HD
Meksički branič prisjeća se pobjeda i poraza u svijetu nogometa i šire, otkrivajući intiman pogled u svoje snove, stranputice i odlučnost.
Imdb Ocena: 6.6
HD
Na površini se čini da je Philip Markoff idealan student medicine, zaručnik i budući zet - ali s njim nešto ozbiljno nije u redu.
Imdb Ocena: 5.0
HD
Gledaj hd besplatno Marinette (2023) sa prevodom online Biopic o Marinette Pichon, prvoj francuskoj nogometašici koja se prijavila u američku profesionalnu ligu, rekorderki po broju golova po utakmici i izboru za francusku reprezentaciju.
Imdb Ocena: 6.3
HD
Gledaj hd besplatno Najomraženija žena u Americi (2017.) sa prevodom online Istinita priča o usponu i nestanku žene po imenu Madalyn Murray O'Hair o kojoj se mnogo raspravlja, koja je bila poznata kao glavna ateistička aktivistica Amerike. Osnovala je organizaciju American Atheist te je 23 godine bila predsjednica organizacije. Ubrzo je ova žena postala najomraženija osoba u zemlji.
Imdb Ocena: 6.1
HD
Gledaj hd besplatno Cabrini (2024) sa prevodom online Nakon što je svjedočila bolesti i siromaštvu u slamovima New Yorka, talijanska imigrantica Francesca Cabrini kreće na smiono putovanje kako bi uvjerila neprijateljskog gradonačelnika da osigura smještaj i zdravstvenu skrb za stotine djece bez roditelja.
Imdb Ocena:
HD
Gledaj hd besplatno Unfrosted (2024) sa prevodom online Michigan 1963, poslovni rivali Kellogg's i Post natječu se u stvaranju kolača koji bi zauvijek mogao promijeniti doručak.
Imdb Ocena: 5.6
HD
Priča o tome kako je BBC dobio bombastični intervju s princom Andrewom o njegovom prijateljstvu sa osuđenim seksualnim prijestupnikom Jeffreyjem Epsteinom …
Imdb Ocena: 7.0
HD

Surfer Jay Moriarity kreće u vožnju po sjevernoj Kaliforniji poznatom kao Mavericks.

Imdb Ocena 7.1
HD

Dijeleći svoj put od djeteta do tinejdžerske aktivistice, Georgie Stone se u ovom dokumentarcu osvrće na svoj život i istorijsku borbu za prava transrodnih osoba.

Imdb Ocena 6.7
HD
Bob Marley: One Love slavi život i glazbu reggae ikone koja je inspirirala mnoge generacije porukom ljubavi i jedinstva. Po prvi puta ćemo na velikim platnima gledati priču o Bobu Marleyu, koji je slovio za revolucionara svog vremena, a svojim uspjesima je proslavio reggae glazbu diljem svijeta.
Imdb Ocena: 6.4
HD
Snimljen prema istinitoj priči o Jovi Stanivukoviću zvanom Čaruga, banditu koji je ušao u legendu Slavonije nakon Prvog svjetskog rata.
Imdb Ocena: 7.3
HD
Biografska priča o srpskom kralju Aleksandru I Karađorđeviću.
Imdb Ocena: 4.5
HD
Život Džeja Ramadanovskog, popularnog srpskog folk pjevača.

Ukoliko Vam ne odgovara ovaj #Player 1 za gledanje imate ispod drugih playera!

#Player 2 

#Player 3 

Imdb Ocena: 7.5
HD
Jedan život je istinita priča o Sir Nicholasu ‘Nickyu’ Wintonu, mladom brokeru iz Londona kojeg tumači Johnny Flynn, koji je zajedno s Trevorom Chadwickom i Doreen Warriner iz Britanskog odbora za izbjeglice u Čehoslovačkoj, spasio 669 djece od nacističkih progona u mjesecima prije Drugog svjetskog rata. Nicky je posjetio Prag u prosincu 1938. godine i pronašao obitelji koje su pobjegle pred usponom nacista u Njemačkoj i Austriji, živeći u očajnim uvjetima s malo ili nimalo skloništa i hrane, te pod prijetnjom nacističke invazije. Shvatio je da je počinje utrka s vremenom. Koliko djece on i njegov tim mogu spasiti prije nego što se granice zatvore?
 

Imdb Ocena: 7.6
HD
Čuveni ruski avanturista Fjodor Konjuhov, koji je osvojio zemaljske polove, okeane i najviše vrhove, kreće na svoje novo, najopasnije putovanje. Moraće sam da oplovi Zemlju u balonu na vrući vazduh. Celi tim priprema let, ali nemoguće je predvideti sve opasnosti koje čekaju putnika u ekstremnim uslovima. Konjuhov se našao u uraganu - bez komunikacije, bez sna, gotovo bez vazduha, mora samo da ide napred da bi se vratio onima koje voli. I ceo svet bez daha posmatra čoveka koji prkosi stihiji.
Imdb Ocena 5.8
HD
Istinita priča o nerazdvojnoj braći Von Erich, koji su ispisali istoriju u intenzivnom takmičarskom svetu profesionalnog rvanja ranih 1980-ih.
Imdb Ocena: 7.9
HD
Prati popularnog muzičara koji jednog dana izgubi sve i biva poslat u zatvor, gdje su mu od nekadašnjeg života ostale jedino njegove pjesme.
 

 

PLAYER #1 (ukoliko vam ovaj ne radi imate ispod jos playera)

 #PLAYER 2 

 

#PLAYER 3

#PLAYER 4

Imdb Ocena: 8.2
HD
U malom gradu u Teksasu, mladi Rickey Hill nosi protezu za noge zbog degenerativne bolesti kičme, ali uživa u igranju bejzbola. Njegov strogi otac i pastor odvraćaju Rickeyja od bejzbola, želeći ga zaštititi od daljnjih povreda. Nekoliko godina kasnije, Rickey postaje "bejzbol fenomen". Međutim, kada poželi da proba i s legendarnim skautom iz prve lige, to podeli porodicu...
Imdb Ocena: 6.7
HD
Diego Maradona zadivio je svijet svojim nevjerojatnim nogometnim umijećem. No dugogodišnja borba s ovisnošću ostavila je posljedice na njegovom duševnom i fizičkom zdravlju.
Imdb Ocena: 6.4
HD
14 godina pratimo umjetnički i osobni rast mlade djevojke do fascinantne zrele žene i cijenjene slikarice. Apolonia je poljsko-francuskog podrijetla i prava je predstavnica današnjeg kozmopolitskog načina života. Pratimo njezine tinejdžerske godine u Danskoj, boemski život tijekom studija umjetnosti u Parizu, njezine prve korake u umjetničkom poslu u SAD-u i napokon veliko priznanje u Rimu. Također imamo jedinstveni uvid u razvoj njezina karaktera i njezine osobne izjave koje se mijenjaju s vremenom i različitim iskustvima koje joj život nudi.
Imdb Ocena: 7.1
HD
Ljeto je 1957. Nakon spektakla Formule 1, bivši je vozač Enzo Ferrari u krizi. Bankrot prijeti tvornici koju su on i njegova supruga Laura od temelja izgradili prije deset godina. Njihov nestalan brak razoren je gubitkom sina Dina godinu dana ranije. Ferrari se bori i na privatnom planu oko priznanja sina Piera kojeg je dobio s Linom Lardi. Osim toga, tu je i pritisak da se poveća proizvodnja automobila iako su u tijeku pripreme za opasnu kultnu utrku Mille Miglia koja se vozila od Brescie do Rima i natrag.
Imdb Ocena: 6.7
HD
Inspirisano istinitim događajima koji su se desili tokom žestokog rivalstva između Nemačke (Audi) i Italije (Lancia) na Svetskom prvenstvu u reliju 1983. godine.
Imdb Ocena: 5.7
HD
Moonage Daydream osvjetljava život i genijalnost Davida Bowieja, jednog od najplodnijih i najutjecajnijih umjetnika našeg vremena i prvi je film koji je podržao David Bowie Estate, koji je redatelju omogućio neviđeni pristup njihovoj kolekciji.
Imdb Ocena: 7.7
HD
Pratimo Josea Hernandeza, prvog radnika-migranta sa farme koji je putovao u svemir. Priča o upornosti, zajednici i žrtvovanju za ostvarenje nemogućeg sna...
Imdb Ocena: 7.3

Showing 1–24 of 192 results