HD⭐
Pomoću čarobne svjetiljke, siromašni mladić pretvara se u kraljevića kako bi osvojio srce predivne princeze...
HD⭐
Kud god otišli za Božić, nema mira. Baxterovi se sele iz Kalifornije u Maine. U novom domu desetogodišnji Finn Baxter (Christian Martyn) uživa igrati videoigrice, dok njegova starija sestra Alexis (Jodelle Ferland) ne ispušta telefon iz ruku. Njihov otac Curtis (Doug Murray) i majka Catherine (Ellie Harvie) žele da im se sin druži s vršnjacima pa se Finn sprijatelji sa susjedom Masonom (Peter Dacunha), koji Finna uvjerava da duh gangstera Gravana opsjeda novi dom Baxterovih...
HD⭐
Roditelji malog Kevina (Mike Weinberg) rastali su se, a dečakov život sa majkom neprestano zagorčava nasilno ponašanje starijeg brata. Savršena prilika za odmor ukaže se Kevinu kad ga otac pozove za Božić u stan svoje devojke Natalie (Joanna Going). Dečak oberučke prihvati poziv i doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije u kojem se televizorom, paljenjem i gašenjem svetala, ali i mnogim drugim stvarima može upravljati glasom. Tehnologija će se pokazati vrlo korisnom kad u stan provali dvoje kriminalaca – Vera (Missi Pyle) i Kevinov stari znanac, Marv (French Stewart).
HD⭐
Kada Kevinova mnogobrojna obitelj u potpunoj strci odjuri na aerodrom odakle leti u Pariz, gdje će provesti tri dana božićnih praznika, nitko ni ne sluti kako su za sobom ostavili zaspalog dječaka.Majka primijeti neprisutnost Kevina tek u zraku nasred Atlantskog oceana, a sva njezina nastojanja da se vrati u Chicago ne daju velike rezultate. Za to vrijeme Kevin uživa u svojoj nenadanoj slobodi sve dok kuća McCallisterovih ne postane meta dvojici provalnika, Harryju (Joe Pesci) i Marvu (Dan Stern), koji očekuju lak posao u kući koju čuva samo, po njihovoj procjeni, bespomoćni dječarac. Ali procjena im se pokaže krivom. Jedan od najunosnijih filmova svih vremena, "Sam u kući", božićna je komedija kakva se ne zadovoljava korištenjem brojnih klišeja i prazničnim ozračjem, već stvara originalnu i zabavnu priču koja će publiku nasmijati, ali i natjerati na razmišljanje o važnosti obiteljskog zajedništva.
HD⭐
Neverovatno prijateljstvo dečaka, krtice, lisice i konja koji zajedno putuju u dečakovoj potrazi za domom.
HD⭐
Neobična djevojčica oštra uma i bujne mašte odvažno naumi promijeniti svoju priču... a rezultati su čudesni. Upoznajte Matildu.
HD⭐
Džordž Entoni Morton je klasični slikar koji je proveo deset godina u saveznom zatvoru zbog dilovanja droge. Dok je bio u zatvoru, negovao je svoj zanat i jedinstvene umetničke sposobnosti. Nakon puštanja na slobodu, čini sve što može da prkosi nepoštenom društvenom miljeu i hvata se u koštac sa svetom umetnosti u kojem dominiraju belci. Sada je na putu u svoj rodni grad Kanzas Siti, gde pokušava da popravi narušenu vezu s majkom i da naslika članove porodice u stilu starih holandskih majstora. Povratak kući primorava Džordža da se suoči sa svojom prošlošću u želji da ponovo ispiše scenario svog života i otkrije doprinos afričkih uticaja realističkoj tradiciji.
HD⭐
Mračna verzija klasične dečje bajke o drvenom lutku koji želi da po svaku cenu postane živi dečak.
HD⭐
Radoznala djevojka i njen otac moraju razotkriti tajne Echoville Manora koji je 50 godina držao u zatočeništvu najslađeg duha na svijetu, Ghostera, prije nego što ih zmaj duh Yuto sve uništi u svojoj potrazi za besmrtnošću …
HD⭐
Život mladića se okreće naglavačke nakon što je ostao kvadriplegičar. Kretanje naprijed izgleda gotovo nemoguće dok ne upozna radoznalog i inteligentnog majmuna Gigia...
HD⭐
Muzička verzija priče Charlesa Dickensa o škrtom mizantropu koji je odveden na čarobno putovanje …
HD⭐
Igrana adaptacija Diznijevog animiranog filma ‘Pinokio’ … Živi lutak, uz pomoć cvrčka kao svoje savjesti, mora dokazati da je dostojan da postane pravi dječak.
HD⭐
Četvero klinaca, žestokih obožavatelja nogometa, udruži se kako bi svojim idolima pomoglo vratiti sposobnosti nakon što im lukavi zli znanstvenik ukrade talent.
HD⭐
Djed Mraz ima jedan jedini posao: donošenje darova. No kad Jules preuzme uzde od svojeg djeda Noëla, od jedne djevojčice dobije pismo s posebnom blagdanskom željom.
HD⭐
Sestra Marina, neortodoksna monahinja, poslata je tokom leta 1994-te u El Parall, internat za dečake kojem preti zatvaranje. Iako su deca Marinu dočekali sa raznim podvalama, oni će, je malo po malo, zavoleti i postati poput velike porodice...
HD⭐
Ali, nezaposlena nastavnica likovne umetnosti, prisiljena je da prihvati posao u Odredu Deda Mraza kako bi pomogla bogatom udovcu i njegovim dvema ćerkama da ponovo otkriju magiju Božića. Dok se Ali trudi da podigne praznično raspoloženje božićnim ukrasima, kolačićima i kupovinom, njena dobrota biva nagrađena neočekivanim darom: ljubavlju!
HD⭐
Tri mlade žene nenamerno prizivaju tri ozloglašene veštice u sadašnji Salem. Sada moraju da otkriju kako da ih zaustva pre nego što prouzrokuju totalni haos širom sveta...
HD⭐
A young dolphin with an active imagination saves Fish Town from evil Moray Eels and reunites with his father after discovering a magic arch that makes wishes come true.

Showing 1–18 of 85 results