HD⭐
HD⭐
Trailer
OPIS: Jedna od najvažnijih misija FBI i CIA bilo je da skupe što više informacija o Bin Ladenu i Al-Kaidi. Ali njihov rivalitet možda je stvorio uslove za najveću američku tragediju koja se desila 11. 9. 2001.
HD⭐
Trailer
OPIS: Istražite američku istoriju kroz sočiva koja će gledaoce dovesti u pitanje šta Sjedinjene Države zaista znače.
HD⭐
Trailer
OPIS: Da li je bilo ruskog mešanja u izbore 2016. godine? Ovaj dvodelni dokumentarni film u režiji Emmi (R) i dobitnika Oscara (R) Alek Gibnei proizvod je višegodišnjeg izveštavanja o tom uznemirujućem pitanju. Sa nikad viđenim snimcima unutar ruskih farmi trolova i video snimcima otkrivenim sa ruske duboke mreže, film kopa u sofisticirane planove za podrivanje demokratije.
HD⭐
Trailer
OPIS: Činjenica zasnovana na drami o krizi trovanja Novičokom u Salisberiju 2018. godine.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati policijsku istragu i otkrića o policijskim neuspesima uoči 'ubistva iz časti' Banaz Mahmod, dvadesetogodišnje iračke Kurdinje koja je ubijena po naredbi svoje porodice nakon što je napustila brak zbog nasilja drugi čovek
HD⭐
Trailer
OPIS: Američki piloti lovci regrutovani su za testiranje eksperimentalnih letelica i raketa kako bi postali prvi astronauti Merkura. TV adaptacija knjige Toma Volfea „The Right Stuff“.
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o Romulu i njegovom bratu blizancu Remu, u osmom veku p. gledano očima troje ljudi obeleženih smrću, usamljenošću i nasiljem.
HD⭐
Trailer
OPIS: 1983. škotski serijski ubica Denis Nilsen uhapšen je nakon otkrića ljudskih ostataka koji su začepili odvod u blizini njegove londonske kuće.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dokumentarna serija istražuje Grantovu životnu priču koristeći njegovu perspektivu i iskustva kako bi istražila burno vreme u istoriji: Građanski rat i obnova.
HD⭐
Trailer
OPIS: Konzervativni aktivista Phillis Schlafli vodi neočekivanu borbu protiv pokreta za izmjenu jednakih prava tokom 1970-ih.
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o pronalasku fudbala i kako se brzo popela da postane najpopularnija igra na svetu prelazeći podeljene klase.
HD⭐
Trailer
OPIS: Detaljan prikaz prevare McDonald's Monopoli tokom 1990-ih, kako su rekli učesnici u slučaju, uključujući pobednike i agente FBI-ja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Osmanski sultan Mehmed II plaća epsku kampanju za zauzimanje vizantijske prestonice Carigrad i vekovima oblikuje istorijski tok.

Showing all 14 results