HD⭐
Lee Kang-he je urednik uticajnih novina u Južnoj Koreji. Snagom štampe čini da kongresmena Jang Pil-voa jednim od kandidata na sledećim predsedničkim izborima. To je rezultat tajnog dogovora između Lee-ja i Ahn Sang-goo-a, političkog vođe Jang-a Pil-voa. sada Počinje gorki rat između onoga ko želi moć, ko želi osvetu i onog koji želi uspeh.
HD⭐
Poručnik Chris Burnett (O. Wilson) vrhunski je ratni pilot koji više voli ratne operacije nego pasivno motrenje s nosača aviona smještenoga u Jadranskom moru za vrijeme rata u Bosni. Njegov pretpostavljeni, odlikovani heroj admiral Reigart (G. Hackman), smatra ga potencijalnom nevoljom i šalje ga, zajedno s pilotom Stackhouseom (G. Macht), na božićnu izviđačku misiju. Leteći u zabranjenom području iznad Bosne, oni snime nešto što svijet ne bi smio doznati: kretanje srpskih trupa, što je izravno kršenje mirovnog dogovora, i veliku masovnu grobnicu. Srbi sruše njihov avion i Burnett i Stackhouse ostaju zarobljeni iza neprijateljskih linija. Reigart je pod političkim pritiskom, jer su u tijeku mirovni pregovori, pred njim je izbor između karijere i savjesti: spasiti svoje ljude ili zadržati položaj.
HD⭐
Četiri industrijska špijuna kradu mikročip i, da bi prikrili trag, čip kriju u daljinskom upravljaču igračke. Dolazi do međanja torbi na aerodromu i daljinski upravljač i autić završavaju kod osmogodišnjeg Aleksa. Špijuni žele čip nazad pre nego što njihovi klijenti povuku ponudu, ali Aleks ne želi da se odvaja od svoje nove igračke.
HD⭐
Traumatizirani bivši policajac željan osvete mora se infiltrirati u yakuze tako što će se sprijateljiti s jednim od njihovih najdivljijih članova.
HD⭐
Legendarni Cladesi su porodica istraživača čije razlike prijete da unište njihovu najnoviju i najvažniju misiju…
HD⭐
U drugom nastavku Trke smrti, Lukas je uhapšen posle pljačke banke i odveden u zatvor, gde će biti organizovane trke smrti, gde je sve dozvoljeno, i gde treba ostati živ
HD⭐
Pravila Trke smrti su jednostavna: pobedi u pet disciplina i slobodan si. Ako izgubiš, zgažen si preko interneta. Dejson Stedam predvodi glumačku ekipu u ovom visokooktanskom akcionom trileru o post-industrijskoj pustoši sutrašnjice, prikazanoj kroz najbrutalniji sportski događaj u istoriji. Zatvor pun kriminalaca inspirisao je čuvare da stvore zastrašujuću razonodu sa dobrom zaradom. I tako, naelektrisani zatvorenici, globalno gledalište gladno televizijskog nasilja i spektakularno borilište stvoriće „Trku smrti“.
HD⭐
Boreći se za život u ostatku sveta nakon invazije vanzemaljaca, majka i sin vide mogući tračak nade - ali leži u nezamislivoj istini.
HD⭐
Svemirska misija koja je krenula sa sasušene Zemlje da obezbedi dragocene rezerve vode, dolazi u konflikt sa vanzemaljskim žiteljima.
HD⭐
Kad tim plaćenika upadne u bogato obiteljsko imanje na Badnjak, uzimajući sve unutra kao taoce, tim nije spreman za iznenadnog borca: Djeda Mraza. On je na terenu i on će pokazati zašto ovaj Nick nije svetac.
HD⭐
Duboko u engleskom selu, Lisa i Charlie pripremaju se za svoje vjenčanje u vili Tudor. Ali ljutiti krokodil čeka, odlučan da im pokvari veliki dan …
HD⭐
Prilikom izgradnje metroa, radnici otkrivaju tajnu prostoriju, što dokazuje da postoji legendarna biblioteka Ivana Groznog. Ali ispostavi se da je otkriće namerno zaboravljeno dugi niz godina, pa je sada sve u rukama Ilje. Sada mu je život u opasnosti, jer moćne sile love drevni artefakt. Ilja je primoran da se udruži sa čudnim strancem. Kako bi im pomogla u potrazi i otkrila drevne šifre, tu je i lepa filološkinja Arina. Sada, kako bi pronašli nove tragove i približili se rešenju, trio avanturista treba da obiđe izgubljena i opasna mesta raštrkana širom Rusije: od Vologde do Naryan-Mara, na kopnu, pod vodom, pa čak i u tajnim tamnicama Kremlja...
HD⭐
Taranto je grad duhova u koji se niko ne usuđuje ući. Najsiromašniji su ostali u borbi za opstanak, dok se bande bore za teritoriju. Dvoje trinaestogodišnje siročadi, koji su odrasli zajedno, sanjaju da se pridruže jednoj od bandi. …
HD⭐
Opasni kriminalci prevoze se teretnim brodom sa Filipina u Južnu Koreju. Tokom plovidbe dolazi do pokušaja bekstva, usled krvavih nemira. Jong-Du (Seo In-Guk) jeste kriminalac zaslepljen mržnjom, a Do-Il (Jang Dong-Yoon) je čovek s Interpolove crvene poternice...
HD⭐
Troje umirovljenih ubojica vrate se u akciju kad im se putovi ukrste s poštenom policajkom odlučnom da pronađe neuhvatljivog ubojicu.
HD⭐
Možete odlučiti da to zanemarite, ali upravo sada, u Rimu, besni bitka. Hiljade očajnih ljudi prinuđeno je da zauzima prazne zgrade kako bi imali krov nad glavom. Policiji je poverena odgovornost da sprovodi zakon i spreči da se to dogodi. Danijel, rođen u Rimu od afričkih roditelja, odrastao je u jednoj takvoj zgradi. Pre mnogo godina, odlučio je da ode i stvori život za sebe, ali sad je primoran da se vrati, samo ovoga puta kao policajac s mobilnom operativnom jedinicom. Njegov posao je da iseli zgradu u kojoj još uvek žive njegova majka i brat. U stvari, njegov brat je postao vođa skvotera i Danijel mora da bira - da ostane veran svom policijskom korpusu ili da spasi porodicu od deložacije.
HD⭐
Odbegli rob prolazi kroz močvare Luizijane na mukotrpnom putovanju kako bi pobegao vlasnicima plantaža koji su ga zamalo ubili.
HD⭐
Nakon što je napustio nasilni život kriminala, Rej je ponovo dobar momak, koji uživa u mirnom porodičnom životu u predgrađu. Ali kad se otkrije njegova prošlost, Reja ucene za zadnji posao - da pokupi misteriozni paket. Nakon zamalo kobne prevare, ranjen je i beži od nemilosrdnih ubica koji se neće zaustaviti dok ne dobiju ono što on ima. Dok životi njegovih najmilijih vise o koncu i uz opasnost na svakom koraku, Rejova jedina nada je da se osloni na svoju nasilnu prošlost da bi preživeo.

Showing 1–18 of 421 results