HD⭐
Krajem osamdesetih, grupa Žiguli na vrhuncu je slave. Danas se svađaju do smrti. Ali bivši muzičari moraju da se okupe skoro na silu. Problem je što nimalo nisu spremni za profesionalni povratak...
HD⭐
Muzička verzija priče Charlesa Dickensa o škrtom mizantropu koji je odveden na čarobno putovanje …
HD⭐
Istražuje svaki aspekt Yankovićevog života, od njegovog meteorskog uspona do slave sa ranim hitovima kao što su ‘Eat It’ i ‘Like a Surgeon’ do njegovih groznih ljubavnih afera sa slavnima, i poznatog izopačenog načina života …
HD⭐
Bivša zvijezda boy benda neočekivano dobije još jednu priliku za uspjeh kad upozna nadarena mladog bubnjara.
HD⭐
Dok Lennon podstiče svoju želju za predjelom u podcast koji uključuje živu muziku i razgovore sa umjetnicima kojima se tako žarko divi, pronalazi inspiraciju za sopstvene muzičke ambicije … i rastući osjećaj pogrešno usmjerenog identiteta …
HD⭐
Priča o dvoje mladih umjetnika koji pokušavaju pronaći ljubav u New Yorku...
HD⭐
Dainius, a young rock singer, locks himself away in a secluded country house surrounded by swamps. Hoping to meet his beloved in dreamland, the musician is eagerly assisted in his studies by a local boy exploited by moonshiners.
HD⭐
U ovom intimnom dokumentarcu superzvijezda Jennifer Lopez komentira svoju raznoliku karijeru i pritisak koji dolazi uz život pod svjetlima reflektora.
HD⭐
Ket Valdez (Lopez) i nova vrela mužička zvezda Bastijan (Maluma, koji se prvi put pojavljuje u igranom filmu) su najseksipilniji moćni slavni par na Zemlji. Dok se njihov zajednički neizbežni hit singl, „Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se venčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi. Čarlija Gilberta (Oven Vilson), razvedenog srednjoškolskog profesora matematike, na koncert su odvukle njegova ćerka Lu (Kloi Kolman, iz HBO-ove serije Nevine laži) i njegova najbolja drugarica (Sara Silverman). Kada Ket nekoliko sekundi pre ceremonije sazna da ju je Bastijan prevario sa asistentkinjom, njen život se preokrekreće dok na sceni doživljava nervno rastrojstvo, preispitujući ljubav, istinu i odanost. I dok njen krhki svet nestaje, ona se pronalazi u očima stranca iz publike. Ako vas ono što poznajete izneveri, onda je možda odgovor ono što ne poznajete, i tako, u trenutku ludog nadahnuća, Ket odlučuje da se uda za Čarlija. Ono što počinje kao impulsivna reakcija, pretvara se u neočekivanu romansu. Ali kako se sile spremaju da ih razdvoje, postavlja se pitanje: mogu li dvoje ljudi iz tako različitih svetova premostiti jaz između sebe i izgraditi mesto gde oboje pripadaju?
HD⭐
HD⭐
Intimno istraživanje Alanis Morissette i njenog revolucionarnog albuma Jagged Little Pill iz 1995. godine.
HD⭐
Istražite Voodstock 99, trodnevni muzički festival promovisan u odjek jedinstva i kontrakulturnog idealizma originalnog koncerta iz 1969. godine, ali se umesto toga pretvorio u nerede, pljačku i seksualne napade.
HD⭐
Da bi izbegli teret posvećenosti, mlada pravnica i pisac pristaju biti romantični partneri samo 2 dana u sedmici. Ne bi trebalo biti komplikovano - zar ne?
HD⭐
Usred zime muzičarka putuje u udaljenu kolibu da radi na novom materijalu ali se ubrzo nađe na udaru misterioznog mračnog prisustva....
HD⭐
Konzervativna direktorica crkvenog zbora nasljeđuje klub od svog pokojnog sina …
HD⭐
Kevin, Joe i Nick suočavaju se sa sprdnjom i podbadanjem u ovom komičnom specijalu s Peteom Davidsonom, Johnom Legendom i drugima. Voditelj je Kenan Thompson.
HD⭐
Stand-up komičar i njegova žena - operska pevačica imaju dvogodišnje dete s iznenađujućim darom...
HD⭐
Mlada kazališna kompozitorska nada na pragu tridesete balansira ljubav, prijateljstvo i pritisak stvaranja velikog umjetničkog djela dok još ima vremena.

Showing 1–18 of 66 results