HD⭐
Prati popularnog muzičara koji jednog dana izgubi sve i biva poslat u zatvor, gdje su mu od nekadašnjeg života ostale jedino njegove pjesme.
HD⭐
Dvojica polubraće u zanimljivom meksičkom gradiću. Romeo i Preciado ponovo se sastanu kako bi odali počast ocu u automobilističkoj utrci punoj adrenalina i banda glazbe.
HD⭐
Kada Paula napusti Rio de Janeiro kako bi nastavila volontirati kao liječnica u Amazoni, Teto smisli impulzivan plan i slijedi je... zbog čega nastane apsolutni kaos.
HD⭐
Kada ga otkrije glazbeni producent, mladi ribar sa skrivenim talentom mora odlučiti je li spreman za slavu... i ljubav.
HD⭐
Jednog lepog jutra Luiz ima napada panike jer se našla zarobljena u svom automobilu. Da stvar bude još gora, Pol odlučuje da ukrade auto u kome je zarobljena, što pokreće niz obrta u ovoj izuzetno toploj i smešnoj komediji.
HD⭐
Film “Volim da te volim, Dona Samer” oblikovan je samim razmišljanjima Samerove, sećanjima bliske porodice, prijatelja i kolega, i ispunjen zvucima njenih pesama. On je prodorni pogled na legendarnu umetnicu dok stvara muziku koja je vodi iz avangardne muzičke scene u Nemačkoj, do blještavila i sjajnih svetala plesnih klubova u Njujorku, svetskog priznanja i do toga njen glas i umetnost postaju odlučujući zvučni zapis jedne ere. Duboko lični portret Samerove na sceni i van nje, film sadrži mnoštvo fotografija i nikad dosad viđenih kućnih video-snimaka – koje često snima sama Samer – i pruža nam bogat uvid u iznenađujući raspon njenog umeća: od pisanja pesama do slikarstva, dok istražuje uspone i padove života na svetskoj sceni.
HD⭐
S početkom svoje karijere, Sinead O'Connor je koristila svoj moćan glas kako bi izazvala narative kojima je bila okružena dok je odrastala u pretežno rimokatoličkoj Irskoj. Uprkos njenoj agenciji, dubini i perspektivi, nepokolebljivo je odbijala da se prilagodi društvu što ju je često dovodilo do odbacivanja i patronizacije kao pop zvezda koja traži pažnju...
HD⭐
Ovaj intiman dokumentarac daje nam duboki uvid u putovanje Lewisa Capaldija od ambicioznog tinejdžera s popularnim nastupom do zvijezde nominirane za Grammy.
HD⭐
Radi se o pravom autorskom djelu Bradleyja Coopera – on ga je, naime napisao, režirao te u njemu glumi i pjeva. Film je napravljen prema klasičnoj priči iz 1937. godine o tragičnoj ljubavi između iskusnog glazbenika na zalasku karijere i mladoj pjevačici u usponu. Film obiluje fantastičnom originalnom glazbom koju je pisao sam Cooper, a sve su pjesme u filmu snimane uživo.
HD⭐
Nakon što supruga kantri pevača Vila Brauna premine, od prevelike tuge povlači se u sebe i zanemaruje ceo svoj život pa i rođenu ćerku sve dok mu bistri i talentovani trener konja ne pokaže snagu, nauči ga oprostu i milosti kako bi ponovo počeo da živi svoj život...
HD⭐
Popularni reper dolazi na turneju u Sankt Peterburg. Zajedno sa zvezdom dolaze njegov menadžer i devojka. Nejm je na vrhuncu slave, siguran u sebe, ali kada u pokušaju atentata za dlaku izbegne smrt, menadžer odluči da unajmi telohtanitelja. Začudo, to je devojka. Ona je veliki profesionalac i ubrzo shvata da bi mnogi u reperovoj pratnji mogli da žele njegovu smrt.
HD⭐
Bergen je priznata turska pevačica tradicionalne muzike. Ali, do uspeha je došla kroz brojna iskušenja u života...
HD⭐
Odrasla u siromaštvu u Nju Orleansu, Mahalija Džekson prevazišla je teške dečje bolesti kroz molitvu i gospel muziku, što će je kasnije učiniti najpoznatijom i najuticajnijom crnkinjom 1950-ih i 1960-ih godina, Oprom svog vremena. Pametna poslovna žena i moćna pevačica, Mahalija je stekla bogatstvo, iako je veliki deo izgubila zbog muškaraca kojima je poklanjala srce. Danas je upamćena po podršci dr Martinu Luteru Kingu mlađem, kad je pevala „We Shall Overcome“ na skupovima za građanska prava, i po tome što je koristila svoje bogatstvo da podrži te ciljeve i šaputala MLK mlađem „Reci im za san, Martine“, pre nego što je King održao svoj najpoznatiji govor.
HD⭐
Snimljen na stadionu SoFi u Los Anđelesu, The Weeknd (HBO-ov predstojeći Idol) ispunjava smehom sve na ovom epskom koncertnom događaju.
HD⭐
Nic - zvani Divan dečko - zvijezda je u usponu rimske glazbene scene. Prekriven tetovažama i odišući čistim talentom, zajedno sa svojim prijateljem Borneom osniva XXG, umjetnički duo koji želi uspjeti. Uvučen u spiralu samouništenja, Nic se izgubi pod teretom svega što se događa, gotovo dosegnuvši točku pucanja: tek daleko od sve te buke moći će se suočiti sam sa sobom. U rehabilitacijskoj zajednici u Dolomitima koja prima ljude koji su poput njega pali u ralje droge, marljivo će se truditi ponovno pronaći sebe, dijeleći duboku usamljenost koju nosi u sebi.
HD⭐
Laura i Harison su živeli savršenu romansu koja je zasnovana na zajedničkoj ljubavi prema muzici. Njihovu je idilu prekinula tragična nesreća, no Laura će dobiti priliku spasiti ljubav svog života kada otkrije da je moguće vratiti se u prošlost.
HD⭐
Krajem osamdesetih, grupa Žiguli na vrhuncu je slave. Danas se svađaju do smrti. Ali bivši muzičari moraju da se okupe skoro na silu. Problem je što nimalo nisu spremni za profesionalni povratak...
HD⭐
Muzička verzija priče Charlesa Dickensa o škrtom mizantropu koji je odveden na čarobno putovanje …
HD⭐
Istražuje svaki aspekt Yankovićevog života, od njegovog meteorskog uspona do slave sa ranim hitovima kao što su ‘Eat It’ i ‘Like a Surgeon’ do njegovih groznih ljubavnih afera sa slavnima, i poznatog izopačenog načina života …
HD⭐
Bivša zvijezda boy benda neočekivano dobije još jednu priliku za uspjeh kad upozna nadarena mladog bubnjara.
HD⭐
Dok Lennon podstiče svoju želju za predjelom u podcast koji uključuje živu muziku i razgovore sa umjetnicima kojima se tako žarko divi, pronalazi inspiraciju za sopstvene muzičke ambicije … i rastući osjećaj pogrešno usmjerenog identiteta …
HD⭐
Priča o dvoje mladih umjetnika koji pokušavaju pronaći ljubav u New Yorku...
HD⭐
Dainius, a young rock singer, locks himself away in a secluded country house surrounded by swamps. Hoping to meet his beloved in dreamland, the musician is eagerly assisted in his studies by a local boy exploited by moonshiners.
HD⭐
U ovom intimnom dokumentarcu superzvijezda Jennifer Lopez komentira svoju raznoliku karijeru i pritisak koji dolazi uz život pod svjetlima reflektora.
HD⭐
Ket Valdez (Lopez) i nova vrela mužička zvezda Bastijan (Maluma, koji se prvi put pojavljuje u igranom filmu) su najseksipilniji moćni slavni par na Zemlji. Dok se njihov zajednički neizbežni hit singl, „Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se venčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi. Čarlija Gilberta (Oven Vilson), razvedenog srednjoškolskog profesora matematike, na koncert su odvukle njegova ćerka Lu (Kloi Kolman, iz HBO-ove serije Nevine laži) i njegova najbolja drugarica (Sara Silverman). Kada Ket nekoliko sekundi pre ceremonije sazna da ju je Bastijan prevario sa asistentkinjom, njen život se preokrekreće dok na sceni doživljava nervno rastrojstvo, preispitujući ljubav, istinu i odanost. I dok njen krhki svet nestaje, ona se pronalazi u očima stranca iz publike. Ako vas ono što poznajete izneveri, onda je možda odgovor ono što ne poznajete, i tako, u trenutku ludog nadahnuća, Ket odlučuje da se uda za Čarlija. Ono što počinje kao impulsivna reakcija, pretvara se u neočekivanu romansu. Ali kako se sile spremaju da ih razdvoje, postavlja se pitanje: mogu li dvoje ljudi iz tako različitih svetova premostiti jaz između sebe i izgraditi mesto gde oboje pripadaju?
HD⭐
HD⭐
Intimno istraživanje Alanis Morissette i njenog revolucionarnog albuma Jagged Little Pill iz 1995. godine.
HD⭐
Istražite Voodstock 99, trodnevni muzički festival promovisan u odjek jedinstva i kontrakulturnog idealizma originalnog koncerta iz 1969. godine, ali se umesto toga pretvorio u nerede, pljačku i seksualne napade.
HD⭐
Da bi izbegli teret posvećenosti, mlada pravnica i pisac pristaju biti romantični partneri samo 2 dana u sedmici. Ne bi trebalo biti komplikovano - zar ne?
HD⭐
Usred zime muzičarka putuje u udaljenu kolibu da radi na novom materijalu ali se ubrzo nađe na udaru misterioznog mračnog prisustva....

Pokazuje 1–30 82 rezultate