HD⭐
Ovo je treći film iz trilogije Gol, u čijem je središtu nogomet. Nogometaši se pripremaju za finale Svjetskog nogometnog kupa u Njemačkoj, glavni lik je Santiago Munez (K. Becker)...
HD⭐
Dok Harry Potter počinje svoju šestu godinu u Hogwartsu, on otkriva staru knjigu označenu kao "vlasništvo Princa Polukrva" i počinje da uči više o mračnoj prošlosti Lorda Voldemorta.
HD⭐
Dva dana pre svog venčanja, Dag sa tri prijatelja odlazi u Las Vegas kako bi proslavio momačko veče. Sledećeg jutra njegovi prijatelji ne mogu da se sete prethodne noći. U kupatilu svoje sobe u hotelu Sizars Palas pronalaze tigra, a u ormanu šestomesečnu bebu. Jedini koga ne mogu da pronađu je Dag. Ostaje im veoma malo vremena da se vrate unazad kroz nejasna sećanja i nepromišljene odluke kako bi uvideli gde je pošlo naopako i vratili Daga nazad u Los Anđeles na vreme za venčanje.
HD⭐
Nindže sa granicama krvne veze počinje da nestaju u svim zemljama i za to okrivljuju Naciju Vatre. Po Cunadinim naređenjima Kakaši je žrtvovan da bi sprečio rat. Nakon što je nasledio zvončiće od Kakašia, Naruto se bori sa prijateljima kako bi sprečio da njegov učitelj Kakaši bude žrtvovan, i da promeni mišljenja svih ratnika iz Nacije Vatre.
Pet ljudi zarobljenih u tvornici u kojoj su dva taoca i tri otmičari, ali oni sami ne znaju tko su otmičari i taoci. Svi oni pate od privremenog gubitka pamćenja.
Radnja filma je smeštena na Bahamima i prati Sagara, odličnog iskusnog kapetana koji mašta da poseduje svoj brod dok je njegov prijatelj Arav, imućni arogantni biznismen čiji je ego veći od broda koji poseduje. Međutim konfilkt između dva sparing prijatelja dovešće vas...
HD⭐
Hugh Jackman se vraća ulozi koja ga je učinila superzvijezdom – divljeg borca koji posjeduje nevjerojatne sposobnosti zacjeljenja, metalne pandže koje izbijaju iz njegovih ruku i životinjsku žestinu. Prethodeći događajima iz X-Men trilogije, film X-Men početak Wolverine priča je o njegovoj epskoj, nasilnoj, ali i romantičnoj prošlosti te njegovom složenom odnosu s Victorom Creedom i zloglasnim programom Oružja X. Putem, Wolverine susreće brojne mutante među kojima su i neočekivana pojavljivanja nekolicine legendi iz X-Men svijeta čija se pojava u filmskom serijalu već dugo očekuje.
Taker Maks nikada nije odrastao i poznat je po razuzdanim noćima i divljim žurkama. Grčevito držeći do svoje nezrelosti, odlazi na momačko veče svog prijatelja. Nedugo zatim, Taker i mladoženju spušta na svoj nivo - zbog čega je ovaj lagao svojoj verenici, bio uhapšen i prepušten sebi, kako bi Taker mogao u daljnju potragu za ispunjenjem svojih nagona. S prijateljem poput Takera nikome ne trebaju neprijatelji. Takera zatim opozivaju s venčanja, nakon čega on mora moliti i tražiti način da se vrati... u protivnom će morati život provesti u pasjoj kućici... što za Takera i ne bi bilo tako loše.
HD⭐

Bendžamin Espozito dugo je radio kao savezni agnet, stoga odlučuje da se penzioniše i napiše roman. Ne želi da izmišlja, jer za tim nema potrebe. Može jednostavno da opiše istinitu i tragičnu priču iz svoje prošlosti. Nakon uvoda sledi analiza 1974. godine, kada se seća istrage silovanja i ubistva lepe, mlade žene. Potraga za ubicom bila je izuzetno teška. Na mestu zločina nije ostalo dokaza, i Espozito je bio prepušten svojim instinktima. Njegova priča postaje vijugav put u potrazi opravdanja za sopstveni život i prilika za suočavanje sa ženom u koju je bio zaljubljen.