HD⭐
Adonis je napredovao iu svojoj karijeri iu obiteljskom životu, ali kada se prijatelj iz djetinjstva i nekadašnje boksačko čudo ponovno pojavi, okršaj je više od obične borbe.
 

HD⭐
Biografski film koji govori o genijalnom izumitelju automobila Ferruccio Lamborghiniju (Frank Grillo). Cijelog života Ferruccio je sanjao da pobijedi svog dugogodišnjeg rivala Enza Ferarija (Gabriel Byrne) – a predstojeći Grand Prix u Ženevi bi mogao da mu bude prilika da zauvijek oduva Ferrarija. Ali može li Ferruccio pripremiti svoje netestirano vozilo za pobjedu jer takmičenje slijedi samo nekoliko mjeseci? Trka je u toku! …
HD⭐
Kratki dokumentarni film koji istražuje kulturni uticaj NBA pionira Džeremija Lina i kulturni fenomen "Linsaniti" koji je 2012. naprečac osvojio Njujork i svet sporta.
HD⭐
Martin je jedan od najtalentovanijih fudbalera koji su se u Švedskoj ikada pojavili. San mu se ostvaruje još u šesnaestoj godini, kada ga kupuje jedan od najprestižnijih italijanskih klubova. Međutim, san ima visoku cenu, potrebni su požrtvovanje i odlučnost, kao i izboriti se sa pritiskom i usamljenošću. Martin počinje da se pita da li je to život kakvom teži.
HD⭐
Od ratom razrušene Sirije do Olimpijskih igara u Riju 2016., dvije mlade sestre kreću na opasno putovanje, hrabro se pouzdajući u svoje plivanje.
HD⭐
U ovoj vizualno dojmljivoj romantičnoj drami iznimno talentirana mlada žena pronađe duboku destruktivnu ljubav sa svojim instruktorom ronjenja na dah, nositeljem rekorda.
HD⭐
Follows the story of the 2008 U.S. Olympic Men's Basketball team and how "The Redeem Team" set a new standard for American basketball.
HD⭐
Nekada energični košarkaški skaut otkrije fenomenalnog uličnog igrača dok se nalazi u Španiji. Sada, po svaku cenu, ćeli da ga dovede u SAD, čak i bez odobrenja svog tima. Uprkos svim preprekama i predrasudama, ukazaće im se samo jedna prilika...
HD⭐
Ovo je priča o Denisu Markoviću mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi…
 
 

HD⭐
Priča o tome kako su teniske superzvijezde Venus i Serena Williams postale ono što jesu danas, nakon treniranja sa svojim ocem Richardom Williamsom…
HD⭐
Priča o predratnom bokserskom šampionu Tadeušu „Tediju“ Pjetrikovskom, koji 1940. godine stiže sa prvim transportom zatvorenika u novostvoreni koncentracioni logor Aušvic.
HD⭐
Opsjednutost istinom o prvoj ekspediciji na Mt. Everest odvede jednog fotoreportera u potragu za nestalim uglednim alpinistom.
HD⭐
Neustrašivi nepalski alpinist Nimsdai Purja krene na naizgled nemoguću misiju osvajanja svih 14 svjetskih vrhova viših od 8000 metara za sedam mjeseci.
HD⭐
Jackie "Justice" je osramoćena kao MMA borac koja nije uspela u jedinoj stvari u kojoj je oduvek bila dobra - tučnjavi. Kada se na njenim vratima pojavi šestogodišnji sin Martin, koga je davno napustila, Jackie mora da se suoči s sopstvenim demonima. Pred njom je borba za povratak na sportski tron, ali i ono što je i veći izazov - da konačno bude majka ovom detetu kakvu on zaslužuje...
HD⭐
Žena koja je oteta i prisiljena da se takmiči u elitnim podzemnim borbama i mora se izboriti za svoj put do slobode …
HD⭐
Ovaj film prati odnos paraolimpijskog rekordera Soa Wa-waija i njegove majke dok savladavaju prepreke u životu. Snimljeno prema istinitoj priči.
HD⭐
Mlada djevojka koja je bukvalno toliko izbledjela da je postala nevidljiva, mora da pokuša da popravi stvari, uz pomoć jednog muškarca koji jedini može da je vidi.
HD⭐
15-godišnje plivačko čudo se samouništava nakon što je njegov otac pušten iz zatvora.

Showing 1–18 of 37 results