HD
Gledaj hd besplatno The Phenomenon (2020) sa prijevodom online Ovaj dokumentarac istražuje neidentificirani zračni fenomen. Uz svjedočenje visokih vladinih dužnosnika i NASA-inih astronauta, senator Harry Reid kaže da to "nevjerojatno čini vjerodostojnim".
Imdb Ocena: 7.4
HD
Doktor u britanskoj armiji vratio se iz rata. Misli da pati od postraumatskog sindroma, ali se ispostavlja da je u pitanju nešto mnogo opasnije i natprirodnije što preti da uništi njegov život i njegov bližnjih...
Imdb Ocena 4.1
HD
After a bad day at work, a fairground performer sets out to disprove the theory of heredity so that he can marry his sister.
 

Imdb Ocena: 6.7
HD
Udovica koja radi u fabrici, u sankcijama pritisnutom Iranu, dobija bračnu ponudu koja bi joj mogla pružiti finansijsku sigurnost, ali i dovesti njenu porodicu do raspada...
Imdb Ocena: 7.2
HD
Šamar je priča o Amriti čiji se naizgled savršen život razbije kada je muž jednom na zabavi ošamari. Ali da li je jedan šamar dovoljan da se postavi pitanje šta znači jedna veza?
Imdb Ocena: 7.0
HD
Kada porodica dobije na lutriji, ali izgubi dobitni listić, moraju da ostave po strani svoje razlike kako bi pronašli tiket koji bi mogao da promeni njihove živote do Božića.
Imdb Ocena: 5.8
HD
Vlasnica pekare Molly upoznaje Josha, udovca koji se tek doselio u grad, no privlači je i tajanstveni kupac kojeg nikad nije osobno upoznala.
Imdb Ocena: 6.6
HD
Kuvar iz Atlante biva otpušten samo nekoliko nedelja pre Božića i nevoljno prihvata posao sa profesionalnim bejzbol igračem koji je samohrani otac troje dece i treba mu glavni kuvar da bi proveo praznike sa decom.
Imdb Ocena: 6.1
HD
Varnice lete tokom Božića kada spisateljica ljubavnih romana upoznaje zgodnog muškarca koji izgleda kao glavni lik u njenim knjigama.
Imdb Ocena: 6.1
HD
Majka dobija božićno iznenađenje kada njena ćerka objavi da je verena. Sada je praznik bačen u haos dok se ona suočava sa svojim manje impresivnim i uskoro zetom, njegovom nadmoćnom majkom i predstojećim venčanjem.
Imdb Ocena: 5.9
HD
Nakon što Abigejl, samohrana majka dvoje dece, zatrudni nakon veze sa Benom za jednu noć, malo verovatni par pokušava da se izbori sa tim.
Imdb Ocena: 4.7
HD
Film prati životnu priču legendarne kanadske zvezde Aline Dieu.
Imdb Ocena: 6.3
HD
Mrvica je opet sa roditeljima. Ne može da se navikne na luksuzni način života. Kada ga otme stari neprijatelj, mora da sve najbolje iz novog i iz starog života iskoristi kako bi pobegao i spasao roditelje.
Imdb Ocena: 5.7
HD
Alexandre Guérin bankar je srednjih godina koji sa suprugom Marie i petoro djece živi u Lyonu. On je i predani katolik kojeg još uvijek progoni trauma seksualnog zlostavljanja koje je doživio kao dječak, dok je kao izviđač boravio u katoličkom izviđačkom kampu Svetog Luke. Stoga se Alexandre izuzetno neugodno iznenadi kad spletom okolnosti otkrije da svećenik koji ga je zlostavljao, a riječ je o Bernardu Preynatu, još uvijek radi s mladima. To saznanje će u njemu probuditi dugo potiskivana traumatična sjećanja, da bi unatoč zbunjenosti i nesigurnosti naposljetku ipak smogao hrabrosti te odlučio poduzeti nešto konkretno u cilju razotkrivanja oca Preynata.
Imdb Ocena: 7.2
HD
Žena koju su ostavili jedanaest puta zaredom na svoj užas otkriva da ima problematičan ljubavni gen.
Imdb Ocena: 5.1
HD
Legenda bioskopskih hitova Krokodil Dandi nakon uspešne karijere želi da uživa u zasluženoj penziji. Nakon mnogo prosjačenja i preklinjanja od strane njegovog agenta, gospodin Hogan se vraća Holivudu. Međutim, u samo nekoliko nedjelja njegov brend je potpuno uništen. Iako uvek pokušava da učini pravu stvar i spasi svoju brzo opadajuću reputaciju, život se jednostavno urotio protiv njega. Sve polako počinje da se pretvara u pakao... ali i u fantastičnu zabavu za sve nas!
Imdb Ocena : 5.0
HD
Michal i Ewa vode stabilan, ugodan život posvećen poslu i drugoj trudnoći. Kasia i Bartek, koji žive u susjedstvu, bore se sa ozbiljnim finansijskim problemima. Neočekivano za sve tokom svađe, Kasia kaže svom mužu da je na poseban način povezana sa Mihalom.
Imdb Ocena 6.0
HD
Radnja filma počinje 40 dana pre atentata na tadašnjeg predsednika Južne Koreje Park Chung-heea, 1979. godine. Film nastoji da odgonetne motive zaverenika u tadašnjoj beskrupuloznoj borbi za političku prevlast u ovoj zemlji.
Imdb Ocena 6.9
HD
Radnja filma opisuje Islamski teroristički napad na školu u Briselu...
Imdb Ocena: 5.7
Prošla je 2010. godina, više od deset godina od leta kada je Taichi upoznao Agumona i ostale te imali svoju avanturu u Digitalnom svetu. Svetsko postojanje Digi Odabranih je postepeno priznato, a viđenje Digimona u stvarnom svetu postalo je manje neobično. Taichi je postao student, dok su Yamato i ostali shvatili svoj smisao te krenuli vlastitim putevima u životu. Tokom svega ovoga, u svim delovima sveta počinju se događati određeni incidenti oko Digi Odabranih. Menoa i Imura su učenici čije je područje proučavanja Digimon koji su se pojavili ispred Taichija i drugih. Njih dvoje traže pomoć družine, tvrdeći da je uzrok incidenta Digimon zvan Eosmon. Taichi i Digi Odabrani se još jednom okupljaju kako bi mogli rešiti stvar. Ali tokom bitke s Eosmonom nešto je pošlo po zlu s evolucijom Agumona i ostalih. Kada je Menoa ovo vidila, obaveštava Taichijevu družinu o šokantnoj istini: Kad Digi Odabrane postane punoletan, njegov ili njen partner Digimon će prestati postojati... Pretnja koju je Eosmon predstavljao postepeno se širi i na Taichijeve prijatelje. Ne može spasiti svoje prijatelje ako se ne bori, ali borba će značiti da se mora ranije oprostiti od svog partnera. Mislio je da će zauvek biti zajedno. Hoće li se boriti, čak i ako to znači izgubiti partnera? To zna Digi Odabranog znači postati punoletan. Suočeni s nepromjenjivom sudbinom, kakav će odgovor proizvesti veza između Taichija i Agumona samo za njih dvoje?
Imdb Ocena 7.5
HD
Lutajući vitez, Bedivere, stiže do kraja svog putovanja. Godina je 1273. godine u Jerusalimu. Sveta zemlja je pretvorena u ogromnu pustinju, ljudi su isterani iz svojih domova, a tri velike sile ratuju međusobno u ovoj pustoši. Vitezovi okruglog stola okupljaju se kako bi zaštitili Sveti grad i svog kralja lava. Sa celim svojim kraljevstvom pozvanim u tuđu zemlju, Ozimandias, Kralj-Sunce, tiho kuje zaveru protiv tiranije ovog bizarnog carstva. Planinci, zaštitnici onih kojima je oduzeta zemlja, čekaju svoju priliku za pobunu. Kako bi ispunio svoju misiju, Bedivere se zaputio prema Svetom gradu u kojem vlada Kralj lavova. Tamo upoznaje poslednjeg Učitelja čovečanstva, Ritsuku Fujimaru, koji je došao u Jerusalim, u pratnji svoje polu-sluškinje, Mash Kirielight, u njihovoj potrazi za obnovom ljudske istorije. Bedivere se pridružuje Fujimaru -u i njegovim pratiocima u preduzimanju ove potrage.
Imdb Ocena 6.2
HD
Uprkos svojoj odanosti svom rodnom gradu Salemu (i njegovoj proslavi Noći vještica), Hubie Dubois je figura sprdnje i za djecu i za odrasle. Ali ove godine nešto se dešava u noći, a na Hubieu je da spasi Noć vještica.
Imdb Ocena 5.2
HD
Priča o ubistvu Jusufa Hokinsa, crnog tinejdžera u Bruklinu, kog je ubila grupa belih mladića.
Imdb Ocena:
HD
Arturo, Antonio i Poli, trojica pašenoga, imaju tri prelepe cerke, Valentinu, Martu i Saru. Srecan i spokojan život ovih oceva je uzdrman u temelju kada iznenada saznaju sa kim izlaze njihove cerke: Valentina, nakon što je ostavila verenika na dan vencanja, sada izlazi sa Aleks, devojkom slobodnog duha; Martin decko, Simone, je problematican i neodgovorni reper; a Sara je spremna da ode u Ameriku sa Luidijem, Polijevim drugom iz srednje škole, poznatim ženskarošem. Besni na tri devojke i ubedeni da njihovi partneri nisu dostojni tako savršenih cerki,Arturo, Antonio i Poli su spremni da bojkotuju njihove veze.
Imdb Ocena: 5.5

Showing 1–24 of 676 results