HD⭐
Romansa se ponovo rasplamsava za razdvojeni par kad nehotice završe u televizijskom takmičenju s plaćenim venčanjem i svim troškovima kao nagradom.
HD⭐
Senzacija stendap komedije Džo Koj (Jo Koy: In His Elements, Jo Koy: Comin’ in Hot) portretiše čoveka koji se vraća kući na proslavu Uskrsa sa svojom divljom porodicom koja se svađa, pije, smeje i voli u ovom ljubavnom pismu filipinsko-američkoj zajednici.
HD⭐
Valid (40) živi u Haifi sa suprugom i decom i sanja o karijeri pisca dok pati od hronične depresije. Razvija blizak odnos sa svojim komšijom (sitnim prevarantom) imajući na umu skrivenu nameru. Dok se ta šema pretvara u neočekivano prijateljstvo dvojice muškaraca, takođe ih vodi na put mračnih susreta. U ovoj šaljivoj triler-drami, Maha Haj daje delikatan portret palestinskog života. Ona izmišljenog lika Valida vodi do krajnosti i tako pruža uvid u stanje čitavog društva.
HD⭐
Godina je 50. pr. Kr., i kineska je carica zatvorena nakon državnog udara koji je potaknuo princ izdajica. Uz pomoć feničkog trgovca i njezinog vjernog tjelohranitelja, caričina jedina kći princeza Sass-Yi bježi u Galiju kako bi zatražila pomoć dvojice hrabrih ratnika Asterixa i Obelixa, koji su zahvaljujući svom čarobnom napitku obdareni nadljudskom snagom. Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvaćaju pomoći i tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, također idu prema Srednjem kraljevstvu…
HD⭐
Kada dva nagrađivana ploda kruhovca nestanu iz političareva vrta, istraga energične policajke koja traži istinu krene neočekivanim smjerom.
HD⭐
Ludilo nastaje kada ‘igrač’ u svetu romantičnih veza pronađe devojku koja je dostojan protivnik, i koja veruje da je ljubav borba razuma...
HD⭐
Antoni Žirar, beznačajni tehničar, saznaje da ima brata blizanca Gregoara Bolijea, političara koji se kandiduje za kampanju. Usvojeni pre 33 godine, odgajani su odvojeno. Gregoar je buržuj, ambiciozan i spreman za značajnu karijeru, a Entoni nema budućnost i živi od koječega. Dva brata su potpuno različita. Naročito jer je jedan beo, a drugi crn! Njegova posvećenost mu je donela poštovanje i mesto u srcima svih. Njegov uticaj doneo mu je mesto u istoriji.
HD⭐
Nakon majčine iznenadne smrti, haos i tuga se sudaraju kada se četvoro odraslih braće i sestara vraćaju u tradicionalni očev dom kako bi prisustvovali sahrani …
HD⭐
Glumica i komičarka Celeste Barber uzima pozornicu u Sidneju da javno otvoreno priča o braku, mentalnom zdravlju, seksualnim igračkama brendiranim poznatim ličnostima i još mnogo toga.
HD⭐
Panična prosidba, svadbena torta s temom, fatalni susret sa zečićem... Hannah Gadsby u ovom vedrom humorističnom specijalu dijeli priče o ljubavi i braku.
HD⭐
Pancho Reyes, porodični čovek iz srednjeg sloja društva, svakodnevno nastoji da ispuni težnje svoje supruge Mari i njihovo dvoje dece. Sve dok ga jednog dana ne pozove otac da mu kaže da mu je deda umro i da mora da bude prisutan na čitanju testamenta. Pancho ne želi da zna ništa o svojoj siromašnoj porodici, koju je napustio u potrazi za boljom budućnošću, ali ga žena ohrabruje da ode da sazna da li im je ostavio nasledstvo... ne znajući da će im to drastično promeniti živote.
HD⭐
Vodoinstalater po imenu Mario putuje kroz podzemni labirint sa svojim bratom Luigijem, pokušavajući da spasi zarobljenu princezu. Igrani film zasnovan na popularnoj video igrici …
HD⭐
“Izlet u Pariz”, koji se odvija tokom jedne nedelje, priča je o sestrama Inger i Elen, i tome kako je njihov odnos doveden u pitanje na dugo očekivanom putovanju autobusom u Pariz. Kad Inger grupi saopšti svoju borbu s mentalnim zdravljem, sestre se suočavaju ili sa sažaljenjem ili s potpunom diskriminacijom. Po dolasku u Pariz, postaje jasno da Inger ima skriveni plan koji se tiče osobe iz njene prošlosti, što naposletku uključi celu grupu u njenu potragu za odgovorima. Ovo je film o ljubavi i brizi za drugima, uprkos našim razlikama, koliko i o tome da se o knjizi ne sudi po koricama.
HD⭐
Laura je celog života sa Antoniom, i taman kad počne da se pita da li je to zaista život koji želi, u njihovom životu se pojave Serđo i Sijena. Laura, Rakel i Kris ubede muževe da igraju igru koju im Sijena predlaže – igru ključeva. Svako stavi svoje ključeve u činiju, onda nasumično svako bira neke ključeve i mora da prenoći kod vlasnika ključeva. Ova igra će uneti veliku promenu u grupu prijatelja i njihove živote. To će ih naterati da otkriju ko su i šta zaista žele. Komedija o dugotrajnoj monogamiji, samoispunjenju i uživanju. Priča o četiri para koji se druže i odlučuju da budu svingeri.
HD⭐
Jenna se slaže za jedan vikend zabave sa svojom materijalističkom prijateljicom Kate i svjetski nastrojenom Miom, ali kako večer odmiče, Jenna primjećuje čudne pojedinosti o svakoj od njih, dok ljubavni trokut počinje se raspadati.
HD⭐
Kad se ponovo sretnu kao kum i deveruša zajedničkim prijateljima, Baret i Džek otkrivaju da više nisu tako neusklađen dvojac.
HD⭐
“Peter Pan & Wendy” prati Wendy Darling, mladu djevojku koja se boji da napusti svoj dom iz djetinjstva, i koja upoznaje Petera Pana, dječaka koji odbija da odraste. Zajedno sa svojom braćom i sićušnom vilom Zvončicom, ona putuje s Peterom u čarobni svijet Neverlanda. Tamo susreće zlog gusarskog kapetana, kapetana Kuku, i upušta se u uzbudljivu i opasnu avanturu koja će joj zauvijek promijeniti život …
HD⭐
Amerikanka iz predgrađa koja nasljeđuje mafijaško carstvo svog djeda, a vođena pouzdanim savjetnikom Firme, prkosi svačijim očekivanjima, uključujući i svoja, kao nova čelnica porodičnog biznisa …
HD⭐
Film o punoljetnosti koji prati Bea Johnson, od njenog rođenja do diplomiranja, kako upravlja životom s roditeljem s intelektualnim teškoćama i proširenom porodicom koja se ne može složiti oko najboljeg načina da se pomogne …
HD⭐
Partneri superjunaci Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili uzbudljive pustolovine kao Ant-Man i Wasp. Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), te njegovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili moguće.
HD⭐
Šarmantni lopov i grupa nevjerovatnih avanturista poduzimaju epsku pljačku kako bi povratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu opasno po zlu kada naiđu na pogrešne ljude.
HD⭐
Riči Bravo, nekada uspešna pop-zvezda, juri za svojom izbledelom slavom u hladnom Riminiju. Zarobljen između trajne opijenosti i koncerata za gomile turista, njegov svet počinje da se urušava kada njegova odrasla ćerka upadne u njegov život. Ona od njega traži novac koji on nema.
HD⭐
Pjer sazna da mu njegovi roditelji nisu roditelji i želi da sazna ko je i odakle potiče. Odrastao u divljini, Pjer se nikad nije suočio sa društvom i još ne poznaje njegova pravila. Udružiće se sa En, koja će mu pomoći u potrazi. Upoznaće gomilu ličnosti, i smešnih i dopadljivih. Ali tokom potrage, Pjer će izgubiti svoj duh... poput slike koja bledi.
HD⭐
‘Heropanti 2’ govori o liku koji pomaže ljudima noću. Bilo da se radi o spašavanju nekoga od pljačke ili otmici, ovaj lik je uvijek tu. Indijska vlada saznaje za to i šalje ga u Rusiju gdje ima zadatak da noću ubija ruske trupe. Ali nešta krene po zlu i cijeli svijet misli da je on vođa ruskih trupa. On zatim koristi tamu da pobijedi neprijatelje i dokaže da su svi pogriješili …
HD⭐
U ovom filmu Renfield je stoljećima služio grofu krvopiji, no dosadilo mu je biti Drakulin potrčko. Tako da sluga grofa Drakule pronalazi novi život u modernom New Orleansu nakon što se zaljubi u Rebeccu Quincy, živahnu, ali vječno agresivnu prometnu policajku.
HD⭐
Priča o asocijalnom i za druge gotovo nevidljivom tinejdžeru koji uspeva da suspenduje na dve nedelje glavnog školskog siledžiju. Ubeđen da mu je ostalo još samo dve nedelje života, odlučuje da proba sve što je do sada propustio.
HD⭐
Kaotična intervencija, dinamičan boravak u centru za odvikavanje... Nakon vrlo čudne dvije godine John Mulaney vraća se na pozornicu i ne štedi nikoga.
HD⭐
Film prati Hildy Good, ljutitu trgovkinju nekretnina i potomku Salemskih vještica, koja voli svoje vino i svoje tajne. Njezin život počinje se rasplitati kada obnovi romansu sa svojom srednoškolskom ljubavi Frankom Getchellom i postane opasno upletena u nepromišljeno ponašanje jedne osobe. Otkrivajući dugo zakopane emocije i obiteljske tajne, Hildy će se morati obračunati s jedinom osobom koju je desetljećima izbjegavala: samom sobom.
HD⭐
Cole (Evans) se zaljubi u zagonetnu Sadie (de Armas), ali ubrzo saznaje da je ona tajni agent. Prije nego što se odluče za drugi sastanak, Cole i Sadie odlaze u međunarodnu avanturu spašavanja svijeta …
HD⭐

Showing 1–30 of 584 results