HD⭐
Kada joj otmu sina kojega nikad nije upoznala, bivša specijalna agentica Nina vrati se iz mirovine kako bi ga vratila kući... ma tko god joj se našao na putu.
HD⭐
Mladi i posvećeni Emre preuzima dužnost državnog odvjetnika u malom gradu koji već duže vrijeme pati od nestašice vode, ali i političke krize. Nakon prvotne dobrodošlice, doživljava sve više napetih interakcija te nevoljko biva uvučen u lokalnu politiku. Kad se Emre sprijatelji s vlasnikom lokalnih novina, pritisak eskalira uslijed usijanih glasina.
HD⭐
Dvije prijateljice iskoriste jedna drugu kao alibi i iskradu se na vikend s ljubavnicima... ali ta složena mreža laži raspadne se kad jedna od njih nestane.
HD⭐
Odlazak na pecanje se pretvara u noćnu moru kada se velika bela ajkula pozvala na žurku, i ima svoju ideju šta su ponuđene grickalice.
HD⭐
Plaćena ubojica koju je obučila vojska prestane se skrivati kako bi zaštitila kćer koju nikad nije upoznala od nemilosrdnih zločinaca koji traže osvetu.
HD⭐
Tinejdžer Tarek kupuje drogu u parku gde ga primeti policajac. Tarek mora da uđe u njegov auto, ne znajući kuda će ga put odvesti. Biće to duga noć s nepoznatim čovekom koji je možda lud.
HD⭐
Naizgled naivna i pobožna mlada žena pronalazi svoj put u podzemnom svetu seksualnih radnica koje pružaju svoje usluge kamiondžijama...
HD⭐
Narednik John je na kraju svoje vojne misije u Afganistanu. Negov partner je lokalni prevodilac Ahmed, koji rizikuje sopstveni život da bi preneo ranjenog Johna kroz neprijateljsku teritoriju...
HD⭐
“Sat” je priča o ženi koja se prijavljuje na kliničko ispitivanje kako bi pokušala da popravi svoj naizgled pokvareni biološki sat, nakon što su je prijatelji, porodica i društvo pritiskali da dobije djecu …
HD⭐
Tugujući zbog gubitka svoje ubijene sestre, Džuli ostaje sama u novom, izolovanom domu kada njen suprug genije za tehnologiju otputuje na poslovni put. Ona postaje zarobljena unutra i mora se boriti sa svojim strahovima da bi preživela.
HD⭐
Prati teksaškog rendžera Janea kojeg britanska obavještajna služba regrutuje da pronađe opasnog teroristu i spriječi ga da napadne London …
HD⭐
"Devojka" beži iz tajne laboratorije "Ark". Ona ima supermoći. Kyung-hee i Dae-gil, dvoje braće i sestara upoznaju 'devojku' i postaju njeni jedini prijatelji. Pojavljuju se različiti likovi koji kreću u lov na 'devojku'...
HD⭐
Mlada žena i njen otac, sa kojim je veza odavno prekinuta, zaglavljeni su na udaljenom planinskom putu u strašnoj snežnoj oluji i moraju se zajedno boriti da bi preživeli...
HD⭐
Pokušaj humanoidne umjetne inteligencije da pridobije srce udovice stavlja ga na put vladinog agenta koji pokušava zaustaviti uspon mašinske svijesti …
HD⭐
Inspirirano stvarnim spisima oca Gabrielea Amortha, glavnog egzorcista Vatikana (Russell Crowe) Papin egzorcist prati Amortha dok istražuje zastrašujuću opsjednutost dječaka i na kraju otkriva stoljetnu zavjeru koju je Vatikan očajnički pokušavao ostaviti skrivenom.
HD⭐
Nakon što su dve godine služili na vojnoj ispostavi usred okeana – četiri vojnika čekaju novu posadu koja će ih zameniti. Kada se dugo očekivani brod konačno pojavi prazan, nađu su u čudu. Pokušavaju da otkriju što se dogodilo s brodom i nestalom posadom i shvataju da su izgubili svu komunikaciju s bazom. Odsečeni su od ostatka sveta i niko ne dolazi po njih, Baines, Sullivan, Cassidy i Hendrichs moraju se boriti s sumnjama jedni o drugima i pronaći novi način da se vrate kući. Ako dom još postoji.
HD⭐
Ben (Matt Whelan) nasleđuje prekrasnu parcelu od svoje preminule majke. On, njegova supruga Jules (Luciane Buchanan) i njihova ćerka Reia (Zara Nausbaum) kreću na imanje koje izgleda prilično dobro dok ne naiđu na… rezervoar za vodu. Tako slučajno oslobađaju drevno, dugo uspavano stvorenje koje je terorisalo čitav region – uključujući i njegove sopstvene pretke – generacijama.
HD⭐
1934. Miranda Grin i još pet stranaca pozvani su u zabačenu vilu milijardera Luisa Findlija. Kako vikend odmiče, tragovi o tome zašto su pozvani počinju da se otkrivaju zajedno sa zlokobnom misterijom.
HD⭐
Nakon što je nasledila vilu svog otuđenog oca, fotografkinja Moli i njena porodica sele se u ekskluzivno naselje i pokušavaju da se prilagode životu kao deo bogatih. Ali, kada stranac upadne u njihov novi dom i ostavi poruku upozorenja napisanu sprejom po zidu, Moli mora uskoro dapobegne iz grada zbog misteriozne pretnje...
HD⭐
Novi revolucionarni kompjuterski program bi trebalo da hvata onlajn seksualne predatore, ali izgleda da on polako počinje da napreduje i da izlazi van svojih okvira...
HD⭐
Potpuno se očaravši prekrasnom stažisticom, uredski radnik slijedi je u odmorište u pustinji kojim vladaju bizarne sile.
HD⭐
Hae-voong, kandidat za članove skupštine, izbačen je iz takmičenja jer je postao trn u oku lokalnog velikana Sun-taea. Progonjen lihvarima, zbog neplaćanja kredita za kampanju, odlučuje da uprlja ruke. On krade poverljive vladine informacije o urbanističkom planu i dobija pomoć od vođe lokalne bande, Pil-doa, obećavajući pozamašan profit od nekretnina.
HD⭐
Moral čeličnog specijalnog agenta nalazi se na iskušenju kada se infiltrira u kriminalni sindikat i neočekivano se poveže sa šefovim malim sinom …
HD⭐
Ida "Red" Walker možda neće preživeti svoju smrtonosnu bolest dok je u zatvoru zbog oružane pljačke. Ona se obraća svom sinu, Wyatt-u, za poslednji posao i priliku da povrati svoju slobodu.
HD⭐
Na poslu, u sobi za nadzor, federalni agent sluša kako ubica napada metu u njenoj kući. Mora da zaštiti istragu i život mete iz prostorije koja je 80 km udaljena od mete. Hoće li mu prvi radni dan biti poslednji?
HD⭐
U sljedećem dijelu, preživjeli nakon ubojstava Ghostfacea napuštaju Woodsboro i započinju novo poglavlje u New Yorku.
HD⭐
Bježeći od skandala, par iz Istanbula započne novi život u gradiću na obali Egejskog mora. Međutim, ubrzo shvate da ih se mještani pokušavaju riješiti.
HD⭐
Dastan više ne može da izdrži stalno prigovaranje svoje trudne žene i odlučuje da pobegne bar na jedan dan sa svojim prijateljima – budućim biznismenom i okružnim policajcem. Muškarci odlučuju da idu na pecanje i sve bi prošlo bez problema, da nije bilo niza nepredviđenih, iznenadnih, neshvatljivih, nasilnih i neizmenljivih događaja.
HD⭐
Dječak Oscar spašavajući prijateljicu od njenog nasilnog oca počini ubojstvo te je prisiljen pobjeći iz svog ruralnog rodnog grada...
HD⭐
Profesor klasične književnosti vrati se u rodni gradić predavati u srednjoj školi i mora se suočiti s prošlošću, ocem i stvarnošću svoje zajednice.

Showing 1–30 of 645 results