HD⭐
Trailer
OPIS: Erin Karter, britanska učiteljica u Španiji, uhvaćena je u pljački supermarketa. Kada jedan od pljačkaša tvrdi da je prepoznaje, njen život preti da se rasplete.
HD⭐
Trailer
OPIS: U danima svoje najveće slave Berlin okupi bandu u Parizu da izvede jedan od svojih najvećih planova ikada: krađu dragulja vrijednih 44 milijuna eura u jednoj noći. Serija "Berlin" - spin-off uspješnice "La casa de papel", ujedno je i prequel originala, a u prvi plan stavlja Andrésa de Fonollosa (Pedro Alonso), poznatijeg kao Berlin. Radnja se vrti oko pljačke 44 milijuna eura vrijednih dragulja u Parizu, a hladan, proračunat i oštar Berlin evoluirat će u zagonetnog kriminalca kojega će gledatelji – ili voljeti ili mrziti.
HD⭐

Trailer


OPIS: Korejci koji su se okupili u Gandou, danas delu severoistočne Kine, iz sopstvenih razloga i udružili se da zaštite svoje domove tokom japanske kolonijalne vladavine 1910-45.

HD⭐
Trailer
OPIS: Tokom Francuske revolucije, vunderkind lovac na vampire Rihter Belmont bori se da održi nasleđe svoje porodice i spreči uspon nemilosrdnog vampira željnog moći.
HD⭐
Trailer
OPIS: Smešten u Njujorku 1970-ih, The Continental istražuje poreklo kultnog hotela za ubice, centralnog dela univerzuma Džona Vika viđenog očima i akcijom mladog Vinstona Skota.
HD⭐
Trailer
OPIS: Iz sveta „The Bois“ dolazi „Gen V“, koji istražuje prvu generaciju superheroja kako bi saznali da su njihove super moći iz jedinjenja V. Ovi heroji stavljaju svoje fizičke i moralne granice na test takmičeći se za najviši rang u školi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nekroni su napali svet carskog svetilišta u Pariah Nekus-u. Osvajači su izašli kao trijumfalni i ostalo je samo nekoliko džepova preživelih imperijalaca da se odupru Ksenosa koji napada invaziju
HD⭐
Trailer
OPIS: Obdarena nadljudskom snagom, mlada žena se vraća u Južnu Koreju da potraži svoju rodnu porodicu - samo da bi bila upletena u slučaj droge koji bi mogao da testira njenu moć i snagu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Od završetka Bakumatsua, ratne ere u kojoj su građani podigli ustanak protiv Tokugawa šogunata, prošlo je deset godina. Revolucionari su želeli da stvore vreme mira i naprednu državu koja je oslobođena opresije. Sada je stiglo novo doba – Meiji, ali mir još uvek nije ustanovljen. Mačevi su zabranjeni, međutim, na ulicama i dalje ima ubistava. Siročići ratnih veterana nemaju gde da odu, dok je vladi bitno samo da sebi puni džepove. Lutajući samuraj, Kenshin Himura, radi sve u svojoj moći da se pobrine da je novo doba vredelo svih života koji su za njega žrtvovani. Nekada je bio poznat pod imenom Hitokiri Battousai, i strahovali su od njega kao najnemilosrdnijeg ubice od svih revolucionara. Gonjen krivicom, Kenshin se zakleo da nikada više nikog neće ubiti kao iskupljenje za sve živote koje je oduzeo, i verovatno da nikada neće naći mir sve dok ubijanje ne postane deo prošlosti. Sada, 11. godine Meiji ere, Kenshin upoznaje Kaoru Kamiyu, vlasnicu i glavnu instruktorku malog dođoa kojem preti zatvaranje. Policijske snage su nemoćne da zaustave niz ubistava izvršenih u ime njenog dođoa od strane čoveka koji tvrdi da je poznati Battousai. Kenshinova lutanja se trenutno zaustavljaju dok zajedno sa Kaoru pokušava da skine ljagu s njihovih imena. Ali koliko će proći pre nego što ga prošlost sustigne?
HD⭐
Trailer
OPIS: Sa srcem ratnika, legendarni mačevalac rukuje drevnim, demonskim oružjem. Ali sa svakom dušom koju uzme, više ga tama proždire.
HD⭐
Trailer
OPIS: Smešten nakon bitke između Godzile i Titana, otkrivajući da su čudovišta stvarna, prati putovanje jedne porodice da otkrije svoje zakopane tajne i nasleđe koje ih povezuje sa Monarhom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dok Rimom vlada haos, uspostavljeni savezi su u opasnosti jer rastu tenzije sa novim kriminalnim klanovima. Svet "Suburre" dobija novi obrt.
HD⭐
Trailer
OPIS: Elitni tim specijalnih snaga koji prati smrtonosnu terorističku mrežu, pakleno nastrojen da raznese Las Vegas.
HD⭐
Trailer
OPIS: Grupa policajaca sa posebnim metodama koji pronalaze opasnog kriminalca kako bi sprečili Marsej da upadne u krvoproliće.

Trailer


OPIS: U distopijskoj budućnosti uništenoj zagađenjem vazduha, opstanak čovječanstva ovisi od Crnih vitezova – i oni su daleko od vaših prosječnih dostavljača …

HD⭐

Trailer


OPIS: Tri tinejdžerke pretvaraju se u žestoke mačje superheroje kako bi spasile svijet od zle egipatske boginje i još uvijek imaju vremena za fudbalske treninge.

Samo zamena
HD⭐

Trailer


OPIS: Mladić se pobunio protiv vlasti u budućoj verziji Zemlje, nakon što je regrutovan u međuplanetarnu vojnu jedinicu koja ima 70% žrtava.

HD⭐

Trailer


OPIS: Dok je njegova vlada na rubu otkrića da je on tajni agent Sovjeta, Godeanu iskorištava diplomatsko putovanje u Njemačku kao odskočnu dasku da prebjegne u Sjedinjene Države. Uz pomoć Stasijeve tajne agentice Ingrid Von Weizendorff (Svenja Jung) i CIA-ina agenta u usponu Franka Jacksona (Parker Sawyers), Godeanu mora umaknuti KGB-u i duhovima vlastite zemlje – dok se njegova žena i kći suočavaju s posljedicama kod kuće.

HD⭐

Trailer


OPIS: Kada brod pun kokaina potone uz obalu njegova rodnog otoka, Eduardo u tome vidi riskantnu, no uzbudljivu priliku da zaradi novac i ostvari nemoguće snove.

HD⭐

Trailer


OPIS: Kada otac i kći otkriju da oboje potajice rade za CIA-u, ionako rizična tajna misija pretvori se u disfunkcionalni obiteljski posao.

HD⭐

Trailer


OPIS: Usredsređen na najveću pljačku ikada pokušanu, osvetu i izdaje koje ga okružuju.

HD⭐
Trailer
OPIS: Kako bi otplatili svoj dug, trojica odvažnih mladića uskaču u posao pozajmljivanja novca dok se suočavaju s bogatima i moćnima koji plene slabima.
Trailer
OPIS: Avanture brodolomaca koji pokušavaju pobjeći sa misterioznog ostrva, dom praistorijskih čudovišta, uključujući titana, gospodina Konga.
HD⭐

Trailer


OPIS: Fury i Talos pokušavaju zaustaviti Skrulove koji su se infiltrirali u najviše sfere Marvelovog univerzuma.

Pokazuje jedan rezultat