HD⭐
Noah mora napustiti svoj grad, momka i prijatelje, te se preseliti se u vilu novog bogatog muža njene majke. Ona upoznaje Nicka, svog novog polubrata. Potajno se ludo zaljubljuju jedno u drugo …
Imdb Ocena: 6.2
HD⭐
Megi i Karsten se vole, imaju dvoje divne dece i vode sopstveni restoran Malus. Oni žele sve i imaju skoro sve. Nedostaje im željena Mišlenova zvezda. To je njihov san, za koji bi prokockali sve da je dobiju. Međutim, jednog dana Karsten prima pismo u kojem piše da njegova supruga voli drugog...
Imdb Ocena: 6.3
HD⭐
Redatelj Yorgos Lanthimos i glumačka zvijezda i dobitnica Oscara – Emma Stone pozivaju vas da sudjelujete u fantastičnoj evoluciji Belle Baxter (Emma Stone), mlade žene koju je s ruba smrti vratio u život briljantni, odvažni znanstvenik dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe).
Imdb Ocena: 8.3
HD⭐
Raquel i Ares ne mogu zaboraviti jedno drugoga iako se viđaju s drugim ljudima. Mogu li se u posljednjem poglavlju trilogije pomiriti unatoč pritisku obitelji?
Imdb Ocena: 5.5
HD⭐
Dobitnička srećka povuče sudbonosne posljedice za muža i ženu koji namjeravaju ubiti jedno drugo kako bi se domogli nagrade.
Imdb Ocena: 4.3
HD⭐
Očajnički želeći da joj se trojica sinova samaca ožene, majka obeća ostaviti svoju kuću prvomu koji to učini... što pokrene utrku do oltara.
Imdb Ocena: 4.7
HD⭐
Skeptični novinar radi članka nevoljko prihvati sudjelovanje u terapiji za slomljena srca te na kraju otvori srce šarmantnoj terapeutkinji.
Imdb Ocena: 5.0
HD⭐
Sportska novinarka u New Yorku, prava zavodnica, neočekivano se zaljubi u muškarca s kojim je trebala imati samo avanturicu. Hoće li konačno završiti u ozbiljnoj vezi?
Imdb Ocena: 5.6
HD⭐
Nakon nevjerovatnog prvog sastanka, Beina i Benova vatrena privlačnost postaje ledena, sve dok se nepčekivano ne nađu ponovo na vjenčanju u Australiji. Tako da rade ono što bi bilo koje dvije zrele odrasle osobe učinile: pretvaraju se da su par …
Imdb Ocena: 6.4
HD⭐

Mali trener ljubimaca, najbolji ljubimac, životinja je unaprijed ispravljena na Dan u. Brate iz Bosne i Hercegovine, ja to moram nositi, a ja to moram platiti petogodišnju ćerku. Prije sporta, uz ovu interpretaciju roditelja uvijek ćete moći igrati na najbolji mogući način, ali na taj način upoznaje mladu zanosnu vaspitačicu. I kako to biva, život mu donese između velike karijere ko pomoćnog trenera re Present, i more u Biri, krš i more...

Imdb Ocena: 7.2
HD⭐
Bogata, udata žena zaljubljuje se u misterioznog stolara što će dovesti do mnogih sukoba.
Imdb Ocena: 4.6
HD⭐
Genijalni haker Heks vodi klub "beli haker" Better Vorld. Dok otkriva hakere koji su uništili očevu kompaniju, potrebna mu je sva pomoć koju može da dobije od članova svog kluba kako bi ih uništio.
Imdb Ocena: 4.3
HD⭐
Nevjerojatno potresna i hipnotička priča o gubitku i ljubavi (i svemu između), inspirirana je romanom „Stranci” eminentnog japanskog autora Taichija Yamade. Prvi put napisan 1987. i preveden na engleski 2003., ovaj hvaljeni film britanskog redatelja Andrewa Haigha daje mu suvremen i osobni pečat. Jedne noći u svojoj gotovo praznoj zgradi u suvremenom Londonu, Adam (Andrew Scott) ima slučajan susret s tajanstvenim susjedom Harryjem (Paul Mescal), što poremeti ritam njegove svakodnevice. Kako se veza među njima razvija, Adam je zaokupljen sjećanjima na prošlost i biva privučen natrag u predgrađe u kojem je odrastao, i dom iz djetinjstva u kojem njegovi roditelji, izgleda, žive, upravo kakvi su bili na dan kada su umrli, prije 30 godina.
Imdb Ocena: 8.0
HD⭐
Prati Floru, samohranu majku koja je u zavadi sa svojim sinom Maxom. Pokušavajući pronaći hobi za Maxa, ona spašava gitaru iz kontejnera i otkriva da smeće jedne osobe može biti spas za drugu porodicu …
Imdb Ocena: 7.0
HD⭐
Kada besciljna Manon počne raditi u striptiz klubu „À mon seul désir“ koji nudi visokokonceptualne izvedbe, odmah se zbliži sa svojim kolegicama striptizetama, posebno s Mijom koja želi postati glumica i ima dečka i djetete. Manon saznaje da to „nije laka zarada, nego brza zarada“ i kada se zaljubi u Miju, prisiljena je preispitati svoje prioritete dok istražuje svoj novootkriveni erotski život.
Imdb Ocena: 6.1
HD⭐
Emma ima divnog muža i dvoje djece u predgrađu New Jerseya – ona također ima tajni život kao plaćeni ubica – tajnu koju njen suprug David otkriva kada par odluči da svoj brak začini malom igrom uloga …
Imdb Ocena: 5.5
HD⭐
Dve paralelne ljubavne priče u kojima su partneri osujećeni skrivenim, neizbežnim preprekama sila praznovjerja i sirovom moći.
Imdb Ocena: 7.3
HD⭐
Alexander odrasta u maloj kući sa svojom brižnom bakom. Kako bi izbjegao očevu sudbinu, na svoj deseti rođendan obećava joj da se nikada neće zaljubiti. Svake nedjelje Alexander posjećuje svojeg oca, koji se nakon smrti Alexanderove majke povukao da živi u sustavu bečke podzemne željeznice. Kao mladić, Alexander želi biti bliže svojem ocu i odlučuje se zaposliti u uredu za izgubljeno-nađeno u metrou. Tu upoznaje lijepu i živahnu Caro u njezinoj slatkoj prodavaonici šešira u stanici podzemne željeznice. Iako se Alexander prije uspješno odupirao ljubavi, sada njegova samonametnuta zakletva postaje teško održivo obećanje. Tako počinje gorko-slatko putovanje tijekom kojeg on napokon shvaća da ljubav ne podrazumijeva pobjedu, nego riskiranje.
Imdb Ocena: 6.9
HD⭐
Van se vraća u Sajgon iz SAD sa svojim dečkom Ianom da poseti svoju majku. Pošto je muški naslednik porodice, svi očekuju da će uskoro uzeti ženu. I povrh svega, njegova baka, koja boluje od Alchajmera, zamenjuje Iana sa svojim unukom.
Imdb Ocena: 7.3
HD⭐
Slijedi Ahmeda, 18-godišnjaka, Francuza alžirskog porijekla, koji upoznaje Farah, mladu Tunižanku. Otkriva kolekciju senzualne i erotske arapske literature i zaljubljuje se u Farah, i pokušava se oduprijeti želji …
Imdb Ocena: 6.7
HD⭐
Fotografkinja iz malog grada (Sustad) spašava život misterioznom čovjeku (Ghanimé), koji je možda upravo u gradu da kupi parking njene porodice – koji je ujedno i mjesto godišnje proslave Božića …
Imdb Ocena: 7.6
HD⭐
Ožalošćeni umjetnik koji je nedavno izgubio supruga, slavnog pisca, povede dvoje najboljih prijatelja na putovanje u Pariz, na kojemu se otkriju surove tajne i istine.
Imdb Ocena : 6.5
HD⭐
Preneražena božićnim događajima i iznenadnom posetom svojih roditelja, fotograf Dani traži pomoć od advokata Amelije. Pretvaranje za danas je savršeno rešenje dok se ne razviju prava osećanja.
Imdb Ocena: 6.3
HD⭐
Dr. Fredi Ginvala je zubar u Mumbaju, stidljiv i totalno asocijalan. Izlazi na puno sastanaka sa ženama, da bi svaki put bio odbijen. Njegov jedini prijatelj je njegova kućna kornjača, Hardi, a slobodno vreme provodi radeći na svojim minijaturnim avionima. Kada je bio dete, otac mu je ubio majku, a potom i sam izvršio samoubistvo. Od tada mu je staratelj tetka Persis...
Imdb Ocena: 7.4