HD⭐
Fotografkinja Lindzi dobija posao iz snova: iako nije previše poznata, fotografisaće venčanje glamurozne naslednice. Ali na tom velikom društvenom događanju naučiće značenje pravog prijateljstva, a možda i pronaći svoju pravu ljubav.
HD⭐
Sara, uspešna direktorka u marketinškoj firmi, mora da se vrati u svoj rodni grad kako bi dovršila prodaju porodične farme. Ipak, umesto samo par potpisa, dočekuje je voćnjak pun jabuka koje pod hitno treba obrati, pa se Sara obraća komšiji Gejbu za pomoć. Uskoro se zaljubljuje u Gejba, ali kad greškom pomisli da je on već zauzet, odlučuje da se vrati u grad. Ipak, i Gejb je isto zaljubljen u Saru, a razdvaja ih samo mali nesporazum.
HD⭐
Radnja filma prati Alexu (Brenda Song) i Jasona (Aaron O’Connell), koji se natječu za unapređenje u prestižnoj reklamnoj firmi kada njihovi partneri raskinu sa njima. Misleći da šalje poruku svojoj prijateljici, Alexa greškom šalje poruku “slomljenog srca” Jasonu! Njih dvoje započinju anonimnu vezu putem SMS-a … pri čemu ne znaju ko je sa druge strane telefona. Uskoro se zaljubljuju, ali kada istina izađe na vidjelo, hoće li moći da ostave svoje rivalstvo po strani i dopuste da prava ljubav pobijedi?
HD⭐
Samanta piše članak o popularnom odredištu za venčanje, vinogradima Hotorn, ali kad stigne tamo, otkriva da mesto vodi njen bivši dečko i da će se upravo on sledeći tamo venčati.
HD⭐
Kesi je računovođa i pokušava da dobije unapređenje. Prima poziv od majke - ona se udaje, a planer venčanja je dao otkaz, pa tako Kesi priskače majci u pomoć. Upoznaje kuvara Kajla, koji će spremati hranu za venčanje. Kesi i Kajl odlično sarađuju, ali da li će priznati svoja osećanja jedno drugome pre nego što bude prekasno?
HD⭐
Alison je uspešna novinarka koja se bavi ozbiljnim temama, ali želi promenu pa odlučuje da napiše članak o spisateljici Anabel Li, koja je uvek pisala na ranču Klejborn. Alison odlučuje da provede nekoliko dana tamo kako bi stekla bolji utisak, ali kad dođe na ranč upoznaje Henka. Uskoro otkriva da se zaljubljuje u njega, ali je urednica zove nazad zbog jedne velike priče. Da li će Alison odabrati karijeru ili će pratiti svoje srce?
HD⭐
Ana de Armas je Marilyn Monroe u ‘Plavuši’ od reditelja Andrewa Dominika, a zasnovano na bestseleru Joyce Carol Oates. ‘Plavuša’ hrabro ponovo prepričava komplikovan život ikone Marilyn Monroe. Zamagljujući linije između činjenica i fikcije, film istražuje napetost između njenog javnog i privatnog života …
HD⭐
Kako bi ispunila majčinu posljednju želju, Lina odluči ljeto prije odlaska na faks provesti u Rimu. Ondje otkrije ljubav, pustolovine... i strast prema sladoledu.
HD⭐
Dvije potpune suprotnosti s katastrofalnim ljubavnim životima spajaju se, a da ne znaju, njihove provodadžije …
HD⭐
Dugogodišnji supružnici Bili i Ingrid iznenađeni su kad njihova najstarija ćerka Sofija dođe kući u Majami u posetu. Ali iznenađenja tek stižu kad ona najavi novog dečka Adana i njihove planove za novi zajednički život u Meksiku.
HD⭐
Mladić sledi savet svog nekonvencionalnog najboljeg prijatelja i koristi društvene mreže kakob i stvorio lažnog dečka da bi svoju užasnu bivšu ljubavnicu sklonio iz svog života. Ali sve pada u vodu kada upozna pravu ljubav svog života...
HD⭐
Kako bi si spasila posao, karijeristica koja se boji pasa otputuje u Krakov. Ondje upozna šarmantnog udovca, njegova sina i njihova četveronožnog najboljeg prijatelja.
HD⭐
Nastavak filma iz 2019. godine. Ovaj put članovi porodice Crawley odlaze na veliko putovanje na jug Francuske, da bi razotkrili misteriju vezanu za novonasleđenu grofičinu vilu...
HD⭐
Filmska zvijezda angažuje službenika za parkiranje u restoranu na Beverly Hillsu da se predstavlja kao njen ljubavnik kako bi prikrila svoju vezu s oženjenim muškarcem …
HD⭐
Nehotično počinivši zločin, Victor pokušava da izbegne odgovornost. On sreće devojku po imenu Nika u koju se zaljubi. Njih dvoje pokušavaju da organizuju Victorov beg u inostranstvo, ali događaji kreću nepredviđenim tokom...
HD⭐
Laura i Massimo su se vratili i jači su nego ikad. Ali Massimove porodične veze i misteriozni muškarac koji se nadmeće za Laurino srce komplikuju živote ovo dvoje ljubavnika …
HD⭐
Direktor oglasa i modni dizajner-bloger ne veruju u ljubav, pa se klade da će drugi pasti do ušiju - neobičnom taktikom.
HD⭐
Asli i Said se upoznaju na zabavi u studentskom domu. Asli je fascinirana Saidovom harizmom i samopouzdanjem. Dvoje studenata se tajno venčavaju iako se Aslina majka protivi vezi. Nakon nekog vremena Said nestaje. Njegova odluka menja Aslin život - pre nego što uzdrma ceo svet.

Showing 1–18 of 200 results