HD
Kad se baka zaljubi u drskog udvarača sa sumnjivim namjerama, njezina obitelj smišlja tajni plan kako bi zaštitila njezin život i nasljedstvo.
Imdb Ocena: 5.2
HD
Besciljna 28-godišnjakinja iz Brooklynitea sleti u bolnicu nakon što je u pijanom stanju slomila kuk. Susret s mrzovoljnom starijom Poljakinjom koja ne govori engleski dovodi do posla njegovatelja. Nijednom se to ne sviđa, ali vrijeme je da odrasteš.
Imdb Ocena: 6.0
HD
Kad je njihov bivši kapetan upleten u korupciju, dva policajca iz Miamija moraju se potruditi da očiste njegovo ime.
 
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
 

Imdb Ocena: 8.7
HD
Lucy i Jane bile su najbolje prijateljice cijeli život. Tek kad Lucy krene na osobno putovanje, suočit će se s testom svog prijateljstva i osjećaja sebe, na putu kojim možda nije u potpunosti spremna krenuti.
Imdb Ocena: 6.1
HD
Gari Džonson je profesor koji se honorarno predstavlja kao pouzdani plaćeni ubica, s ciljem da uhapsi one koji ga pokušavaju unajmiti. Otkriva da ima talenat da teatralno odgovara očekivanjima svojih osumnjičenih često duhovitim kostimima, akcentima i manirima, što ga čini posebno veštim u svom poslu. Susreće se sa ženom koja želi da joj ubije muža, ali se zaljubi u nju na prvi pogled i spasi je od hapšenja. Kasnije se ona probija u njegov život i ubija svog muža zbog novca od osiguranja...
 

Imdb Ocena: 7.6
HD
Dvoje mladenaca na medenom mjesecu otkrivaju da su različiti u gotovo svakom pogledu — no mogu li se te suprotnosti privući?
Imdb Ocena: 6.5
HD
Gledaj hd besplatno Nasty (2024) sa prevodom online Nakon što beskućnik, bivši redatelj svjedoči otmici, počinje vjerovati da je zarobljen u horor filmu koji je snimio gradski CCTV, gdje je jedini način da preživi ostati pred kamerom - bez obzira.
Imdb Ocena: 4.7
HD
Sumnjivi prodavač ima zadatak da proda ukletu kuću.
Imdb Ocena: 4.8
HD
Previše se boji priznati svojoj ženi da se zaljubio u drugu ženu, sredovječni muškarac pretvara se u otkucavajuću bombu koja bi mu mogla eksplodirati pravo u lice
Imdb Ocena: 6.8
HD
Trivan i Seljo su par detektiva beogradskog odjela za umorstva koji se suočavaju sa svim stvarima s kojima se suočavaju tipični prijatelji policajci - šef razbijača muda, neobični osumnjičenici, još čudniji doušnici i ubojstvo djevojke koja je bila upletena s nekim sumnjivim...
Imdb Ocena: 7.0
HD
Gledaj hd besplatno The Palace (2023) sa prevodom online Drama smještena na doček Nove 1999. godine u luksuznom švicarskom hotelu gdje se isprepliću životi hotelskih radnika i raznih gostiju.
Imdb Ocena: 5.4
HD
Gledaj hd besplatno Better Off Zed (2018) sa prevodom online Što ako dođe apokalipsa... i budete sretni zbog toga? Logline: Lijeni tridesetogodišnjak rado preživljava zombi apokalipsu u svom utvrđenom prebivalištu u predgrađu, sve dok njegova žena ne postupi prema pragmatičnijoj strategiji preživljavanja, prisiljavajući ga da postane ubojica zombija kojeg je pokušavao izbjeći.
Imdb Ocena: 4.5
HD
Noć. Deseci priča. Grad. Lică, taksist, je sveznalica, dok Liviu, njegov prijatelj, također taksist, dosta toga drži za sebe. Oni su potpuno različiti i njihove ideje o životu i ljudima susreću se tek kada jedu i piju u baru. Frustrirani su svojim poslovima. Za Lică je novac najvažniji, dok Liviu smatra da sretan i ispunjen život predstavlja više. Pokušavaju ponovno otkriti tko su i što mogu učiniti sa svojim životom, dok su u neprekidnoj avanturi na ulicama Bukurešta gdje im se putevi križaju sa svim vrstama klijenata koji na kraju utječu na njihove živote, jer bolje i gore.
Imdb Ocena: 6.0
HD
Gledaj hd besplatno Mother of the Bride (2024) sa prevodom online Lanina kći Emma vraća se iz Londona i objavljuje da se sljedeći mjesec udaje. Stvari postaju kompliciranije kada Lana sazna da je čovjek koji je ukrao Emmino srce sin čovjeka koji je prije mnogo godina slomio njezino.
Imdb Ocena:
HD
Kada otkriće drevnog artefakta oslobodi zlu silu, novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.
 

Imdb Ocena: 6.5
HD
Gledaj hd besplatno Unfrosted (2024) sa prevodom online Michigan 1963, poslovni rivali Kellogg's i Post natječu se u stvaranju kolača koji bi zauvijek mogao promijeniti doručak.
Imdb Ocena: 5.6
HD

Mlada spisateljica prerano se upleće sa svojim srednjoškolskim profesorom kreativnog pisanja u mračnu dramu o odrastanju koja ispituje zamagljene linije emocionalne povezanosti između profesora i štićenika.

Imdb Ocena 5.2
HD

Dok se spremaju da polete, Monika, vlasnica poznate mačke koja se zove Diva, i Džek, međunarodni lopov čiji je pas Čiči progutao ukradeni rubin, otkrivaju da su se njihovi ljubimci izgubili na asfaltu. Vlasnici – i njihovi ljubimci – moraju se udružiti kako bi pronašli svoje voljene. Ali ne znaju da će Brandt, policajac za petama, učiniti sve da se dočepa rubina!

Imdb Ocena 5.1
HD

Izuzetan strijelac i beznadežan playboy, privatnik Ryo Saeba nevoljko sklapa savez sa sestrom svog pokojnog partnera kako bi istražio njegovu smrt.

Imdb Ocena 6.5
HD

Veza dvoje mladih dovodi do bračne nevjere i konačno kriminala. Fani i Žan imaju sve kao idealan par: ispunjeni u svom profesionalnom životu, žive u veličanstvenom stanu u prelepim delovima Pariza i izgledaju kao da su zaljubljeni kao prvog dana. Ali kada Fanny slučajno prekrši Alaina, bivšeg prijatelja iz srednje škole, odmah se prevrne. Vrlo brzo se ponovo vide i zbližavaju se.

Imdb Ocena 6.4
HD

Zhang Chi, ohol i dominirajući šestostruki šampion u trkama, pada iz milosti nakon krize. Nakon petogodišnje suspenzije iz moto sporta, sada samohrani otac šestogodišnjeg dječaka još jednom baca rukavicu.

Imdb Ocena 6.2
Gledaj hd besplatno Ah Girls Go Army Again (2022) sa prevodom online Djevojke prolaze kroz iscrpljujuće prepreke na svom GBMT putovanju, koje ih na kraju dovodi u opasnu situaciju, a njihovi će postupci šokirati naciju.
Imdb Ocena: 5.0
Ona je mlada pijanistica koja se priprema za audiciju. On je izumitelj igara koji se može koncentrirati samo u potpunoj tišini. Odvojeni samo zidom tankim poput papira u spojenim stanovima, hoće li naučiti živjeti u harmoniji jedni s drugima? Hoće li romantika procvjetati kroz zid?
Imdb Ocena: 6.1
Kada duboko konzervativna engleska mještanka Edith Swan i njeni sumještani počnu primati opaka pisma puna nenamjerno smiješnih psovki, njezina gruba, ružna susjeda irska migrantica Rose Gooding optužena je za zločin. Anonimna pisma izazvala su nacionalnu pobunu i uslijedilo je suđenje. Međutim, dok gradske žene — predvođene policajkom Gladys Moss — same počinju istraživati ​​zločin, posumnjaju da nešto nije u redu i Rose možda ipak nije krivac.
Imdb Ocena: 7.2

Showing 1–24 of 925 results