HD⭐
U “Braća Venčer: Uzavrelo srce pavijana”, Dokov najnoviji izum će ili dovesti do bankrota Venčer tim ili će ih vinuti u nove visine, dok Henk traži sebe, Din traži Henka, Monarh traži odgovore, a tajanstvena žena iz njihove prošlosti preti da ceo njihov svet obruši na njih.
HD⭐
Ova nova animirana avantura dolazi od Setha Rogena i potpuno je nova interpretacija popularne franšize u kojoj sve vrvi od slavnih glumaca i poznatih osoba. Najpoznatije kornjače na svijetu, ovoga će ljeta pod vodstvom učitelja Splintera ponovo uzeti pravdu u svoje ruke i upustiti se u borbu protiv najopasnijih kriminalaca! Nakon što su se godinama krili od ljudi, kreću osvojiti New York. Njihova nova prijateljica April O’Neil pomaže im u borbi s misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada na njih puste vojsku mutanata.Daje poduku iz matematike svojoj simpatiji skejteru (Jaboukie Young-White, Ralph Brakes The Internet), koji joj se, čini se, divi samo zbog njene neobične kože, a spriječena je da se druži s kul klincima na plaži zbog svoje previše zaštitnički nastrojene supermame (nominirana za Oscara Toni Collette, Knives Out), koja je zabranila Ruby da kad ulazi u vodu.
HD⭐
Kada Redžija (Vil Ferel), naivnog, neverovatno optimističnog border terijera, ostavi na zlim gradskim ulicama njegov ne tako sjajan vlasnik, Dag (Vil Forte), Redži je ubeđen da ga on nikada ne bi namerno napustio.
 
HD⭐
Simpatična, neobična šesnaestogodišnja Rubi Gilman očajnički pokušava da se uklopi u Oušnsajd srednju školu, ali, uglavnom je tamo potpuno nevidljiva.
HD⭐
Majmun sa štapom udružuje se s mladom djevojkom u epskoj potrazi za besmrtnošću, boreći se usput s demonima, zmajevima, bogovima, i njegovim vlastitim egom …
HD⭐
Nova maštovita animacija studija Disney i Pixar koja govori o različitostima i njihovoj privlačnosti. Radnja filma smještena je u svijet u kojem četiri osnovna elementa vatra, zemlja, voda i zrak žive i koegzistiraju. Unatoč njihovim očitim i temeljnim razlikama oni će shvatiti da su mnogo sličniji nego što su mislili i da je ono što se nalazi iznutra puno važnije od onoga što je izvana.
U svijetu u kojem su čudovišta svjetske hrvačke superzvijezde, jedan malo vjerovatan šampion ulazi u ring …
HD⭐
Izgubljena mačka, džinovska žaba i cunami pomažu bankaru, njegovoj ženi i šizofrenom računovođi da spasu Tokio od zemljotresa i nađu smisao života.
Sve do sada, Liga pravde je bilo labavo udruženje supermoćnih pojedinaca međutim kada budu uvučeni u svet rata, mestu beskrajne brutalne gladijatorske borbe, Betmen, Supermen, Čudesna žena i ostali moraju udružiti svoje snage kako bi stvorili nepobediv otpor sposoban da oslobodi čitavu planetu...
HD⭐
U San Franciscu, Jill Valentine nosi se s epidemijom zombija i novim T-Virusom, Leon Kennedy je na tragu otetom znanstveniku DARPA-e, a Claire Redfield istražuje monstruoznu ribu koja ubija kitove u zaljevu. Pridruženi Chrisu Redfieldu i Rebecci Chambers, otkrivaju tragove tragova iz njihovih zasebnih slučajeva koji se skupljaju na istoj lokaciji, otoku Alcatraz, gdje se novo zlo nastanilo i čeka njihov dolazak.
HD⭐
Kada zli demon magme i njegovi miljenici ukradu sunce čarobnog svijeta, novi čuvari i sunca i mjeseca moraju krenuti u potragu da ga povrate i spase svoj svijet od katastrofe dok se i mjesec suočava s uništenjem.
HD⭐
Čudna svjetla iznad mirnog grada Mossinghama najavljuju dolazak tajanstvenog posjetitelja s drugog kraja galaksije... no na obližnjoj Mossy Bottom farmi Shaun ima druge stvari na pameti, a njegove vragolije neprestano prekida razdraženi pas Bitzer. Kada maleni preslatki izvanzemaljac s nevjerojatnim moćima prisilno sleti blizu Mossy Bottom farme, Shaun uskoro vidi priliku za izvanzemaljsku zabavu i avanturu, te kreće na misiju: mora otpratiti intergalaktičku posjetiteljicu prije nego je ulovi zlobna organizacija.
HD⭐
U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklyna Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta ali i da nije sam. Majlsu će pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svetu koji ga podučava, ni manje ni više nego, spašavanju sveta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena.
HD⭐
Yuta Okkotsu je srednjoškolac koji je stekao supermoći i sada je u društvu poznatog čarobnjaka koji nastoji da ga uputi kako da ih iskoristi na najbolji mogući način...
HD⭐
Uta je najvoljenija pevačica na svetu, ali ga niko nikad nije video! Sada će prvi put otkriti svoj identitet - na velikom zakazanom koncertu! Tako će se konačno saznati ko stoji iza božanskog glasa koji je očarao celu planetu...
HD⭐
U svijetu u kojem je magija sve, Asta, dječak koji je rođen bez magije, ima za cilj da postane "kralj čarobnjaka", da savlada nevolje, dokaže svoju moć i održi zakletvu sa svojim prijateljima.
HD⭐
Radnja filma se odvija u alternativnom univerzumu, gde se različite frakcije bore za Sveti gral u izmišljenom američkom gradu zvanom Snoufild. Priča počinje učešćem novog Sluge, zvanog Lažni strelac, koji pripada crkvenoj frakciji. Njegovom pojavom, nekoliko drugih frakcija je prinuđeno da otkrije svoje Sluge i učestvuje u borbi za Sveti gral.
Nakon što se ponovo sastao sa Gven Stejsi, Majls Morales, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen iz okruženja katapultira se u drugi svemir, gde susreće tim spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma. Ali kada heroji uđu u sukob oko toga kako da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima I mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli…
HD⭐
Vodoinstalater po imenu Mario putuje kroz podzemni labirint sa svojim bratom Luigijem, pokušavajući da spasi zarobljenu princezu. Igrani film zasnovan na popularnoj video igrici …
HD⭐
Priča iz 1920-ih koja otkriva kako istraživač Bruce Wayne slučajno oslobađa drevno zlo, ubrzavajući njegov povratak u Gotham City nakon dvije decenije odsustva. Batman vođen logikom/naukom mora se boriti protiv Lovecraftovskih natprirodnih sila koje prijete samoj egzistenciji Gothama, a usput mu pomažu, i suprotstavljaju mu se, verzije njegovih dobro poznatih saveznika i neprijatelja, uključujući Green Arrow, Ra’s al Ghul, Mr. Freeze, Killer Croc, Two-Face, James Gordon i Bruceovi voljeni štićenici …
HD⭐
Iva je siroče koja živi na ulicama srednjovekovnog grada. Ona ima tri svoje pripitomljene lasice i preživljava uzimajući hranu iz zlokobnog Tristanovog zamka. Jednog dana, zli guverner Tristan baci kletvu na princa Rolanda, čemu Iva srećom svedoči. Iva i njen tim tada kreću u nezaboravnu avanturu da spasu Rolanda, prestolonaslednika kojeg je proklestvo pretvorilo u neobičnu životinju. U pokušaju da spase princa i kraljevstvo, Iva će preokrenuti celo kraljevstvo i saznati da se plemstvo može naći na najneobičnijim mestima.
HD⭐
Igrana adaptacija animiranog kratkog filma koji intervjuiše mekušca po imenu Marcel.
HD⭐
Radnja filma prati tri mumije koje završavaju u današnjem Londonu i kreću na putovanje u potrazi za starim prstenom koji pripada kraljevskoj porodici, a koji je ukrao ambiciozni arheolog Lord Carnaby …
HD⭐
Marija dospeva u kraljevstvo kijim su zavladali pacovi. Da bi spasla žitelje te kraljevine od zavojevača i da bi se vratila kući, Marija mora pronaći čarobnu frulu koja će odagnati zle čini. U tome joj pomažu ovan Kudravko, noj Crveni Kljun i krckalica za lešnike Krcko Oraščić, koja je zapravo začarani princ Georg...
HD⭐
Odlučan dječak prihvati kraljev izazov da izvede tri nemoguća zadatka u zamjenu za magičnu slonicu... i priliku da ispuni svoju sudbinu.
HD⭐
Deset godina nakon sretnog kraja, Giselle preispituje svoju sreću, slučajno preokrenuvši živote onih u stvarnom svijetu i Andalaziji u tom procesu.
HD⭐
Mačak u čizmama otkriva da je njegova strast za avanturom odnijela svoj danak: izgorjeo je u osam od svojih devet života. Mačak kreće na epsko putovanje kako bi pronašao mitsku Posljednju želju i obnovio svojih devet života …
HD⭐
Neverovatno prijateljstvo dečaka, krtice, lisice i konja koji zajedno putuju u dečakovoj potrazi za domom.
HD⭐
Legendarni Cladesi su porodica istraživača čije razlike prijete da unište njihovu najnoviju i najvažniju misiju…
HD⭐
Nick Daley oklijeva da postane muzejski noćni čuvar i Kahmunrah se vraća da pokori svijet …

Pokazuje 1–30 103 rezultate