HD
Gledaj hd besplatno Najomraženija žena u Americi (2017.) sa prevodom online Istinita priča o usponu i nestanku žene po imenu Madalyn Murray O'Hair o kojoj se mnogo raspravlja, koja je bila poznata kao glavna ateistička aktivistica Amerike. Osnovala je organizaciju American Atheist te je 23 godine bila predsjednica organizacije. Ubrzo je ova žena postala najomraženija osoba u zemlji.
Imdb Ocena: 6.1
HD

Tokom večere, otkrića napravljena preko bejbi telefona u dečijoj sobi stvoriće pravu kataklizmu u porodici i grupi prijatelja...

Imdb Ocena 5.0
HD

Kairo, 2011. Policajac istražuje ubistvo žene u luksuznom hotelu u danima koji su prethodili egipatskoj revoluciji.

Imdb Ocena 6.8
HD
Čovek s planine u bekstvu je od vlasti. Preživeo je zimu tako što je provalio u praznu vikendicu. Progoni ga san u kome je izgubljen na moru, a i stalno ima flešbekove prethodnog života u kome je porodičan čovek.
Imdb Ocena 6.1
HD
Miran je nekonvencionalan svećenik koji priprema djecu za obred krizme. Jedan od njih je Goran, tinejdžer bez roditelja koji uživa u Miranovoj pažnji. Jednog dana u susjedstvo se doseljava novi dečko koji odmah postaje Miranov novi učenik ljubimac. Goran postaje ljubomoran i priznaje seksualni odnos sa svećenikom, što pokreće niz nesretnih događaja.
Imdb Ocena: 5.5
HD
Šest hiljada godina pre nego što su Sora i Shiro čak zavirili u istoriju Disboarda, rat je uništio zemlju, razdvajao nebo, uništavao zvezde i pretio da će uništiti ljudsku rasu. Usred haosa i razaranja, mladić po imenu Riku vodi čovečanstvo prema sutrašnjici u kojoj se veruje u njegovo srce. Jednog dana, u ruševinama grada Elfa, upoznaje Schwi, prognanu žensku "Ex-machinu" android koja ga pita da je poučava šta znači imati ljudsko srce.
Imdb Ocena 7.3
HD
Dragon Cry je magični artefakt smrtonosne sile, formiran kao plod besa i očaja zmajeva koji su odavno nestali. Sada, ova moć biva ukradena iz ruku kraljevstva Fiore od strane zlog izdajnika Zaš Cainea, koji sa istom nestaje i beži u malu ostrvsku naciju pod imenom Stela. Uplašen da je moć pala u pogrešne ruke, Kralj Fiore hitno šalje klan Fairy Tail, ne bi li povratio izgubljeni artefakt. Međutim, ovakav zadatak postaje sve zastrašujući ubrzo nakon što se saznalo u vezi mračnih tajnih koje se kriju u srcu kraljevstva Stela. Dragon Cry prati priču svih dobro poznatih junaka iz popularne anime serije koji će sada svim svojim silama pokušati da povrate izgubljenu moć, i te tako spasu oba kraljevstva.
Imdb Ocena 6.8
HD
Originalna priča pisana od strane mangake Kuroko no Basket, Tadatoši Fuđimakia. Američki košarkaški tim, poznat kao Jabervok, dolazi u Japan, te izrugivaju košarkaše Japana nakon lagane pobede. Sudija Kagetora usled toga traži pomoć od igrača koji su jedini u stanju da im stanu na put. To su Generacija Čuda, i Kagami Taiga. Generacija Čuda uključuje Kagami i Kuroko, i oni sada formiraju tim Vorpal Mačeva kako bi izazvali tim Jabervok, zbog revanša, ne bi li ih pobedili jer su ih toliko ponižavali, da su ih počeli nazivati i majmunima.
Imdb Ocena 8.8
HD
Ranjeni ratnik nailazi na minijaturno pleme koje se krije. Rat je pred njima pa moraju izaći i pronaći ga.
Imdb Ocena 3.2
HD
Dve sestre ostaju zarobljene u javnom bazenu olimpijske veličine posle njegovog zatvaranja. Moraju biti hrabre da izdrže hladnoću vode kao i da daju sve od sebe kako bi se izvukle iz ove užasne situacije.
IMDb ocena: 5.4
HD
Laura i Karlos se vole kao da je svaki dan poslednji i možda je prvi intenzitet ljubavi ono sto ce utica na njihovu ljubav godinu dana kasnije.
Imdb Ocena: 5.2
HD

Pratite karijeru koju je imao Tupac Shakur, od vremena u Death Row Records, preko umešanosti u rivalstvo repera Istočne i Zapadne obale, pa do ubistva 1996. godine.

5.8
HD

Evakuacija Savezničkih snaga iz Belgije, Velike Britanije, Kanada i Francuske, koji su bili opkoljeni od strane Nemaca u francuskoj luci Dankirk, za vreme velike bitke koja je trajala od 26. maja do četvrtog juna 1940. godine.

7.9
HD

Radnja filma odvija se 30 godina nakon prvog filma 2049. godine. Puno toga se promijenilo od 2019. kada se Rick Deckard (Harrison Ford) sukobio s četiri odbjegla replikanta. U nastavku Ford dobiva pojačanje. Riječ je o Ryanu Goslingu s kojim Ford kreće u otkrivanje tajni zakopanih 30 godina te se na tom putu susreće s mnogim izazovima, a akcija i vrhunska priča su zagarantovani. Bitno je naglasiti da se ovdje ne radi o remakeu starog Blade Runnera nego o nastavku istog.

8.0

Showing all 14 results