HD
Trailer
OPIS: Priče od stvarnih ljudi o natprirodnim bićima, objektima i događajima u savremenoj Srbiji.
HD

Trailer


OPIS: Hronike o Hitlerovom usponu na vlast, o upotrebi propagande, cenzure i antisemitske politike od strane njegovog režima, kao i o konačnom padu nacističkog rukovodstva.

HD
Trailer
OPIS: Trojica avanturističkih veterana treniraju zajedno s nekim od najelitnijih vojnih jedinica svijeta, dobivajući iznutrašnji pogled na njihovu taktiku i oružje.
HD

Trailer


OPIS: Na svakom kontinentu, u svakom okeanu, osvajajući zaleđene pejzaže i užarene pustinje - sisari su svuda. Sir David Attenborough otkriva genijalnost iza njihovog uspeha.

HD
Trailer
OPIS: Kada netko hakira stranicu za potragu za partnerima za preljub, razotkriju se intimni podaci milijuna korisnika koji unište brojne brakove i živote.
HD
Trailer
OPIS: David Attenborough istražuje izvanredne načine na koje životinje čuju i proizvode zvuk te ključnu ulogu koju zvuk igra u životima životinja diljem svijeta - od rođenja do preživljavanja odrasle dobi i pronalaska partnera.
HD
Trailer
OPIS: Prate se karijere mladih preživelih u požaru Ninho do Urubu dok porodice nastavljaju da traže pravdu tri godine nakon tragedije.
HD
Trailer
OPIS: Po celom svom tankom zeleno-plavom furniru, Zemlja pulsira životom. Nadovezujući se na zapanjujuća naučna otkrića i sa zadivljujućim snimcima neverovatnih prirodnih mreža planete.
HD
Trailer
OPIS: Gledaj hd besplatno Alexander: The Making of a God sa prevodom online Aleksandar je bio kralj starogrčkog grada države Makedonije i naširoko se smatra jednim od najvećih i najuspješnijih vojnih zapovjednika u povijesti. Do svoje 30. godine stvorio je jedno od najvećih carstava u povijesti.
HD

Trailer


OPIS: Džejson Momoa putuje širom zemlje da bi upoznao izuzetne pojedince koji krče sopstveni put - od zanatlija, preko proizvođača motocikala, muzičara do sportista.

HD

Trailer


OPIS: Ovaj dokumentarni film koji ispituje jezive istinite priče o četvorici korejskih lidera koji tvrde da su proroci razotkriva mračnu stranu neupitnog verovanja.

HD
Trailer
OPIS: Od 1987. do 2003. Mišel Furnire je učvrstio svoje nasleđe kao najzloglasniji francuski ubica. Ali njegova žena je bila enigma: da li je bila pion ili učesnik?
HD
Trailer
OPIS: Prati iza kulisa šta je potrebno da se takmiči i pobedi na najvišim nivoima u muškom profesionalnom golfu, prati PGA igrače kroz njihove pobede i poraze.
HD
Trailer
OPIS: Kulturno nasleđe legendarnog indijskog režisera Jaša Čopre koji se smatra ocem romantike u indijskoj kinematografiji.
HD

Trailer


OPIS: Sadrži intervjue i lične arhive iz života i karijere NBA legende Bila Rasela.

HD

Trailer


OPIS: Prati muške i ženske profesionalne tenisere tokom četiri grend slem turnira.

HD

Trailer


OPIS: Novac ima moć nad nama - ali ne mora. Stručnjak za finansije Ramit Sethi radi sa ljudima širom SAD kako bi im pomogao da ostvare svoje najbogatije živote.

HD

Trailer


OPIS: Ogromna zajednica šimpanzi uspeva u šumi u Ugandi, upravljajući složenom društvenom politikom, porodičnom dinamikom i opasnim teritorijalnim sporovima.

HD

Trailer


OPIS: Prati rad istražitelja iz Južne Karoline koji hitno traže osobe koje su nestale pod zabrinjavajućim okolnostima.

Trailer


OPIS: U ovoj dokumentarnoj drami kroz rekonstrukcije i intervjue gledamo kako se posljednja egipatska faraonkinja Kleopatra borila da zaštiti prijestolje, obitelj i nasljeđe.

HD

Trailer


OPIS: Prati tragediju kada su teroristi detonirali bombu na ciljnoj liniji Bostonskog maratona. Napad su izveli postavljanjem dvije ekspres lonca bombe domaće izrade, što je rezultiralo troje smrtnih slučajeva i brojnim povredama.

HD

Trailer


OPIS: Zanimljiva dokumentarna serija koja otkriva ono što se dešava iza scene i na terenu revolucionarnog profesionalnog ženskog fudbalskog tima smeštenog u Los Anđelesu, Angel City Football Club.

HD
Trailer
OPIS: Nakon što je suspendovan zbog dopinga, osvajač zlatne medalje Alex Schwazer angažuje jednog od svojih tužitelja da mu pomogne da se vrati na Olimpijske igre u Tokiju.
HD
Trailer
OPIS: Za neke je to plata. Za druge je to poziv. Ovaj dokumentarni film istražuje značenje posla za moderne Amerikance u vremenu brzih promjena.
HD
Trailer
OPIS: Brutalni udarci Conora McGregora i razmetanje o smeću učinili su ga najvećim žrebom UFC-a. Ovaj uzbudljiv dokumentarni film prati njegovu dinamičnu karijeru.
Trailer
OPIS: Prati život Arnolda Schwarzeneggera, od njegovih dana dizanja utega do njegovih uspjeha u Holivudu, njegovog vremena kada je bio guverner Kalifornije, te radosti i nestabilnosti njegovog porodičnog života.
Trailer
OPIS: Reperi, pisci i stručnjaci detaljno govore o uticaju žena na hip-hop muziku i kulturu u ovom dokumentarnom serijalu odajući čast pionirima i menjačima igre.
Trailer
OPIS: Lovolovac koji je osvojio džungle južne Indije i postao predmet najvećeg lova u Indiji
HD

Trailer


OPIS: Prati život i delovanje Aleksandra Rankovića čiji lik tumače Nebojša Dugalić i Pavle Čemerikić. Aleksandar Ranković, poznat pod nadimkom Leka i partijskim imenom Marko, bio je jugoslovenski komunistički revolucionar, učesnik Narodnooslobodilačke borbe, društveno-politički radnik SFR Jugoslavije i SR Srbije, junak socijalističkog rada, narodni heroj Jugoslavije i potpredsednik SFR Jugoslavije.

HD
Trailer
OPIS: Victor je novi učenik srednje škole u ​​Creekvood-u na sopstvenom putu samootkrivanja, suočavanja sa izazovima kod kuće, prilagođavanja novom gradu i borbe sa svojom seksualnom orijentacijom.

Showing 1–30 of 138 results