HD⭐
Španija, 1982. Mladi policajac prekaljen u najgorim kvartovima Madrida prihvata posao u malom selu pored mora u nadi da će izlečiti svoju bolesnu ćerku i steći malo unutrašnjeg mira. Ali kad se našao tamo, uključuje se u istragu čudnog ubistva inspektora kojeg je zamenio. Istraga će ga odvesti do grupe nacističkih starešina koji žive u rajskom, srećnom utočištu na obali.
HD⭐
Priča o nastanku, kako su se Tucker, Rolfie i Pat Tate ujedinili i stvorili svoju vlastitu firmu …
HD⭐
U bliskoj budućnosti, zatvorenicima je ponuđena mogućnost da volontiraju u medicinske svrhe, a zauzvrat će im biti smanjena kazna. Jedan od njih prima lek predviđen za stvaranje osećanja ljubavi. Iako pod njegovim uticajem počinje da se pita o tome koliko su njegove emocije zaista stvarne...
HD⭐
Kako bi otplatio majčin dug kartelu, vozač Superbikea postane kurir droge, čime si ugrozi priliku da postane profesionalni sportaš... ali i vlastiti život.
HD⭐
Nic Cage je u ulozi glumca koji očajnički želi dobiti ulogu u filmu Quentina Tarantina. Dok pokušava ostvariti svoju želju, privatno se bori s kćeri koja odrasta u zahtjevnu tinejdžericu i pokušava popraviti odnos s njom. U filmu se obračunava i s egoističnim Cageom (samom sobom) s početka 90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz loših filmova koje je snimio i koje su ga dovele na B listu popularnosti, ali i do ruba bankrota.
HD⭐
Udovica Catherine, zauzeta je pokušajima da zaštiti sebe i svog sina od lokalne kriminalne organizacije. Kada se životi Nicka Boona i Catherine ukrste, počinju se oslanjati jedno na drugo kako bi zaštitili sve ono za šta se zalažu …
HD⭐
Avgust je 1970. Kao i svake godine, milijarder Klod Trenšan i njegova supruga borave u raskošnoj vili u Sen Tropeu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje. No, uveren da je žrtva pokušaja ubistva, Trenšan poziva svog prijatelja Širaka da angažuje usluge najboljeg inspektora iz Pariza. Međutim, u srcu leta dostupan je samo inspektor Bulen, koji je nekoliko nedjelja udaljen od penzije. On će vrlo neuobičajenim metodama slediti trag uznemirivača.
HD⭐
Policijski veteran pomisli da je dobio priliku da se konačno dokaže kada uspavani gradić potresu ubojstvo i plan mučenja koji je osmislio jedan stranac.
HD⭐
Obavivši kod kuće DNK test, žena otkrije da ima nekoliko polubraće i polusestara, a nakon toga i šokantnu prevaru donatora sperme i popularnog liječnika za plodnost.
HD⭐
‘Posljednja žrtva’ je neo-vestern triler smješten na američkom jugozapadu, prati šerifa Hickeyja koji pokušava riješiti najgori slučaj koji je vidio u svom malom gradu, vjerovatno uzrokovan nasilnom lokalnom bandom koju predvodi strašni kriminalac …
HD⭐
Nakon što joj najbolja prijateljica nestane tijekom izleta u Hrvatsku, Beth pokušava otkriti što se dogodilo... no svaki trag otkriva nove, uznemirujuće obmane.
HD⭐
Influenceri koji u ovom nastavku naume oživjeti teksaški grad duhova susretnu se s Kožnim Licem, zloglasnim ubojicom koji nosi masku od ljudske kože.
HD⭐
Izdajući se za bogatog mondenog trgovca dijamantima, zavodio je žene na internetu i ukrao im milijune dolara. Sada neke žrtve planiraju osvetu.
HD⭐
Nakon što se pretrgao da prikrije nesreću, korumpiranom policajcu život izmakne kontroli kad počne dobivati prijetnje od zagonetnog svjedoka.
HD⭐
Smeštena u srcu Londona, priča prati Olivera – nadarenog umetnika, koji grafitima oslikava engleske fasade. Slučajem nesrećnih okolnosti, Oliver postaje član ulične bande koja osmišlja plan kako da ukrade najveća znamenita umetnička dela.
HD⭐
Čovjek umiješan u trostruko ubistvo tri holivudske starlete započinje vlastitu istragu. Angažuje dvojicu detektiva kako bi razotkrio zavjeru eksplozivniju nego što je bilo koji od njih zamišljao …
HD⭐
Pixie (Olivia Cooke) želi da se osvetiti za majčinu smrt, ali njezini planovi krenu naopako i ona se nađe u bijegu zajedno sa još dva mladića (Ben Hardy, Daryl McCormack) koje progone smtonosni gansgerski svećenici.
HD⭐
U ovom dokumentarcu policija je pod povećalom dok Amerikanci zahtijevaju pravdu nakon što je policijsko nasilje uzelo nekoliko crnih života u Clevelandu.

Showing 1–18 of 225 results