HD⭐

Dugometražni dokumentarac o legendarnoj oceanografkinji, morskoj biologinji, ekolozi i stalnoj istraživačici National Geographica Sylvia Earle i njezinoj kampanji za stvaranje globalne mreže zaštićenih morskih rezervata.

HD⭐

Fudbalska reprezentacija iz Beograda, u bivšoj Jugoslaviji, dobija šansu da ode na Prvo svetsko prvenstvo u fudbalu, ali se stvari usput komplikuju.

Ovaj film predstavlja recap prve polovine najpopularnije anime serije poslednjih godina.Na filmu će raditi isto osoblje i isti studio. Pre par stotina godina, divovi su ljude skoro istrebili. Divovi su visoki nekoliko spratova, neinteligentni, proždiru ljude, i što je najgore, čini se da uživaju u tome. Nekolicina ljudi je preživela zaštitivši se ogromnim zidovima, većim od najvećih džinova. Prošlo je više od 100 godina kako nijedan div nije prišao zidu. Tinejdžer po imenu Eren i njegova polusestra Mikasa prisustvuju užasnom događaju. Zidine bivaju uništene od strane diva koji se pojavio niotkuda. Dok manji divovi prodiru u grad, dva deteta posmatraju užasnu scenu kada im majku div proždire živu. Eren se zaklinje da će pobiti sve divove i da će osvetiti celo čovečanstvo.
HD⭐
Sam moto i priča u ovom filmu je: Svako voli nekog. Novi film na sajtu koji vredi odgledati.
Mlađa sestra Hinate Hyuga je kidnapovana, tako da Naruto mora učiniti sve što može da je spasi.
Tri prijatelja u 60-im godinama pokušavaju da urade sve što nisu mogli u svojim mlađim danima - pre nego što ih smrt sustigne.
HD⭐
Kada zli demon magme i njegovi miljenici ukradu sunce čarobnog svijeta, novi čuvari i sunca i mjeseca moraju krenuti u potragu da ga povrate i spase svoj svijet od katastrofe dok se i mjesec suočava s uništenjem.
HD⭐
Novinarska ekipa biva uhvaćena za taoce nakon što je let za Sejšeli pre poletanja zauzela ekipa...
HD⭐

Film je smešten u poslednje dane Drugog svetskog rata, kada je vojna sila Saveznika vršila poslednje napade na Nemačku. Radnja se vrti oko petero vojnika predvođenih narednikom Vardadijem. Američki vojnici u nacističkoj Nemačkoj nađu se u nemogućoj situaciji kada budu brojčano i oružano nadjačani, ali ipak odlaze na poslednju hrabru misiju osvajanja samog vođstva nacističke Nemačke.

HD⭐

Priča o bogatoj devojci i harizmatičnom momku čiji susret prouzrokuje neizrecivu međusobnu privlačnost i varnice. Njeni roditelji pokušaće da unište njihovu ljubavnu vezu i razdvoje dvoje mladih, što će imati kobne i destruktivne posledice.

HD⭐

Dva dana prije Božića Trixie je tužna jer se Bonnie više ne igra s njom. No Bonnie uzima Trixie, Woodyja i Buzza Lightyeara, Rexa i Angel Kitty svom prijatelju Masonu da se zajedno igraju. Mason se zabavlja s videoigricama te ga ne zanimaju igračke pa ih stavi u igraonicu među svoje. Tamo igračke otkriju da Mason ima mnoštvo borbenih dinosaura, tzv. Battlesaursa koje predvodi Reptillus Maximus i Cleric. Reptillus odvodi Rexa i Trixie da se odjenu u oklop te se sprijatelji s Trixie. U međuvremenu, Cleric naređuje da se Woody i Buzz zarobe.

HD⭐

Kada dođe kraj našem životu na Zemlji, tim istraživača krenut će u najvažniju misiju u povijesti čovječanstva: na put izvan granica naše galaksije kako bi otkrili postoji li budućnost za ljude među zvijezdama.