pojedince koji krče sopstveni put - od zanatlija, preko proizvođača motocikala, muzičara do sportista.

HD
Trailer
OPIS: Maja Lopez mora da se suoči sa svojom prošlošću, ponovo se poveže sa svojim indijanskim korenima i prihvati značenje porodice i zajednice ako se ikada nada da će krenuti napred.
HD
Trailer
OPIS: Želeći osvetiti očevu smrt, mlada se žena uplete u mrežu Furije, čuvarice mira u pariškom podzemlju.
HD

Trailer


OPIS: Smješteno u 17. stoljeće … John Blackthorne je mornar koji se uzdiže od autsajdera do samuraja, dok se koristi kao pijun u borbi japanskog vođe Toranage da dođe do vrha vladajućeg lanca, ili Shoguna …

HD
Trailer
OPIS: Dječak poznat kao Avatar mora ovladati moćima četiriju elemenata kako bi spasio svijet koji ratuje... i porazio nemilosrdnog neprijatelja koji ga želi zaustaviti.
HD

Trailer


OPIS: Nakon što je pobjegao iz svog klana i sakrio se u ruralnoj Americi, bivši nindža Joe Higan upao je u zasjedu ubojica koje su izvršile krvavu kaznu nad njim i njegovom obitelji zbog njihove izdaje. Nakon napada, Joe se vraća kao Nindža Kamui kako bi osvetio svoju obitelj i prijatelje te se namjerio srušiti upravo klan koji ga je stvorio.

HD

Trailer


OPIS: Joel, krijumčar i tinejdžerka Ellie, par povezan surovim svetom u kom žive, primorani su da izdrže brutalne okolnosti i nemilosrdne ubice na putu po Americi nakon pandemije. On je zadužen da prošvercuje devojku iz karantina, a ona je, zapravo, imuna na bolest koja je opustošila zemlju i možda je ključna za pronalazak vakcine...

Trailer


OPIS: U ekstremnoj divljini Aljaske, 16 preživelih se takmiči za šansu da osvoje ogromnu novčanu nagradu, ali ovi vukovi usamljeni moraju biti deo tima da bi pobedili.

Trailer


OPIS: Da bi ostala nezavisna od svog oca, koji je trgovac ukradenom robom, samohrana majka koja je tek ostala udovica pridružuje se bandi lopova svog pokojnog muža.

Showing 1–30 of 216 results