HD⭐
Ana de Armas je Marilyn Monroe u ‘Plavuši’ od reditelja Andrewa Dominika, a zasnovano na bestseleru Joyce Carol Oates. ‘Plavuša’ hrabro ponovo prepričava komplikovan život ikone Marilyn Monroe. Zamagljujući linije između činjenica i fikcije, film istražuje napetost između njenog javnog i privatnog života …
HD⭐
Film prati Džerija, kome je dosta korporativnog sveta nakon 42 godine rada u istoj kompaniji. Kada ode u penziju, on pronalazi matematičku grešku u lutriji i, uz pomoć supruge Mardž, koristi veliki dobitak kako bi oporavio svoj mali grad.
HD⭐
Ben Crump, poznat pod nadimkom „crni američki ministar pravosuđa”, daje nam intiman uvid u svoj život obiteljskog čovjeka i borca za građanska prava.
HD⭐
Prati čoveka koji je preživeo pokušaj atentata trovanjem smrtonosnim nervnim agensom u avgustu 2020. Tokom svog višemesečnog oporavka, dolazi do šokantnih otkrića o pokušaju ubistva i odlučuje da se vrati kući.
HD⭐
U ovom intimnom dokumentarcu superzvijezda Jennifer Lopez komentira svoju raznoliku karijeru i pritisak koji dolazi uz život pod svjetlima reflektora.
HD⭐
Film u kome je u centru pažnje sveštenik Stuart Long, nekadašnji bokser, koji je inspirisao mnoge ljude da krenu na put od samouništenja do iskupljenja...
HD⭐
Vlada traži od Eiffela da osmisli nešta spektakularno za svjetski sajam u Parizu 1889. godine, ali Eiffel jednostavno želi dizajnirati podzemnu željeznicu. Odjednom se sve promijeni kada se Eiffel spoji s misterioznom ženom iz njegove prošlosti.
HD⭐
Priča o tome kako su teniske superzvijezde Venus i Serena Williams postale ono što jesu danas, nakon treniranja sa svojim ocem Richardom Williamsom…
HD⭐
Potpukovnik Sošnjikov i kapetan Muravjov dva su različita lika, dve različite sudbine, kojima je suđeno da se sretnu u vojnoj bazi Khmeimim. Tokom leta, Sošnjikovov avion je oborio turski lovac. Ovaj događaj popratili su svi svetski mediji, a tok spasilačke akcije pratila je cela Rusija.
HD⭐
Priča o predratnom bokserskom šampionu Tadeušu „Tediju“ Pjetrikovskom, koji 1940. godine stiže sa prvim transportom zatvorenika u novostvoreni koncentracioni logor Aušvic.
HD⭐
Intimno istraživanje Alanis Morissette i njenog revolucionarnog albuma Jagged Little Pill iz 1995. godine.
HD⭐
Istinita priča o Amberley Snyder, nacionalno rangiranoj rodeo jahačici koja prkosi svim preprekama nakon što je jedva preživjela saobraćajnu nesreću nakon koje je ostala paralizovan od struka na dole.
HD⭐
Prije nego što je dostigao veliki uspjeh, Takeshi Kitano je počeo trenirati kod legende komedije Fukamija iz Asakuse. Ali kako njegova slava raste, značaj njegovog mentora opada.
HD⭐
Istinita priča o Fahimu Mohamedu, svetskom junior šampionu u šahu, rodjenom u Bangladešu 2000. godine, koji trenutno igra za Francusku.
HD⭐
Tokom Božićnih praznika koje je provela sa kraljevskom porodicom na njihovom Sandringham imanju u Norfolku, princeza Diana odlučila je da definitivno napusti princa Charlesa.
HD⭐
Mlada kazališna kompozitorska nada na pragu tridesete balansira ljubav, prijateljstvo i pritisak stvaranja velikog umjetničkog djela dok još ima vremena.
HD⭐
Časna sestra u Italiji 16. veka pati od uznemirujućih religioznih i erotskih vizija. Poveri se ženi s kojom ubrzo uplovljava u romantičnu ljubavnu vezu...
HD⭐
U malom gradu u Južnoj Karolini otvara se Muzej Ku Kluks Klana , a idealista, sveštenik Kenedi (Forest Vitaker), odlučan je da radi na sprečavanju rasne netolerancije. Ali članovi Kenedi Parisha su šokirani što on takođe planira i da pomogne Majku Burdenu (Garet Hedlund), članu klana koji je primoran da preispita svoja dugotrajna uverenja zbog veze sa samohranom majkom (Andrea Rajzboro) i prijateljem iz srednje škole (Ašer Rejmond). Da bi pomogao Majku da se reši svoje nasilne prošlosti, baptistički sveštenik ulazi u borbu sa Tomom Grifinom, manipulativnim vođom Klana, i dovodi sebe i svoju porodicu u opasnost. Film je dramatična istinita priča o saosećanju i milosrđu na američkom jugu.

Showing 1–18 of 98 results