HD⭐
Mađarski opstetričar i budući otac Bálint Grassai napustio je svoje rodno selo u Maramuresu u Rumunjskoj prije mnogo godina kako bi pohađao medicinski fakultet u Budimpešti. Iza sebe je ostavio i sina kojeg nikad nije upoznao, a koji je rezultat kratke afere s mještankom. Na Uskrs, kada se Bálint vraća pokopati oca, suočen je s odlukom o sudbini svog napuštenog sina. Simon je sada autodestruktivni i buntovni 17-godišnjak, obvezan vođi lokalne bande Dumitruu. Na pragu da ponovno postane otac, Bálint se vraća u oštar i neoprostivi svijet koji je ostavio za sobom.
HD⭐
Amanda i njena ćerka žive mirnim životom na jednoj američkoj farmi. Ali, kada iz Koreje stigne njena otuđena majka, Amanda počinje da strahuje da će se i sama pretvoriti u nju...
HD⭐
Dajana je prostitutka, mlada žena koja je izgubila vid. Uspeva da pronađe vodiča, Kineza po imenu Čin. Njih dvoje, udruženim snagama, kreću u potragu za opasnim ubicom u mračnim delovima Italije.
HD⭐
Aleks, inženjer zvuka, slučajno snima misteriozne glasove: uznemirujuće poruke iz zagrobnog života koje ga upozoravaju na neposrednu i zastrašujuću opasnost.
HD⭐
Avgust je 1970. Kao i svake godine, milijarder Klod Trenšan i njegova supruga borave u raskošnoj vili u Sen Tropeu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje. No, uveren da je žrtva pokušaja ubistva, Trenšan poziva svog prijatelja Širaka da angažuje usluge najboljeg inspektora iz Pariza. Međutim, u srcu leta dostupan je samo inspektor Bulen, koji je nekoliko nedjelja udaljen od penzije. On će vrlo neuobičajenim metodama slediti trag uznemirivača.
HD⭐
Preplašena žena napušta svoj dom sa sedmogodišnjim sinom, bežeći od nasilnog bivšeg muža. U svom novom, udaljenom skrovištu, međutim, pronalazi nešto mnogo monstruoznije s čim mora da se suoči...
HD⭐
Nakon što joj najbolja prijateljica nestane tijekom izleta u Hrvatsku, Beth pokušava otkriti što se dogodilo... no svaki trag otkriva nove, uznemirujuće obmane.
HD⭐
Tokom mećave i zaglavljena na izolovanom odmorištu na autoputu u planinama, studentica otkriva oteto dijete skriveno u automobilu, a koje pripada nekom od ljudi koji su unutra …
HD⭐
Čovjek umiješan u trostruko ubistvo tri holivudske starlete započinje vlastitu istragu. Angažuje dvojicu detektiva kako bi razotkrio zavjeru eksplozivniju nego što je bilo koji od njih zamišljao …
HD⭐
Radnja filma prati problematični par i njihovu kćerku koji odlaze na odmor u izoliranu kuću u Louisiani kako bi se ponovo povezali kao porodica. Ali kad dođu neočekivani posjetitelji, zajednica se počinje raspadati …
HD⭐
Vjerujući da je vuk zarobljen u ljudskom tijelu, Jacob (George MacKay) jede, spava i živi kao vuk – što šokira njegovu porodicu. Kada ga pošalju na kliniku, Jacob i njegovi vršnjaci vezani za životinje prisiljeni su proći sve ekstremnije oblike ‘ljekovitih’ terapija. Međutim, kada upozna tajanstvenu divlju mačku (Lily-Rose Depp), i dok njihovo prijateljstvo cvjeta u neporecivu zaljubljenost, Jacob se suočava s izazovom: hoće li se odreći pravog sebe zbog ljubavi.
HD⭐
Posle majčine smrti, Isak i njegova trudna supruga su se vratili u mesto gde je Isak rođen, na udaljenom norveškom ostrvu kako bi uživali u neočekivanom nasleđu. Za vreme njihovog boravka tamo, par otkriva mračne tajne iz Isakove prošlosti. Njihovo prijatno putovanje se brzo pretvara u noćnu moru kad Isak i njegova žena nalete na zloslutni kult koji obožava morsko božanstvo.
HD⭐
1985. Enid je filmska cenzorica koja iz arhiva naiđe na uznemirujući film. Podsjećajući na njezina sjećanja iz djetinjstva, film pokušava istražiti povezanost. To je suočava s misterijom iza nestanka njezine sestre, koja je nedavno proglašena mrtvom u odsutnosti. Njena potraga vodi je do tanke granice između fikcije i stvarnosti.
HD⭐
Učiteljica iz gradića iz Oregona (Keri Russell) i njen brat (Jesse Plemons), lokalni šerif, otkrivaju da mladi učenik (Jeremy T. Thomas) krije opasnu tajnu koja može imati zastrašujuće posljedice.
HD⭐
Nekoliko prodica živi u predgrađu Rima. Tenzije mogu da eksplodiraju svakog trenutka. Stvari koliko-toliko funkcionišu ddok postupci dece sve ne pokvare.
HD⭐
Mural oslikan krvlju koji prikazuje dela najpoznatijeg finskog serijskog ubice, Lase Masala, pronađen je na zidu železničke stanice u Pasilji. Tekst koji se ispisan na istom "Učinimo svet boljim mestom" povezan je glasanjem koje kruži društvenim mrežama.
Alis se posle očeve smrti vraća na farmu na kojoj je odrasla. Imanje zatiče u dosta lošem stanju ali ambiciozna Alis ima nameru da farmu ponovo oživi. Međutim njen brat ima sasvim drugačije planove, tako da će njihovi različiti pogledi u vezi budućnosti imanja dovesti do sukoba.
HD⭐
Dvoje stranaca probudi se i shvati da su im trbusi zašiveni jedan za drugi, a dodatno ih šokira spoznaja tko stoji iza tog groznog čina.

Showing 1–18 of 183 results