HD⭐
Nekada energični košarkaški skaut otkrije fenomenalnog uličnog igrača dok se nalazi u Španiji. Sada, po svaku cenu, ćeli da ga dovede u SAD, čak i bez odobrenja svog tima. Uprkos svim preprekama i predrasudama, ukazaće im se samo jedna prilika...
HD⭐
Ovo je priča o Denisu Markoviću mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi…
 
 

HD⭐
Priča o tome kako su teniske superzvijezde Venus i Serena Williams postale ono što jesu danas, nakon treniranja sa svojim ocem Richardom Williamsom…
HD⭐
Priča o predratnom bokserskom šampionu Tadeušu „Tediju“ Pjetrikovskom, koji 1940. godine stiže sa prvim transportom zatvorenika u novostvoreni koncentracioni logor Aušvic.
HD⭐
Opsjednutost istinom o prvoj ekspediciji na Mt. Everest odvede jednog fotoreportera u potragu za nestalim uglednim alpinistom.
HD⭐
Neustrašivi nepalski alpinist Nimsdai Purja krene na naizgled nemoguću misiju osvajanja svih 14 svjetskih vrhova viših od 8000 metara za sedam mjeseci.
HD⭐
Jackie "Justice" je osramoćena kao MMA borac koja nije uspela u jedinoj stvari u kojoj je oduvek bila dobra - tučnjavi. Kada se na njenim vratima pojavi šestogodišnji sin Martin, koga je davno napustila, Jackie mora da se suoči s sopstvenim demonima. Pred njom je borba za povratak na sportski tron, ali i ono što je i veći izazov - da konačno bude majka ovom detetu kakvu on zaslužuje...
HD⭐
Žena koja je oteta i prisiljena da se takmiči u elitnim podzemnim borbama i mora se izboriti za svoj put do slobode …
HD⭐
Ovaj film prati odnos paraolimpijskog rekordera Soa Wa-waija i njegove majke dok savladavaju prepreke u životu. Snimljeno prema istinitoj priči.
HD⭐
Mlada djevojka koja je bukvalno toliko izbledjela da je postala nevidljiva, mora da pokuša da popravi stvari, uz pomoć jednog muškarca koji jedini može da je vidi.
HD⭐
15-godišnje plivačko čudo se samouništava nakon što je njegov otac pušten iz zatvora.
HD⭐
Proganjan svojom misterioznom prošlošću, odani srednjoškolski fudbalski trener predvodi tim siročadi na državno prvenstvo za vrijeme Velike depresije i usput nadahnjuje slomljenu naciju.
HD⭐
Marina Gordejeva ima četrdeset godina, neuspešan brak, posao koji joj ne pričinjava zadovoljstvo i nema nikakvu perspektivu. Neočekivano otkriva fridajving, ronjenje na dah, po život opasan vid sporta. Treba zadržati disanje i zaroniti u podvodni svet, gde je jedini neprijatelj tvoj sopstveni strah. Kao osnova za film poslužio je život "kraljice fridajvinga" Natalije Molčanove, koja je tim ekstremnim sportom zaista počela da se bavi u četrdesetoj godini, ali je uspela da postavi 40 svetskih rekorda i bude višestruka svetska šampionka u fridajvingu.
HD⭐
Kroz ekskluzivne intervjue i arhivskih snimaka i fotografija, ovaj dokumentarac prati intimni portret sedmostrukog šampiona Formule 1, Mikaela Šumahera...
HD⭐
Nevjerojatni put Caitlyn Jenner do olimpijske slave veliki je izvor nadahnuća. No još izazovniji put do prihvaćanja prave sebe pokazao se još značajnijim.
HD⭐
Ključne ličnosti iz zloglasnog incidenta između igrača i navijača na utakmici NBA-e u Michiganu 2004. razgovaraju o sukobu, njegovim posljedicama i trajnom naslijeđu.
HD⭐
Inspirisani istinitim događajima iz proleća 1944. godine, kada su nacisti na rođendan Adolfa Hitlera organizovali fudbalsku utakmicu između tima logoraša i elitnog nacističkog tima. Utakmica koju su zatvorenici rešeni da pobede, šta god da se dogodi.
HD⭐
Nakon što mu brat pogine u prometnoj nesreći, propali MMA borac preuzme obiteljski noćni klub. Uskoro sazna da bratova smrt nije bila nesreća.

Showing 1–18 of 30 results