HD⭐
Beč 1960-ih. Mladi jevrejski biznismen vidi kako propada krivično gonjenje za nacistički zločin protiv njegove porodice. Pravnim sistemom još uvek upravljaju bivši nacisti. Viktor gubi veru u pravdu i uzima stvari u svoje ruke.
 

HD⭐
U potrazi za novcem za snimanje albuma, reper u usponu s kriminalnom prošlošću isplanira opasan posao s drogom zbog kojeg bi mogao sve izgubiti.
HD⭐
Rej Breslin je najpoznatiji stručnjak koji se bavi istraživanjem nivoa bezbednosti u građevinama. Nakon analize svakog strogo čuvanog zatvora, Rej stiče veštine koje treba da mu posluže za dizajniranje zatvora iz koga je nemoguće pobeći.
HD⭐
Udovac Samuel sam brine o sedmogodišnjoj ćerki. U kolibi u italijanskim Alpima, ravnodušan prema besu meštana koji pomažu policiji u lovu na migrante, pomaže Avganistanki da stigne do granice. Ali agresivna grupa muškaraca dolazi za njima...
HD⭐
Par koji se susreće sa drugim parom na odmoru u Meksiku, vidi kako njihovo prijateljstvo dobija nezgodan obrt kada se vrate kući …
HD⭐
U bliskoj budućnosti, prva korejska misija na Mesec završava se tragičnom katastrofom kada se na brodu dogodi eksplozija. Pet godina kasnije, drugi ljudski svemirski let je uspešno lansiran, ali jak solarni vetar uzrokuje kvar. Jedan astronaut, Sun-woo (Do Kyung-soo) ostao je nasukan u svemiru. Suočen s još jednom fatalnom katastrofom, Svemirski centar Naro obraća se svom bivšem izvršnom direktoru Kim Jae-guku (Sol Kyung-gu) kako bi pomogao da se Sun-Woo bezbedno vrati kući.
HD⭐
Ova nova animirana avantura dolazi od Setha Rogena i potpuno je nova interpretacija popularne franšize u kojoj sve vrvi od slavnih glumaca i poznatih osoba. Najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.Daje poduku iz matematike svojoj simpatiji skejteru (Jaboukie Young-White, Ralph Brakes The Internet), koji joj se, čini se, divi samo zbog njene neobične kože, a spriječena je da se druži s kul klincima na plaži zbog svoje previše zaštitnički nastrojene supermame (nominirana za Oscara Toni Collette, Knives Out), koja je zabranila Ruby da kad ulazi u vodu.
HD⭐
Ova epska avantura istražuje kako Jaime Reyes, običan mladić koji je tek diplomirao na fakultetu, nevoljko odgovara na poziv tajanstvene i moćne relikvije koja zauvijek mijenja njegovu sudbinu. On uz pomoć svoje obitelji i izvanrednog tehnološki naprednog super odijela … otkriva da može spasiti svijet.
 
HD⭐
U očajničkom pokušaju da se ponovo spoji sa svojom ćerkom, naoružani muškarac upada u medicinski centar gde radi njegova otuđena žena i kidnapuje je.
HD⭐
Priča o Timu Balardu, bivšem agentu američke vlade, koji daje otkaz kako bi svoj život posvetio spašavanju dece od globalnih trgovaca seksom...
 
HD⭐
Kad tajni agent ukloni narko-kralja, nastaju strašne posledice po njegovu porodicu u noći godišnje čistke, kad je ubistvo legalizovano.
HD⭐
Zemljotres pogađa Vašington i predsednica je zarobljena u ruševinama. Spasilački tim radi na njenom spasavanju, dok se odvija zlokobna zavera.
HD⭐
Simpatična, neobična šesnaestogodišnja Rubi Gilman očajnički pokušava da se uklopi u Oušnsajd srednju školu, ali, uglavnom je tamo potpuno nevidljiva.
HD⭐
Mladi otac Shelby Conners pljačka fabriku tableta sa svojim zetom Treom. Došlo je do vatrenog obračuna i dva muškarca su poginula. Čini se da pripadaju organizovanoj kriminalnoj grupi. Mafijaš Clayton Minor ubrzo ugleda Shelbyja i želi da ispravi svoje delo. U međuvremenu, šerif Bodie Davis pokušava da otkrije ko stoji iza nasilne pljačke i pokušava da obuzda krvoproliće.
HD⭐
Plaćenici zauzimaju osamljeni hotel, koji je ujedno i utočište, za vrijeme vjenčanja i kum, mladoženja i njihov pijani prijatelj moraju zaustaviti teroriste i spasiti taoce.
HD⭐
Nakon što su optuženi za krađu glavne nagrade iz takmičenja tamburaša, članovi Aveti Ravnice moraju spasiti život, jer ih proganja bijesna rulja drugih bendova, Cigana, policajaca, mesara i helikoptera.
HD⭐
Patrola se vraća u utvrdu i zatekne je pod indijanskom opsadom. Razlog je očito zatočeni Brett Halliday koji je u prethodnom sukobu prebjegao na stranu Indijanaca. Međutim, Brett ima drukčiju priču...
HD⭐
U ovom mokbasteru, par smrtonosnih bio-inženjerski stvorenih dinosaurusa namenjenih za vojnu upotrebu nenamerno su pušteni da divljaju po malom gradu.
HD⭐
Majmun sa štapom udružuje se s mladom djevojkom u epskoj potrazi za besmrtnošću, boreći se usput s demonima, zmajevima, bogovima, i njegovim vlastitim egom …
HD⭐
Vanzemaljac skarabej bira diplomiranog Jaimea Reyesa za svog simbiotičkog domaćina, darujući tinejdžeru oklop koji je sposoban za izuzetne i nepredvidive moći, zauvijek mijenjajući njegovu sudbinu dok postaje superheroj poznat kao Plava buba.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA
(HD IZLAZI USKORO)
HD⭐
Kada mu brat biva ubijen, policajac LAPD-a, Mark (Michael J. White), napušta grad da bi se vratio na ostrvo na kojem je odrastao. Tražeći odgovore i na kraju osvetu, ubrzo se nađe u krvavoj borbi s korumpiranim tajkunom koji je zauzeo ostrvski raj …
HD⭐
Obavještajna operativka koja radi za tajnovitu globalnu agenciju za očuvanje mira pokušava spriječiti hakericu da ukrade njezino najdragocjenije i najopasnije oružje.
HD⭐
Istraživački tim se susreće sa višestrukim prijetnjama dok istražuje dubine okeana, uključujući zlonamjernu rudarsku operaciju.

Mladić koji silno želi postati moćan ratnik pridruži se elitnoj vojsci te upozna gnjev manijakalnog vojskovođe i ljubav neustrašive žene.
Nakon što pronađe neobičnu omotnicu, policajac Ming-han nađe se u neobičnoj i jezivoj situaciji: ima novog supruga, koji je duh, i moraju zajedno riješiti jedan zločin.
HD⭐
D'Artagnan stiže u Pariz pokušavajući da pronađe svoje napadače nakon što je ostavljen da umre, što ga vodi u pravi rat u kojem je budućnost Francuske u pitanju. On se svrstava sa Atosom, Porthosom i Aramisom, tri kraljeva musketara.
 

HD⭐
Nakon što je prisiljen voziti misterioznog putnika na nišanu, čovjek se nađe u igri mačke i miša s visokim ulozima gdje postaje jasno da nije sve kako izgleda.
 

HD⭐
Akcijska povijesna drama koja prikazuje priču o Joseonovu najboljem mačevaocu Yi Nanu pred svojom nepovratnom sudbinom...
Nije neobično da se sile Demonskog kralja plaše grimiznih demona, klana iz kojeg potiču Megumin i Yunyun. Čak i ako kraljevi generali napadnu njihovo selo, Grimizni demoni jednostavno ih mogu srediti svojim vrhunskim majstorstvom napredne i nadmoćne magije. Kad Yunyun primi naizgled ozbiljno pismo u vezi s potencijalnom katastrofom koja dolazi u njezino selo, ona odmah obaveštava Kazumu i ostatak njegove družine. Nakon niza otkačenih nesporazuma, ispostavilo se da je to puka šala njene koleginice koja želi biti autor. Uprkos tome, Megumin se brine za svoju porodicu i kreće, zajedno s prijateljima, prema selu Grimiznih demona. Tamo, Kazuma i ostali odlučuju razgledati čuda Megumininog rodnog mesta. Međutim, ubrzo shvaćaju da bi glupa pretnja, koju su primili, možda mogla biti više od puke šale.
 
HD⭐
Tanya i njezin bataljon se 1926. godine vraćaju kući iz pobjede Republičke vojske. Međutim, kada stignu, dobivaju vijest o masovnoj mobilizaciji u blizini granice s Ruskom federacijom, pa se vojska Carstva mora pripremiti. Istodobno se multinacionalna vojska pod vodstvom Savezničkog kraljevstva kreće prema Ruskoj federaciji. Neprijatelj neprijatelja je moj prijatelj, ali među vojskom Savezničkog kraljevstva je Mary Sioux, djevojka koja se zaklela da će izreći pravdu protiv Carstva za smrt njezina oca.