HD
U pokušaju da zaradi nešto dodatnog novca dok je na fakultetu, Kylie se seli u kuću koja prenosi sadržaj na web stranicu s oznakom X. Nakon što je poremećeni obožavatelj provalio kako bi utvrdio lokaciju kuće, ona se nalazi u zastrašujućoj borbi za život.
Imdb Ocena 5.5
HD
Otac smrtno bolesne djevojčice odlučan je da ispuni posljednju želju svoje kćeri, smiješno skup kolekcionarski kostim iz japanske TV serije. Zahtjev će ga natjerati na putovanje unutar mračnog podzemlja njegovog grada.
Imdb Ocena 7.2
HD
Žena se budi svaki dan, ne sjećajući se ničega kao posljedice traumatične nesreće u svojoj prošlosti. Jednog dana isplivavaju nove zastrašujuće istine koje je prisiljavaju da preispituje sve oko sebe.
Imdb Ocena: 6.3
HD

Dugometražni dokumentarac o legendarnoj oceanografkinji, morskoj biologinji, ekolozi i stalnoj istraživačici National Geographica Sylvia Earle i njezinoj kampanji za stvaranje globalne mreže zaštićenih morskih rezervata.

Imdb Ocena: 7.9
HD
Fudbalska reprezentacija iz Beograda, u bivšoj Jugoslaviji, dobija šansu da ode na Prvo svetsko prvenstvo u fudbalu, ali se stvari usput komplikuju.
Imdb Ocena 8.1
Ovaj film predstavlja recap prve polovine najpopularnije anime serije poslednjih godina.Na filmu će raditi isto osoblje i isti studio. Pre par stotina godina, divovi su ljude skoro istrebili. Divovi su visoki nekoliko spratova, neinteligentni, proždiru ljude, i što je najgore, čini se da uživaju u tome. Nekolicina ljudi je preživela zaštitivši se ogromnim zidovima, većim od najvećih džinova. Prošlo je više od 100 godina kako nijedan div nije prišao zidu. Tinejdžer po imenu Eren i njegova polusestra Mikasa prisustvuju užasnom događaju. Zidine bivaju uništene od strane diva koji se pojavio niotkuda. Dok manji divovi prodiru u grad, dva deteta posmatraju užasnu scenu kada im majku div proždire živu. Eren se zaklinje da će pobiti sve divove i da će osvetiti celo čovečanstvo.
Imdb Ocena 7.6
HD
Sam moto i priča u ovom filmu je: Svako voli nekog. Novi film na sajtu koji vredi odgledati.
Imdb Ocena 7.0
Mlađa sestra Hinate Hyuga je kidnapovana, tako da Naruto mora učiniti sve što može da je spasi.
Imdb Ocena 7.6
Tri prijatelja u 60-im godinama pokušavaju da urade sve što nisu mogli u svojim mlađim danima - pre nego što ih smrt sustigne.
Imdb Ocena 4.9
HD
Kada zli demon magme i njegovi miljenici ukradu sunce čarobnog svijeta, novi čuvari i sunca i mjeseca moraju krenuti u potragu da ga povrate i spase svoj svijet od katastrofe dok se i mjesec suočava s uništenjem.
Imdb Ocena 7.1
HD
Novinarska ekipa biva uhvaćena za taoce nakon što je let za Sejšeli pre poletanja zauzela ekipa...
Imdb Ocena 4.4
HD

Film je smešten u poslednje dane Drugog svetskog rata, kada je vojna sila Saveznika vršila poslednje napade na Nemačku. Radnja se vrti oko petero vojnika predvođenih narednikom Vardadijem. Američki vojnici u nacističkoj Nemačkoj nađu se u nemogućoj situaciji kada budu brojčano i oružano nadjačani, ali ipak odlaze na poslednju hrabru misiju osvajanja samog vođstva nacističke Nemačke.

7.6
HD

Priča o bogatoj devojci i harizmatičnom momku čiji susret prouzrokuje neizrecivu međusobnu privlačnost i varnice. Njeni roditelji pokušaće da unište njihovu ljubavnu vezu i razdvoje dvoje mladih, što će imati kobne i destruktivne posledice.

6.3
HD

Dva dana prije Božića Trixie je tužna jer se Bonnie više ne igra s njom. No Bonnie uzima Trixie, Woodyja i Buzza Lightyeara, Rexa i Angel Kitty svom prijatelju Masonu da se zajedno igraju. Mason se zabavlja s videoigricama te ga ne zanimaju igračke pa ih stavi u igraonicu među svoje. Tamo igračke otkriju da Mason ima mnoštvo borbenih dinosaura, tzv. Battlesaursa koje predvodi Reptillus Maximus i Cleric. Reptillus odvodi Rexa i Trixie da se odjenu u oklop te se sprijatelji s Trixie. U međuvremenu, Cleric naređuje da se Woody i Buzz zarobe.

7.2
HD

Kada dođe kraj našem životu na Zemlji, tim istraživača krenut će u najvažniju misiju u povijesti čovječanstva: na put izvan granica naše galaksije kako bi otkrili postoji li budućnost za ljude među zvijezdama.

8.6

Showing all 15 results