HD⭐
Trailer
OPIS: Neverovatna, neobična priča o životu na Zemlji ispričana od strane astronauta, jedinih ljudi koji su Zemlju videli onakvom kakva ona zaista jeste – savršeno osmišljen sistem koji podupire život u svemiru. Iz svemirske perspektive, naši astronauti vide svet neobičniji od naučne fantastike u kojem su sva živa bića deo jednog izvanrednog međusobno povezanog sistema koji u životu održava više od osam miliona različitih vrsta fantastičnih biljaka i stvorenja, uključujući i nas. U seriji grupa harizmatičnih astronauta odgovara na pitanje koje se nameće nakon njihovog jedinstvenog pogleda na Zemlju: Kako je taj veliki komad stene oživeo?
HD⭐
Trailer
OPIS: Deda iz Klivlenda izveden je na suđenje u Izraelu, optužen da je bio zloglasni nemački čuvar logora smrti poznat kao Ivan Grozni.
HD⭐
Trailer
OPIS: Populariziran podcastom "Serial", tekuća priča o Adnanu Syedu koji je osuđen za ubistvo srednjoškolca.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pogled na najsurovije krajolike na svetu i životinje koje su se prilagodile da tu žive.
HD⭐

Trailer


OPIS: Džejson Momoa putuje širom zemlje da bi upoznao izuzetne pojedince koji krče sopstveni put - od zanatlija, preko proizvođača motocikala, muzičara do sportista.

HD⭐
Trailer
OPIS: Grupa zanatlija iz dvadeset prvog veka prelazi u viktorijansku komunu za umetnost i zanat krajem 1800-ih u velškim brdima da bi obnovila četiri ključne sobe u kući. Predstavila Anita Rani.
HD⭐
Trailer
OPIS: Grupa onlajn tražilaca pravde pronalazi momka koji je objavio video snimak sebe kako ubija mačiće.
HD⭐
Trailer
OPIS: Koristeći radar koji prodire u zemlju, LiDar i 3D skeniranje, Lin će sarađivati s arheolozima čizama na terenu kako bi otkrio i ponovo stvorio neistraženi svijet koji je još uvijek skriven ispod zemlje.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pre više miliona godina neverovatne sile su razdvojile Zemljinu koru stvarajući naših sedam kontinenata - svaki sa svojom posebnom klimom, sopstvenim terenom i sopstvenim jedinstvenim životinjskim životom. Od šarenog raja Južne Amerike do goruće vrućine Afrike, Sedam sveta: jedna planeta zauzvrat pokazuje istinski karakter svakog kontinenta i otkriva kako je on oblikovao ceo život tamo. Iznenadite se neočekivanim pričama. Divite se ikonskim pejzažima. I budite zaprepašteni spektakularnim divljim životinjama. Sedam sveta: Jedna planeta je putovanje oko sveta koje ste mislili da znate.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dokumentarni film koji govori o životnoj priči Bila Gatesa dok traga za rešavanjem nekih od najsloženijih svetskih problema.
HD⭐
Trailer
OPIS: U novoj dokumentarnoj seriji profesor Brian Cox donosi nevjerojatnu priču o našem Sunčevu sustavu. Četiri i pol mlrd. godina planeti našeg Sunčeva sustava na nevjerojatnom su putovanju, koje prate fantastični prizori i veliki događaji. S pomoću najnovijih analiza i rezultata istraživanja u kombinaciji s CGI tehnologijom otkriva nam nezamislivu ljepotu i veličinu osam planeta unutar Sunčeva sustava, čije priče tek sad počinjemo razumijevati.
HD⭐
Trailer
OPIS: Novi serijal od osam epizoda predstaviće najdragocenije vrste na planeti i njihova krhka staništa, otkrivajući neverovatna područja na Zemlji na način kako ih nikad do sada nismo videli koristeći najnovije 4k foto-tehnologije. Ambiciozni četverogodišnji projekat snimljen je u 50 zemalja širom sveta, s preko 600 članova tima koji su proveli više od 3.500 filmskih dana na snimanju. Serija će se usredotočiti na širinu raznolikosti staništa od udaljenih arktičkih divljina i tajanstvenih dubina okeana do golemih krajolika Afrike i raznolikih džungli Južne Amerike.
Trailer
OPIS: Lovolovac koji je osvojio džungle južne Indije i postao predmet najvećeg lova u Indiji
HD⭐

Trailer


OPIS: Prati život i delovanje Aleksandra Rankovića čiji lik tumače Nebojša Dugalić i Pavle Čemerikić. Aleksandar Ranković, poznat pod nadimkom Leka i partijskim imenom Marko, bio je jugoslovenski komunistički revolucionar, učesnik Narodnooslobodilačke borbe, društveno-politički radnik SFR Jugoslavije i SR Srbije, junak socijalističkog rada, narodni heroj Jugoslavije i potpredsednik SFR Jugoslavije.

HD⭐
Trailer
OPIS: Victor je novi učenik srednje škole u ​​Creekvood-u na sopstvenom putu samootkrivanja, suočavanja sa izazovima kod kuće, prilagođavanja novom gradu i borbe sa svojom seksualnom orijentacijom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati uspon i pad američkog finansijera i ponci šemara: Medofa.
HD⭐

Trailer


OPIS: Masovna viđenja NLO-a iz poslednjih 50 godina podstiču globalnu misteriju u ovom dokumentarcu koji sadrži iskaze očevidaca, intervjue stručnjaka i nove dokaze.

HD⭐
Trailer
OPIS: Sa nikada ranije viđenim snimcima, ovaj dokumentarni serijal prati meteorski uspon Dejvida Bekama od skromnih početaka do svetske fudbalske zvezde.
HD⭐
Trailer
OPIS: Neverovatna priča o životnom epskom putovanju na Zemlji od četiri milijarde godina oživljava u ovoj seriji od Stivena Spilberga i tima koji stoji iza „Naše planete“.
HD⭐
Trailer
OPIS: Otkrijte neverovatne pejzaže, najneverovatnije borbe životinja na našoj planeti, od najviših planina do najdubljih okeana, od najmračnijih pećina do najtoplijih pustinja sa novom tehnologijom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Rečeno sa obe strane zakona, ova dokumentarna serija autora filma „Grad straha“ prati bitku FBI-a da sruši zloglasnog mafijaškog bosa Džona Gotija.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dvadeset pet godina prezira, kontroverzi i zavere dovode do jednog pitanja – ko je ubio Bigija i Tupaka?
HD⭐
Trailer
OPIS: Posle 25 godina svoje rekordne solo karijere, Robi se osvrće na svoje mlađe i razmišlja o životu provedenom u centru pažnje.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kroz živopisno poboljšane arhivske snimke i glasove sa svih strana sukoba, ovaj dokumentarni film oživljava Drugi svetski rat kao nikada ranije.
HD⭐
Trailer
OPIS: Otkrijte konačnu priču o Svetskom prvenstvu koje je zauvek promenilo fudbal, sa dramom na ivici sedišta na terenu protiv značajnih istorijskih promena koje su se dešavale izvan njega
HD⭐

Trailer


OPIS: Prati rad istražitelja iz Južne Karoline koji hitno traže osobe koje su nestale pod zabrinjavajućim okolnostima.

Trailer


OPIS: U ovoj dokumentarnoj drami kroz rekonstrukcije i intervjue gledamo kako se posljednja egipatska faraonkinja Kleopatra borila da zaštiti prijestolje, obitelj i nasljeđe.

HD⭐

Trailer


OPIS: Prati tragediju kada su teroristi detonirali bombu na ciljnoj liniji Bostonskog maratona. Napad su izveli postavljanjem dvije ekspres lonca bombe domaće izrade, što je rezultiralo troje smrtnih slučajeva i brojnim povredama.

HD⭐

Trailer


OPIS: Zanimljiva dokumentarna serija koja otkriva ono što se dešava iza scene i na terenu revolucionarnog profesionalnog ženskog fudbalskog tima smeštenog u Los Anđelesu, Angel City Football Club.

HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što je suspendovan zbog dopinga, osvajač zlatne medalje Alex Schwazer angažuje jednog od svojih tužitelja da mu pomogne da se vrati na Olimpijske igre u Tokiju.

Pokazuje 1–30 122 rezultate