HD⭐
Trailer
OPIS: Kada dječak nestane, njegova majka, šef policije, i njegovi prijatelji moraju se suočiti sa zastrašujućim snagama kako bi ga vratiti.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija je prestavljena kao psihološki triler koji prati priče dve karakterno potpuno različite osobe – Oca Tomasa Ortegu i Oca Markusa Lenga – koji se suočavaju sa slučajevima ljudske opsednutosti demonskim entitetima i borbom protiv istinskog zla koji teži da ovlada njihovim dušama...
HD⭐
Trailer
OPIS: Radnja je smještena u naizgled idilični ljetni kamp Clearwater koji se nalazi na srednjem zapadu Sjedinjenih Država, na ljeto kasnih 1980-ih, godine kada je bilo puno sunca. U kampu se događaju prve ljubavi i prvi poljupci... i prva umorstva! Probuđena je Clearwaterova mračna drevna povijest i ono što je trebalo biti zabavno ljeto ubrzo se pretvara u nezaboravnu stravu sa zlom koje vreba na svakom koraku.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ova horor drama prati Damiena Thorna kojeg progoni prošlost jer je bio suočen sa sablasnim događajima a sada se mora suočiti sa svojim pravim identitetom... On je Antihrist. Zasnovano na filmu "Omen".
HD⭐
Trailer
OPIS: U ovoj antologijskoj seriji terora predstavljeni su različiti likovi koji se suočavaju sa primarnim strahovima u situacijama od kojih je kičma jeza, a koje se protežu iza svakodnevne rutine.
HD⭐

Trailer


OPIS: Ljubavna priča između Ricka i Michonne, promijenjena svijetom koji se neprestano mijenja … Hoće li se naći u ratu protiv živih ili će otkriti da su i oni hodajući mrtvaci? …

HD⭐
Trailer
OPIS: Kad nepoznati paraziti počnu nasilno preuzimati ljudske domaćine i postajati sve moćniji, čovječanstvo se mora suprotstaviti toj rastućoj prijetnji.
HD⭐
Trailer
OPIS: Radnja ove antologijske serije odvija se u prosečnoj hotelskoj sobi u Americi i u svakoj epizodi biće ispričana priča o različitim klijentima koji borave u tim sobama.
HD⭐
Trailer
OPIS: Joel i Shiela su muž i žena koji se bave prodajom nekretnina živeći nezadovoljno u predgrađu Los Angelesa, Santa Clariti, sve dok se Sheila dramatično ne promijeni i okrene njihove živote ka smrti i uništenju, ali na dobar način...
HD⭐
Trailer
OPIS: Zlosutna magla je stigla u jedno malo mesto i dovodi za sobom zastrašujuću novu stvarnost za meštane. To će njihovu ljudskost staviti na probu. Šta će sve ljudi učiniti kad su zaslepljeni strahom? Zasnovano na istoimenoj noveli Stivena Kinga.
HD⭐
Trailer
OPIS: Udaljeni grad na Aljasci preplavljen je paranormalnim silama, te lokalni otpadnik Roman Mercer mora zanemariti predrasude grada prema njemu, te boriti se dok nije uništen kompletan grad…
HD⭐
Trailer
OPIS: Ova antologija horora HBO Asia Original sadrži duboko ukorijenjena praznovjerja i mitove u šest azijskih zemalja, uključujući Indoneziju, Japan, Koreju, Maleziju, Singapur i Tajland.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija horror antologije sa svakom epizodom inspirisanom praznikom.
HD⭐

Trailer


OPIS: Novopečeni vojni isljednik dolazi u tajni pritvorski centar kako bi otkrio da neki od terorista koji se tamo drže nisu s ovog svijeta.

HD⭐
Trailer
OPIS: Serija od deset epizoda prati posadu naprednog svemirskog broda Nightfyler i njihovu misiju da istraže najudaljenije dijelove sunčevog sustava u potrazi za rasom izvanzemaljaca. No umjesto prvog kontakta počinju se događati čudne stvari i misija čiji je cilj otvoriti vidike postaje puka borba za preživljavanje u zatvorenom prostoru. No priča je malo kompliciranija jer sve se događa u budućnosti u kojoj Zemlji prijeti uništenje, a misteriozna izvanzemaljska letjelica možda krije posljednju nadu za spas čovječanstva. Na putu do cilja otkrivaju da umjetna inteligencija njihova broda i kapetan kojeg nisu vidjeli kriju možda još i veću tajnu, ali i nezamislive užase.
HD⭐
Trailer
OPIS: Jezive pustolovine vještice Sabrine mračna je priča, prepuna strave, okultnog i, naravno, vještičarenja, o podrijetlu, pustolovinama i odrastanju Sabrine - tinejdžerske vještice. Sabrina se u ovoj seriji hrve sa svojim dvostrukim životom: vještice i obične smrtnice. U jednom životu mora se boriti protiv sila zla koje joj prijete uništenjem, a u drugom se bavi običnim smrtničkim i tinejdžerskim problemima kao što su izlasci, prijatelji i spojevi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Igrajući blesavu igru "Light as a Feather, Stiff as a Board", pet tinejdžerki stvarno su sebi predodredili smrt. Preživele moraju da otkriju zašto je igra postala stvarnost i zašto su one meta natprirodnih sila.
HD⭐
Trailer
OPIS: The Haunting of Hill House je moderna ekranizacija istoimenog romana Shirley Jackson, a govori o petoro blizanaca koji odrastaju u najpoznatijoj ukletoj kući u Americi. Sada kao odrasli oni se ujedinjuju nakon što njihova najmlađa sestra izvrši samoubistvo, što ih prisiljava da se konačno suoče sa duhovima iz njihove prošlosti.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serija prati stanje u SAD-u gde je zavladalo totalitarno društvo koje svake godine organizuje period od dvanaest sati tokom kojeg je sav zločin dopušten, uključujući ubistva, pljačke i sve oblike vandalizma. Pratimo nekoliko nepovezanih likova iz istog grada kako pokušavaju preživeti spomenutu noć. Prvi od njih je Miguel, koji nakon povratka iz vojske pokušava pronaći svoju sestru Penelope udruženu u kult žrtvovanja za vreme noćne čistke. Televizijska verzija istoimenog filma.
HD⭐
Trailer
OPIS: Henri Diver, advokat koji se bavi zatvorenicima osuđenim na smrtnu kaznu, vraća se u Castle Rock posle mnogo godina. Naime, grad u kojem je odrastao obezbedio mu je traumatično detinjstvo nakon smrti oca jer je bio glavni osumnjičen za nesreću koja se dogodila. Istraumirani Henri potisnuo je sećanja iz detinjstva, a grad u kojem je proveo detinjstvo nije preterano srećan što ga ponovo vidi. Serija je rađena na osnovu priča Stivena Kinga i prepliće teme i likove iz izmišljenog grada.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pripadnike britanske kraljevske mornarice na ekspediciji u potrazi za sjeverozapadnim prolazom 1847. godine napada misteriozni predator koji napada brod te borba za preživljavanje počinje. Bazirano na istoimenoj knjizi Dana Simmonsa iz 2007. godine.
HD⭐
Trailer
OPIS: Smeštena u 1889. godinu, priča o pet preostalih vampirskih klanova u Evropi koji se obučavaju za preživljavanje. U njihovoj sredini je Alisa (14) koja ima moć izbora između vječnog života kao vampira ili da svi vampiri žive kao ljudi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Beca, 16-godišnja devojčica, stiže u svoj novi hraniteljski dom koji se nalazi u zabačenom kraju. Njene udomljene braće i sestre su manje od dobrodošlice, ali ništa više od 11-godišnjeg biološkog sina njihovih udomitelja. Beka se trudi da se zadrži i prilagodi svom novom domu, ali oko nje počinju da se događaju čudne stvari, a Becca nije sigurna ko je ili šta odgovoran.
HD⭐
Trailer
OPIS: Par iz Filadelfije žali se nakon što neizreciva tragedija stvara razdor u njihovom braku i otvara vrata misterioznim silama da uđu u njihov dom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Izmišljeni stripovi o Creepshovu oživljavaju u ovoj antologiji serije zastrašujućih priča koje je vodio tihi grozan Creepshov.
HD⭐
Trailer
OPIS: Skeptična ženska klinička psihologkinja se pridružuje sveučilištu na treningu svećenika i ugovaraču plavih ogrlica dok istražuju pretpostavljena čuda, demonsko posedovanje i druge vanredne pojave da bi utvrdili postoji li naučno objašnjenje ili postoji nešto zaista natprirodno.
HD⭐
Trailer
OPIS: Emma, poznata i uspešna francuska spisateljica horora, primorana je da se vrati u svoj rodni grad nakon što se žena koja je proganjala svoje snove pre petnaest godina ponovo počne pojavljivati. Delo koje piše je očigledno delo fikcije, ali koliko je činjenica? Poznatu autorku Emmu Larsimon progoni lik Marijana. Veštica koju je stvorila i sam entitet koji izaziva njene besane noći. Bolesna od iskrivljenog sveta koji je stvorila, Emma se odlučuje povući od pisanja, ali bizarni poseta prijatelja iz detinjstva natera je da poseti mesto gde se zaklela da se nikad neće vratiti. Njen rodni grad.
HD⭐
Trailer
OPIS: Tri mlada prijatelja u Goi planiraju da pretraže staru vilu za duhove, ali kada se nova porodica useli, dom je zatrpan proširio se na hladne načine.
HD⭐
Trailer
OPIS: Čarli Manks, zavodljivi besmrtnik koji hrani dušu djece, ugrožava njegov cijeli svijet kada mlada žena u Novoj Engleskoj otkrije da ima opasan dar.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ažurirana verzija klasične antologije koja sadrži različite priče o naučnoj fantastici, misteriji i užasu.

Showing 1–30 of 106 results