HD
Nakon slučajnog susreta, tvrdoglavu Kathy privuče Benny, član motociklističkog kluba Vandals sa Srednjeg zapada. Dok se klub pretvara u opasno podzemlje nasilja, Benny mora birati između Kathy i svoje odanosti klubu.

Imdb Ocena: 7.4
HD
Grupa influencera na društvenim mrežama koji dijele vilu na Hollywood Hillsu uhvaćeni su u igri preživljavanja na život i smrt dok ubojica otkriva njihove najdublje tajne prije nego što ih ubije jednog po jednog.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
>
Imdb Ocena: N/A
HD
Gledaj hd besplatno Boneyard (2024) sa prevodom online Inspiriran istinitim događajima o serijskom ubojici koji možda postoji i danas.
Imdb Ocena: 5.5
HD
'Čudovišni policajac' Ma Seok-do istražuje ilegalni online kockarski posao koji vode bivši STS Baek i IT genijalni CEO Chang. Ma predlaže Jangu neočekivano savezništvo i počinje lov na kriminalce.
Imdb Ocena: 6.9
HD
Nakon što je život njegove kćeri u opasnosti, mudri detektiv Axel Foley udružuje se s novim partnerom i nekim starim prijateljima kako bi raspalili zavjeru.
Imdb Ocena: 6.6
HD
Gledajte hd besplatno The Crime Is Mine (2023) s prijevodom online Pariz, Francuska, 1935., a mlada glumica je upravo oslobođena optužbi za ubojstvo poznatog francuskog producenta. Međutim, tu priča tek počinje. Je li stvarno nevina?, ili se izvukla s ubojstvom?
Imdb Ocena: 6.5
HD
U dugovima prema svom nepostojanom dileru droge, najbolji prijatelji, Denise i Johnny, pristaju na škrti posao kako bi otplatili svoj posljednji udarac. Nakon što su provalili u oronulu zalihu kako bi ukrali torbu s tajanstvenim lijekovima, bijeg se pokazao još težim jer se par nađe zarobljeni unutra s luđakom. Bez izlaza i bez mogućnosti da propusti priliku, Johnny popuši novu drogu i brzo putuje u prošlost, izazivajući nove alarmantne događaje u budućnosti. Odvojena kroz vrijeme, Denise ostaje sama da se suoči sa svojom prošlošću, pravim identitetom njihovog dilera i svojim vlastitim postojanjem.
Imdb Ocena: 5.4
HD
Četvorica prijatelja Lukas, Julius, Gino i Sanchez pokušavaju preživjeti svakodnevni život u Neuköllnu u Berlinu između droge, bandi, repovanja, nasilja i dosade. Sve dok jednog dana ne donesu ozbiljnu odluku sa ozbiljnim posledicama zbog mrtvog određenog plana.

Imdb Ocena: 7.4
HD
Nakon misterioznog ubistva igračice Patre Kleo, beogradski privatni detektiv Džoni Paluba je u potrazi za ubicom. Potrazi se pridružuje suspendovani policijski inspektor Todorov. Potraga za ubicom će ih dovesti do izgubljenog srpskog filma, snimljenog za vreme Drugog svetskog rata. Paluba pokušava da reši misteriozna ubistva vezana za potragu za nestalim filmom „Pirati jedne ljubavi“, snimljenim u doba Nedićeve Srbije.
 
 

Imdb Ocena: 4.8
HD
Problematični vojni veteran izlazi iz izolacije kada njegovog mlađeg brata regrutuje ekstremistička milicija.
Imdb Ocena: 6.2
HD
Povučeni menadžer teretane Lou teško se zaljubljuje u Jackie, ambicioznu bodibilderku koja je krenula kroz grad u Las Vegas u potrazi za svojim snom. Ali njihova ljubav rasplamsava nasilje, uvlačeći ih duboko u mrežu Louove kriminalne porodice.
Imdb Ocena: 6.7
HD
Gari Džonson je profesor koji se honorarno predstavlja kao pouzdani plaćeni ubica, s ciljem da uhapsi one koji ga pokušavaju unajmiti. Otkriva da ima talenat da teatralno odgovara očekivanjima svojih osumnjičenih često duhovitim kostimima, akcentima i manirima, što ga čini posebno veštim u svom poslu. Susreće se sa ženom koja želi da joj ubije muža, ali se zaljubi u nju na prvi pogled i spasi je od hapšenja. Kasnije se ona probija u njegov život i ubija svog muža zbog novca od osiguranja...
 

Imdb Ocena: 7.6
HD
U ovom dokumentarcu o stvarnim zločinima karizmatičan buntovnik iz Seattlea u 1990-ima izvede dotad neviđen niz pljački banaka baš kao iz filmova.
Imdb Ocena: 6.6
HD
Na površini se čini da je Philip Markoff idealan student medicine, zaručnik i budući zet - ali s njim nešto ozbiljno nije u redu.
Imdb Ocena: 5.0
HD
Nakon što je lukavo iskoristio priliku da se pridruži šemi pranja novca, skromni sobar zaroni u svijet brzog novca, brzih automobila - i neizbježnog sudara.
Imdb Ocena: 6.0
HD
Dok čeka sljedeći kamion s gorivom na odmorištu u Arizoni usred ničega, putujući mladi prodavač noževa biva gurnut u situaciju s visokim ulozima kao taocem dolaskom dvojice pljačkaša banaka na sličan način koji nemaju dima o okrutnosti - ili hladnoći, tvrdi čelik—kako bi zaštitili svoje krvavo, nepošteno stečeno bogatstvo.
Imdb Ocena: 6.9
HD
Kada je tijelo djevojčice pronađeno na plaži u poljskom Trojstvu, tužilac se udružuje sa majkom žrtve u strastvenoj potrazi za istinom.
Imdb Ocena: 6.7
HD
Narcis smišlja plan za brzo bogaćenje i izaziva nasilnu lančanu reakciju, te preplavljuje živote onih oko njega …
Imdb Ocena: 4.5
HD
Kada supruga penzionisanog ubice odlazi na odmor sa svojim prijateljem, zamoli ga da pazi na njegovu ćerku tinejdžerku. Stvari krenu po zlu kada je primoran da upotrebi malo nasilja da zaštiti devojčicu od maloletnih prestupnika, ali tada ih pronađu mrtve i devojčicu otmu.
Imdb Ocena: 7.7
HD
Gledaj hd besplatno Nasty (2024) sa prevodom online Nakon što beskućnik, bivši redatelj svjedoči otmici, počinje vjerovati da je zarobljen u horor filmu koji je snimio gradski CCTV, gdje je jedini način da preživi ostati pred kamerom - bez obzira.
Imdb Ocena: 4.7
HD

Dečko Ubija Svet (2024) - Radnja ovog akcionog filma smeštena je u grozničavo distopijsko društvo, a glavni junak je gluvonemi Dečko bujne mašte. Kada mu ubiju porodicu, misteriozni šaman ga obučava da potisne svoju dečiju maštu i postane oruđe smrti.

Imdb Ocena: 6.3
HD

U potrazi za osvetom, nemilosrdni vojnik se vraća u svoje rodno mesto kako bi se obračunao sa propalicama koje su, pre više godina, brutalno zlostavljale njegovog mentalno obolelog brata

Imdb Ocena: 7.5
HD
Nakon što je lukavo iskoristio svoju priliku da se pridruži shemi pranja novca, skromni sobar zaroni u svijet brze gotovine, brzih automobila - i neizbježnog sudara.
Imdb ocena: 8.0
HD
Kad autorica pravih kriminalističkih podcastera naiđe na neriješeno lokalno ubojstvo, brzo se nađe upletena u smrtonosnu igru mačke i miša koja razotkriva užasnu istinu koja stoji iza ubojstava – istinu koja leži bliže domu nego što ona shvaća.
Imdb Ocena: 3.4

Showing 1–24 of 485 results