HD⭐
Nakon što Abigejl, samohrana majka dvoje dece, zatrudni nakon veze sa Benom za jednu noć, malo verovatni par pokušava da se izbori sa tim.
HD⭐
Film prati životnu priču legendarne kanadske zvezde Aline Dieu.
HD⭐
Mrvica je opet sa roditeljima. Ne može da se navikne na luksuzni način života. Kada ga otme stari neprijatelj, mora da sve najbolje iz novog i iz starog života iskoristi kako bi pobegao i spasao roditelje.
HD⭐
Alexandre Guérin bankar je srednjih godina koji sa suprugom Marie i petoro djece živi u Lyonu. On je i predani katolik kojeg još uvijek progoni trauma seksualnog zlostavljanja koje je doživio kao dječak, dok je kao izviđač boravio u katoličkom izviđačkom kampu Svetog Luke. Stoga se Alexandre izuzetno neugodno iznenadi kad spletom okolnosti otkrije da svećenik koji ga je zlostavljao, a riječ je o Bernardu Preynatu, još uvijek radi s mladima. To saznanje će u njemu probuditi dugo potiskivana traumatična sjećanja, da bi unatoč zbunjenosti i nesigurnosti naposljetku ipak smogao hrabrosti te odlučio poduzeti nešto konkretno u cilju razotkrivanja oca Preynata.
HD⭐
Žena koju su ostavili jedanaest puta zaredom na svoj užas otkriva da ima problematičan ljubavni gen.
HD⭐
Legenda bioskopskih hitova Krokodil Dandi nakon uspešne karijere želi da uživa u zasluženoj penziji. Nakon mnogo prosjačenja i preklinjanja od strane njegovog agenta, gospodin Hogan se vraća Holivudu. Međutim, u samo nekoliko nedjelja njegov brend je potpuno uništen. Iako uvek pokušava da učini pravu stvar i spasi svoju brzo opadajuću reputaciju, život se jednostavno urotio protiv njega. Sve polako počinje da se pretvara u pakao... ali i u fantastičnu zabavu za sve nas!
HD⭐
Michal i Ewa vode stabilan, ugodan život posvećen poslu i drugoj trudnoći. Kasia i Bartek, koji žive u susjedstvu, bore se sa ozbiljnim finansijskim problemima. Neočekivano za sve tokom svađe, Kasia kaže svom mužu da je na poseban način povezana sa Mihalom.
HD⭐
Radnja filma počinje 40 dana pre atentata na tadašnjeg predsednika Južne Koreje Park Chung-heea, 1979. godine. Film nastoji da odgonetne motive zaverenika u tadašnjoj beskrupuloznoj borbi za političku prevlast u ovoj zemlji.
HD⭐
Radnja filma opisuje Islamski teroristički napad na školu u Briselu...
Prošla je 2010. godina, više od deset godina od leta kada je Taichi upoznao Agumona i ostale te imali svoju avanturu u Digitalnom svetu. Svetsko postojanje Digi Odabranih je postepeno priznato, a viđenje Digimona u stvarnom svetu postalo je manje neobično. Taichi je postao student, dok su Yamato i ostali shvatili svoj smisao te krenuli vlastitim putevima u životu. Tokom svega ovoga, u svim delovima sveta počinju se događati određeni incidenti oko Digi Odabranih. Menoa i Imura su učenici čije je područje proučavanja Digimon koji su se pojavili ispred Taichija i drugih. Njih dvoje traže pomoć družine, tvrdeći da je uzrok incidenta Digimon zvan Eosmon. Taichi i Digi Odabrani se još jednom okupljaju kako bi mogli rešiti stvar. Ali tokom bitke s Eosmonom nešto je pošlo po zlu s evolucijom Agumona i ostalih. Kada je Menoa ovo vidila, obaveštava Taichijevu družinu o šokantnoj istini: Kad Digi Odabrane postane punoletan, njegov ili njen partner Digimon će prestati postojati... Pretnja koju je Eosmon predstavljao postepeno se širi i na Taichijeve prijatelje. Ne može spasiti svoje prijatelje ako se ne bori, ali borba će značiti da se mora ranije oprostiti od svog partnera. Mislio je da će zauvek biti zajedno. Hoće li se boriti, čak i ako to znači izgubiti partnera? To zna Digi Odabranog znači postati punoletan. Suočeni s nepromjenjivom sudbinom, kakav će odgovor proizvesti veza između Taichija i Agumona samo za njih dvoje?
HD⭐
Lutajući vitez, Bedivere, stiže do kraja svog putovanja. Godina je 1273. godine u Jerusalimu. Sveta zemlja je pretvorena u ogromnu pustinju, ljudi su isterani iz svojih domova, a tri velike sile ratuju međusobno u ovoj pustoši. Vitezovi okruglog stola okupljaju se kako bi zaštitili Sveti grad i svog kralja lava. Sa celim svojim kraljevstvom pozvanim u tuđu zemlju, Ozimandias, Kralj-Sunce, tiho kuje zaveru protiv tiranije ovog bizarnog carstva. Planinci, zaštitnici onih kojima je oduzeta zemlja, čekaju svoju priliku za pobunu. Kako bi ispunio svoju misiju, Bedivere se zaputio prema Svetom gradu u kojem vlada Kralj lavova. Tamo upoznaje poslednjeg Učitelja čovečanstva, Ritsuku Fujimaru, koji je došao u Jerusalim, u pratnji svoje polu-sluškinje, Mash Kirielight, u njihovoj potrazi za obnovom ljudske istorije. Bedivere se pridružuje Fujimaru -u i njegovim pratiocima u preduzimanju ove potrage.
HD⭐
Uprkos svojoj odanosti svom rodnom gradu Salemu (i njegovoj proslavi Noći vještica), Hubie Dubois je figura sprdnje i za djecu i za odrasle. Ali ove godine nešto se dešava u noći, a na Hubieu je da spasi Noć vještica.
HD⭐
Priča o ubistvu Jusufa Hokinsa, crnog tinejdžera u Bruklinu, kog je ubila grupa belih mladića.
HD⭐
Arturo, Antonio i Poli, trojica pašenoga, imaju tri prelepe cerke, Valentinu, Martu i Saru. Srecan i spokojan život ovih oceva je uzdrman u temelju kada iznenada saznaju sa kim izlaze njihove cerke: Valentina, nakon što je ostavila verenika na dan vencanja, sada izlazi sa Aleks, devojkom slobodnog duha; Martin decko, Simone, je problematican i neodgovorni reper; a Sara je spremna da ode u Ameriku sa Luidijem, Polijevim drugom iz srednje škole, poznatim ženskarošem. Besni na tri devojke i ubedeni da njihovi partneri nisu dostojni tako savršenih cerki,Arturo, Antonio i Poli su spremni da bojkotuju njihove veze.
HD⭐
Vera, devetogodišnja devojčica, nestaje bez traga. Pet godina kasnije se vraća, ali ne kao tinejdžerka, već žena u ranim dvadesetima koja se ničega ne seća.
HD⭐
„Romantični vodič kroz nigdinu“ je neobičan film o putovanju širom Evrope u potrazi za zaboravljenim mestima, tokom kojeg se dvoje stranaca, oboje zarobljeni u životima punim obmane, pomire sa svojom prošlošću. Beno i Alegra. On ima preko pedeset, Englez je i pije kao smuk, a ona je dvadeset godina mlađa, putnička blogerka sa mnogo mašte. Oboje žive od svojih laži i nemaju nameru da sad prestanu. Komšije iz susedstva koje se nikad nisu srele do dana kad je on završio na pogrešnom odmorištu, i ništa više neće biti isto. Puka slučajnost vodi ovaj neobičan par na let ka izgubljenim ili zaboravljenim mestima, gde njihova zajednička podrška omogućava samootkrivanje.
HD⭐
Glen Sumerford, pentekostalni sveštenik, optužen je za pokušaj ubistva svoje supruge čegrtušom. Pojedinosti istrage i suđenja koje je usledilo progonili su Južnu Apalačiju decenijama. U dokumentarnom filmu nastupa lokalni istoričar i folklorist, dr. Tomas Barton koji je život proveo proučavajući kulturu, verovanja i folklor pentekostalnih krotitelja zmija. „Zmija iz Alabame“ oslikava južnjački gotički portret Glena Sumerforda i njegovu priču o opsednutosti demonima.
HD⭐
Dastan više ne može da izdrži stalno prigovaranje svoje trudne žene i odlučuje da pobegne bar na jedan dan sa svojim prijateljima – budućim biznismenom i okružnim policajcem. Muškarci odlučuju da idu na pecanje i sve bi prošlo bez problema, da nije bilo niza nepredviđenih, iznenadnih, neshvatljivih, nasilnih i neizmenljivih događaja.
HD⭐
„Koliko ja znam“ prikazuje muža koji gubi veru u svoj brak posle napada. Denes i Nora već nekoliko godina pokušavaju da usvoje dete. Film počinje vestima da će za nekoliko nedelja dobiti bebu. Slave s prijateljima, ali se posvađaju i razdvoje na putu kući. Dan kasnije, Nora kaže Denesu da ju je, pošto je izašla iz poslednjeg autobusa, silovao stranac. Nedostatak dokaza, povreda ili svedoka policiji otežavaju delovanje. Zatim, kad se Norin opis iskoristi za pronalaženje navodnog počinioca, profesora iz srednje škole, njegovo i Norino svedočenje suprotstavljaju se jedno drugom, podjednako verodostojni i potpuno suprotstavljeni.
HD⭐
Među planinama Lesota, 80-togodišnja udovica završava svoje poslove i sprema se za sopstvenu sahranu. Ali kada njenom selu zapreti preseljenje zbog izgradnje rezervoara, ona pronalazi novu snagu i volju za životom nebi li rasplamsala duh otpora u svojoj zajednici...
HD⭐
Vrijedni tinejdžer se osjeća odbačeno, suočava se sa krizom karaktera, i pravi seriju grešaka zbog svojih loših odluka. Da li će dobitni tiket riješiti sve njegove probleme?
HD⭐
Popularni reper dolazi na turneju u Sankt Peterburg. Zajedno sa zvezdom dolaze njegov menadžer i devojka. Nejm je na vrhuncu slave, siguran u sebe, ali kada u pokušaju atentata za dlaku izbegne smrt, menadžer odluči da unajmi telohtanitelja. Začudo, to je devojka. Ona je veliki profesionalac i ubrzo shvata da bi mnogi u reperovoj pratnji mogli da žele njegovu smrt.
HD⭐
Popi Nongena priča istinitu priču o majci iz Južne Afrike. Kosa, čiji se život vrti oko porodice i pronalaženja stabilnosti u periodu ogromnih preokreta u Južnoj Africi, kad su afričke žene hapšenjima, kaznama i prisilnim udaljenjem bile prisiljene da napuste svoje domove i presele se u udaljene oblasti označene kao crnačke domovine. Smeštaj je večita borba; Popi pronalazi poslove sa smeštajem, i viđa decu nakratko vikendom. Kad se njen muž Stoun previše razboli da bi mogao da radi po ugovoru, Popi počinje očajničku borbu sa vlastima za dozvolu da ostane u svojoj zemlji, gde se po zakonu smatra "ilegalnim" stanovnikom.
HD⭐
Feliks, 17-godišnji momak, dobija pozivnicu na Vocap: da li želite da igrate igru Plavi kit? Onu s 50 izazova? Onu u kojoj se na kraju ubiješ? Feliks prihvata. Tako upoznaje Elizu. Zajedno počinju da ispunjavaju izazove. „50 ili Dva kita se sreću na plaži“ priča je o ljubavi dvoje tinejdžera samoubica koji odluče da igraju zajedno dok ih smrt ne rastavi. Što je za samo šest dana. Na osnovu ozloglašene telefonske igrice koja je potresla svet, “Plavi kit”, režiser Horhe Kući istražuje ovu tragičnu priču na veoma intiman, poetičan, a ponekad i šokantan način. Film nas vodi dublje u psihu i depresiju tinejdžera iz njihove perspektive.