HD⭐
Po se sprema postati duhovni vođa svoje Doline mira, ali također mu treba netko tko će zauzeti njegovo mjesto Zmajevog ratnika. Kao takav, on će trenirati novog kung fu praktičara za to mjesto i susresti će negativca zvanog Kameleon koji priziva zlikovce iz prošlosti.
 

Imdb Ocena: 6.7
HD⭐
Gledaj hd besplatno Rebel Moon - Part Two: The Scargiver (2024) sa prevodom online Kora i preživjeli ratnici pripremaju se braniti Veldt, svoj novi dom, zajedno s njegovim ljudima protiv Kraljevstva. Ratnici se suočavaju sa svojom prošlošću, otkrivajući svoje motive prije nego što snage Kraljevstva stignu da slome rastuću pobunu.
Imdb Ocena: 6.7
HD⭐
Gledaj hd besplatno Day Zero (2022) sa prevodom online Kad se društvo raspadne zbog nasilne epidemije koja žrtve pretvara u nemrtva čudovišta, bivši elitni vojnik bježi iz zatvora kako bi pronašao svoju obitelj.
Imdb Ocena: 5.0
HD⭐
Dva drevna titana, Godzilla i Kong, sukobljavaju se u epskoj bitci dok ljudi otkrivaju svoje isprepleteno podrijetlo i vezu s misterijama Skull Islanda.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA (HD IZLAZI USKORO)
Imdb Ocena: 6.7
HD⭐

Sedamdesetih godina prošlog vijeka, član IRA-e preuzima aktivnu službu u Londonu nakon što je njegova žena slučajno ubijena u Irskoj. Misija jedinice je da izazove haos i uništenje, dok je njegov lični cilj da ulovi ubicu svoje žene - kapetana SAS-a, koji ga takođe lovi.

Imdb Ocena 5.4
HD⭐
Gledaj hd besplatno The Wages of Fear (2024) sa prevodom online Kako bi spriječio smrtonosnu eksploziju, nezakoniti crack tim ima 24 sata da vozi dva kamiona nitroglicerina kroz pustinju punu opasnosti.
Imdb Ocena: 4.5
HD⭐
Sa samo 24 sata života, privatni istražitelj prati trag zbunjujućih tragova kako bi otkrio nestanak svog prijatelja iz djetinjstva.
Imdb Ocena 4.9
HD⭐
Bivši plaćeni ubojica mora se vratiti u akciju kada njegov prijatelj otkrije opasnu zavjeru na vrhu jedne južnoameričke vlade.
Imdb Ocena: 5.1
HD⭐
Gledaj hd besplatno Argylle (2024) sa prevodom online Povučena autorica koja piše špijunske romane o tajnom agentu i globalnom špijunskom sindikatu shvaća da radnja nove knjige koju piše počinje odražavati događaje iz stvarnog svijeta, u stvarnom vremenu.
Imdb Ocena: 5.8
HD⭐
Bivši UFC borac Dalton zapošljava se kao izbacivač u ulici Florida Keys, samo da bi otkrio da ovaj raj nije sve što se čini.
Imdb Ocena: 6.2
HD⭐
Odvažan bijeg iz zatvora tokom opasnog uragana u Louisiani prekida horda velikih gladnih aligatora.
Imdb Ocena: 3.1
HD⭐
U avionskoj katastrofi preživeli se nađu zarobljeni u letilici koja tone sve više u Tihi okean. Nastaje košmarna borba za preživljavanje, a dovod vazduhaje sve manji, dok su opasnosti koje se nadvijaju nad njihove živote sve veće...
Imdb Ocena: 4.5
HD⭐
Za razliku od tipičnog žanra, Madam Veb priča samostalnu priču o poreklu jedne od najmisterioznijih junakinja izdavačke kuće Marvel. U napetom trileru glumi Dakota Džonson kao Kasandra Veb, bolničarka na Menhetnu koja se suočava sa otkrićima o svojoj prošlosti, povezuje se sa tri mlade žene koje čeka moćna budućnost...ako uspeju da prežive smrtonosnu sadašnjost.
 

Imdb Ocena 3.8
HD⭐

Noir triler smješten u Majamiju, film prati izvršitelja koji otkriva da se njegova femme fatale šefica razgranala u sajber trgovinu seksom, izlažući riziku mladog odbjegloga s kojim se sprijateljio. On žrtvuje sve kako bi spasio mladu djevojku od smrtonosne organizacije koju je gradio svoj život.

Imdb Ocena 5.3
HD⭐

Ovaj ep o Drugom svjetskom ratu bio je jedan od posljednjih filmova te vrste snimljenih u bivšoj Jugoslaviji. Priča o velikom transportu partizana iz Vojvodine u Bosnu 1943.

Imdb Ocena: 5.8
HD⭐
Poslovna djevojka pristaje da se uda za zgodnog princa, samo da bi otkrila da ju je kraljevska porodica regrutovala kao žrtvu da vrati stari dug.
Imdb Ocena 6.3
HD⭐
Nakon što je proveo sedam godina u zatvoru, autsajder odlučuje da uspostavi sopstveni način pravde u društvu koje se raspada.
Imdb Ocena: 7.8
HD⭐
Proročanstva - Profesor sa M.I.T.-a John Koestler, povezuje tajanstveni popis brojeva iz vremenske kapsule sa brojnim katastrofama koje su se desile u prošlosti i koje će se tek dogoditi. On ima zadatak da spriječi konačnu katastrofu.
Imdb Ocena: 6.2
HD⭐
Lara Croft, žestoko neovisna kći nestalog pustolova, mora se gurnuti izvan svojih granica kada se nađe na otoku na kojem je nestao njezin otac.
Imdb Ocena: 6.3
HD⭐
Lara Croft odlazi u podvodni hram u potrazi za mitološkom Pandorinom kutijom, ali nakon što ju je osigurala, odmah ju ukrade zli vođa kineskog zločinačkog sindikata. Lara mora vratiti kutiju prije nego što je zli um sindikata upotrijebi za izradu oružja katastrofalnih mogućnosti.
Imdb Ocena: 5.5
HD⭐
Engleska aristokratkinja Lara Croft vješta je u borbi prsa u prsa i usred bitke s tajnim društvom. Zgodna arheologinja radi kao pljačkašica grobnica kako bi povratila izgubljene antikvitete i susreće svog para u zlom Powellu, koji je u potrazi za moćnom relikvijom.
Imdb Ocena: 5.8
HD⭐
Toni Stark koristi svoju genijalnost da se izbori sa onima koji su uništili njegov privatni svet i tako dolazi u sukob sa njegovim najmoćnijim neprijateljem Mandarinom…
Imdb Ocena: 7.1
HD⭐
I dok Tony Stark (Robert Downey Jr.) u ulozi Iron Mana pobire lovorike medija i javnosti, Anton Vanko (Evgeniy Lazarev) umire u bijedi u Rusiji. Anton je nekoć radio s Tonyjevim ocem na stvaranju novog izvora energije, no kada je postao pohlepan, isključen je iz projekta, a Tonyjev otac ugrabio je sve zasluge. I dok mu otac umire, Ivan Vanko (Mickey Rourke) se zaklinje da će ga osvetiti. U međuvremenu, Tony odbija otkriti senatoru Sternu (Gary Shandling) i stručnjaku za oružje Justinu Hammeru (Sam Rockwell) tajnu njegovog moćnog Iron Man odijela. Tony se brine da bi tehnologija mogla pasti u krive ruke, a njegove bojazni se obistine kada se Ivan Vanko pojavi sa svojom verzijom Iron Man odijela, s namjerom da uništi Starka.
Imdb Ocena: 6.9
HD⭐
Ovo odijelo uistinu čini čovjeka! Ekranizacija legendarnog Marvelovog superheroja, priča je o bogatom industrijalcu i genijalnom izumitelju, kojeg su oteli i natjerali da izradi razarajuće oružje. Koristeći svoju inteligenciju i pronicljivost, on je umjesto toga konstruirao posebno high-tech odijelo i uspio pobjeći iz zatočeništva. Kad otkriva strašnu urotu s globalnim posljedicama, odlučuje svoje moćno odijelo staviti u službu pravde i priseže braniti svijet kao Iron Man.
Imdb Ocena: 7.9

Showing 1–24 of 747 results