HD
Dok su na odmoru na Mediteranu, naizgled sretni dečko i djevojka smatraju da je njihova povezanost provjerena dok se povezuju s drugim parom.
Imdb Ocena 6.6
HD
Nakon što Hee-jin mlađa sestra So-jin, koja je opsjednuta duhom, nestane, susjedi umiru jedan po jedan i otkriva se tajna u pozadini njihove smrti.
Imdb Ocena 6.1
HD
Mlada pravnica Anđelka Bojanić udaje se za kolegu Tomu Đurovića. Na početku sve izgleda bajno, ali samo izgleda, jer Anđelka krije svoju prvu veliku ljubav, razmaženog i lažljivog Gojka.
Imdb Ocena: 5.7
HD
Prati iskusnog detektiva na tragu nemilosrdnog ubice s namjerom da ubije prostitutke duž Sunset Strip-a u zapadnom Hollywoodu. Čini se da su grozne metode ubice identične onima zloglasnog londonskog psihopate iz 19. stoljeća Jacka Trbosjeka – nemilosrdnog serijskog ubice kojeg policija nikada nije uhvatila. Da stvar bude gora, detektiv ubrzo uočava paralele između zločina koje je počinio progonitelj iz Zapadnog Holivuda i zločina serijskog ubice zatvorenog prije nekoliko godina. Može li pogrešan čovjek biti iza rešetaka?
Imdb Ocena 5.7
HD
Život žene bačen je u haos nakon što je nakazna saobraćajna nesreća dovela njenog muža i zeta u komu. Uzbuđenje dolazi nakon što se zet probudi, misleći da mu je brat.
Imdb Ocena 5.4
HD
Dva putnika (Sobieski i Zahn) i kondukter (Glover) otkrili su da je jedna osoba preminula u njihovoj kabini Noćnog voza. Na njegovoj osobi nailaze na vrijedne dijamante koje odlučuju da zadrže za sebe...
Imdb Ocena 5.7
HD
Na udaljenoj arktičkoj istraživačkoj stanici, četiri studenta ekologije otkrivaju da pravi užas globalnog zagrijavanja nije led koji se topi, već ono što je u njemu zamrznuto. Prapovijesni parazit se oslobađa iz lešine vunastog mamuta na nesuđene studente koji su prisiljeni na karantin i podnošenje neophodnih žrtava ili rizikuju da zaraze ostatak svijeta.
Imdb Ocena 5.2
HD
Proročanstva - Profesor sa M.I.T.-a John Koestler, povezuje tajanstveni popis brojeva iz vremenske kapsule sa brojnim katastrofama koje su se desile u prošlosti i koje će se tek dogoditi. On ima zadatak da spriječi konačnu katastrofu.
Imdb Ocena: 6.2
HD
Film napravljen od materijala treće sezone popularne srpske TV emisije "Selo gori, a baba se češlja".
Imdb Ocena: 5.5
HD
Ovo je treći film iz trilogije Gol, u čijem je središtu nogomet. Nogometaši se pripremaju za finale Svjetskog nogometnog kupa u Njemačkoj, glavni lik je Santiago Munez (K. Becker)...
Imdb Ocena 3.2
HD
Dok Harry Potter počinje svoju šestu godinu u Hogwartsu, on otkriva staru knjigu označenu kao "vlasništvo Princa Polukrva" i počinje da uči više o mračnoj prošlosti Lorda Voldemorta.
Imdb Ocena 7.6
HD
Dva dana pre svog venčanja, Dag sa tri prijatelja odlazi u Las Vegas kako bi proslavio momačko veče. Sledećeg jutra njegovi prijatelji ne mogu da se sete prethodne noći. U kupatilu svoje sobe u hotelu Sizars Palas pronalaze tigra, a u ormanu šestomesečnu bebu. Jedini koga ne mogu da pronađu je Dag. Ostaje im veoma malo vremena da se vrate unazad kroz nejasna sećanja i nepromišljene odluke kako bi uvideli gde je pošlo naopako i vratili Daga nazad u Los Anđeles na vreme za venčanje.
Imdb Ocena 7.7
HD
Nindže sa granicama krvne veze počinje da nestaju u svim zemljama i za to okrivljuju Naciju Vatre. Po Cunadinim naređenjima Kakaši je žrtvovan da bi sprečio rat. Nakon što je nasledio zvončiće od Kakašia, Naruto se bori sa prijateljima kako bi sprečio da njegov učitelj Kakaši bude žrtvovan, i da promeni mišljenja svih ratnika iz Nacije Vatre.
Imdb Ocena 7.0
Pet ljudi zarobljenih u tvornici u kojoj su dva taoca i tri otmičari, ali oni sami ne znaju tko su otmičari i taoci. Svi oni pate od privremenog gubitka pamćenja.
Imdb Ocena 5.1
Radnja filma je smeštena na Bahamima i prati Sagara, odličnog iskusnog kapetana koji mašta da poseduje svoj brod dok je njegov prijatelj Arav, imućni arogantni biznismen čiji je ego veći od broda koji poseduje. Međutim konfilkt između dva sparing prijatelja dovešće vas...
Imdb Ocena 6.2
HD
Hugh Jackman se vraća ulozi koja ga je učinila superzvijezdom – divljeg borca koji posjeduje nevjerojatne sposobnosti zacjeljenja, metalne pandže koje izbijaju iz njegovih ruku i životinjsku žestinu. Prethodeći događajima iz X-Men trilogije, film X-Men početak Wolverine priča je o njegovoj epskoj, nasilnoj, ali i romantičnoj prošlosti te njegovom složenom odnosu s Victorom Creedom i zloglasnim programom Oružja X. Putem, Wolverine susreće brojne mutante među kojima su i neočekivana pojavljivanja nekolicine legendi iz X-Men svijeta čija se pojava u filmskom serijalu već dugo očekuje.
6.5
Taker Maks nikada nije odrastao i poznat je po razuzdanim noćima i divljim žurkama. Grčevito držeći do svoje nezrelosti, odlazi na momačko veče svog prijatelja. Nedugo zatim, Taker i mladoženju spušta na svoj nivo - zbog čega je ovaj lagao svojoj verenici, bio uhapšen i prepušten sebi, kako bi Taker mogao u daljnju potragu za ispunjenjem svojih nagona. S prijateljem poput Takera nikome ne trebaju neprijatelji. Takera zatim opozivaju s venčanja, nakon čega on mora moliti i tražiti način da se vrati... u protivnom će morati život provesti u pasjoj kućici... što za Takera i ne bi bilo tako loše.
Imdb Ocena 5.2
HD

Bendžamin Espozito dugo je radio kao savezni agnet, stoga odlučuje da se penzioniše i napiše roman. Ne želi da izmišlja, jer za tim nema potrebe. Može jednostavno da opiše istinitu i tragičnu priču iz svoje prošlosti. Nakon uvoda sledi analiza 1974. godine, kada se seća istrage silovanja i ubistva lepe, mlade žene. Potraga za ubicom bila je izuzetno teška. Na mestu zločina nije ostalo dokaza, i Espozito je bio prepušten svojim instinktima. Njegova priča postaje vijugav put u potrazi opravdanja za sopstveni život i prilika za suočavanje sa ženom u koju je bio zaljubljen.

IMDb ocena: 8.2

Showing all 18 results