HD

Trailer


OPIS: Napet politički sukob između premijera i njegove zamjenice kulminira na dan kada netko pokuša izvesti atentat na predsjednika.

HD
Trailer
OPIS: Temeljena na knjizi 'A Higher Loyalty' Jamesa Comeyja, bivšeg ravnatelja FBI-ja, nova Showtimeova miniserija The Comey Rule stiže na male ekrane za nešto više od mjesec dana. Comeyjeva knjiga je autobiografija izdana 2018. koja, između ostalog, opisuje i njegov odnos s trenutnim predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država, Donaldom Trumpom.
HD

Trailer


OPIS: Mornar Alfred je usred Atlantskog okeana kada izbija Drugi svetski rat. Odjednom su mornari na frontu rata, bez ikakvog oružja.

HD
Trailer
OPIS: Kroz živopisno poboljšane arhivske snimke i glasove sa svih strana sukoba, ovaj dokumentarni film oživljava Drugi svetski rat kao nikada ranije.
HD
Trailer
OPIS: Osmanski sultan Mehmed II plaća epsku kampanju za zauzimanje vizantijske prestonice Carigrad i vekovima oblikuje istorijski tok.
HD
Trailer
OPIS: Porodica tuguje za smrću svoje ćerke u samoubilačkom bombaškom napadu. U međuvremenu, njen brat sumnja da je još uvek živa nakon što ju je nazreo u novinskom izveštaju i kreće u potragu za njom na Bliski Istok.
HD

Trailer


OPIS: Serija prikazuje Drugi svetski rat prikazan kroz živote običnih ljudi na svim stranama tog globalnog sukoba. Prva sezona sastoji se od sedam jednosatnih epizoda i prepričava prve godine rata počevši invazijom Njemačke na Poljsku u rujnu 1939., a završava Bitkom za Britaniju.

HD

Trailer


OPIS: Jesen 1942. Okupirana Francuska. Podmornica U-612 spremna je za prvo putovanje, a mladi članovi posade i njihov novi kapetan Klaus Hoffman pripremaju se za sve brutalniji rat. Četrdeset mladića kreće na svoj prvi zadatak, no skučeni i klaustrofobični uvjeti života pod vodom uzimaju svoj danak, pa je napetost sve veća, a lojalnosti se dovode u pitanje. Istovremeno, u luci La Rochelle, Simone Strasser gubi kontrolu nad vlastitim životom. Obuzeta opasnom vezom i zabranjenom ljubavlju te rastrgana između odanosti Njemačkoj i pokretu otpora, Simone počinje preispitivati vlastita uvjerenja: može li sve u što je vjerovala, zapravo biti laž? ''Podmornica'' je priča o izborima i preživljavanju, a istražuje emocionalne muke i surovu stvarnost života u besmislenom ratu.

HD
Trailer
OPIS: Američke vojne snage koje su okupirale Irak upale su u Bagdadu u zasedu. Serija je rađena na osnovu knjige Marte Radac The Long Road Home i hronika je događaja od 04. aprila 2004. kada je jedan američki vod upao u zasedu. Napad je u vojnim krugovima poznat kao Crna nedelja.
HD
Trailer
OPIS: Životi elitne mornarice S.E.A.L.s-a dok treniraju, planiraju i izvršavaju najopasnije misije sa velikim ulogom koje naša država može da zatraži.

Showing all 10 results