HD⭐

Trailer


OPIS: Fatalna i nemoguæa ljubav spaja, zamalo uništi i naposljetku spasi dvoje ljudi iz potpuno razlièitih svjetova. Lola je mlada žena koja oèajnièki traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematièni Igor - otac njezina djeteta. Nakon 10 godina konaèno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila mora se odreæi svega pa èak i svog imena. Opasan plan dodatno æe zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu. Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se èini da æe Lola uspjeti promijeniti svoj život i zaista postati žena za koju se izdaje. Ono što Lola ne zna je da Sašu, tog uspješnog i velikodušnog muškarca koji se nakon deset godina vraæa iz inozemstva ne bi li bio uz bolesnu majku, prati stigma krivca za obiteljsku tragediju. Saša je svoje veze s obitelji prekinuo, a Lola svoju obitelj tek treba stvoriti. Tragovi i demoni prošlosti ih vode u Knežev dol - malo, zapušteno, nekada ladanjsko mjesto aristokracije, kojim vladaju Krpani - Sašina moćna i nekad bogata obitelj čiji su bankrot, raspad i korumpiranost glavna vijest u državi i koji skrivaju zločin za koji netko treba odgovarati. Za Lolom, kao mraène sjene iz prošlosti, dolaze majka Nada, koja je Lolinog sina nakon poroda i uzela, opasni Igor, ali prate je i tragovi žene èiji je identitet uzela. Kad Lola, rastrgana u ljubavnom trokutu, shvati da je njezin sin povezan sa Sašinom obitelji i da mu je bliže nego ikada, sreća, koja joj je nadomak ruke, u sekundi može postati njezin najveæi gubitak - ako se otkrije tko je ona zapravo.

HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o mladoj Amerikanki Zoi, tinejdžerki iz Los Anđelesa, koja leto provodi u porodičnoj kući svoje majke u Engleskoj. Tu se neočekivano sprijateljuje sa tajanstvenim konjem Ravenom. Zoin život zauvek se menja, jer joj to prijateljstvo daje snagu za rešavanje problema s kojima se suočava.
HD⭐
Trailer
OPIS: Scoobi-Doo i banda Misteri Inc. zajedno rešavaju više misterija, svaki put sa drugim živim, kasnim ili izmišljenim gostom slavne ličnosti.
HD⭐
Trailer
OPIS: Povratak u svet Thra, gde trojica Gelflinga otkrivaju zastrašujuću tajnu moći Skeksijevih i kreću da rasplamsaju vatru pobune i spasu svoj svet.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ova trodijelna, samostalna ograničena serija govori o najnovijem članu Društva ponoći, njenoj prvoj zastrašujućoj priči i onome što se događa s grupom kada se zastrašujući događaji iz njene priče počnu dešavati u njihovom malom gradu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dvoje dece kreće u čarobnu avanturu kroz paralelne svemire.
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča prati Snoopi-a dok se njegova vizija da postane kosmonaut pretvorila u stvarnost, dok su on i njegova etiketa Voodstock zajedno sa bandom Kikiriki proputovali NASA-u. Oni su izabrani za važnu misiju u svemiru - kaže se ...
HD⭐
Trailer
OPIS: Nigella Lavson kroz nove recepte deli ritmove i rituale svoje kuhinje.
HD⭐
Trailer
OPIS: Otkrijte prave priče iza ovih kultnih božićnih hitova zahvaljujući intervjuima iznutra i pogledima iza kulisa.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pustolovine nevoljnog tinejdžerskog špijuna u njegovim misijama da spasi svet.
HD⭐
Trailer
OPIS: Tiuri, tinejdžerski čuvar, odgovara na poziv u pomoć koji ga šalje na opasnu misiju u tri kraljevstva da kralju preda tajno pismo.
HD⭐
Trailer
OPIS: Reč je o dečaku i njegovoj porodici koji se useljavaju u navodno ukleti hotel na ivici malog grada.

Showing all 12 results