HD⭐

Trailer


OPIS: Pre deset godina pojavila se "Kapija" koja je spojila stvarni svet sa svetom magije i čudovišta. Kako bi se borili protiv tih užasnih zveri, obični ljudi su dobili nadljudske moći i postali poznati kao "Lovci". Dvadesetogodišnji Sung Jinwoo jedan je od tih Lovaca, ali je poznat kao "Najslabiji na svetu" jer mu je moć bedna, čak i u poređenju sa E-rangom. Ipak, on neumorno nastavlja da lovi čudovišta po Kapijama kako bi platio troškove lečenja svoje majke. Međutim, Jinwoov mizerni život se menja iz korena kada se pred njim, u bolnici, tri dana nakon misije koja je pošla po zlu, pojavljuje misteriozni lebdeći ekran. Taj ekran na kom je"Lista zadataka" zahteva od Jinwooa da prođe nerealan i intenzivan program obuke, ili da se suoči sa sledujućom kaznom. Iako isprva nije želeo da pristane zbog surovosti zadatka, Jinwoo ubrzo otkriva da bi ga to moglo pretvoriti u jednog od najopasnijih Lovaca na svetu.

HD⭐
Trailer
OPIS: Erin Karter, britanska učiteljica u Španiji, uhvaćena je u pljački supermarketa. Kada jedan od pljačkaša tvrdi da je prepoznaje, njen život preti da se rasplete.
HD⭐

Trailer


OPIS: 945, Gyeongseong Južna Koreja. Jang Tae-Sang je bogat čovjek. Poznat je kao najatraktivniji muškarac oko Bukchona u Gyeongseongu. On je također pouzdan izvor informacija u ovoj oblasti. Njegovi talenti, uključujući sposobnost brzog reagiranja na situacije, oštar uvid i njegovu društvenost, doveli su ga do sadašnjeg položaja. Kada dođe u kontakt sa Yoon Chae-Ok, mora preispitati svoje prioritete kao osobe.

HD⭐

Trailer


OPIS: 945,Nakon što ga je nesebičan čin koštao života, tinejdžer delinkvent Yusuke Urameshi biva izabran za duhovnog detektiva koji će istražiti slučajeve koji uključuju lopova yokaija.

HD⭐

Trailer


OPIS: 945,Percy Jackson je u opasnoj potrazi. Nadmašivši čudovišta i nadmudrivši bogove, on mora putovati preko Amerike kako bi vratio Zevsovu glavnu bravu i zaustavio sveopšti rat. Uz pomoć njegovih drugova u potrazi, Anabeth i Grovera, Percyjevo putovanje će ga dovesti bliže odgovorima koje traži: kako da se uklopi u svijet u kojem se osjeća neprikladnim i sazna ko mu je suđeno da bude.

HD⭐
Trailer
OPIS: Tokom Francuske revolucije, vunderkind lovac na vampire Rihter Belmont bori se da održi nasleđe svoje porodice i spreči uspon nemilosrdnog vampira željnog moći.
HD⭐
Trailer
OPIS: Iz sveta „The Bois“ dolazi „Gen V“, koji istražuje prvu generaciju superheroja kako bi saznali da su njihove super moći iz jedinjenja V. Ovi heroji stavljaju svoje fizičke i moralne granice na test takmičeći se za najviši rang u školi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Od završetka Bakumatsua, ratne ere u kojoj su građani podigli ustanak protiv Tokugawa šogunata, prošlo je deset godina. Revolucionari su želeli da stvore vreme mira i naprednu državu koja je oslobođena opresije. Sada je stiglo novo doba – Meiji, ali mir još uvek nije ustanovljen. Mačevi su zabranjeni, međutim, na ulicama i dalje ima ubistava. Siročići ratnih veterana nemaju gde da odu, dok je vladi bitno samo da sebi puni džepove. Lutajući samuraj, Kenshin Himura, radi sve u svojoj moći da se pobrine da je novo doba vredelo svih života koji su za njega žrtvovani. Nekada je bio poznat pod imenom Hitokiri Battousai, i strahovali su od njega kao najnemilosrdnijeg ubice od svih revolucionara. Gonjen krivicom, Kenshin se zakleo da nikada više nikog neće ubiti kao iskupljenje za sve živote koje je oduzeo, i verovatno da nikada neće naći mir sve dok ubijanje ne postane deo prošlosti. Sada, 11. godine Meiji ere, Kenshin upoznaje Kaoru Kamiyu, vlasnicu i glavnu instruktorku malog dođoa kojem preti zatvaranje. Policijske snage su nemoćne da zaustave niz ubistava izvršenih u ime njenog dođoa od strane čoveka koji tvrdi da je poznati Battousai. Kenshinova lutanja se trenutno zaustavljaju dok zajedno sa Kaoru pokušava da skine ljagu s njihovih imena. Ali koliko će proći pre nego što ga prošlost sustigne?
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati Liv koja je, kada ima veliku zdravstvenu krizu, prinuđena da ponovo razmisli o svom stavu „živi brzo umri mlad“.
HD⭐
Trailer
OPIS: Sa srcem ratnika, legendarni mačevalac rukuje drevnim, demonskim oružjem. Ali sa svakom dušom koju uzme, više ga tama proždire.
HD⭐
Trailer
OPIS: Smešten nakon bitke između Godzile i Titana, otkrivajući da su čudovišta stvarna, prati putovanje jedne porodice da otkrije svoje zakopane tajne i nasleđe koje ih povezuje sa Monarhom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Grupa od pet srednjoškolaca oslobađa natprirodne sile na svoj grad. Sada moraju da rade zajedno da bi ga spasili.

Trailer


OPIS: U distopijskoj budućnosti uništenoj zagađenjem vazduha, opstanak čovječanstva ovisi od Crnih vitezova – i oni su daleko od vaših prosječnih dostavljača …

HD⭐

Trailer


OPIS: Tri tinejdžerke pretvaraju se u žestoke mačje superheroje kako bi spasile svijet od zle egipatske boginje i još uvijek imaju vremena za fudbalske treninge.

Placeholder
HD⭐

Trailer


OPIS: Mladić se pobunio protiv vlasti u budućoj verziji Zemlje, nakon što je regrutovan u međuplanetarnu vojnu jedinicu koja ima 70% žrtava.

HD⭐

Trailer


OPIS: Kada otac i kći otkriju da oboje potajice rade za CIA-u, ionako rizična tajna misija pretvori se u disfunkcionalni obiteljski posao.

HD⭐

Trailer


OPIS: Maggie i Negan putuju na postapokaliptični Manhattan koji je davno odsječen od kopna. Grad je ispunjen mrtvima i stanovnicima koji su New York City učinili svojim svijetom.

Trailer
OPIS: Avanture brodolomaca koji pokušavaju pobjeći sa misterioznog ostrva, dom praistorijskih čudovišta, uključujući titana, gospodina Konga.
HD⭐

Trailer


OPIS: Fury i Talos pokušavaju zaustaviti Skrulove koji su se infiltrirali u najviše sfere Marvelovog univerzuma.

Trailer
OPIS: Hvalisavom gubitniku ponuđena je šansa za bolji život, ali samo ako uspješno isporuči misteriozni paket preko postapokaliptičke pustoši. Uz pomoć opakog kradljivca automobila s sekirom, suočiće se s divljim pljačkašima koji voze vozila uništenja i drugim opasnostima na otvorenom putu, uključujući poremećenog klovna koji vozi poznati kamion za sladoled!
HD⭐
HD⭐
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon pada Galaktičke imperije, bivši vitez Džedaj Ahsoka Tano istražuje pojavu pretnje ranjivoj galaksiji.
HD⭐
Trailer
OPIS: U svijetu pomorstva, mladi gusarski kapetan kreće sa svojom posadom kako bi stekao titulu kralja gusara i otkrio mitsko blago poznato kao 'One Piece'.

Trailer


OPIS: Na hladnoj planeti leda i snega, misteriozna stvorenja su se iznenada pojavila iz mračnog podzemlja i počela da napadaju stanovnike. Može li čovečanstvo preživeti teror koji vreba iza horizonta?

Trailer
OPIS: Mali startap, koji vode dva tinejdžera i tek pristigla, izuzetno psihički nadarena devojčica, odmetnički trio predodređen da razotkrije misteriju koja će promeniti tok istorije.


Opis Serije: Rijaliti šou u kojem dve grupe takmičara (Srbija i Hrvatska) zaglavljeni na udaljenoj lokaciji (Dominikanska Republika) ucestvuju u raznim igrama kako bi osvojili nagrade za svoje pleme i preziveli na ostrvu.


Opis Serije: Rijaliti šou u kojem dve grupe takmičara (Srbija i Hrvatska) zaglavljeni na udaljenoj lokaciji (Dominikanska Republika) ucestvuju u raznim igrama kako bi osvojili nagrade za svoje pleme i preziveli na ostrvu.

Showing 1–30 of 150 results