HD

Trailer


OPIS: Serija govori o onima koji su nasledili čuvene „milenijalce“ (generacija „Y“) ili generaciji „Z“, odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-e, u godini zmaja po kineskoj astrologiji). U serijalu o odrastanju, tradicionalno jednom od najpopularnijih podžanrova na ovim prostorima, pratimo junake iz dva razreda (iz crvene i plave smene) u prvim danima nove školske godine u kojoj će doneti važne životne odluke. Dramski zapleti, oplemenjeni humorom i muzikom govore o dilemama i problemima ali i radostima u životu mladih u Srbiji, njihovim roditeljima i profesorima.

HD
Trailer
OPIS: Farmeri iz cijele Hrvatske traže ljubav u reality seriji koja spaja usamljena srca.
HD

Trailer


OPIS: Serija prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske stanice u državi - Božene - i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te penzionisanog policajca Milu, u jednom malom, mirnom i pitomom mestu bez internet signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu. Božena (Ksenija Pajić), je policajka čvrste ruke i velikog srca. Božena je navikla da je ona ta koja izdaje naređenja. Loše podnosi autoritet, pogotovo ako je taj autoritet načelnik Jure (Enes Vejzović), i koji je po prilici podjednako tvrdoglav poput nje te s kojim je nekada...

HD

Trailer


OPIS: Radnja serije se zbiva u jednom zagrebačkom donjogradskom kvartu, odnosno na njegovom trgu. Tamo su dva frizerska salona - muški i ženski, te stara gostionica koja je s vremenom postala kafić i kvartovsko okupljalište. Neprestana je borba za prestiž između vlasnika salona, muškog u vlasništvu Žigmunda Štingla i ženskog čija je vlasnica Božica Režek. I dok je Žigmund tipičan predstavnik starog kova, Božica pokušava biti moderna poduzetnica i često ne bira sredstva kako bi postigla svoje ciljeve - postati najbolji frizer u kvartu i dobro udati mlađu kćer Sanju. Naime, starija Lili udala se za automehaničara Jožu, dobričinu iz kvarta. Ali, Sanja je vječno u oblacima, a zaljubljuje se, na Božičin užas, uvijek u krivog. Žigmundovi pomoćnici su stari, pomalo nagluhi Ivek i mlada, atraktivna aktivistica Cici. Jedina neutralna zona je kafić Pri Taubeku koji drži Matek, Bosanac koji pokušava postati Purger. Frizerski rat ima, dakako, i razloge koji sežu u prošlost kada je Žigmundov salon bio jedini u kvartu. Kroz sukobe naših likova, suprotstavljenih na sve moguće i nemoguće načine, sa smiješkom ćemo se podsjetiti na mnoge poznate društvene i kulturne sukobe.

HD

Trailer


OPIS: Što se dogodi kad turisti stignu u idilični istarski kamp, a svatko od njih, uz kofere, sa sobom donese i brojne želje, tajne, duhove prošlosti i skrivene motive? Između ostalih, na ljetovanje stiže obitelj Steiner, kirurg Edvard i njegov unuk Mark, student medicine. Na prvi pogled čini se da Mark ima sve, zajamčenu uspješnu karijeru u obiteljskoj klinici i lagodan život, ali iza njegovog cinizma i nepristupačnosti, krije se tragičan događaj iz prošlosti koji mu je promijenio život i prioritete, zbog čega često dolazi u sukob s članovima svog obitelji. Tu je i Markova majka Julija, poduzetnica i liječnica iz Ljubljane, gdje vodi obiteljski posao, kliniku koja se trudi svim silama učiniti poznatom i uspješnom. U kampu se nalazi i obitelj Kovač koja godinama posjeduje odmaralište. Kamp je prepun događanja te, iako se naizgled čini da je ispred njih još jedno bezbrižno ljeto, iza kulisa se zbiva prava drama!

HD

Trailer


OPIS: Okupljeni timom stručnjaka za spojeve i psihologa, dvoje potpunih stranaca pristaju na neobičan prijedlog: zakonski se vjenčaju čim se prvi put sretnu.

HD

Trailer


OPIS: Jedna od najzabavnijih, najgledanijih i najpoznatijih zabavnih emisija 'Tvoje lice zvuči poznato' uskoro se vraća na male ekrane! Kroz proteklih sedam sezona, ova poznata plesno-pjevačka emisija osvojila je srca gledatelja diljem zemlje i postigla veliki uspjeh donoseći nezaboravne trenutke zabave uz iznenađujuće transformacije i glazbene izvedbe.

HD

Trailer


OPIS: Radnja serije vodi nas u proleće 1944. godine. U trenutku završnice Drugog svetskog rata, u selu Pranjani u podnožju Suvobora u toku je najveća pojedinačna akcija spasavanja američkih i savezničkih pilota u istoriji svetskog vazduhoplovstva, poznata kao “Operacija Halijard”. “Vazdušni most” je priča o trojici braće Jovića i njihovoj porodici, razapetoj između suprotstavljenih ideologija. Dok se Mirko bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten se pridružio partizanima. Ilija, najmlađi muški naslednik koga otac Kosta želi da sačuva, rastrzan je između dve strane. Saga o njima i njihove individualne tragične sudbine predstavljaju paradigmu srpske nacionalne tragedije, bratoubilaštva i ideoloških raskola, koji ceo jedan narod odvode u sunovrat.

HD

Trailer


OPIS: Rijaliti šou u kojem dve grupe takmičara (Srbija i Hrvatska) zaglavljeni na udaljenoj lokaciji (Dominikanska Republika) ucestvuju u raznim igrama kako bi osvojili nagrade za svoje pleme i preziveli na ostrvu.

HD

Trailer


OPIS: Rijaliti šou u kojem dve grupe takmičara (Srbija i Hrvatska) zaglavljeni na udaljenoj lokaciji (Dominikanska Republika) ucestvuju u raznim igrama kako bi osvojili nagrade za svoje pleme i preziveli na ostrvu.

HD

Trailer


OPIS: Najzabavniji glazbeni show te zove! Novi show "Tko to tamo pjeva?" izaziva natjecatelje da identificiraju skrivene pjevačke talente bez da ih zapravo čuju.

HD

Trailer


OPIS: Kultni film "Munje" dobija nastavak! Posle 22 godine od premijernog izvođenja, dobro poznatu glumačku ekipu gledaćemo sada u nastavku filma pod nazivom „Munje: Opet“, reditelja Radivoja Andrića.

HD
HD

Trailer


OPIS: Beogradska porodica Srdić se ponovo suočava sa nevoljama na Bulbulderu u drugoj sezoni ove urnebesne komedije. Ilija, njegova žena Ciga i jedanaest sinova moraju pronaći način da sačuvaju svoj nekonvencionalni način života nakon što su izgubili sve u poslednjoj fudbalskoj utakmici.

HD

Trailer


OPIS: "Koža" je priča o muzičaru, bivšem narkomanu i dileru droge kome je ime Slobodan Milošević i koji, nakon višegodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne zbog šverca dvadeset kilograma kokaina u Holandiju, biva pušten na slobodu iz zatvora u Hagu. U povratku preko Beograda u njegov rodni grad Banjaluku, u Slobodanu oživljavaju sjećanja na njegov pređašnji život: vrijeme studiranja na muzičkoj akademiji u Hagu, rat u bivšoj Jugoslaviji u kojem mu ginu roditelji, period života u Beogradu devedesetih godina prošlog vijeka obilježen likovima iz kriminalnog i narkomanskog miljea…

HD

Trailer


OPIS: Moderno pozorište se priprema za premijeru dugo očekivane predstave koja je sredinom 1980-ih imala ogroman uspeh. Međutim, kako ceo ansambl željno iščekuje veliku noć, počinju da dobijaju anonimne pretnje. Da bi se slučaj rešio, istragu počinje Svetlana Sorga, iskusni inspektor PU Beograd. U noći premijere, poznati glumac umire na sceni dok je u okviru predstave izvodio scenu samoubistva. Dok inspektorka Sorga dublje ulazi u slučaj, postaje i zaintrigirana i zastrašena čudnim svetom skrivenim iza zavesa pozorišta.

HD

Trailer


OPIS: Novi uzbudljivi RTL-ov kulinarski show Hell's Kitchen Hrvatska donosi 18 talentiranih natjecatelja s iskustvom rada u kuhinji koji će se boriti za veliku nagradu od 30 000 eura. U Hell's Kitchen Hrvatska kandidati se suočavaju s nizom izazova i ...

HD

Trailer


OPIS: Prvi svjetski rat u središtu je tetralogijskog romana "Vrijeme smrti". Oslikava široku sliku vremena, događaja i ljudskih sudbina. Osim članova obitelji Katić, među primarnim junacima su i mnoge povijesne osobe.

HD

Trailer


OPIS: Upoznajte Slavicu, Jocu, Momu i Kamija! Samo za vas, oni otvaraju vrata vesele i složne radijske redakcije, u kojoj brižljivo pripremaju izuzetan zabavno muzički program a ispunjavaju i muzičke želje. Specijalna gošća u prvoj emisiji je Ana Bekuta.

HD

Trailer


OPIS: Najpoznatiji šou i TV program koji obara rekorde gledanosti širom planete.Najbolji prema mišljenu stručnog tročlanog žirija, na kraju sezone poneće laskavu titulu pobednika prvog MasterChef Srbija i biće bogatiji za 50 hiljada evra

HD

Trailer

OPIS: Da je poslednji projekat zamišljen kao serijal sa istorijskom težinom govori i glumačka podela, jer su Dragiša Kovačević, direktor serije Aleksandar Milutinović i reditelj serije Ivica Vidanović probrali vrsne glumce za nosioce glavnih uloga. Rašu igra Milenko Pavlov, Mileta Boda Ninković a Džonija Bane Zeremski, u koži konobarice Jele nalazi se Snežana Savić, dok njenu kafansku koleginicu dočarava Tara Milutinović, unuka legendarnog Miloša Milutinovića.
HD
Trailer
OPIS: Želja Martine Validžić za saznanjima o novoj sredini u kojoj se zatekla kao da nema kraja, tj. dojam u ‘Sretnim gradovima’ je da se taj kraj nalazi u točki u kojoj autorica serija kao da prođe transformaciju od putnice namjernice do stanovnice odabrane destinacije u svakoj epizodi.
HD

Trailer


OPIS: „Sve puteve ali i stranputice odrastanja prikazaće nova porodična serija RTS-a i producentske kuće „Režim”. Boks je okosnica priče, i dok je za neke junake sudbina, za druge je najveći košmar.Izvan pravog ringa, u životnom, boriće se i sa prvim ljubavima, razočaranjima, ambicijama roditelja i mnogim drugim izazovima.

HD

Trailer


OPIS: Sukob dviju porodica u malom gradu skriva tajnu koja se čuva decenijama. Vrijeme je da se to riješi.

HD

Trailer


OPIS: „Neverovatna priča o dvoje strastvenih proizvođača vina, Vuku Tomoviću i Veri Smiljanić, koji su se već voleli u mladosti i čija je ljubav, spletom tragičnih okolnosti, morala da bude prekinuta na duže od dvadeset godina. U sadašnjosti, oni se ponovo sreću, Vuk je vlasnik najveće vinarije sa ovih prostora – Vinarije Tomović, koja niže komercijalne uspehe i ima tendenciju širenja na inostrano tržište, dok je Vera mali proizvođač u velikim dugovima. Vuk i Vera neočekivano započinju saradnju, ali i obnovu svog odnosa, kao i ponovno upoznavanje i zaljubljivanje, sada kad su već odrasli ljudi. Oni se konstantno susreću sa preprekama, ličnim, poslovnim, kao i sa tajnama iz prošlosti koje isplivavaju na površinu i bacaju novo svetlo na njihove živote, sve to u borbi za ljubav i zajednički san koji niko od njih nije želeo da prekine.".

HD

Trailer


OPIS: Periša ima ugostiteljski objekat, ćerku Olgu koju sam odgaja i koja odbija da se vrati na studije u Beograd, i ženu Svetlanu koja je nestala pod misterioznim okolnostima. Periša ima i dug Milutinu, lokalcu poznatijem kao zver. U istom primorskom mestu, sa njima živi i sa njihovom pričom se prepliće čitav niz likova i porodičnih i mračnih tajni, priviđenja, slovenskih bogova i legendi.

Showing all 26 results