HD⭐
Trailer
OPIS: Prvi svjetski rat u središtu je tetralogijskog romana "Vrijeme smrti". Oslikava široku sliku vremena, događaja i ljudskih sudbina. Osim članova obitelji Katić, među primarnim junacima su i mnoge povijesne osobe.
HD⭐

Trailer


OPIS: Upoznajte Slavicu, Jocu, Momu i Kamija! Samo za vas, oni otvaraju vrata vesele i složne radijske redakcije, u kojoj brižljivo pripremaju izuzetan zabavno muzički program a ispunjavaju i muzičke želje. Specijalna gošća u prvoj emisiji je Ana Bekuta.

HD⭐

Trailer


OPIS: Najpoznatiji šou i TV program koji obara rekorde gledanosti širom planete.Najbolji prema mišljenu stručnog tročlanog žirija, na kraju sezone poneće laskavu titulu pobednika prvog MasterChef Srbija i biće bogatiji za 50 hiljada evra

HD⭐

Trailer


OPIS: Moderno pozorište se priprema za premijeru dugo očekivane predstave koja je sredinom 1980-ih imala ogroman uspeh. Međutim, kako ceo ansambl željno iščekuje veliku noć, počinju da dobijaju anonimne pretnje. Da bi se slučaj rešio, istragu počinje Svetlana Sorga, iskusni inspektor PU Beograd. U noći premijere, poznati glumac umire na sceni dok je u okviru predstave izvodio scenu samoubistva. Dok inspektorka Sorga dublje ulazi u slučaj, postaje i zaintrigirana i zastrašena čudnim svetom skrivenim iza zavesa pozorišta.

HD⭐

Trailer


OPIS: Novi uzbudljivi RTL-ov kulinarski show Hell's Kitchen Hrvatska donosi 18 talentiranih natjecatelja s iskustvom rada u kuhinji koji će se boriti za veliku nagradu od 30 000 eura. U Hell's Kitchen Hrvatska kandidati se suočavaju s nizom izazova i ...

HD⭐

Trailer


OPIS: Beogradska porodica Srdić se ponovo suočava sa nevoljama na Bulbulderu u drugoj sezoni ove urnebesne komedije. Ilija, njegova žena Ciga i jedanaest sinova moraju pronaći način da sačuvaju svoj nekonvencionalni način života nakon što su izgubili sve u poslednjoj fudbalskoj utakmici.

HD⭐

Trailer


OPIS: "Koža" je priča o muzičaru, bivšem narkomanu i dileru droge kome je ime Slobodan Milošević i koji, nakon višegodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne zbog šverca dvadeset kilograma kokaina u Holandiju, biva pušten na slobodu iz zatvora u Hagu. U povratku preko Beograda u njegov rodni grad Banjaluku, u Slobodanu oživljavaju sjećanja na njegov pređašnji život: vrijeme studiranja na muzičkoj akademiji u Hagu, rat u bivšoj Jugoslaviji u kojem mu ginu roditelji, period života u Beogradu devedesetih godina prošlog vijeka obilježen likovima iz kriminalnog i narkomanskog miljea…

HD⭐

Trailer


OPIS: „Neverovatna priča o dvoje strastvenih proizvođača vina, Vuku Tomoviću i Veri Smiljanić, koji su se već voleli u mladosti i čija je ljubav, spletom tragičnih okolnosti, morala da bude prekinuta na duže od dvadeset godina. U sadašnjosti, oni se ponovo sreću, Vuk je vlasnik najveće vinarije sa ovih prostora – Vinarije Tomović, koja niže komercijalne uspehe i ima tendenciju širenja na inostrano tržište, dok je Vera mali proizvođač u velikim dugovima. Vuk i Vera neočekivano započinju saradnju, ali i obnovu svog odnosa, kao i ponovno upoznavanje i zaljubljivanje, sada kad su već odrasli ljudi. Oni se konstantno susreću sa preprekama, ličnim, poslovnim, kao i sa tajnama iz prošlosti koje isplivavaju na površinu i bacaju novo svetlo na njihove živote, sve to u borbi za ljubav i zajednički san koji niko od njih nije želeo da prekine.".