HD⭐
Trailer
OPIS: Mama udovica Mia je uznemirena slikom njenog pokojnog muža snimljenom kamerom dadilje njenog mališana.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati Čarlsa Suna, gangstera iz Tajpeja koji se nastanio u svom životu kao nemilosrdni ubica, ali mora da ode u L.A. da zaštiti svoju majku i mlađeg brata nakon što je njegovog oca ubio misteriozni ubica.
HD⭐
HD⭐
Trailer
OPIS: Ruzgarli Tepe (Vetroviti Breg) – Zejnep je oličenje gracioznosti i inteligencije, kojoj se svi dive. Ipak, ona ima skriveni ratnički duh. Halil, mlad bez roditelja i opterećen tugom, suočio se sa životnim nedaćama. Njihovi putevi se prepliću – Zejnep, slobodnog duha ispod svoje staložene spoljašnjosti, i Halil, odan porodici. Zajedno u vrtlogu ljubavi, oni nalaze da su njihove sudbine neraskidivo povezane. Dok se kreću putem prepunom izbora i posledica, ostaje pitanje: može li njihova ljubav izdržati izazove sa kojima se suočavaju? Ovo je, Ruzgarli Tepe (Vetroviti Breg).
HD⭐

Trailer


OPIS: Prati dva briljantna detektiva u natezanju konopca oko istorijskog osude za ubistvo, baveći se pitanjima rase, institucionalnog neuspeha i potragom za pronalaženjem zajedničkog jezika u polarizovanoj Britaniji.

HD⭐

Trailer


OPIS: Korejci koji su se okupili u Gandou, danas delu severoistočne Kine, iz sopstvenih razloga i udružili se da zaštite svoje domove tokom japanske kolonijalne vladavine 1910-45.

HD⭐
Trailer
OPIS: Prati uvrnutu ljubavnu priču u kojoj se "srećno napušten" život brzo pretvara u živu noćnu moru.
HD⭐

Trailer


OPIS: Procedura koja prati zamenicu inspektora Reginu Hejvud i njen raznoliki tim u 74. stanici Istočnog Njujorka.

HD⭐
Trailer
OPIS: Prati neurohirurga koji otkriva da je ona neverovatna naslednica porodice veštica. Mora da se bori sa zlokobnim prisustvom koje proganja njenu porodicu generacijama.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati Miju Polanko, koja je puštena iz bolnice nakon duge borbe sa anoreksijom, gurnuta je nazad u svet šestog razreda.
HD⭐
Trailer
OPIS: Obdarena nadljudskom snagom, mlada žena se vraća u Južnu Koreju da potraži svoju rodnu porodicu - samo da bi bila upletena u slučaj droge koji bi mogao da testira njenu moć i snagu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Očajnički lov na mačke i miševe dolazi kada Jorkšir progoni serijski ubica.
HD⭐
Trailer
OPIS: Da bi osigurali svoje bogatstvo (i budućnost), dva nemilosrdna brata i sestre grade porodičnu dinastiju koja počinje da se raspada kada njihovi naslednici misteriozno umru, jedan po jedan.
HD⭐
Trailer
OPIS: No Gojin, genije koji vodi privatnu obrazovnu kompaniju, uobražen je zbog svojih brojnih borbi, dok njegova sadašnja sekretarica Li Sina, koja je izdržala duže nego iko ranije, odlučuje da uzvrati svom šefu
HD⭐
Trailer
OPIS: Leksi Nobl se upleće u policijsku operaciju svrgavanja ozloglašenog gospodara zločina, Kala Morisa.
HD⭐
Trailer
OPIS: Smešten u 1950-te, san Elizabet Zot da bude hemičar stavljen je na čekanje kada se nađe trudna, sama i otpuštena iz svoje laboratorije.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati Liv koja je, kada ima veliku zdravstvenu krizu, prinuđena da ponovo razmisli o svom stavu „živi brzo umri mlad“.
HD⭐

Trailer


OPIS: Dva najbolja prijatelja iz detinjstva koji uživaju u svom poslednjem primorskom letu dok se pripremaju za filmsku školu upoznaju ambicioznog sportistu koji rasplamsava nepoznate želje.

HD⭐
Trailer
OPIS: Agenti FBI-a koji su diplomirali na Kvantiku 2009. ponovo su ujedinjeni nakon smrti zajedničkog prijatelja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ambiciozna pevačica koja provede petnaest godina sama na pustom ostrvu pre nego što krene na put da postane diva.
HD⭐
Trailer
OPIS: Sahane Hayatim (Moj Divni Zivot) - Puna intriga, ljubavi, neizvesnosti i uzbuđenja, priča šokantnu priču o Sebnem, koja je oživela uz velike nepravde, naporno radila da ih prevaziđe, učinila šta je bilo potrebno za to, a sada pokušava da se oslobodi kriminalne prošlosti. to se vratilo da je proganja dok živi divnim životom... Ovo je, Sahane Hayatim (Moj Divni Zivot).
HD⭐
Trailer
OPIS: Usred evokativnog spoja ukusnih začina za stvaranje savršene kretek cigarete, dve duše kreću u epsku romansu smeštenu u Indoneziju 1960-ih.
HD⭐
Trailer
OPIS: Priča o Mari-Lor, slepoj francuskoj tinejdžerki, i Verneru, nemačkom vojniku, čiji se putevi sudaraju u okupiranoj Francuskoj dok oboje pokušavaju da prežive razaranja Drugog svetskog rata.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pre nego što je Feri Bouman iz serije „Undercover” postao ozloglašeni narko-bos, morao je da se uzdigne iz mraka tako što se uzdiže u redove brabantskog kriminalnog podzemlja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kada tragedija zadesi nepromišljenog naučnika u Istanbulu iz otomanskog doba, njegov učenik koristi neproverene metode da završi svoj rad sa razornim posledicama.
HD⭐
Trailer
OPIS: Časna i njena ćerka započinju novi život u selu koje uskoro otkriva mračnu istoriju svoje zajednice i gde su drevna sujeverja i nepoverenje prema strancima prilično uobičajena.
HD⭐
Trailer
OPIS: Finska istražiteljica umetničkih zločina Ema Haka infiltrira se na aukciju umetničkih dela u Stokholmu u tajnoj misiji koja se ispostavi da je opasnija nego što se očekivalo i kopa duboko u sopstvene tajne - njena uloga na tajnom zadatku zasnovana je na stvarnoj osobi.
HD⭐

Trailer


OPIS: Čovek koji živi u 23. veku radi na udaljenom "svetioniku" u svemiru koji služi kao svetionik koji pomaže brodovima koji prolaze.

HD⭐
Trailer
OPIS: Dok Rimom vlada haos, uspostavljeni savezi su u opasnosti jer rastu tenzije sa novim kriminalnim klanovima. Svet "Suburre" dobija novi obrt.
HD⭐
Trailer
OPIS: O legendarnom zakonu Basu Rivsu, jednom od najvećih heroja na granici i jednom od prvih crnih zamenika američkih maršala zapadno od reke Misisipi.

Showing 1–30 of 103 results