HD
Nakon što Kraljica srca potakne državni udar na Auradonu, njezina buntovna kći Red i Pepeljugina perfekcionistička kći Chloe udružuju snage i putuju u prošlost kako bi pokušale poništiti traumatičan događaj koji je Redinu majku natjerao na njezin zlikovski put.
Imdb Ocena:
HD
Garfield, svjetski poznati kućni mačak koji mrzi ponedjeljak i voli lazanje, sprema se divlja avantura na otvorenom! Nakon neočekivanog ponovnog susreta sa svojim davno izgubljenim ocem – otrcanim uličnim mačkom Vicom – Garfield i njegov prijatelj pas Odie prisiljeni su napustiti svoj savršeno maženi život i pridružiti se Vicu u urnebesnoj pljački s visokim ulozima.
Imdb Ocena: 5.8
HD
Gru i Lucy i njihove djevojčice - Margo, Edith i Agnes - pozdravljaju novog člana obitelji Gru, Grua mlađeg, koji namjerava mučiti svog oca. Gru se suočava s novim neprijateljem u Maximeu Le Malu i njegovoj fatalnoj djevojci Valentini, a obitelj je prisiljena pobjeći.
OVO JE CAM VERZIJA FILMA! (HD IZLAZI USKORO)
Imdb Ocena: N/A
HD
Vratio se vaš omiljeni igrački trio! Ovoga puta Waldek, Staszek i Delfina provest će ljeto puno avanture u gorju Tatra. Tijekom putovanja, Waldek slučajno saznaje da njegov otac – čovjek o kojem je toliko slušao od svoje mame, osoba koja je davno napustila svoju obitelj – živi u blizini. Dječak je odlučan pronaći ga i pitati ga za razloge njegove odluke. Zajedno sa Staszekom, pod okriljem noći, krenuli su na svoju misiju. Međutim, opasnosti planinske staze nisu ništa u usporedbi s onim što će Delfina morati učiniti. Kreativna tinejdžerica mora sakriti istinu o nestanku dječaka od tete, Waldekove majke i... novog partnera. Kako će ova tajna misija utjecati na živote svih likova? Hoće li Waldek pronaći odgovor na pitanja koja ga progone i razumjeti postupke svog oca?
Imdb Ocena: 6.6
HD
Aktuelna filmska priča odslikava stalne napore četvoročlane porodice da odgovori na brojne izazove modernog života u gradu, ujedno prikazujući i težnju onih mlađih članova da rešenje svega pronađu u smirenijem seoskom okruženju. Anđa, koja boluje od astme, i njen brat Aleksa pokušavaju da pronađu svoj put do sreće. Oni se odlučuju za beg na selo, kada sve postaje jedna avantura, puna neizvesnosti i neočekivanih obrta.

Imdb Ocena: 4.4
HD
Mlada djevojka koja prolazi kroz teško iskustvo počinje viđati svačije imaginarne prijatelje koji su ostavljeni kad su njihovi prijatelji iz stvarnog života odrasli.
Imdb Ocena: 6.9
HD
U ovoj australijskoj fantastičnoj avanturi, 12-godišnji Piter (Sam Everingem) i njegova mlađa sestra Veriti (Alala Braun) bivaju prebačeni u podzemni svet gde bi trebalo da spasu kraljevstvo od zlikovaca i krenu u potragu za legendarnim blagom...
Imdb Ocena: 4.9
HD
Od Paula Kinga, redatelja filmova “Paddington” i producenata “Harry Potter” i “Fantastic Beasts” franšiza, dolazi opojna mješavina magije i glazbe, kaosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i s puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timothée Chalamet. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstavit će publici mladog Willyja Wonku, prepunog ideja i odlučnog promijeniti svijet jednim ukusnim zalogajem – dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom i ako ste dovoljno sretni da upoznate Willyja Wonku, sve je moguće.
Imdb Ocena: 7.3
HD
Razvedeni socijalni radnik vodi svoju kćerku na vožnju sa sobom na Badnje veče …
Imdb Ocena : 5.6
HD
Ova božićna muzička avantura prepliće klasične božićne melodije s humorom, verom i novim pop pesmama u prepričavanje najveće priče ikada ispričane, priče o Mariji i Josipu i Isusovom rođenju.
Imdb Ocena: 6.4
HD
Dok obitelj tijekom obroka raspravlja o budućnosti svoje idilične farme maslina, kroz smijeh i priznanja na površinu ispliva kompleksnost njihovih odnosa.
Imdb Ocena: 6.4
HD
Lori pravi kuće za život, a njena najprometnija sezona je Božić! Iako obično postavlja samo kuće koje su na prodaju, zaintrigira je kada je bogati udovac po imenu Eliot zamoli da mu uredi dom za praznike kako bi razveselila svoju ćerku Maddie. Kako Lori provodi sve više vremena sa Eliotom i Medi, počinje da se oseća kao deo porodice.
 

Imdb Ocena: 5.5
HD
Ambiciozna Leah prisiljena je putovati za blagdane kako bi istražila planove maloga gradića koji namjerava oboriti nekoliko božićnih rekorda odjednom. Leah se suočava sa svojim skepticizmom kada otkriva čaroliju maloga grada kao i ljubav koja ne poznaje razum. Nekada su upravo posao, ljubav i malo božićne čarolije savršena kombinacija za romantičnu komediju!
Imdb Ocena: 5.4
HD
Badnjak je u Chicagu i bezosjećajnu izvršnu direktoricu Carol progoni njezin pokojni šef koji je duh božićne prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Imdb Ocena: 5.8
HD
U obitelji pred Božić nastane potpuni kaos kad roditelji uslijed rijetkog kozmičkog događaja zamijene tijela sa svojom djecom tinejdžerima.
Imdb Ocena: 5.7
HD
Dve porodice dijametralno suprotnih osobina prinuđene su da kampuju zajedno. Njihovi očevi nadmeću se da očuvaju zajedništvo i brakove, istovremeno učestvujući i u borbi za prestižni kamperski trofej...
Imdb Ocena: 4.9
HD
Tri želje za Pepeljugu je veličanstveni remake godišnje božićne nacionalne tradicije. Pridružite se Pepeljugi u snježnim šumama i popnite se na blistave norveške visoke planine u njezinoj borbi protiv zle maćehe. Bit će tu uzbudljive vožnje, briljantnog streličarstva i naravno - dvorskog bala s ludim haljinama i solidnom dozom magije.
Imdb Ocena: 5.8
HD
Samohrana majka po imenu Gabbie unajmi turističkog vodiča, vidovnjaka, svećenika i historičara da joj pomognu izvršiti egzorcizam nad kućom koju je nedavno kupila nakon što je otkrila da je naseljena duhovima.
 

Imdb Ocena 6.3
HD
Mrvica je opet sa roditeljima. Ne može da se navikne na luksuzni način života. Kada ga otme stari neprijatelj, mora da sve najbolje iz novog i iz starog života iskoristi kako bi pobegao i spasao roditelje.
Imdb Ocena: 5.7
HD
Kada programer videoigara oslobodi moćan računalni virus, djeca dvoje tajnih agenata moraju zajednički spasiti svoje roditelje... i čitav svijet.
Imdb Ocena: 4.3
HD
Albus Dambldor dodeljuje Njutu i ​​njegovim saveznicima misiju vezanu za rastuću moć Grindelvalda
Imdb Ocena 6.2
HD
Drugi dio serije "Fantastične zvijeri" koji prikazuje avanture magizoologa Newta Scamandera.
Imdb Ocena 6.5
HD

Avanture pisca Newta Scamandera u njujorškoj tajnoj zajednici vještica i čarobnjaka sedamdeset godina prije nego što je Harry Potter pročitao svoju knjigu u školi.

Imdb Ocena 7.2
HD
Glumci iz svih filmova "Harry Potter" ponovo se okupljaju u retrospektivi kako bi proslavili godišnjicu prvog filma, uključujući intervjue i razgovore s glumcima.
Imdb Ocena 8.0

Showing 1–24 of 155 results