HD
Kad je njihov bivši kapetan upleten u korupciju, dva policajca iz Miamija moraju se potruditi da očiste njegovo ime.

Imdb Ocena: 8.7
HD
Alkoholičarka s brakom na rasklapanju pronalazi neočekivanog saveznika u ranjenoj mazgi droge kada su njih dvoje prisiljeni braniti njezin dom od nasilne opsade korumpiranih policajaca iz malog grada.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
Imdb Ocena: N/A
HD
Kako se sezona oluja pojačava, putevi bivše lovice na oluje Kate Carter i bezobzirne superzvijezde društvenih medija Tylera Owensa sudaraju se kada se oslobode zastrašujuće pojave koje dosad nisu viđene. Njih dvojica i njihovi konkurentski timovi nalaze se točno na stazama višestrukih olujnih sustava koji se skupljaju iznad središnje Oklahome u borbi njihovih života.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
Imdb Ocena: 7.4
HD
Gledaj hd besplatno Latency (2024) sa prevodom online Kad Hana, profesionalna igračica koja pati od akutne agorafobije, dobije novu opremu koja poboljšava njezinu igru, počinje se pitati čita li joj misli - ili ih kontrolira.
Imdb Ocena: 5.6
HD
Munro, vojnik koji je postao propovjednik laik, dolazi na Novi Zeland kako bi služio prvim britanskim kolonistima, ali ga moćni poglavica Maianui preobrati da služi drugoj svrsi.
Imdb Ocena: 7.4
HD
Gledaj hd besplatno sa prevodom online, Usred invazije na dan D, skupina američkih vojnika dobiva naredbu da prokrijumčari člana francuskog Pokreta otpora iza neprijateljskih linija kako bi ubio visokovrijednu nacističku metu.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Gledaj hd besplatno Sasquatch Sunset (2024) sa prevodom online Godina u životu jedinstvene obitelji. Snima svakodnevni život Sasquatcha s razinom detalja i strogosti koja je jednostavno nezaboravna.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Garfield, svjetski poznati kućni mačak koji mrzi ponedjeljak i voli lazanje, sprema se divlja avantura na otvorenom! Nakon neočekivanog ponovnog susreta sa svojim davno izgubljenim ocem – otrcanim uličnim mačkom Vicom – Garfield i njegov prijatelj pas Odie prisiljeni su napustiti svoj savršeno maženi život i pridružiti se Vicu u urnebesnoj pljački s visokim ulozima.
Imdb Ocena: 5.8
HD
Smještena u carsku Kinu Han, radnja prati pustolovine porobljene djevojke Ping s drevnim zmajem Long Danzijem. Zmajevi su protjerani iz kraljevstva. Ping, siroče, pronalazi jedno od posljednjih preostalih zmajevih jaja. Čuvari palače prisiljavaju Pinga da pobjegne kako bi vratio zmajevo jaje u ocean i spasio sve zmajeve od izumiranja. Ping otkriva da je ona pravi Zmajev čuvar.
Imdb Ocena: 6.6
HD
Gledaj hd besplatno Kingdom of the Planet of the Apes (2024) CAM sa prevodom online Mnogo godina nakon Cezarove vladavine, mladi majmun odlazi na putovanje koje će ga navesti da preispita sve što su ga učili o prošlosti i donese odluke koje će definirati budućnost i majmuna i ljudi.
 

Imdb Ocena: 7.7
HD
Gru i Lucy i njihove djevojčice - Margo, Edith i Agnes - pozdravljaju novog člana obitelji Gru, Grua mlađeg, koji namjerava mučiti svog oca. Gru se suočava s novim neprijateljem u Maximeu Le Malu i njegovoj fatalnoj djevojci Valentini, a obitelj je prisiljena pobjeći.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
Imdb Ocena: N/A
HD
Gledaj hd besplatno Boneyard (2024) sa prevodom online Inspiriran istinitim događajima o serijskom ubojici koji možda postoji i danas.
Imdb Ocena: 5.5
HD
'Čudovišni policajac' Ma Seok-do istražuje ilegalni online kockarski posao koji vode bivši STS Baek i IT genijalni CEO Chang. Ma predlaže Jangu neočekivano savezništvo i počinje lov na kriminalce.
Imdb Ocena: 6.9
HD
Nakon što je život njegove kćeri u opasnosti, mudri detektiv Axel Foley udružuje se s novim partnerom i nekim starim prijateljima kako bi raspalili zavjeru.
Imdb Ocena: 6.6
HD
Gledaj hd besplatno Drive-Away Dolls (2024) sa prevodom online Jamie žali zbog prekida s djevojkom, dok se Marian mora opustiti. U potrazi za novim početkom, kreću na neočekivano putovanje u Tallahassee. Stvari brzo krenu po zlu kad im se put ukrsti sa skupinom nesposobnih kriminalaca...
Imdb Ocena: 5.5
HD
Kad 93-godišnju Thelmu Post prevari telefonski prevarant pretvarajući se da je njezin unuk, ona kreće u podmuklu potragu po gradu kako bi povratila ono što joj je oduzeto.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
Imdb Ocena: 7.6
HD
U postapokaliptičnoj pustoši, dvije sestre napuštaju svoje uporište kako bi spasile svoju ranjenu majku. Naoružani samo mišićnim automobilom i ograničenom količinom streljiva, utrkuju se s vremenom i nemilosrdnim pljačkašima kako bi osigurali zalihe za spašavanje života iz udaljene ispostave.
Imdb Ocena: 5.3
HD
Komandos specijalnih snaga otkriva opasnu zavjeru kada se vraća u svoj rodni grad tražeći odgovore na smrt svog voljenog oca.

Imdb Ocena: 6.9
HD
Alastair, kapetan tajnih zemaljskih sigurnosnih snaga, poziva super-moćnog novaka Jima da se pridruži misiji koju predvode pukovnik Green i njegovi vješti marinci, kako bi pronašli misteriozni energetski poremećaj u bazi u Novom Meksiku …

Imdb Ocena: 3.3
HD
Otac i sin nastoje da spasu svoj mali grad i njegov novoizgrađeni tunel od prirodne katastrofe. Gradnja tunela trajala je čak 10 godina i upravo treba da bude završea. Međutim, usled geoloških promena dolazi do zemljotres, klizanja zemljišta, poplava... Lao Hong i Xiao Hong, otac bivši vojnik-specijalista za konstrukcije železničkih pruga i sin geološki inžinjer suočeni s katastrofičnim prizorima kreću u spasavanje 160.000 ljudi. Sin će tako ući u pećinu u kojoj se nalaze zarobljeni ljudi, ali će morati da se "trka s vremenom", jer planina u kojoj se pećina nalazi samo što se nije obrušila...

Imdb Ocena: 5.3
HD
Majka i kćer iz Istočnog Flatbusa, koje jedva preživljavaju u svijetu bez kisika, moraju se udružiti kako bi zaštitile jedna drugu kada stignu uljezi tvrdeći da poznaju njihovog nestalog oca.

Imdb Ocena: 5.2
HD
Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu. Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasao svoje prijatelje moraće da pređe sve granice...
Imdb Ocena: 5.7
HD
Leto 2018. godine, Svetsko prvenstvo u fudbalu - u susret finalu u Moskvi, u hrvatskim gradovima vlada opšte "ludilo", koje je ponelo i naše glavne junake. Zolja (Alen Liverić), Jasmin (Branko Janković) i Mali (Borko Perić) rešavaju da opljačkaju malu radnju da bi nabavili novac za put u Rusiju. Bežeći od policije prelaze granicu s Bosnom i Hercegovinom i zalutaju u šumi gde ih čeka iznenađenje. Ako ste pomislili da planirana mala pljačka može da prođe ispod radara, varate se. Mnogo nepredviđenih stvari će im se usput dogoditi...
 
 

Imdb Ocena: 5.4
HD
Problematični otac Leon vodi sina na kampiranje u Appalachiju. Lokalni kult priziva zlog demona Vješala. Sin je nestao. Leon se mora suočiti s kultom, čudovištem kako bi ga pronašao usred sve većeg broja mrtvih.
Imdb Ocena: 3.0

Showing 1–24 of 796 results