HD
Devet prevoditelja angažiranih da prevedu željno iščekivanu posljednju knjigu bestseler trilogije zatvoreno je u luksuznom bunkeru. Posao iz snova postaje noćna mora kada se prvih 10 stranica strogo povjerljivog rukopisa pojavi na internetu.
Imdb Ocena: 6.5
HD
Otac, uronjen u težak proces razvoda, kreće u opasnu misiju kada njegova djeca nestanu iz svoje izolirane seoske kuće.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Ava, mlada bankarska stručnjakinja shrvana je kada njezin suprug Dallas napusti brak za koji se odlučila boriti sve dok se sudbina ne umiješa, otkrivajući Dallasina zla djela koja su uništila njihov brak i jednom davno sabotirala Avinu sudbinu da je voli njezin pravi srodna duša.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Mlada umjetnica nasuka se u prostranoj, besprijekornoj šumi u zapadnoj Irskoj, gdje, nakon što pronađe sklonište, ostane zarobljena zajedno s tri stranca, koje svake noći proganjaju tajanstvena stvorenja.

Imdb Ocena: 5.8
HD
Pet mjeseci nakon ubojstava, Christopher Robin pokušava se vratiti svom uobičajenom životu dok se nosi sa svojim PTSP-om. Duboko u 100-jutarnoj šumi raste destruktivni bijes dok Winnie-the-Pooh, Praščić, Sova i Tigar nalaze svoj dom i živote im ugrožavaju nakon što se otkrije njihovo postojanje.
 

Imdb Ocena: 5.0
HD
Glavni protagonista filma je Petar (koga igra Miloš Timotijević), harizmatični menadžer uspešne kompanije, čija supruga Mina (igra je Tamara Krcunović) iznenada nestaje bez traga. Petar počinje da laže i skriva njen nestanak, trudeći se da održi savršenu sliku života koji je izgradio.
Imdb Ocena: 5.8
HD
Nenormalno vrućeg ljetnog dana u Oslu, čudno električno polje okružuje grad dok se kolektivna migrena širi gradom, a novopreminuli se bude iz smrti.
Imdb Ocena: 5.9
HD
Iskusna zrakoplovna pilotkinja, Estelle vodi savršen život između dugih letova sa svojim dragim suprugom Guillaumeom punim ljubavi. Jednog dana igrom slučaja u hodniku zračne luke susreće Anu, fotografkinju s kojom je prije dvadesetak godina imala strastvenu vezu. Estelle i ne zna da će je ovo ponovno okupljanje poslati u spiralu noćne more, okrenuti njezin život naglavačke i učiniti ga iracionalnim.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Priča se odvija u ruralnoj centralnoj Srbiji, gde je izvorno nastao mit o vampirima. Nakon što svedoči zločinu u Londonu, britanski građanin srpskog porekla Arnaut dolazi u malo selo u centralnoj Srbiji gde se stara o lokalnom groblju. On počinje da ima košmarne snove i sumnja da ljubazni i gostoljubivi seljani imaju zlokobne namere prema njemu.
Imdb Ocena: 5.1
HD
Nakon što je tragično izgubio suprugu, Pete (Clive Standen) i njegov sin Tyler (Mason Wells) kreću se po zemlji i kupuju skladište Plaza Square i stan u njemu. Pete ubrzo shvaća da njegov san o posjedovanju biznisa ne ide onako kako je želio, jer su mnoge jedinice prazne i duguju plaćanja.
Imdb Ocena: 4.0
HD
Zagonetni poziv o planiranoj pljački nakita uvlači operaterku na liniji medija Detroit Free Press, Maddie Moore, u opasan slučaj ubojstva zajedno s tek unaprijeđenim detektivom. Glavne uloge tumače Holland Roden i Chris McNally.
Imdb Ocena: 7.3
HD
Autor pokušava istražiti desetljećima staru misteriju i nađe se zaglavljen u vlastitoj priči o duhovima.
Imdb Ocena: 4.4
HD
Problematični otac Leon vodi sina na kampiranje u Appalachiju. Lokalni kult priziva zlog demona Vješala. Sin je nestao. Leon se mora suočiti s kultom, čudovištem kako bi ga pronašao usred sve većeg broja mrtvih.
Imdb Ocena: 3.0
HD
U leto 2024. Pariz je prvi put domaćin Svetskog prvenstva u triatlonu na Seni. Sofija, briljantna naučnica, saznaje od Mike, mlade ekološke aktivistkinje, da velika ajkula pliva duboko u reci. Da bi izbegli krvoproliće u srcu grada, nemaju drugog izbora osim da udruže snage sa Adilom, komandantom reke Sene.
Imdb Ocena: 5.6
HD
Kada je tijelo djevojčice pronađeno na plaži u poljskom Trojstvu, tužilac se udružuje sa majkom žrtve u strastvenoj potrazi za istinom.
Imdb Ocena: 6.7
HD
Narcis smišlja plan za brzo bogaćenje i izaziva nasilnu lančanu reakciju, te preplavljuje živote onih oko njega …
Imdb Ocena: 4.5
HD
Gledaj hd besplatno Exhuma (2024) sa prevodom online Proces iskopavanja zlokobne grobnice oslobađa strašne posljedice zakopane ispod nje.
Imdb Ocena: 7.3
Kada Edwardova potraga za njegovom biološkom obitelji odvede njega i njegovu djevojku Ryley u veličanstvenu vilu visoko u planinama sjevernog Portugala, on je pun uzbuđenja zbog susreta sa svojom davno izgubljenom majkom i bratom blizancem. Napokon će otkriti tko je i odakle dolazi. Ali ništa nije onako kako se čini, a Edward će uskoro saznati da ga s njima povezuje monstruozna tajna.
Imdb Ocena: 6.1
HD
Cecilia, američka časna sestra pobožne vjere, kreće na novo putovanje u udaljenom samostanu u slikovitoj talijanskoj prirodi. Cecilijina topla dobrodošlica brzo se pretvori u noćnu moru kad postane jasno da njezin novi dom krije zlokobnu tajnu i neizrecive užase.
Imdb Ocena: 6.2
HD
Gledaj hd besplatno Sleeping Dogs (2024) sa prevodom online Bivši detektiv odjela za umorstva (Russell Crowe) s gubitkom pamćenja prisiljen je riješiti brutalno ubojstvo samo kako bi otkrio jezive tajne iz svoje zaboravljene prošlosti.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Jesu li imaginarni prijatelji doista plodovi dječje mašte ili su samo paravan za nešto puno strašnije? Kada se Jessica (DeWanda Wise) sa svojom obitelji preseli u dom iz svog djetinjstva, njezina najmlađa kćer Alice razvije jezivu privrženost plišanom medvjediću kojeg zove Chauncey i koji nalazi se u podrumu. Alice s Chaunceyjem kreće igrati igre koje počinju razigrano, ali postaju sve zlokobnije. Kako Aliceino ponašanje postaje sve više zabrinjavajuće, Jessica intervenira i polako shvaća da je Chauncey puno više od plišanog medvjeda za kojeg je vjerovala da jest.
Imdb Ocena: 4.5
HD

Kairo, 2011. Policajac istražuje ubistvo žene u luksuznom hotelu u danima koji su prethodili egipatskoj revoluciji.

Imdb Ocena 6.8
HD

Slučaj visokog profila serijskog ubice Ludovica Chevaliera upravo je krenuo na suđenje, a Kelly-Anne je opsjednuta. Kada se stvarnost zamagljuje njenim morbidnim fantazijama, ona odlazi mračnom stazom tražeći posljednji dio slagalice slučaja.

Imdb Ocena 7.1
HD
Nakon što se probudila u šumi bez sećanja, mlada žena je na meti mojih misterioznih stranaca sa motivom koji je nejasan.
Imdb Ocena: 6.4

Showing 1–24 of 359 results