HD⭐
U ovom intimnom dokumentarcu superzvijezda Jennifer Lopez komentira svoju raznoliku karijeru i pritisak koji dolazi uz život pod svjetlima reflektora.
HD⭐
Ket Valdez (Lopez) i nova vrela mužička zvezda Bastijan (Maluma, koji se prvi put pojavljuje u igranom filmu) su najseksipilniji moćni slavni par na Zemlji. Dok se njihov zajednički neizbežni hit singl, „Ti si taj“, penje na vrhove top-lista, oni planiraju da se venčaju pred svojim obožavaocima na ceremoniji koju će emitovati više platformi. Čarlija Gilberta (Oven Vilson), razvedenog srednjoškolskog profesora matematike, na koncert su odvukle njegova ćerka Lu (Kloi Kolman, iz HBO-ove serije Nevine laži) i njegova najbolja drugarica (Sara Silverman). Kada Ket nekoliko sekundi pre ceremonije sazna da ju je Bastijan prevario sa asistentkinjom, njen život se preokrekreće dok na sceni doživljava nervno rastrojstvo, preispitujući ljubav, istinu i odanost. I dok njen krhki svet nestaje, ona se pronalazi u očima stranca iz publike. Ako vas ono što poznajete izneveri, onda je možda odgovor ono što ne poznajete, i tako, u trenutku ludog nadahnuća, Ket odlučuje da se uda za Čarlija. Ono što počinje kao impulsivna reakcija, pretvara se u neočekivanu romansu. Ali kako se sile spremaju da ih razdvoje, postavlja se pitanje: mogu li dvoje ljudi iz tako različitih svetova premostiti jaz između sebe i izgraditi mesto gde oboje pripadaju?
HD⭐
HD⭐
Intimno istraživanje Alanis Morissette i njenog revolucionarnog albuma Jagged Little Pill iz 1995. godine.
HD⭐
Istražite Voodstock 99, trodnevni muzički festival promovisan u odjek jedinstva i kontrakulturnog idealizma originalnog koncerta iz 1969. godine, ali se umesto toga pretvorio u nerede, pljačku i seksualne napade.
HD⭐
Da bi izbegli teret posvećenosti, mlada pravnica i pisac pristaju biti romantični partneri samo 2 dana u sedmici. Ne bi trebalo biti komplikovano - zar ne?
HD⭐
Usred zime muzičarka putuje u udaljenu kolibu da radi na novom materijalu ali se ubrzo nađe na udaru misterioznog mračnog prisustva....
HD⭐
Konzervativna direktorica crkvenog zbora nasljeđuje klub od svog pokojnog sina …
HD⭐
Kevin, Joe i Nick suočavaju se sa sprdnjom i podbadanjem u ovom komičnom specijalu s Peteom Davidsonom, Johnom Legendom i drugima. Voditelj je Kenan Thompson.
HD⭐
Stand-up komičar i njegova žena - operska pevačica imaju dvogodišnje dete s iznenađujućim darom...
HD⭐
Mlada kazališna kompozitorska nada na pragu tridesete balansira ljubav, prijateljstvo i pritisak stvaranja velikog umjetničkog djela dok još ima vremena.
HD⭐
Tropski triler u kome Donald Glover tumači lik muzičara koji smišlja kako da sebi prokrči put u "visoko društvo", ali veoma brzo stvari krenu sasvim drugim putem.
HD⭐
U neodoljivom gradiću Uglyville slavi se čudno i drugačije, ljepota je u oku promatrača. Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Uglyvillea povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi UglyDoll kojeg će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moxy okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Uglyvillea. Tamo otkrivaju drugi svijet – Savršenstvo. UGLYDOLLS suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati tko si zaista.
HD⭐
Ostavši bez benda i doma, zaigrani gitarist utočište nađe kod računovotkinje, njezina sina i oca. Mogu li zajedno raditi sjajnu glazbu?
HD⭐
Mega pop zvijezda Fancy G (Ashanti) domaćin je takmičenja koje je u potrazi za sljedećim velikim solo izvođačem. ali mladi takmičari shvaćaju da su “bolji zajedno” i potajno osnivaju bend pod nazivom Honey Girls, i postaju veliki hit ogrnut misterijom.
HD⭐
Toma je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čovjeku koga ne pamtimo samo po  njegovim pjesmama i načinu na koji ih je pjevao, već i kao jednog velikog boema - po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje liječenje Tome i kako se to poznastvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od djetinjstva u Pečenejvicma, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.

DMCA PRAVA

HD⭐
Blistavi i razorni život princeze Diane u središtu je ovog originalnog mjuzikla koji je snimljen prije svoje premijere na Broadwayu.
HD⭐
Novinarka Jenny Eliscu i filmašica Erin Lee Carr kroz ekskluzivne razgovore i povjerljive dokaze istražuju borbu Britney Spears za slobodu.

Showing 1–18 of 59 results