HD⭐
Nakon nedavnog seljenja iz udobne kuće u Vermontu na sjeveru New Yorka, obitelj Benjamina Steed pokušava pronaći svoje mjesto u društvenoj strukturi Palmyre. Pokušavajući se mirno aklimatizirati u novoj zajednici, Steedovi otkrivaju da radnici zaposleni na čišćenja područja zauzimaju središnje mjesto u vjerskom sporu - sporu koji prijeti raspadom obitelji. Dvojica braće Steed natječu se za naklonost kći bogatog trgovca. Odjednom ispada da se nalaze na suprotnim stranama istog vjerskog spora. Iako obitelj pokušava smiriti spor, uskoro će se suočiti s dubljim pitanjima obiteljske odanosti i potrazi za istinom.
HD⭐
Ljubav cvjeta između mlade žene na margini društva i obespravljenog lutalice dok se upuštaju u odiseju dugu 3000 milja kroz zaleđe Amerike. Uprkos njihovim najboljim naporima, svi putevi vode nazad u njihovu zastrašujuću prošlost i konačni stav koji će odrediti može li njihova ljubav opstati. Bazirano na romanu Camille DeAngelis …
HD⭐
Komična vizija Šekspirovog "Romea i Julije", ispričano iz ugla Romeove odbačene bivše, Rozaline, žene koju je Romeo voleo pre nego što se zaljubio u Juliju.
HD⭐
Berlin, 1931. Jakob Fabijan radi u reklamnom odeljenju fabrike cigareta danju, a noću luta po barovima, javnim kućama i umetničkim studijima sa svojim bogatim prijateljem Labudeom. Kad Fabijan upozna samouverenu Korneliju, na kratko uspeva da odbaci svoj pesimistički stav. Zaljubljuje se. Ali on onda postaje žrtva velikog talasa otpuštanja, dok Kornelija uspeva u glumačkoj karijeri zahvaljujući svom šefu i obožavaocu. To je aranžman s kojim se Fabijan teško miri. Ali ne raspada se samo njegov svet...
HD⭐
Klementina Džouns je australijska autorka čiju su autobiografsku knjigu o životu na farmi u Kvinslendu kupili moćni izdavači „London i London“. Ali je Klementina zapravo Emi Džouns, žena iz Njujorka koja je knjigu zasnovala na dnevnicima svoje pokojne majke. Kad izdavači najave da putuju u Australiju po autentičnu „Klementinu“ pre nego što potpišu ugovor, Emi mora da se vrati na staru porodičnu farmu, povukavši svog rođaka Dejvida i njegovog muža Majlsa da pomognu u održavanju varke. Ali postoji problem – izvršni direktor kuće „London i London“ Elison London pojavljuje se sa svojim zgodnim odraslim sinom Džekom - a ako se on seti one večeri kad je sreo Emi u Njujorku, igra će biti gotova!
HD⭐
Azra se predstavlja kao privatna tutorica te potajice podučava učenike kako da ostvare ciljeve u životu i ljubavi. Međutim, ne ide baš sve tako glatko.
HD⭐
Sem čuva svoje nećake pre praznika, a kada zatraži pomoć od njihovog zgodnog komšije Džejsona, nađe se u neočekivanoj romansi.
HD⭐
Reditelj Lasse Hallström predtsavlja nam svoj novi film prema istoimenom bestseleru Nicholasa Sparska o Johnu Tyreeu (Chaning Tatum), mladom vojniku na odsustvu, i Savani Curtis (Amanda Seyfried), studentkinji koledža i idealistkinji u koju se John zaljubljuje tokom njenog prolećnog raspusta. Tokom narednih sedam godina, par je razdvojen zbog Johnovih sve opasnijih obaveza.
HD⭐
Moderna verzija klasičnog romana iz 1893. „Vikarova žena” Juhani Aho, „Iščekivanje” je priča o ženi koja prolazi kroz emotivnu bitku između razuma i strasti. Univerzalne teme ljubavi, iskrenosti i čežnje dolaze do izražaja na osamljenom ostrvu finskog arhipelaga izolovanog od sveta pogođenog pandemijom.
HD⭐
Dječak živi u pariškom stanu sa svojim luckastim roditeljima, Louiseom i Georgeom. Pred zadivljenim pogledom svog sina svake večeri plešu uz klasik Nine Simone. Njihova ljubav je čarobna, vrtoglava, vječno zabavna. S njima ima mjesta samo za smijeh, fantaziju i prijatelje. Barem tako na prvi pogled izgleda… Sve dok ne otkriju da neki od najsjajnijih ljudi nose najteže osobne terete.
HD⭐
Srećan život fotografkinje venčanja Džesi Bruk u malom gradu okrene se naglavačke kada se slavni holivudski glumac pojavi u vinogradu njenih roditelja na jezeru na venčanju svoje sestre.
HD⭐
Priča o najmisterioznijoj od tri sestre Bronte, Emili. O odrastanju, sazrevanju, razmišljanju, ljubavi. Napisala je samo jedan roman i ušla u istoriju i anale engleske i svetske književnosti. Suviše napredna i radikalna za svoje vreme, proživela je za svojih kratkih 30 godina života, više od većine žena u sadašnje vreme.
HD⭐
Nakon pet mjeseci sretne veze Lisa se zgrozi kad sazna da je Tom opsjednut njoj najmanje dragim blagdanom. Je li vrijeme da Božiću pruži drugu priliku?
HD⭐
Pateći u nesretnom braku, frustriran par pronađe nadu u zabavnoj aplikaciji koja nagrađuje dobra djela... ali opsesivno sakupljanje bodova moglo bi uništiti sve.
HD⭐
Džulija se vraća u svoj rodni grad za Božić kako bi utopila svoju tugu nakon što se njena nedavna politička kampanja za gradsko veće završila ubedljivim porazom.
HD⭐
Kad izvršna direktorka marketinga Loren Kim odbije da vezu sa svojim najboljim prijateljem i socijalnim radnikom Nejtom Sagarom iz prijateljstva pretvori u ljubav, posećuju je tri bivša dečka. Svaki od njih vodi Loren na putovanje kroz vreme u pokušaju da joj ukažu na njen obrazac ponašanja. Hoće li Loren prihvatiti njihovu pomoć, uvideti svoje greške iz prošlosti i otvoriti svoje srce Nejtu pre nego što bude kasno?
HD⭐
Jedan od najboljih vinskih somelijera u Filadelfiji odlazi kući u čarobne vinograde Evergrina u Njujorku kako bi učestvovao u godišnjem gradskom Božićnom festivalu ledenog vina i berbi.
HD⭐
Dve sestre dobijaju rani božićni poklon, nasledstvo koje ih vodi na luksuzni odmor. Susreću svoju suparnicu iz detinjstva koja se ubacuje u društvo stavljajući na iskušenje njihovu odlučnost kao žena i njihove sestrinske veze.

Showing 1–18 of 252 results