HD⭐
Gledaj hd besplatno Cold Meat (2023) sa prevodom online Vozač spašava konobaricu od njenog bivšeg. Nastavlja voziti, ali se sudara tijekom mećave. Sada ozlijeđen i zarobljen u klancu, ugleda zvijer koja ga vreba. Vremena mu je sve manje, mora pronaći način da preživi hladnoću i pred...
Imdb Ocena: 5.3
HD⭐
Cecilia, američka časna sestra pobožne vjere, kreće na novo putovanje u udaljenom samostanu u slikovitoj talijanskoj prirodi. Cecilijina topla dobrodošlica brzo se pretvori u noćnu moru kad postane jasno da njezin novi dom krije zlokobnu tajnu i neizrecive užase.
Imdb Ocena: 6.2
HD⭐
Gledaj hd besplatno Knox Goes Away (2023) sa prevodom online Kada plaćeni ubojica ima oblik demencije koji se brzo razvija, nudi mu se prilika da se iskupi spašavajući život svom otuđenom odraslom sinu.
Imdb Ocena: 7.0
HD⭐

Sedamdesetih godina prošlog vijeka, član IRA-e preuzima aktivnu službu u Londonu nakon što je njegova žena slučajno ubijena u Irskoj. Misija jedinice je da izazove haos i uništenje, dok je njegov lični cilj da ulovi ubicu svoje žene - kapetana SAS-a, koji ga takođe lovi.

Imdb Ocena 5.4
HD⭐
Patrick je čudak i usamljenik, živi u kućici iza izolovanog parka s prikolicama. Nakon silovite oluje, misteriozna mlada žena pojavljuje se na njegovim vratima tražeći zaklon od nepogode. Kako se divlja oluja pogoršava, ove usamljene duše počinju da se osećaju ugroženo - ali ko bi se zaista trebao plašiti?
Imdb Ocena: 5.9
HD⭐
Jesu li imaginarni prijatelji doista plodovi dječje mašte ili su samo paravan za nešto puno strašnije? Kada se Jessica (DeWanda Wise) sa svojom obitelji preseli u dom iz svog djetinjstva, njezina najmlađa kćer Alice razvije jezivu privrženost plišanom medvjediću kojeg zove Chauncey i koji nalazi se u podrumu. Alice s Chaunceyjem kreće igrati igre koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije. Kako Aliceino ponašanje postaje sve više zabrinjavajuće, Jessica intervenira i polako shvaća da je Chauncey puno više od plišanog medvjeda za kojeg je vjerovala da jest.
Imdb Ocena: 4.5
HD⭐

Grupa tinejdžera odlazi na izlet u izolovanu vikendicu na selu. Ono što počinje kao miran bijeg pretvara se u užasnu noćnu moru kada ih maskirani muškarac počne terorizirati na najjezivije načine.

Imdb Ocena 4.4
HD⭐
Bivši plaćeni ubojica mora se vratiti u akciju kada njegov prijatelj otkrije opasnu zavjeru na vrhu jedne južnoameričke vlade.
Imdb Ocena: 5.1
HD⭐
Sergio ima problema s novcem i zdravljem. Neobičan obrat sudbine pruži mu priliku da zaštiti obitelj. No za to će morati platiti veliku cijenu: zauvijek je napustiti.
Imdb Ocena: 5.9
HD⭐
Dok radi svoju prvu noćnu smenu u udaljenom motelu, žena počinje da sumnja da je mesto ukleto.
Imdb Ocena: 5.2
HD⭐
Gledaj hd besplatno Argylle (2024) sa prevodom online Povučena autorica koja piše špijunske romane o tajnom agentu i globalnom špijunskom sindikatu shvaća da radnja nove knjige koju piše počinje odražavati događaje iz stvarnog svijeta, u stvarnom vremenu.
Imdb Ocena: 5.8
HD⭐
Bivši UFC borac Dalton zapošljava se kao izbacivač u ulici Florida Keys, samo da bi otkrio da ovaj raj nije sve što se čini.
Imdb Ocena: 6.2
HD⭐
Odvažan bijeg iz zatvora tokom opasnog uragana u Louisiani prekida horda velikih gladnih aligatora.
Imdb Ocena: 3.1
HD⭐
Nakon što se probudila u šumi bez sećanja, mlada žena je na meti mojih misterioznih stranaca sa motivom koji je nejasan.
Imdb Ocena: 6.4
HD⭐
U avionskoj katastrofi preživeli se nađu zarobljeni u letilici koja tone sve više u Tihi okean. Nastaje košmarna borba za preživljavanje, a dovod vazduhaje sve manji, dok su opasnosti koje se nadvijaju nad njihove živote sve veće...
Imdb Ocena: 4.5
HD⭐
Tokom jednog sudbonosnog dana korumpirani biznismen i njegova žena utrkuju se da spase svoju kćerku od ozloglašenog krimi lorda.
Imdb Ocena: 4.2
HD⭐
Ostrvo Chiloé, 1880. Rosa Raín je djevojčica Huilliche koja, nakon ubistva svog oca od strane njemačkih doseljenika, traži pravdu sa Mateom, vođom organizacije čarobnjaka pod nazivom "La Recta Provincia".
Imdb Ocena 6.1
HD⭐
U pokušaju da zaradi nešto dodatnog novca dok je na fakultetu, Kylie se seli u kuću koja prenosi sadržaj na web stranicu s oznakom X. Nakon što je poremećeni obožavatelj provalio kako bi utvrdio lokaciju kuće, ona se nalazi u zastrašujućoj borbi za život.
Imdb Ocena 5.5
HD⭐
Dvojica novinara krenula su da dokumentuju putovanje svog prijatelja na ponovno okupljanje sa svojom otuđenom sestrom. Prate je do neotkrivene lokacije gdje su dobrodošli u udaljeni svijet "Eden Parish", samoodržive ruralne utopije sastavljene od skoro dvije stotine članova i koju nadgleda misteriozni vođa poznat samo kao "Otac". Pridošlicama brzo postaje jasno da ovaj raj možda nije onakav kakav se čini. Eden Parish krije uvrnutu tajnu. Ono što je počelo kao samo još jedno snimanje dokumentarca ubrzo postaje borba za opstanak.
Imdb Ocena 6.1
HD⭐
Nakon što Hee-jin mlađa sestra So-jin, koja je opsjednuta duhom, nestane, susjedi umiru jedan po jedan i otkriva se tajna u pozadini njihove smrti.
Imdb Ocena 6.1
HD⭐
Otac smrtno bolesne djevojčice odlučan je da ispuni posljednju želju svoje kćeri, smiješno skup kolekcionarski kostim iz japanske TV serije. Zahtjev će ga natjerati na putovanje unutar mračnog podzemlja njegovog grada.
Imdb Ocena 7.2
HD⭐
Očajna mlada novinarka okreće se podcastingu kako bi spasila svoju karijeru, ali njena žurba za naslovnicama vodi je do vanzemaljske zavjere.
Imdb Ocena 6.0
HD⭐
Sorn, seksualni radnik iz etničke grupe Šan u Mjanmaru, pokušava da izgradi budućnost u Čijang Maju na Tajlandu, kao ilegalna izbeglica daleko od kuće, ali je uvučen u složen odnos sa klijentom koji istražuje političkog aktivistu.
Imdb Ocena 5.5
HD⭐
Elisa, dvanaestogodišnja devojčica koja misli da je superheroj, živi sa ocem nakon majčine smrti.
Imdb Ocena 4.9

Showing 1–24 of 885 results