HD⭐
Priča o tome kako je BBC dobio bombastični intervju s princom Andrewom o njegovom prijateljstvu sa osuđenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom …
Imdb Ocena: 7.0
HD⭐

Surfer Jay Moriarity kreće u vožnju po sjevernoj Kaliforniji poznatom kao Mavericks.

Imdb Ocena 7.1
HD⭐

Dijeleći svoj put od djeteta do tinejdžerske aktivistice, Georgie Stone se u ovom dokumentarcu osvrće na svoj život i istorijsku borbu za prava transrodnih osoba.

Imdb Ocena 6.7
HD⭐
Bob Marley: One Love slavi život i glazbu reggae ikone koja je inspirirala mnoge generacije porukom ljubavi i jedinstva. Po prvi puta ćemo na velikim platnima gledati priču o Bobu Marleyu, koji je slovio za revolucionara svog vremena, a svojim uspjesima je proslavio reggae glazbu diljem svijeta.
Imdb Ocena: 6.4
HD⭐
Snimljen prema istinitoj priči o Jovi Stanivukoviću zvanom Čaruga, banditu koji je ušao u legendu Slavonije nakon Prvog svjetskog rata.
Imdb Ocena: 7.3
HD⭐
Biografska priča o srpskom kralju Aleksandru I Karađorđeviću.
Imdb Ocena: 4.5
HD⭐
Život Džeja Ramadanovskog, popularnog srpskog folk pjevača.

Ukoliko Vam ne odgovara ovaj #Player 1 za gledanje imate ispod drugih playera!

#Player 2 

#Player 3 

Imdb Ocena: 7.5
HD⭐
Jedan život je istinita priča o Sir Nicholasu ‘Nickyu’ Wintonu, mladom brokeru iz Londona kojeg tumači Johnny Flynn, koji je zajedno s Trevorom Chadwickom i Doreen Warriner iz Britanskog odbora za izbjeglice u Čehoslovačkoj, spasio 669 djece od nacističkih progona u mjesecima prije Drugog svjetskog rata. Nicky je posjetio Prag u prosincu 1938. godine i pronašao obitelji koje su pobjegle pred usponom nacista u Njemačkoj i Austriji, živeći u očajnim uvjetima s malo ili nimalo skloništa i hrane, te pod prijetnjom nacističke invazije. Shvatio je da je počinje utrka s vremenom. Koliko djece on i njegov tim mogu spasiti prije nego što se granice zatvore?
 

Imdb Ocena: 7.6
HD⭐
Čuveni ruski avanturista Fjodor Konjuhov, koji je osvojio zemaljske polove, okeane i najviše vrhove, kreće na svoje novo, najopasnije putovanje. Moraće sam da oplovi Zemlju u balonu na vrući vazduh. Celi tim priprema let, ali nemoguće je predvideti sve opasnosti koje čekaju putnika u ekstremnim uslovima. Konjuhov se našao u uraganu - bez komunikacije, bez sna, gotovo bez vazduha, mora samo da ide napred da bi se vratio onima koje voli. I ceo svet bez daha posmatra čoveka koji prkosi stihiji.
Imdb Ocena 5.8
HD⭐
Istinita priča o nerazdvojnoj braći Von Erich, koji su ispisali istoriju u intenzivnom takmičarskom svetu profesionalnog rvanja ranih 1980-ih.
Imdb Ocena: 7.9
HD⭐
Prati popularnog muzičara koji jednog dana izgubi sve i biva poslat u zatvor, gdje su mu od nekadašnjeg života ostale jedino njegove pjesme.
 

 

PLAYER #1 (ukoliko vam ovaj ne radi imate ispod jos playera)

 #PLAYER 2 

 

#PLAYER 3

#PLAYER 4

Imdb Ocena: 8.2
HD⭐
U malom gradu u Teksasu, mladi Rickey Hill nosi protezu za noge zbog degenerativne bolesti kičme, ali uživa u igranju bejzbola. Njegov strogi otac i pastor odvraćaju Rickeyja od bejzbola, želeći ga zaštititi od daljnjih povreda. Nekoliko godina kasnije, Rickey postaje "bejzbol fenomen". Međutim, kada poželi da proba i s legendarnim skautom iz prve lige, to podeli porodicu...
Imdb Ocena: 6.7
HD⭐
Diego Maradona zadivio je svijet svojim nevjerojatnim nogometnim umijećem. No dugogodišnja borba s ovisnošću ostavila je posljedice na njegovom duševnom i fizičkom zdravlju.
Imdb Ocena: 6.4
HD⭐
14 godina pratimo umjetnički i osobni rast mlade djevojke do fascinantne zrele žene i cijenjene slikarice. Apolonia je poljsko-francuskog podrijetla i prava je predstavnica današnjeg kozmopolitskog načina života. Pratimo njezine tinejdžerske godine u Danskoj, boemski život tijekom studija umjetnosti u Parizu, njezine prve korake u umjetničkom poslu u SAD-u i napokon veliko priznanje u Rimu. Također imamo jedinstveni uvid u razvoj njezina karaktera i njezine osobne izjave koje se mijenjaju s vremenom i različitim iskustvima koje joj život nudi.
Imdb Ocena: 7.1
HD⭐
Ljeto je 1957. Nakon spektakla Formule 1, bivši je vozač Enzo Ferrari u krizi. Bankrot prijeti tvornici koju su on i njegova supruga Laura od temelja izgradili prije deset godina. Njihov nestalan brak razoren je gubitkom sina Dina godinu dana ranije. Ferrari se bori i na privatnom planu oko priznanja sina Piera kojeg je dobio s Linom Lardi. Osim toga, tu je i pritisak da se poveća proizvodnja automobila iako su u tijeku pripreme za opasnu kultnu utrku Mille Miglia koja se vozila od Brescie do Rima i natrag.
Imdb Ocena: 6.7
HD⭐
Inspirisano istinitim događajima koji su se desili tokom žestokog rivalstva između Nemačke (Audi) i Italije (Lancia) na Svetskom prvenstvu u reliju 1983. godine.
Imdb Ocena: 5.7
HD⭐
Moonage Daydream osvjetljava život i genijalnost Davida Bowieja, jednog od najplodnijih i najutjecajnijih umjetnika našeg vremena i prvi je film koji je podržao David Bowie Estate, koji je redatelju omogućio neviđeni pristup njihovoj kolekciji.
Imdb Ocena: 7.7
HD⭐
Pratimo Josea Hernandeza, prvog radnika-migranta sa farme koji je putovao u svemir. Priča o upornosti, zajednici i žrtvovanju za ostvarenje nemogućeg sna...
Imdb Ocena: 7.3
HD⭐

Napoleon je epski akcijski spektakl koji detaljno prikazuje uspon i pad legendarnog francuskog cara Napoleona Bonapartea, kojeg glumi dobitnik Oscara Joaquin Phoenix. Uz zadivljujuću pozadinu velike filmske produkcije iza koje stoji legendarni redatelj Ridley Scott, film bilježi Bonaparteov neumorni put do moći kroz ovisnost, nestabilni odnos s njegovom jedinom pravom ljubavi, Josephine, prikazujući njegovu vizionarsku vojnu i političku taktiku u jednoj od najnapetijih bitaka ikad snimljenih.

Imdb Ocena: 6.7
HD⭐
Godine 1402. kraljica Margrete vlada Švedskom, Norveškom i Danskom putem svog usvojenog sina Erika. Ali, kuje se zavera i Margrete će se naći pred nemogućom dilemom koja može da potpuno izmeni njeno mesto u istoriji - a vezana je za Kalmarsku uniju. Margrete planira venčanje Erika i engleske princeze, što bi trebalo da učvrsti uniju kao evropsku sili, ali postaje sile koje deluju iz prikrajka...
Imdb Ocena: 6.6
HD⭐
Siromašni vojnik Ludvig Kahlen dolazi 1755. godine na neplodnu jutlandsku zemlj s jednim jedinim ciljem: slediti kraljev poziv da obrađuje zemlju i tako stekne bogatstvo i čast. Ali Kahlen brzo stvara neprijatelja. Nemilosrdni zemljoposednik Frederik De Schinkel, koji je jedini vladar ovog područja, veruje da vresište pripada njemu, a ne kralju. Kada De Schinkelov kmet pobegne sa svojom ženom Ann Barbarom i potraži utočište kod Kahlena, zemljoposednik čini sve da otera Kahlena i istovremeno izvrši okrutnu osvetu. Kahlen se ne predaje, već tvrdoglavo ulazi u neravnopravnu bitku i sada rizikuje kako svoj život, tako i vezu sa malom, problematičnom porodicom koja je nastala oko njega na pustari.
Imdb Ocena: 7.7
HD⭐
Ultimativna priča David protiv Golijata, zasnovana na suludoj istinitoj priči o svakodnevnim ljudima koji su preokrenuli scenario na Wall Streetu i obogatili se pretvarajući GameStop (da, prodavnicu videoigara u tržnom centru) u najpopularniju kompaniju na svetu.
Imdb Ocena: 6.9
HD⭐
Kada tinejdžerka Priscilla Beaulieu upozna Elvisa Prisleya, čovek koji je već meteorska superzvezda rokenrola postaje neko potpuno neočekivan u privatnim trenucima: uzbudljiva simpatija, saveznik u samoći, ranjivi najbolji prijatelj...
Imdb Ocena: 6.8
HD⭐
Ova neustrašiva ljubavna priča prati kompliciranu cjeloživotnu vezu glazbene legende Leonarda Bernsteina i Felicije Montealegre Cohn Bernstein.
Imdb Ocena: 7.1

Showing 1–24 of 186 results