HD
Trailer
OPIS: Prate se karijere mladih preživelih u požaru Ninho do Urubu dok porodice nastavljaju da traže pravdu tri godine nakon tragedije.
HD
Trailer
OPIS: Prati iza kulisa šta je potrebno da se takmiči i pobedi na najvišim nivoima u muškom profesionalnom golfu, prati PGA igrače kroz njihove pobede i poraze.
HD

Trailer


OPIS: Sadrži intervjue i lične arhive iz života i karijere NBA legende Bila Rasela.

HD

Trailer


OPIS: Prati muške i ženske profesionalne tenisere tokom četiri grend slem turnira.

HD

Trailer


OPIS: Žilav i očajan klinac postane sumo hrvač i oduševi obožavatelje drskim stavom... kojim i potrese industriju kojom vlada tradicija.

HD
Trailer
OPIS: Život fudbalskog agenta Alberta Martina Ruiza, inače poznatog kao 'Beto', dok napušta lagodan život rada u velikoj fudbalskoj agenciji kako bi sam krenuo i započeo vlastiti poduhvat. Krećući se između svakodnevne delirične borbe sa fudbalerima i stresnog porodičnog života, jedina utjeha mu je djevojka Sonia. Međutim, taman kada stvari počnu da funkcionišu, ne...
HD
Trailer
OPIS: Nakon što je suspendovan zbog dopinga, osvajač zlatne medalje Alex Schwazer angažuje jednog od svojih tužitelja da mu pomogne da se vrati na Olimpijske igre u Tokiju.
HD
Trailer
OPIS: Brutalni udarci Conora McGregora i razmetanje o smeću učinili su ga najvećim žrebom UFC-a. Ovaj uzbudljiv dokumentarni film prati njegovu dinamičnu karijeru.
HD
HD
Trailer
OPIS: Victor je novi učenik srednje škole u ​​Creekvood-u na sopstvenom putu samootkrivanja, suočavanja sa izazovima kod kuće, prilagođavanja novom gradu i borbe sa svojom seksualnom orijentacijom.
HD
Trailer
OPIS: Sa nikada ranije viđenim snimcima, ovaj dokumentarni serijal prati meteorski uspon Dejvida Bekama od skromnih početaka do svetske fudbalske zvezde.
HD
Trailer
OPIS: Neymar, omiljena ličnost diljem svijeta, ali i meta brojnih kritika, govori o usponima i padovima u privatnom životu i fantastičnoj nogometnoj karijeri.
HD

Trailer


OPIS: Profesionalni i lični životi Los Anđeles Lejkersa iz 1980-ih, jedne od najcenjenijih i najdominantnijih dinastija u sportu - tima koji je definisao eru, kako na terenu, tako i van njega.

HD
Trailer
OPIS: Prikazuje život šampiona Lakersa Shaquille O'Neal od sportskog fenomena do kulturnjaka.
HD
Trailer
OPIS: Od ilegalnog kockanja do nameštanja utakmica, otkrijte rđavo podzemlje iza nekada poštovanog sporta tajlandskog tajlanda u ovoj drami inspirisanoj stvarnim događajima.
HD
Trailer
OPIS: Četiri grupe sportista kreću u četiri nikada do sada neostvarene misije.
HD
Trailer
OPIS: Peruanska fudbalska zvezda Paolo Gerero vodi tešku pravnu bitku nakon što je bio pozitivan na kokain mesecima pre Svetskog prvenstva. Zasnovan na istinitoj priči.
HD
Trailer
OPIS: Dokumentarni serijal o kupovini i upravljanju Vrekham AFC-om, jednim od najstarijih klubova profesionalnog fudbala, od strane dva holivudska glumca, Rajana Rejnoldsa i Roba Mekelhenija.
HD
Trailer
OPIS: Dokumentarna serija koja prati omladinski fudbalski program u srcu centralnog grada East NI, Bruklin. Program Brooklin Saints, prilagođen dečacima od 7 do 13 godina, više je od sporta - to je porodica i sredstvo za priliku.
HD
Trailer
OPIS: Istražite iskren i krhki pogled u svijet zajedničke univerzitetske košarke.
HD
Trailer
OPIS: Ova dramska serija Kolina Kepernika i Ave DuVernaj istražuje Kapernikove srednjoškolske godine i iskustva koja su ga dovela do toga da postane aktivista.
HD
Trailer
OPIS: Dva brata i rivala - jedan negativac, ili "peta", u ringu; drugi heroj, ili "lice", rat zbog promocije njihovog pokojnog oca u rvanju, koji se bore za nacionalnu pažnju u malom gradu Džordžiji.
HD
Trailer
OPIS: Priča o pronalasku fudbala i kako se brzo popela da postane najpopularnija igra na svetu prelazeći podeljene klase.
HD
Trailer
OPIS: Spisateljica misterije ubojstva po imenu Abigail Mapleworth rješava ubojstva u svom neobičnom gradiću New Woodstream.
HD
Trailer
OPIS: Prati američkog trenera američkog fudbala Teda Lassoa koji je krenuo u Veliku Britaniju da bi vodio londonski fudbalski tim u prvom redu engleskog fudbala.
HD

Trailer


OPIS: Pratimo uspone i padove jedne porodice kad im sina, sjajnog fudbalera, prebace iz srednje škole South LA u "Beverly Hills High" gde važe potpuno nova pravila. Zasnovano na životu profesionalnog sportiste Spejsera Pejsingera.

HD
Trailer
OPIS: Kada novo promovirani fudbalski klub izgubi trenera neposredno prije početka ligaške sezone, žena Helena Mikkelsen dobija istorijsku priliku da trenira tim, čak i prije nego što je ambiciozni igrač kojem je posao obećan.
HD
Trailer
OPIS: Inspirirana istinitom pričom o ženskoj hrvačkoj ligi 1980-ih godina. Radnja je smještena u Los Angeles i prati nezaposlenu glumicu koja nalazi zadnju šansu da ostvari svoj san u tjednoj seriji o ženskim hrvačicama...

Showing all 30 results